Meg som pynter Sondre til jul

På søndag formiddag bestemte jeg meg for å pynte litt til jul ved å teste ut fjorårets glitter i skjegget-trend på Sondre. Men som med alt annet i mitt liv, er det svært lite som planlegges på forhånd, og derfor hadde jeg noe lav selvtillit idet jeg gikk igang. Er likevel ganske fornøyd med resultatet, og kanskje kan det inspirere noen der hjemme til å pynte på samme måte.

Hvis det er noen som lurer, er aldersforskjellen mellom oss åtte år.

Herregud stakkar :(

img_1626

Ja, ja, god jul.

15 thoughts on “Meg som pynter Sondre til jul

 1. Bella

  I som hate jul kom i skikkelig julestemning når du arrangerte verksted for noen år siden så i stemme for at du gjør det igjen?

  Reply
 2. Rebeccca

  Flott tiltak, fikk lyst på egen kjæreste jeg kan pynte til jul. Inspirerende!

  Reply
 3. M

  Jeg har nettopp lest “Evig søndag”. Boka gjorde noe med meg, jeg ble så oppslukt at jeg leste den ferdig på to dager. Du skriver så bra Linnéa, jeg gleder meg sånn til å lese de andre bøkene dine. Har skrevet de opp på ønskelista mi.

  Sondre ble veldig fin synes jeg!

  Reply
 4. Anette Haugsdal

  Åh! Sånn må eg pynte kjæresten min og! Fantastisk DIY! ???
  Fekk seriøst totalt lættis. Dåke e kul.

  Reply
 5. Mathilde

  Må si dette er første gang jeg faktisk er innom bloggen. Ante ikke hvem du var før jeg fikk tak i Evig Søndag og bestemte meg for å søke opp forfatteren fordi jeg likte boka. Var egentlig det jeg ville si. Jeg likte virkelig boka.

  Reply
 6. Marlene

  Gratulerer med nominasjonen til “Årets Gullpenn” i Vixen blogawards! Kunne dog ikke annet enn å le da jeg så at du var nominert.

  Misforstå meg rett, jeg har lest alle bøkene dine – og synes du er en dyktig forfatter! Jeg har også fulgt bloggen din i x-antall år, så det er ikke det at jeg ikke synes du var en god blogger. Det er mer det at jeg aldri har fått inntrykket av at den typen events er helt din greie – og at jeg først og fremst anser deg som forfatter nå – ikke blogger.

  Reply
  1. Linnea Post author

   Haha, synes det er veldig hyggelig å bli nominert, men vinner gjør jeg nok ikke :)

   Reply
 7. Charlotte

  Du har en magisk måte å skrive bloggposter på. Og bildene dine er geniale. Digger å lese de:D Gleder meg til å lese din tredje bok:) God jul!

  Reply
 8. Ida

  Må bare si at jeg synes det er så fint å se deg blogge igjen! Var fast leser i lang tid når du blogget tidligere:) Har akkurat fullført Evig Søndag, og jeg synes du er utrolig tøff og dyktig som har klart å skrive og dele så åpenhjertig som du gjør i boka – likte den veldig godt. Kommer til å starte på Kjære i jula :) God jul til deg!

  Reply
 9. Marte Enerud Risbø

  Hei

  Dette har ingenting med innlegget ditt å gjøre så jeg må bare beklage, men jeg leste akkurat “kjære” og vil gjerne takke deg for at du tør å være så ærlig. Jeg slukte boken på en dag og kjente meg igjen i veldig mye. Uansett, takk for at du deler de mørke sidene ved livet. At du tør å ikke være bare et glansbildet. Takk.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *