BRUSBLOGG: URGE (uten sukker)

Jeg kunne faktisk ikke tro mine egne øyne da jeg så at URGE hadde kommet med en sukkerfri versjon for et halvt års tid siden. Mens folk har brukt halve livet på å få URGE på store brusflasker, har jeg sittet stille i båten og ventet på at et eller annet geni i URGE-teamet skulle komme på at markedet også vil ha sukkerfri alternativer. Til tross for at jeg egentlig ikke husker om jeg i det hele tatt liker URGE. Sist jeg drakk det, var på discotek som 11-åring, der jeg shottet tre stk på rad for å få sukkerkick.

Jeg fikk øye på den nye Brusen i en morsom matgruppe på Facebook, der noen skrev at de hadde kjøpt den på en Joker i Oslo. Klokken var 22 og jeg hadde egentlig ikke tenkt å bevege kroppen resten resten av kvelden, men da det viste seg å finnes en helt ny type Brus på en Joker tjue minutter unna meg, begynte kroppen min nesten å vibrere.

Det var en svært nervepirrende gåtur, og da jeg hadde fått en brus i hver lomme gikk jeg
forsiktig hjem (for å unngå riste brusen) for å smake. (Jeg kunne selvfølgelig ha smakt på den
umiddelbart, men jeg unngår å åpne/smake litt før jeg skal gå en lang strekning, da jeg føler at
kullsyren liksom dras ut mens man går. Dessuten liker jeg å drikke brus i rolige omgivelser.)

Vel hjemme var jeg i ekstase, men den ble raskt brutt av skuffelse. Urgen smakte Urge, men den var slett ikke slik jeg husket den. Den smakte tvert imot akkurat som Sprite Zero, som er en brus jeg ikke setter veldig høyt i det daglige.

Et par dager senere fikk jeg imidlertid en hyggelig overraskelse på døren, av URGE-teamet som hadde fått med seg at jeg hadde reklamert for brusen deres gratis i en av mine SOME-kanaler. Da fikk jeg tre Bruser til, pluss en stor URGE-hettegenser med orange, veldig prangende trykk bakpå. Jeg hadde egentlig lyst å ta den i bruk og gjøre den til mitt nye favorittplagg, men det var før jeg kom på at det da ville bli noe jeg måtte skatte av, og der går egentlig min grense.

Derfor ga jeg bort genseren til Fretex, mens Brusene gikk til venner, og jeg håper at jeg ikke kommer i fengsel for dette.

Uansett: Til tross for gave og smisking, ble jeg skuffet over smaken. Jeg hadde så mye nostalgi knyttet til denne, og hadde håpet at den smakte noe annet enn …sitron liksom.
Kan hende den vokser på meg, men inntil videre smaker den som en blanding av Sprite Zero og Farris, og når ikke høyere enn en treer på min brusterning.

Duft og farge er nærmest identisk også, bare at URGE har en liten gulfarge. Litt sånn gulfarge som det er på urinen, etter at man har drukket veldig mye brus.

Pris: 25 kr hos min lokale Joker

PS. Sukkerfri brus er også skadelig for tennene, så drikk med måte.
PPS. Brusbloggen er sukkerfri, men jeg oppfordrer til å drikke den Brusen du vil eller ikke vil. Ikke la mine preferanser påvirke deg. 

13 thoughts on “BRUSBLOGG: URGE (uten sukker)

 1. Siri

  Du må prøve Pepsi Max med ingefær! Den er rar og litt gos. Vil gjerne høre hva du tenker!

  Reply
 2. Thea

  Har du testa de to nye redbull’sa? Synes begge var kjipe og drakk ikke opp noen av dem

  Reply
  1. Linnea Post author

   Vegrer meg litt for det, fordi jeg rett og slett hater red bull. Men noterer dem, likefremt.

   Reply
 3. Nicolai Celdran

  Åh, så skuffende!! Hadde håpet den kunne være et alternativ til min elskede Urge.
  Kunne du kanskje tenke deg å anmelde den nye Burn med mango? Syns den ser så eksotisk ut.

  Reply
  1. Linnea Post author

   Den er absolutt et alternativ, det ER jo Urge. Jeg bare liker ikke Urge noe særlig.

   Har sett den nye Burnen, men prøver å holde bloggen til rene sukkerfri varianter. Kommer sikkert til å prøve den på privaten dog.

   Reply
 4. Ellen

  Elsker brusbloggen! Hva er din mening om å drikke brus med sugerør? Jeg liker å drikke iskald cola light (ikke zero!!) med sugerør <3 Skal visst være bedre for tennene også.

  Reply
  1. Linnea Post author

   Unødvendig plast, spør du meg. Drikker av sugerør om jeg får det, men aldri på eget initiativ.

   Reply
 5. Tonje

  For første gang, og med et tungt hjerte, er jeg nødt til å si meg uenig med deg. Jeg elsker urge uten sukker og synes den er perfekt på en søndag i kombinasjon med trøstespising etter en hard natt.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *