Linnéa

Jeg synger – som vi alle vet – på mitt siste bloggvers, og glemmer stadig at jeg i det hele tatt fortsatt holder på. Jeg har vært ferdig med det så lenge mentalt, at jeg ikke lenger vet hvordan jeg skal snakke med dere.

Men jeg må tilstå at jeg er på grensen til overveldet når det gjelder kommentarer og lykkeønskninger fra deres kant. Tusen takk! Jeg får nesten aldri «STYGGE HORE»-kommentarer fra dere lenger heller, og det er noe som gleder meg. Det gleder meg å se at noen av oss blir voksne og klokere, for jeg observerer så mange andre tilfeller på internett – hvor folk bare blir enda yngre og enda dummere.

Uansett. Det er flere av dere som er redde for at jeg skal slette hele bloggen så snart romanen dukker opp i hyllene, men det har jeg vel strengt tatt ingen grunn til å gjøre. Jeg har brukt årevis på å skrive all denne driten, så bloggen vil selvfølgelig bli stående her urørt.
Og jeg kommer fortsatt til å bo på internett, både via Twitter og Instagram, slik at de som måtte føle seg forlatt – alltids kan ta opp tråden der. Det er vel uansett der vi kommer til å ende opp alle sammen.

For å feire denne gladmeldingen på en så ellers uutholdelig mandag, ønsker jeg å dele bilder fra mine to siste uker på Instagram:

Og til sist vil jeg gjerne beklage den nye Knerten-looken, både overfor meg selv og andre – for jeg hadde ingen planer om å bli seende ut som en kvist. Jeg kan ikke fordra det, det gjør nesten vondt å sitte, men heldigvis er det bare en fase som kan jobbes med og etterhvert avsluttes. Som med et altfor kortklippet hår – før eller siden vil det vokse ut igjen, og så blir alt bra. Det tar bare litt tid.

366 thoughts on “Linnéa

 1. Em

  Herdeligheten å pen du er, Linnéa! Så fort Knerten stikker, kommer til å bli perfekto! Stå på! :)

  Reply
 2. Lene Anita

  Du er nydelig,Linnea! Ønsker deg lykke til videre!:)
  Venter spent på boka di som kommer i posten snart,gleder meg til å lese den!

  Reply
 3. Ragnhild

  Bloggverdenen mister en klok og fantastisk person, kunne trengt flere som deg! Alt for mange pappskaller og dustemikler der ute. Gleder meg til boka di kommer! (:

  Reply
 4. Martine

  Åh, kjære, vakre Linnéa! Jeg skriver sjeldent kommentarer…noe sted, men det er umulig å ikke gjøre det her og nå. Du er rett og slett ubeskrivelig på alle mulige måter! Jeg er så glad du ikke sletter bloggen, for på en eller annen måte hjelper den meg. DU hjelper meg og mange andre. Linnéa du er så nydelig og jeg ønsker deg alt godt. Jeg ønsker at det vakre smilet aldri forsvinner fra munnen din. Ha en fin sommer videre <3 Stor klem fra Martine (som iherdig prøver å komme meg over kneiken…)

  Reply
 5. Sandra

  knerten-looken, haha.
  Du klarer dette, Linnea, du klarer alt! Ha det strålende, og lev til det fulle.

  Reply
 6. silje

  Du er fantastisk, Linnéa! Jeg gleder meg sånn til å lese boken din. Skal innrømme at det blir litt rart når du slutter helt å blogge, men tusen takk for alle de flottene ( og tidvis hysterisk morsome) innleggene som har delt med oss. Masse lykke til videre og jeg ønsker deg virkelig alt godt! P.s føler meg litt teit som skriver noe sånt til en person jeg aldri har møtt eller pratet med, men jeg mener det virkelig! <3

  Reply
 7. Mariell

  Jeg syns fortsatt det er trist at du skal slutte å blogge. Jeg unner deg alt godt Linnéa! Du er ei tøff jente! Jeg har hatt alle følelser med å lese bloggen din. Den usminkede sannhet på hverdagen din har mange ganger gjort meg glad over at ikke alt er perfekt. Jeg er ikke alene.
  God bedring søte deg!

  Reply
 8. Ingrid

  Når jeg trodde du ikke kunne komme med noe bedre, så skriver du et ENDA vakrere blogginnlegg. Jeg kan bare forestille meg hvor fin boken din er, med din evne til å formulere deg så fint om både trivielle og alvorlige ting. :)

  Reply
 9. Hanne

  Lykke til med alt, Linnea. Jeg har troen på deg. Gleder meg til å lese boken din!

  Reply
 10. Helen

  Du er så bra du! Kommer til å bli ett stort tomt HØL i bloggverden uten deg, kun overfladiske blogger med “jeg og mitt perfekte liv”. Liker at du viser oss at det er mye mer i denne verden. Freds. Faen. Creds. Jeg er glad for at du lar bloggen stå, det tror jeg utrolig mange vil sette pris på.

  Reply
 11. anne-helene

  fiiine bilder fra deg og molde.
  bra du ikke har tenkt å bli seende ut som en kvist.
  men det er som du sier…med håret… det går seg til!

  Reply
 12. Frida Strømme

  Jeg kommer til å savne bloggen din så inderlig! Jeg ønsker deg all lykke videre, Linnéa. Du skal vite at etter å ha fulgt bloggen din fra starten av, og blitt i veldig godt humør hver eneste gang jeg har oppdaget at du har lagt ut et nytt innlegg, har jeg lært at du er usedvanlig bra og nydelig – både inni og utenpå.
  Jeg har virkelig troen på deg!

  Reply
 13. Mari

  Linnéa – du stråler! Du ser oppriktig glad ut og det gleder meg (og mange andre). Jeg skal følge deg videre på instagram, men syns det er synd at innleggene på bloggen din kommer til å utebli. Ønsker deg lykke til videre :)

  Reply
 14. Mari

  Jeg har lest bloggen din lenge, men aldri lagt igjen noen kommentar. Håper du snart blir frisk, for du er virkelig VAKKER! Du har et nydelig ansikt og du er rett og slett herlig. Takk for alle innlegg du har skrevet, du har vært som et friskt pust i resten av bloggverden. Det er ingen som deg. Ønsker deg lykke til videre :)

  Reply
 15. Tonje

  Eg blei litt trist av å lese dette innlegget, for eg har i løpet av åra blitt så glad i blogge-Linnéa. Men det ser ut som om du har hatt ein bra sommer, og dét gjorde meg skikkeleg glad! Masse lukke til vidare, eg heier på deg.

  Reply
 16. Hilde

  Takk for at du lar bloggen stå, kommer til å ta den fram når jeg trenger den. Lykke til med ny look, det ordner du med litt tid :) Ja, også gleder jeg meg til å lese boken din, veldig! Du skriver så utrolig fint!

  God mandag videre!

  Reply
 17. Åsne

  Kast ut Knerten! :) Stå på, vakre, unge dame. Du har greid det tidligere, er blitt eldre og mer erfaren, og kan helt klart greie det igjen! Jeg heier på deg! Klem

  Reply
 18. Connie

  Hvor ofte får du høre at du har et nydelig smil? I alle fall, det har du!
  Gleder meg til boken!

  Reply
 19. Lene

  Åh, Linnéa, du er så fin!! Kommer til å savne deg så inderlig i bloggverdenen. Lykke til med alt, og jeg gleder meg så mye til å lese boka di :D

  Reply
 20. Marte

  Har sagt det før, og sier det igjen; du er fantastisk! Kunne ikke la være å legge merke til den positive stemningen i dette innlegget, veldig bra å se deg så optimistisk. Gjør meg lykkelig langt inne i hjertet å se at alt faller på plass for deg. Har følgt deg så lenge, og jeg har mistet tellingen på alle de gangene jeg skulle ønske vi var venner på ordentlig, men selv om jeg bare kjenner deg gjennom bloggen, gjør det meg glad å se deg ha det så bra. Du fortjener virkelig dette. Har dessverre ingen penger i lommeboka, og har dermed ikke muligheten til å forhåndssbestille boka di, men mamma lovet meg at så fort hun kom hjem fra syden skulle hun kjøpe den til meg. Gleder meg som en unge til å lese!

  Ønsker deg virkelig alt godt, Linnea. Du er viktig.

  Reply
 21. Kånni

  Har aldri kommentert bloggen din før, men følte det var på sin plass med et lite farvel. Har fulgt deg en stund nå, og liker måten du skriver på.

  Allikevel blir jeg glad når jeg ser at måten du skriver på har endret seg, sakte men sikkert. Jeg ser lys og glede i innleggene dine, Jeg ser deg smile på bildene. Jeg ser du har det bra.

  Masse lykke til videre, Gleder meg til å lese boken din (håper du føler deg beæret, jeg leser aldri bøker).

  Reply
 22. Anja

  Det er helt rart å kjenne hvor glad jeg blir nå når du har det bedre – i forhold til at du ikke har noen anelse om hvem jeg er. Et vakrere og ærligere menneske enn deg skal man lete lenge etter! Du vil bli savnet i bloglovin’ feeden min, men jeg gleder meg enormt til å lese boka di!

  <3

  Reply
 23. schlaraffenmann

  U & Twiggy (Hun fra Londons tråmoped-miljø) – jiggy on the dancefloor. Godt å flire. Takk takk

  Reply
  1. Linnea Post author

   Forstår dessverre ikke hva du mener, men fint at du ler i det minste. Bare hyggelig.

   Reply
   1. schlaraffenmann

    Selvironi er den fineste humor. Det vet vel de av oss hvor intellektet vokser i utakt med kroppen ;-)
    Twiggy var og en fysisk lettvekter – men gjorde det beste ut av ting – se henne nå – en godt voksen ønskekvist.

    Skal bli fornøyelig å lese boken din. Gratulerer.

    Reply
 24. G

  Ærligheten din tar pusten i fra meg. Du er rett og slett helt unik og veldig viktig! Ønsker deg alt godt videre i livet. Det har du gjort deg fortjent til!

  Reply
 25. Malin

  Du er en fantastisk person, Linnéa! Har bestilt boken din og jeg gleder meg så masse til å lese den. Du er en stor inspirasjon og det at du slutter å blogge er trist fordi du er den eneste bloggeren jeg liker å lese! Ta vare på deg selv og selvom du sier du har knerten look, så ser du fantastisk ut uansett! Heier på deg!

  Reply
 26. Anna

  Du er så fin! Syns det både er litt trist og fint at du slutter å blogge. Trist fordi bloggen din er den eneste verdt å lese, men veldig fint fordi jeg tror det vil være bra for deg! :D

  Reply
 27. Ingrid spektor

  Du er fantastisk Linnea.
  Gleder meg til den dagen du kan si at du har det bra.
  Jeg har selv nesten ikke kunnet sitte eller ligge, men nå kan jeg til og med løpe uten å tryne og slå meg gul og blå for ingen ting. Anoreksi er helt jævlig, men heldigvis kan man jobbe seg utav det.
  Jeg kommer til å savne blogginnleggene dine,men følger med deg på Instagram, der du helt ærlig har den beste kontoen av dem alle.
  Ønsker deg alt godt videre, boken skal HELT klart leses selvom jeg ikke er noe lesemenneske i det hele tatt.

  Jeg tror du klarer alt du bestemmer deg for, og på en rar måte (siden jeg ikke har møtt deg eller snakket med deg)så er jeg blitt glad i den du er.

  Lykke,lykke til. Du er en hverdagsheltinne,for meg.
  <3

  Reply
 28. Sandra

  Har bestilt boken din og gleder meg til å lese den. Kommer til å savne deg og bloggingen din, Linnèa!

  Klem

  Reply
 29. Marit

  Så fint å se deg smile og le! Elsker bildet av den bikkja som ligger der så nonchalant hehe! Gleder meg til å lese boka di.

  Reply
 30. Mona

  Du er virkelig et nydelig menneske, Linnéa.
  Kommer uten tvil til å kjøpe boken din! Gleder meg veldig til å lese den.

  Du er fantastisk <3

  Reply
 31. amandaa

  hurraa, håper bloggen blir på internett for alltid!<3 gratulere så masse med boken! den er forhåndsbestilt;)

  Reply
 32. Benni

  Håhå. Knerten-look. Du er god! Eg kjente ein gong og ei pinne-kvinne, og ho er no den flottaste og sunnaste kvasten av oss. Både i kropp og sinn. Lykke til! No må eg altså inn på twitter!

  Reply
 33. Hilde

  Du er så utrolig sterk, Linnéa. Selvfølgelig skal alt bli bra. Jeg liker at du er så bestemt på det selv. Det er jo tross alt noe av det viktigste!

  Jeg skal kjøpe boken din, og jeg gleder meg virkelig til å dra beina opp i soffaen, gjemme meg under et pledd og lese den når mørketiden er som verst i fuckings Tromsø.

  Reply
 34. Ida

  Nydelige Linnéa! Du skriver så ekte om det du går igjennom, og om livet generelt. Kommer til å savne blogginnleggene dine, men ser fram til å lese boka di! Ha en fortsatt fin sommer, og lykke til videre <3

  Reply
 35. Lydia

  Herlighet, du er fantastisk! Hvis du får noen ‘«STYGGE HORE»’-kommentarer nå, er det bare alle de folka som går inn på tilfeldige blogger og kommenterer samme setning overalt uten å engang se på bloggen .. Gratulerer med alt du har oppnådd fine du (:

  – L

  Reply
 36. Annah

  Super-Linnéa!

  Har også fulgt bloggen kjempelenge, uten å egentlig kommentere, og ser at mange av kommentarane seier det eg vil seie, og dei seier det på ein langt beidre måte enn det eg klarar å lire av meg.

  Fabelaktig at bloggen forblir, frykta den kom til å forsvinne, så den blir bra å ha når det blir stille fra deg på denne kanten. Takk for all glede eg har hatt av den, alle innlegga eg har ledd høgt av, vist til alle vennane mine, alle som har fått meg til å tenke og til å måtte sjå ting frå ein annan vinkel. Gleder meg MASSE til å lese boka di! Max!

  Reply
 37. Susanne

  Synes du er utrolig flott, Linnea! Jeg digger deg, og blir like glad for hvert eneste innlegg du poster :)
  Hilsen fra fast leser <3

  Reply
 38. Oda

  Jeg pleier ikke lese bøker, og i hvert fall ikke kjøpe noen. Men nå har jeg altså kjøpt min første bok, og jeg gleder meg til å lese den! Lykke til videre, Linnéa <3 Kommer til å savne bloggen din..

  Reply
 39. Lovise

  Hehehe… Du gjer meg glad! :) Takk for at du skriver bok, tar fine bileter på Instagram og ellers berre er deg! Gleder meg til boka kjem i posten! Fin sommar vidare til deg!

  Reply
 40. Lisbeth

  Kjære vakre og fine linnea!

  Dette er første gangen jeg legger igjen en kommentar på bloggen din, men langt ifra første gang jeg besøker den. Jeg forstår så utrolig godt hvorfor du gir deg med blogging, men gurimalla som du vil bli savnet!

  Ønsker deg uansett masse lykke til, både med bokprosjektet og livet sånn ellers (med eller uten knerten fasong, du er nydelig fra innerst til ytterst)

  Stor og god klem til deg Linnea

  Reply
 41. Hilde

  Du e så utrolig herlig, Linnea! I tillegg te å vær utrolig pen e du så ufattelig talentfull!
  Bli helt varm inni mæ når æ sjer bilda der du smile og e gla, det e så my liv i dæ! :D
  Ønske dæ alt godt videre! :)

  Reply
 42. Susan

  Tusen takk for alt, du har gitt oss alle så usannsynlig mye (til blogg å være). Jeg gleder meg enormt til boken din kommer ut, og hvis den ikke shippes til England, bestiller jeg søren meg flybillett til Norge så jeg kan plukke den opp på Gardermoen. True story.

  Lykke til! Men det virker ikke som du lenger trenger det like mye som før, du gir inntrykk av å ha det mye bedre enn på lenge. Jeg skulle ønske jeg kunne gi deg en ordentlig klem, men (brace yourself, dette er veldig cheesy men helt sant, og hvem liker vel ikke litt ost i ny og ne?) den gode klemmen jeg ga deg i drømmen min forleden natt får holde for nå.

  Reply
 43. Ida

  Å herre, du er så fin Linnèa. Lykke til videre :) skal følge med på instagram og twitter <3

  Reply
 44. Jorid

  Kjære vakre Linnéa.
  Lykke til videre. Tusen takk for bloggen din. For de alvorlige og innimellom vonde-å-lese-innleggene dine og for de hysterisk morsomme innleggene. Takk for at du er deg, for at du er så åpen. Dette innlegget rørte et eller annet ved meg. Håper du får til alt du vil i fremtiden. Gleder meg til å lese boka di. Den er helt sikkert en fryd.

  Aldri glem at du er fantastisk.

  Jorid.

  Reply
 45. Trude

  Kjenner jeg er stolt av deg, Linnea, hvor rart det enn måtte være, iogmed at vi ikke kjenner hverandre. Lykke til videre, du kan komme så langt du vil, uansett hva det måtte gjelde. :)

  Reply
 46. Pia

  Synes det er trist at bloggen din går mot slutten! Dette er favorittbloggen min uten tvil :) Men ethvert kapittel må vel avsluttes en gang.. Gleder meg til å lese boka di! :) Lykke til videre! klem

  Reply
 47. Ane

  Jeg måtte bare smile av dette inlegget! Du er virkelig nydelig, og en veldig smart jente :) Gleder meg til å lese boken din!!

  Reply
 48. A

  Fineste Linnéa <3 Det gleder meg at du smiler mer nå på bilder enn du gjorde før. Håper du er lykkelig, for det fortjener du så inderlig!

  Reply
 49. June

  Det føles veldig rart å si. Men dette innlegget ga meg tårer i øynene. Du har vært et fast innslag i hverdagen min i noen år nå, og tanken på at du skal slutte gjør meg litt opprørt. Du vet, rutiner og A4 hverdag osv. Og nå forsvinner du. Jeg er hverken på Twitter eller Instagram, og jeg tror jeg blir nødt til å kaste inn håndkleet og kjøpe meg en smarttelefon, bare så jeg kan holde følge med deg. Twitter skjønner jeg ikke, så det har jeg gitt opp.
  Jeg har ikke kommentert på noen av innleggene dine før. Men nå var tiden inne. Før du forsvinner herfra.

  Linnèa; du kan klare alt. Det er så jævlig klisjè å si disse tingene, men det er så mye sannhet i det. Du er fantastisk sterk, og jeg misunner deg det motet du har.
  Ikke minst så er jeg ufattelig stolt av deg. Du har en hel nasjon på knærne etter deg, som ikke ønsker deg annet enn godt. Bruk det for det det er verdt!

  Reply
 50. Tone

  I <3 U!!!!!

  Siden jeg begynte å lese bloggen din for bare litt over et år siden, blir det heretter å lese blogginnlegg bakover i tid :)

  Reply
 51. Malin

  Linnéa, du er virkelig en av de nydeligste jentene jeg vet om, og jeg gleder meg innmari til å lese boken din. Jeg må faktisk spør om hvilken frisør du bruker også? For herregud det håret!!

  Reply
 52. MarteK

  Linnea. På mange måter er du fantastisk. Og jeg ser veldig, veldig frem til å lese boken din.

  Du er så uklanderlig vakker, Knerten-look eller ei.

  Ha det bra.

  Reply
 53. Guro

  Fantastiske du, så ærlig og herlig på en og samme gang. Alt kommer til å bli bra, det tar bare, som du sier, litt tid. Masse lykke til videre!

  Reply
 54. Marianne

  Kommer til å savne både deg og bloggen, Linnéa. Du fikk meg til å gråte nå.

  Reply
 55. Therese

  Kjære fineste Linnea :-)

  Jeg kommer til å savne bloggen din masse. Den er den første og eneste bloggen jeg noen sinne har fulgt! (jeg har egentlig overhodet ikke tid til å lese blogger, da jeg har et alt for hektisk liv som småbarnsmor og dyreverner). Det var imidlertid noe ved ditt vesen og din måte å skrive på som fanget min interesse. Du er bare helt herlig og du har en unik måte å uttrykke deg på.

  Jeg gleder meg masse til å lese boka di :-)

  Klem fra Therese

  Reply
 56. miriam

  Kjære Linnea,
  Jeg slutter aldri å bli forbløffet over hvor bra du skriver. Det skinner gjennom at du er en fin person, men rent egoistisk sett er det jo ikke det som får meg til å lese (ok litt kanskje, eller mye, men uansett…), og jeg håper (fortsatt egoistisk) at du fortsetter å skrive når du har noe på hjertet.

  Reply
 57. Mari

  Heier på deg, Linnea! Gratulerer med utgivelsen av din første bok! Det fortjener virkelig en klapp-på-skuldra!:) Gleder meg til å lese.
  Masse lykke til videre!

  Reply
 58. Iris

  Har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, både grått og ledd med innleggene dine. Ønsker så jævlig at du skal ha det godt, oppnå alt du vil her i livet, og bare fortsette å være den fine skapningen du er <3 Masse lykke til, gleder meg til å lese boka!

  Reply
 59. Gro

  :)
  I dag har jeg forhåndsbestiltbestilt boka di!
  Og jeg skal spare den helt til jeg skal på ferie i slutten av august!

  Jeg gleder meg veldig til å lese den.

  Ha en finfin dag:)

  Reply
 60. Silje

  Jeg var alltid sikker på at den dagen du sluttet å blogge, den dagen kom livet mitt til å ende. Det er ingen jeg har verken grått eller ledd like mye med på internett, som med deg. Men jeg har vokst med deg og med bloggen din, jeg har lagt fra meg “vær-og-gjør-akkurat-som-linnea”-fasen og jeg har forstått at det jeg egentlig hele tiden ville var å alltid vite at du har det godt.

  Tusen takk for alle dine fine innlegg. Jeg er sikker på at jeg har lest hvert eneste ett minst fem ganger. Lykke til med boken, og jeg håper for guds skyld ikke det blir den siste. Jeg kan føle på meg at den er bra allerede, for ingen er så ærlig som du. Og ærlighet vinner alltid.

  Lykke til med et nytt kapittel i livet! Du kan snart se tilbake på et endt og utrolig overveldende vellykket kapittel i livet ditt.

  Reply
 61. Eirin

  Har fulgt deg helt fra du startet å blogge, så jeg må innrømme at jeg synes det er veldig trist at du slutter å blogge. Men vi må alle videre i livet. Tusen takk for god lesning opp igjennom årene!
  Gleder meg til boken din kommer ut :)
  Lykke til videre verdens fineste Linnèa! <3

  Reply
 62. Elisabeth

  åå kjære Linnéa, du er så fantastisk! Jeg har lest bloggen din i godt over 2 år nå, og jeg kommer til å savne den dypt! Jeg måtte bare kommentere for å fortelle deg hvor fantastisk det var å se disse bildene; du ser jo så glad ut! Håper alt ordner seg, og at du en eller annen gang blir kvitt litt av knerten, men samtidig har det like fint som det virker som du har det nå :-)

  Reply
 63. Sara

  Tusen takk, Linnéa for å ha delt din hverdag med oss blogglesere. Gleder meg som en liten smurf til å sitte med boken din i hånden og bare lese den fra side til side. Du har gitt folk med “usynlige” sykdommer en stemme og vist hele samfunnet at det ikke er noe farlig og skummelt med oss. TUSEN TAKK FOR DET! Du er et forbilde for mange :)

  PS: Du er utrolig pen :)

  Reply
 64. cam

  Linnéa. Har vært fast leser i alle år. Første gang jeg kommenterer nå.! Du virker lykkeligere enn noen gang, lykke til med å bli kvitt Knerten, jeg vet du kan klare det!!!!!!!!!

  Reply
 65. Mari

  Jeg heier på deg! Gleder meg masse til å lese boken din! Er helt sikker på at den er fantastisk! Masse lykke til med et nytt kapittel i livet ditt. Du er utrolig flott, kul og flink!

  Reply
 66. Helene

  Du er så selvstendig, intelligent og ikke minst vakker! Jeg vil være som deg, du er så inspirerende. Det blir trist å ikke lese bloggen din lenger etter alle disse årene, men jeg synes at overgangen til en bok har blitt naturlig og jeg gleder ekstremt meg til å lese den.
  Lykke til med alt som kommer!

  Reply
 67. Martine

  Jeg skal så evig lese boken din. Du er fantastisk, og vakker. Og hei, jeg vil faktisk ha den kroppen du har. Bytter gjerne.

  Reply
 68. Sofie

  Du ser så lykkelig og fin og vakker ut! Håper alt går bra med deg videre, og at du forsetter å ha den holdingen du viser til nederst i innlegget. Du er flott. :)

  Reply
 69. Ingvild

  Åh, du er bare verdens vakreste!
  Lykke til Linnéa, jeg unner deg alt godt.
  Klem<3

  Reply
 70. Vero

  Haha!

  Håper du har eit snev av forståelse for kor genial du faktisk er..Å skrive så bra som du, er stor idrett (no i disse OL tider)..Messi gjer med fotballen, som du med skrivinga – får noke vanskelig til å virke lett..:)

  Lykke til..!

  Reply
 71. Ingvill

  Selv om kroppen din er vissen og spiss i kantene, er du fortsatt nydelig og stråler mer enn du har gjort noen sinne. Det er DET som skinner i gjennom på bildene.

  Reply
 72. Linn Therese

  Mine mørke dager blir lysere av å lese om at du tar “ansvar for egen situasjon” og jobber deg sakte, men sikkert igjennom alt sammen. Takk for motivasjonen til å stå på videre <3

  Reply
 73. Mia

  Knerten-look (LOL) or not – du er så pen! :-)
  Glede meg glede meg glede meg iheeel til boka kommer …

  Reply
 74. Solveig

  en gutt sa jeg var lik deg (på væremåte). da ble jeg glad. du virker så ubeskrivelig kul på en måte, vet ikke hvordan man skal sette ord på det.. skulle ønske vi var venner! selv om du er eldre enn meg.

  Reply
  1. Linnea Post author

   haha. tror ikke du vil være som meg, men hyggelig at du blir glad likevel.

   Reply
 75. Eirin

  Jeg liker så godt den Linnéa du er nå! Du virker så mye mer positiv og glad til ting nå enn du var tidligere. Og fortsatt er du like kul (nå skal jeg jo ikke si at jeg kjenner deg, men utifra blogg, twitter og instagram vises dette). Stå på videre, du er så kuuuul. Gleder meg utrolig mye til boka kommer og!

  Reply
 76. Julianne

  Jeg har lest bloggen din lenge, men jeg har aldri kommentert. Nå gjør jeg det, før du forsvinner. Selv om du sikkert har hørt det hundre ganger før, gratulerer med boken! Gjett om jeg skal lese den?!?
  Du er utrolig flink til å skrive, jeg skulle ønske jeg skrev sånn. Men det gjør jeg ikke, og jeg kommer aldri til å gjøre det heller. Får heller håpe jeg klarer å skape min egen måte å skrive på en dag. Jeg vil også bli forfatter. I tilfelle det var interessant. Du skrev en eller annen gang at du ikke anså deg selv som forfatter, husker ikke helt når det var (eller om det var på dette innlegget), men jeg vil i alle fall si at det er du virkelig! =)

  Reply
 77. Ida

  Årh, du er enkelt og greit bare helt fantastisk.. Et strerkt og godt forbilde for så utrolig mange!! Jeg heier på deg og gleder meg sååå uendelig mye til å få lest boken din! :)

  Reply
 78. Linn Andersen

  Det er viktig med sånne som deg. tro meg, du har skjønt mer enn de fleste, selv når du føler deg fullstendig fortapt. Du ser det de fleste ikke har evnen til å se og forstå, å ja, det kan være jævlig ensomt. Gjennom bloggen din tør du utfordre de uvitende. jeg elsker din kritiske vinkling, du setter igang tankeprosesser mange sårt trenger. Du setter ting på spissen, men er likevel ikke langt fra sannheten.

  Jeg kjenner meg sånn igjen i deg.. Det overveldende presset fra omgivelsene som bestemmer hva du skal mene, hvordan du skal se ut og oppføre deg, hvilke valg du skal ta og hvor du må gå for å passe inn, men som bare kjennes helt feil. Vi som har gjennomskuet illusjonen av lykke vil naturligvis lide under denne kunnskapen, men heller leve utenfor boblen litt fucked up enn å leve i uvitenhet.

  Takk for at du har giddet å dele dine tanker gjennom ord til oss, det er sinnsykt digg å ha sånne som deg i fronten når det kan bli litt ensomt i toppen. Og skulle du noen gang lure… du er ikke alene… velkommen til gjengen Linniiie ;) klem fra Linn

  Reply
 79. eszter-iszting

  hie igjen,
  (jeg hadde skrevet en kommentar som forsvant saa naa proever jeg igjen).
  jeg gledet meg veldig til dette innleggett.
  og jeg synes synd paa at/hvis jeg har misforstaatt deg, men den prosessen du beskrev i det siste svaret ditt (aa ble uinteressert i mat, aa glemme sin egen kropp, osv.) er faktisk helt fremmed for meg. aa beskylde deg var ihvertfall det siste jeg ville, jeg er ikke her for aa beskylde og du har ikke paatatt deg internett-offentligheten for aa bli beskyldet.
  jeg gleder meg opprigtig til at du har det godt og ser ut til aa ha funnet en viss ro eller livsglede.
  ovveraskende nok har jeg det ogsaa godt (sommer!) og kan neppe vente aa lese boken din.
  har dessuten an temmelig sikker foelelse i magen om at jeg skal proeve aa finne forlag og oversette for aa faa den utgitt her nede.
  ha det riktig godt!

  Reply
  1. Linnea Post author

   Jeg trekker ofte slutninger selv, konkluderer med det ene og andre, så jeg forstår deg selvfølgelig godt. Men det er derfor jeg forklarer.
   Liker deg fortsatt veldig godt, Eszter <3

   Reply
 80. R

  Du er hvertfall veldig fin på håret!

  Etter mange års lesing av bloggen din føler jeg at jeg må kommentere, nå som det går mot slutten. Jeg syns det er sykt imponerende at du har skrevet ferdig en bok, jeg har så altfor mange påbegynte liggende rundt. Og jeg syns du er flink til å skrive og til å formidle liv, hendelser på en måte som både er morsomt, men samtidig ikke sånn krampeaktig jeg-må-være-så-morsom-at-alt-mister-sin-kontakt-med-bakken-og-dermed-ikke-trengs-å-stå-til-ansvar-for. Jeg syns egentlig blogger blir litt slitsomt, men ikke din. Så jeg vil bare ønske deg lykke til videre! Selv om jeg konstant ser bevis på det motsatte har jeg en vedvarende tro på at ting i verden kommer til å ordne seg. Og jeg håper det gjelder for deg og. :)

  Reply
  1. Linnea Post author

   Synes jeg også! Det med håret altså.

   Tusen takk for en veldig fin kommentar, håper boken faller i smak slik at du ikke bare legger den fra deg :)

   Reply
 81. Maiken

  Linnéa Myhre. Du er den morsomste jeg vet om. Og den søteste også. Selv om jeg er litt trist for at det ikke blir noe mer av verdens beste blogg, så ønsker jeg deg lykke til videre. Gleder meg til å lese boka di. Både en og to ganger. Hilsen Maiken.

  Reply
 82. Sara från Sverige

  Sjukt vacker tjej! Jag kommer sakna dina roliga inlägg i all sin vemodighet!

  Reply
 83. Sarah Andrea

  Du er den morsomste, kuleste, og mest rampete jenta jeg vet om! Du er bare herlig! Gleder meg stort til å lese boken din, og følge deg videre fra andre steder enn her:) Du er magisk, kjære deg, og du har gitt oss så mye mer enn det du noengang kommer til å forstå tror jeg:) stå på! <3

  Reply
  1. Linnea Post author

   Karoline og jeg er to forskjellige mennesker. Jeg kan ikke fortelle andre hvordan de skal drive sin blogg.

   Reply
 84. Charlotte

  Men den vakreste Knerten av dem alle, det er du. Gleder meg til å lese boken din! :)

  Reply
 85. kine

  Jeg smiler – fordi du ser glad ut. Litt mer på ordentlig enn før.
  Du er en fantastisk og intellektuell person. Jeg har blitt glad i bloggpersonligheten din, og ser veldig frem til boken!

  Reply
 86. Cecilie

  Du er så fantastisk!! Kvist eller ikke kvist. Så lenge du vet det blir bedre, så blir det det:)

  Blir rart å ikke lese oppdateringene dine lenger. Kommer til å savne deg, men boka er bestilt, og jeg gleder meg masse til den!

  Lykke til videre vakre Linnea, det er godt å se at du ser smiler ordentlig :) Jeg blir glad av å se det! Det er smittsomt :):)

  Reply
 87. Kari

  Kjære, kjære, KJÆRE Linnéa.
  Du aner ikke hvor mye det stikker i hjertet mitt når du har det kjipt, og hvor mye det oppriktig gleder meg at du endelig har det bedre! Du er en sann inspirasjon for jenter med psykiske plager, og har ikke minst vært det for meg siden jeg begynte å lese bloggen din for ca hundre år siden. Du er for meg blitt et symbol på at ting blir bedre. De blir faktisk bedre. Jeg er så glad på dine vegne at jeg mangler ord. Teller bare ned dager til boka di (BOKA DI!!!) ramler ned i postkassa!

  Og sist, men ikke minst; du har all verdens grunn til å være stolt over deg selv! Det er i alle fall jeg, og så mange med meg.

  Verdens største klem fra Kari.

  Reply
 88. bb

  oi, så utrolig nydelig du er i profil! forfra også, såklart, men på det bildet med parykken var du virkelig slående vakker!!
  lykke til med boka, gleder meg til å lese den:)

  Reply
 89. Rebekka

  Fine Linnéa, takk for noen fine år sammen. Kommer til å savne bloggen din, og gleder meg til å lese boken din! All lykke på reisen mot bedre helse! Jeg er i samme situasjon selv, og skulle ønske at ting blir bedre fortere! :-)

  Reply
 90. Hedda

  Du er veldig pen uansett da. Masse lykke til videre, gleder meg til å lese Evig Søndag!

  Reply
 91. Maren

  du er så! fine bilder!! gleder meg til å lese boken din!!! og please, ikke forlat oss helt

  Reply
 92. Ingveig

  Min første bloggkommentar noensinne måtte selvfølgelig ende opp på ett av dine innlegg, Linnéa! Jeg har fulgt deg i lang tid, og må på en måte få sagt adjø, mest for min egen skyld :) Takk for morsomme og reflekterte innlegg, du er så flott ei jente!! Jeg jobber i to bokhandlere, og skal selge boka di som bare juling når jeg er på jobb :) Skal du være med på noen bokmøter i høst? Jeg håper på Oslo!! :) Lykke til med alt, jeg heier på deg!

  Reply
 93. frøy

  Jeg vet det kanskje er rart for deg å høre dette av en helt fremmed person, men du har virkelig gitt meg mye glede gjennom bloggen din! Du er så sterk! Dette synes kanskje ikke for deg selv, men leserne, de fleste, de ser det. Det blir trist å ikke kunne lese bloggen din lenger ( noe som jeg har gjort siden du hadde konkuransse der du ga ut solocaps), men HURRA for deg ( og lykke for meg) at du har gitt ut bok. Gleder meg til å lese den.

  ps.ja,du er super pen.

  Reply
 94. vidaandrea

  Jeg vil bare si at jeg virkelig, virkelig, virkelig elsker deg. Alt du er, alt du gjør, alt du skriver. Det kommer til å bli et stort tap i hverdagen å ikke lenger ha bloggen din som et lyspunkt å se frem til, men jeg forstår og respekterer avgjørelsen din, og gleder meg uendelig masse til å lese boken du kommer ut med. Tusen takk for alt du har gitt meg, og lykke til med alt du skal gjøre videre i livet. Du er best, Linnéa.

  Reply
 95. Marianne

  Skal ikke kommentere ved å si at jeg aldri har kommentert på bloggen din før, for det har jeg. Virker som det er en trend å “aldri” ha kommentert her;) hehe.
  Takker for fine år Linnéa:) Det første jeg har gjort etter krangler med typen og ellers andre deprimerende dager (som har vært mange) er å gå rett på bloggen din. Har det ikke ligget noen nye innlegg har jeg gått tilbake og lest om igjen gamle innlegg. Tror ikke du selv er helt klar over hvor viktig du har vært/ er for veldig mange:) Tårer blir fort tørket vekk og jeg sitter og gliser i stedet. Du har virkelig et skrivetalent og du er ikke redd for å utlevere deg selv. Du presenterer livet som det er, i motsetning til mange på Facebook (status oppdateringer) og andre bloggere. Blir glad av å se deg smile igjen. Knerten eller ikke, jeg tror du vil få en lysere tid fremover nå =)

  Ønsker deg masse lykke til med boklansering. Kommer du til å være tilstede på noen bokhandlere i sammenheng med selve lanseringen? Skal selvfølgelig kjøpe boken din. Gleder meg.

  P.S. Hvor mye koster Hendrix Hair? Får du gjort det i salong eller er det clips?

  Reply
 96. miriam grotle

  ble så glad når jeg las det siste du skrev ! bestevennen min har anoreksi og visst hun leser dette (som hun forhåpentligvis gjør) tror jeg hun kommer til å få litt mer håp. du sprer glede, Linnea !

  Reply
 97. Sunniva Elise

  Jeg kommer til å savne deg.. :( Lykke til med alt, jeg gleder meg til å lese boka di! Sa til sjefen min på bokhandelen jeg jobber at hun måtte ta den inn :-)

  Reply
 98. sandy

  jeg forstår ikke helt hvordan du gjør det. hvordan du klarer å være så ærlig, men alikevel ikke sytete. jeg aner jo ikke hvordan du egentlig har det, men du har en fantastisk evne til å formidle vanskelige ting på en fin, og reflektert måte (til tider ;)) uten at det blir for tungt å lese. så takk for fine innlegg. jeg ønsker deg alt godt, og gleder meg til boken.

  Reply
 99. Elise

  Linnea, jeg synes du smiler mer. Jeg blir glad av å se flere bilder der du smiler. Fortsett sånn, skal kjøpe boka di – elsker bloggen din.

  Reply
 100. Martine

  En fantastisk avslutning på en fantastisk blogg! Men wow, jeg synes du på alle måter ser mye friskere ut nå enn før! :) Og en helt annerledes utstråling, en glød. Knerten-looken, hehe, måtte le litt :) Lykke til videre :)

  Reply
 101. Ingvild

  Linnéa. Du er så fin at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Og det overrasker meg om og om igjen hvor åpen du er.

  Selvom jeg ikke kjenner deg, er jeg overbevist om at du er en av de beste.

  Reply
 102. Iselin

  Kjære Linnea.
  Jeg ønsker deg alt godt videre i livet. Kommer til å følge med både på Twitter og på Instagram. Er så godt å se deg smile, håper virkelig du aldri slutter å gjøre det. Etter å ha lest bloggen din i en stund, må jeg virkelig si det blir en hard avskjed, men samtidig fin. Det er en fin avslutning, selvom du syntes du ser ut som en kvist. Men som du sa, alt blir bra, ting tar bare litt tid. Har blitt en vane å klikke meg inn på bloggen din i ny og ne for å se hvordan det går og hva som skjer i livet ditt. Jeg er veldig stolt av deg og du er ei flott jente! Jeg kjenner deg ikke, men jeg er overbevist om at du er og vil alltid være ei flott jente.
  Gleder meg virkelig til å lese boka di!

  PS. Du har blitt utrolig fin på håret!

  Lykke til videre!

  Reply
 103. Kristine

  Kjære Linnea,

  Jeg leser ikke blogger, men din har jeg lest. Takk for at du er så ærlig! Jeg leser derimot veldig mange bøker, og jeg skal lese Evig søndag så fort den kommer ut i butikkhyllene. Lykke til, L!
  Jeg har stor, stor tro på deg, og ønsker deg alt godt <3

  Reply
 104. Marte

  Du er nydelig! Gleder meg sykt til boken din kommer ut :-) Stå på, alt ordner seg til slutt.

  Reply
 105. marianne

  Du slutter på TOPP! like greit, blogg er ute…..visstnok. leser de aldri. du derimot er virkelig noe for deg selv. ikke det at jeg egentlig vet det. kjenner jo dæ ikke. men ei jente som kan artikulere seg slik som du. sjeldent. liker det. Lykke til videre O’store Linnea! næh den siste var ikke troverdig. litt overdrevent ufestelig fra mæ. men kan si så møe at var du min datter (har to vidunderlige fra før!) hadde æ vært innihampen stolt. vlle bare si det. Søtnos.

  Reply
 106. ragnhild

  kjære Linnea. Du er så utrolig fin og nydelig. Stå på og gleder meg masse til å lese boken din:)!!!
  kommer til å savne bloggen din veldig

  Reply
 107. Matilda

  Du inspirerer. Uansett hvem man er og hvordan man har det; du inspirerer.
  Jeg vet ikke hva jeg skal skrive for å beskrive deg, for jeg kjenner deg ikke. Alt jeg har er: du inspirerer noe helt vanvittig. Det jeg prøver å si er vel takk.

  Reply
 108. T

  Hei Linnéa. Vil bare si tusen takk for all inspirasjon, fine øyeblikk, gleder og triste stunder gjennom bloggen. Har fulgt deg lenge, men liksom aldri være kommentar-typen. Du har en utrolig fin måte å skrive på, og jeg gleder meg enormt mye til å lese boken din!! Tusen takk for at du er, og har vært, ærlig og tatt oss med inn i en liten del av din verden. Du er vakker, sterk, modig, et forbilde, og ikke minst en mye penere utgave enn den opprinnelige knerten;) Gleder meg til å følge deg videre <3<3

  Reply
 109. Gudrun

  Takk for alt ditt ærlige, morsomme, triste, kloke og unike bloggskriveri.
  Sug til deg alle de fine kommentarene som en svamp. Du fortjener hver eneste en.

  Du er vakker.

  Reply
 110. anne-helene

  hadde du blitt gald hvis jeg hilste på deg på Bunnpris en gang?
  molde er ikke så verst… egentlig… var borte et år og det føltes godt å komme hjem etterpå. hjem til fjella!
  men det er kanskje litt vanskelig å finne venner her, med mindre man er på fylla på byen hver helg?
  si fra hvis du trenger noen å henge med! selv om jeg egentlig hater å bli kjent med nye folk!

  Reply
 111. Jenny

  Når jeg leser dette får jeg bare så lyst til å løpe bort til Molde og gi deg en klem. Men da jeg for øyeblikket er på Island tror jeg ikke det kommer til å fungere så veldig bra, så jeg må bare nøye meg med en patetisk cyberhug. (Wow, det var sært) Ville bare si at jeg beundrer deg virkelig, og du er et stort forbilde. Gleder meg til boken din kommer ut, blir garantert det første jeg kjøper når jeg kommer på norsk jord :)
  Tusen takk for at du er du, og for fine år her på bloggen som jeg kan lese selv om de nye innleggene ikke kommer.
  Og forresten, si ifra hvis du skal på en boksingnering elns i Trøndelag, da kommer jeg!

  Reply
 112. Ida

  Gleder meg til boken din kommer, Linnéa! Trist at du slutter å blogge, liker så godt å titte innom her og lese nye innlegg (også gamle, har lest gjennom bloggen din både èn og to ganger) – men jeg er glad du kommer deg videre. Masse lykke til <3 du er vakker!

  Reply
 113. Chris

  Jeg har fulgt med på bloggen din en god stund (uvisst antall år), og det har vært mildt sagt forfriskende å lese dine “hverdags-skildringer”, så det er selvsagt trist at du forlater bloggverdenen.

  Men jeg ville egentlig bare si at det er flott å se deg smile. Du kler det! :)

  Reply
 114. Jofrid

  Linnea, til tross for dine problemer er du en stor inspirajon! Gleder meg veldig til å lese boken din. Det er trist at du slutter, men kanskje det er et stort tegn på fremskritt for din egen del. LYKKE TIL, LINNEA! Uten å kjenne deg personlig, må jeg bare si at du er herllig.

  <3

  Reply
 115. Åshild

  eg blir rørt av kor godt det ser ut som du har det nå. tusen hjerter og klemmer til deg.

  Reply
 116. Oda

  Du er et flott menneske, Linnea! Bare stol på deg selv :) Ønsker deg alt godt videre!!

  Reply
 117. Eline

  Du fortjener alle de lykkeønskingene du kan få! Du er et fantastisk menneske, som jeg virkelig ser opp til! Jeg gleder meg mer enn noe annet til boken din kommer ut, og kommer nok til å være superstalker på alle forelesningene du forhåpentligvis skal ha!

  Reply
 118. Else

  Kvist eller ikke, jeg kommer ikke til å glemme tiden da du bare spiste lasagne og gule epler og gikk på fjelltur. Du kommer deg nok, det er det ikke tvil om.

  Reply
 119. Jente 20

  Hei Linnea.
  Jeg er en jente som har fulgt bloggen din i snart to år. Jeg vet nå at det er for ca to år siden jeg begynte å slite ordentlig med mat og trening. Mye har skjedd siden den tid, og selvom jeg føler at jeg kjemper hardere en noensinne vet jeg at jeg har kommet lengre en noensinne. Endelig begynner fornuften og ta over djevelen (kreftene) i hodet mitt, endelig skjønner jeg at det ikke hjelper å løpe i 2 timer fra problemet, endelig skjønner jeg at mat er medisin og det hjelper meg til å få en verdifull hverdag som jeg fortjener. Likevel er det utrolig tøffe tak. Hvert måltid er en kamp, og holde igjen fra uroen er utholdelig. Men jeg vet jeg vil klare det, akkurat som du kommer til å klare det. Jeg ble utrolig glad for å lese at du føler deg bedre, at du begynner å få ting på plass, at du tror det kommer til å løsne, og at du både vil og for den hjelepen og støtten du trenger. For det er ikke meningen at man skal kjempe seg ut av dette alene.
  Jeg hadde aldri kommet hit jeg er idag uten den støtte og hjelpen jeg har fått fra både venner, familie og psykolog.
  Jeg tror egentlig vi kunne hatt noen fine samtaler sammen Linnea. Jeg skal ikke late som jeg kjenner deg, men jeg føler via bloggen at på en måte at jeg gjør det.
  Jeg syntes du er en døds sterk, flott og ikke minst morsom jente.
  Jeg gleder meg UTROLIG til å lese boken din, og kan fortelle deg at jeg holder på å skirve selv også. Vet ikke om jeg noen gang er så heldig at jeg for publisert den, men jeg håper det.

  Tusen takk igjen for at du er åpen og ærlig og skriver til oss. Du er ikke alene. Selvom jeg vet det føles slik noen ganger.

  Stor klem

  Reply
 120. 2my

  ååh linnea! det siste avsnittet du skrev der, du er så fin du. det kommer du alltid til å være uansett :) ønsker bare alt godt for deg.

  Reply
 121. Marta

  Jeg husker den gang jeg fant deg på youtube (!!). Videoblogger fra benken, gjerne med et innslag kjæledyr eller, eple-klistremerker eller en solo-caps. Du har vært underholdende lenge, og jeg kommer til å savne innleggene dine. Jeg har likt at du ikke var som “alle andre” blogger, blond og pen, men ikke rosa. Du er en fotogen og vakker jente samtidig som du er tøff i trynet, og har en sprudlende personlighet. Du aner ikke hvem jeg er, men jeg føler nesten at jeg har blitt litt kjent med deg oppigjennom. Det blir rart å ikke lese innlegg fra deg lenger. Lykke til videre! Jeg skal løpe og kjøpe boken din :)

  Reply
 122. anette snarset

  Hei, hvor er den blomstekransen du har i håret på profilbildet ditt på Twitter? Har lett etter en lenge og finner ingen fine, men den var absolutt fin! :)

  Reply
 123. jepp

  jeg leste (i) boken din på jobb i dag, og den er så bra!! du skriver så sørgelig/vakkert/inderlig at jeg får tårer i øynene. det er et kompliment. rakk ikke hele, og nå gleder jeg meg til resten. takk for at du skriver, det har gitt meg mange fine opplevelser og større tanker. jeg håper du fortsetter! og nå ønsker jeg bare at jeg kunne skrive noe like bra tilbake, bare for å glede deg.

  Reply
 124. anna

  Du likner veldig på en penere utgave av Isabel Lucas, Linnèa! :) ta det som et kjempekompliment, for hun er råpen.

  Reply
 125. Sarah

  Idag lå boken din i postkassen min.Egentlig skulle jeg gå på fjellet idag, men foreløpig sitter jeg fast foran boken din. Tusen takk!

  Reply
 126. En fyr

  Heia Linnèa. Vil takke deg for mange smil og et og annet ukontrollert latterutbrudd jeg har hatt de årene jeg har fulgt bloggen din, men først og fremst for kloke å ærlige betraktninger rundt det å være en ikke helt A4 ung kvinne. Som en 44 år gammel mannlig jurist definerer jeg meg i utgangspunktet helt utenfor gruppen av mennesker som følger blogger skrevet av jenter/unge kvinner. Ved en tilfeldighet ramlet jeg over din for et par år siden, endte med å lese hele arkivet og har fulgt deg siden også i det du har gjort ved siden av bloggen.

  Du representer et sunt og utfyllende direktiv for unge mennesker som ellers ville stått i fare for å få virkeligheten definert av fotballfruer i bikini med lavere IQ enn vekt, og som insisterer på å at de er kjernesunne. Det skal du har stor takk for! Når du i tillegg med stor integritet kler av mange av flosklene som florerer i det offentlige rom med den største selvfølge, nekter å la deg kommersialisere selv om jeg ikke betviler at mulighetene har vært der og gjort ironi på din egen og andres vegne til en kunstart fortjener det respekt.

  I den grad en skal tørre å komme med råd må det være at du tar med deg integriteten din videre. Jeg betviler ikke at du også i fortsettelsen vil være en person i det offentlige rom, der er det mange som mister seg selv. Ikke gjør det, vi vil ha deg som du er med dine styrker og svakheter.

  Jeg ser frem til å lese Evig Søndag som nå er bestilt. Alle de beste ønsker til deg for fremtiden.

  /Svein

  Reply
 127. fru cave

  Fikk boka di i posten idag, ser frem til å lese den. Lykke til videre Linnea, du er fantastisk.

  Reply
 128. Veronica...

  Du er fantastisk!

  Jeg bare lurte på hvor du fikk tak i Twitter. Undulaten min døde for noen dager siden, og jeg har ikke sjans til å klare meg uten en fugl. De er veldig terapautiske når man får dem tamme :) Min var gul-grønn, men nå ønsker jeg meg en blå. Jeg synes Twitter oser av perfeksjon! Synes som oftest at blå fugler har en veldig blass farge og ujevnt mønster, men Twitter er virkelig en flott fugl. Så, jeg bare lurer på om du kjøpte han hos en spesiell oppdretter, eller om du bare fikk fatt i han i en vanlig dyrebutikk?

  Det er jo ikke fryktelig viktig at fuglen ser perfekt ut, det er ikke det. Men, noen ganger synes jeg enkelte undulater ser så stusselige ut i butikkene, mens Twitter ser fantastisk sunn og frisk ut. Derfor jeg lurer på om han er fra en oppdretter, og i så fall, hvem :)

  Takker for svar!

  – Veronica

  Reply
  1. Linnea Post author

   Twitter er kjøpt i en helt vanlig dyrebutikk, og ser ikke noe veldig annerledes ut en andre blå undulater. Lykke til med ny fugl.

   Reply
 129. Heidi

  Fikk boken din i posten idag, kastet meg over innpakningen, pakket ut i stort tempo, leste baksiden, stoppet opp ett sekund, pustet, og kom til tanken att dette kan følest ut som om jeg leser om meg selv…kanskje, åpnet den forsiktig og med litt frykt i hjertet startet jeg å lese..jeg holder nå på å lese, og har enn så lenge kommet frem til att jeg burde kanskje vise denne til min psykiater i ett lite håp om att han kanskje forstår meg litt bedre..da jeg mangler ordene til å forklare…jeg vet ikke ennå, må lese hele først!

  Men Takk for att du har skrevet en mennesklig bok om hvordan det kan være, overdrivelser eller ei…

  Ønsker deg lykke til videre i livet!

  Reply
 130. Yngvild

  Jeg har lest bloggen din lenge nå. Veldig lenge. Jeg har fulgt deg gjennom oppturer og nedturer. Jeg har følt litt av din smerte, og du har hjulpet meg gjennom min. Du er èn av få mennesker i bloggverdenen, og internett-verdenen forøvrig, som tørr å innrømme at livet ikke er en dans på roser. Du har fått meg til å le til jeg gråter, men også felle noen tårer i smerte. Jeg har fortvilt lest stygge kommentarer, uten å forstå hvordan noen mennesker kan ha disse meningene. Jeg har aldri kommentert før. Hverken negativt eller positivt. Men nå som “enden er nær”, føler jeg at jeg skylder deg en stor takk. Jeg følger deg både på twitter og instagram, og jeg gleder meg til å følge deg videre. Jeg føler nesten at jeg kjenner deg; den jenta du har fremstillt her på bloggen. Jenta med ekstremt god humor, selvironi og et nydelig utseende. Og i motsetning til mange andre bloggere, tror jeg ikke du skjuler så mye fra leserne dine. Jeg er fullt og helt klar over at jeg ikke kjenner deg, såklart, men det er en følelse jeg har. Jeg skal lese boken din. Og når jeg er ferdig, kommer jeg mest sannsynlig til å smile, for jeg er sikker på at det kommer til å gå bra med deg. Jeg har troen på deg. Du er en sterk, flott jente! Jeg kommer til å savne å lese de nye innleggene dine, men skjønner at dette er en periode i livet ditt som du er ferdig med. Lykke til videre.
  Og det viktigste: takk, Linnea. Tusen takk.

  Reply
 131. Heidi

  Jeg er verken bok anmelder eller bok leser til vanlig, men jeg har nå lest ferdig boken din og kommer til å annbefale den til andre! Den var/er virkelig bra! Du skriver så realistisk, eller…jeg vet ikke hvor du har overdrevet og ikke, men jeg kjenner meg sånn igjen, jeg trodde jeg var den eneste som tenkte sånn og sånn og sånn…jeg er uendelig glad for att det ikke er tilfelle!
  Virkelig bra bok!!!

  Takk

  Reply
 132. Anna

  Du er flott! Jeg blir bare mer og mer imponert av deg, og skal definitivt kjøpe boken din. Lykke til videre, jeg ønsker deg alt godt :)

  Reply
  1. Linnea Post author

   Jeg skal nok det før eller siden, jeg vet bare ikke akkurat når nå. Hold utkikk på linniiie.com-fbpagen og twitter!

   Reply
 133. Viktoria

  du er så søt nå. du ser veldig glad ut :) jeg gleder meg til boken din! fortsett sånn!

  Reply
 134. V

  Forhåndbestilling er genialt! ;-) har lest ferdig boken din! Ble litt satt ut til tider, men klarte ikke legge den fra meg :-)

  Reply
 135. Ingrid

  Tror jeg aldri har kommentert her før, men jeg ble så rørt av det siste du skrev at jeg bare må. Du er flott!

  Reply
 136. helene

  Boken din er det beste jeg noen gang har lest, jeg hadde ikke lyst til å bli ferdig med den. Takk for arbeidet du har lagt i boken, den var fantastisk..

  Reply
 137. :/

  Fulgte litt med på bloggen for en stund siden. Fint avsluttningsinnlegg. Lykke til med bok og annet :-)

  Reply
 138. Ragnhild

  Linnea! Boken din, den er bare fantastisk! Fikk den i posten i dag, og klarte ikke legge den fra meg et sekund. Kjenner meg så altfor godt igjen i situasjoner og tankegang.

  TAKK for at du har skrevet den :-)

  Reply
 139. J

  Liksom, er dette offisielt ALLER siste innlegg? Burde jeg slutte å sjekke bloggen? (Må ha det inn med teskje)

  Reply
  1. Heidi

   Enig, må ha det inn med teskje her også..klarer ikke å la være å sjekke, å plutselig er jeg 80 år og fortsatt sjekker bloggen din, just in case….

   Reply
   1. Linnea Post author

    Neida, det dukker nok opp ett eller to til når jeg er klar. Jeg skal si fra, ingen fare :)

    Reply
 140. Lille Fru d'Argent

  Jeg kommer til å savne bloggen din, men gleder meg til å lese boka! Jeg har aldri kommentert på noen av innleggene dine før, men kjente at det var på tide å skrive noen ord. Er helt enig i allle de positive kommentarene du har fått her. Ønsker deg alt det beste!

  – Randi

  :)

  Reply
 141. Anne Kjersti

  Har heller aldri kommentert på bloggen din Linnéa, men følte brått at jeg måtte skrive noen ord jeg også!

  Nettopp begynt å lese boken din, og er allerede trollbundet. Gjennom tiden jeg har fulgt deg, har jeg vært både sinna, trist og ekstremt lattermild. Du er helt klart one of a kind :-) Håper og tror du vil reise deg igjen!
  ..kommer forresten til å savne bloggen din, men hurra for Twitter og Instagram.

  AK

  Reply
 142. Thea Ruud

  Tusen takk for mange år med fantastisk skrivning! Du har gitt meg mange latterfulle stunder. Ønsker deg lykke til, det fortjener du!! Har nå bestilt boken din og gleder meg til å lese den.

  Reply
 143. Kaotisk tenåring.

  Vil bare si at jeg nettopp har kjøpt boken din og er helt hysterisk glad. Har ventet helt siden jeg fikk høre om at du skulle gi ut bok, og nå har jeg den endelig forsidenav meg og gleder meg til å begynne på den.

  Er de beste 299kr jeg har brukt på lenge og jeg angrer ikke et sekund på det – noe jeg normalt gjør når jeg bruker penger.

  Reply
 144. Line Lemika

  Kjøpte boka di idag, og er allerede godt i gang. Du er bare superdyktig til å skrive, Linnéa! Evig søndag kan fort bli min favoritt. Lykke til videre, fine du <3 :-D

  Reply
 145. Anna

  Hei. Du har hjulpet meg så mye, og jeg synes derfor det er veldig trist at du skal slutte å blogge. Men samtidig som du vinker farvel til blogg, vinker jeg selv farvel til spiseforstyrrelser og et usunt hode. Jeg skjønner ikke helt selv hvorfor, men du har hjulpet meg ut av krisen jeg befant meg i, og jeg er evig takknemlig. Selv om du (eller jeg?) ikke visste det, har du bidratt til å gjøre livskvaliteten min bedre, nå kanskje i takt med din egen. Du er en sann inspirasjon og jeg ønsker deg masse lykke til videre med bok og håper virkelig du er på bedringens vei. Tusen takk!
  PS: jeg gleder meg masse til å lese boken din.

  Reply
 146. Heidi

  Jeg gledet meg sånn til å få boken din i posten og nå gruer jeg meg til den er utlest. Jeg porsjonerer liksom litt, slik at jeg kan glede meg over den lenger. Skrivestilen, Linnéa-humoren og åpenheten rundt et tabubelagt tema som mange fler enn man tror må røre ved. Elsker det. Og noen ganger tenker jeg at ingen har vakrere ansikt enn deg. Det er visst tydelig nok at jeg beundrer deg veldig… Nå følte jeg meg creepy, men det får så være.

  Reply
 147. anneelisabethhh

  Jeg bare elsker bloggen din! Det var vært en skikkelig inspirasjonskilde, og jeg kommer definitivt til å savne bloggen!!! Dette er herved min takk for all gleden du har gitt meg, og jeg gleder meg allerede til å lese boka di. Tusen takk for alt, Linnéa!

  Reply
 148. ingrid

  følte meg, på en rar måte, ganske stolt da jeg gikk inn på ark for å kjøpe boka di!
  selv om jeg på ingen måte kjenner deg, eller i det hele tatt har sett deg i virkeligheten ..noe som kanskje ikke er så forferdelig rart når jeg ikke kjenner deg. uansett, jeg er blitt glad i deg gjennom å lese bloggen din og av å følge deg på twitter og instagram. verden trenger flere som deg, for du er både smart, fin og morsom på en unik måte! dette ble kanskje veldig klisje-aktig og jeg vet heller ikke om du leser denne kommentaren som forsåvidt ikke skiller seg så ut i mengden, men du skal vite at jeg oppriktig håper og har tro på at du kommer til å få det veldig bra! og veien dit kan være nyttig lærdom. lykke til i <3

  Reply
 149. Jane

  Nå er boken din lest ut, og jeg må si at du er en kjempeflink forfatter. Boken var godt skrevet og veldig lettlest, men utrolig trist… Jeg håper at du en dag blir helt frisk. Ønsker deg masse lykke til videre i livet.
  Kommer forresten til å kjøpe alle bøkene du kommer til å gi ut, for dette kan umulig bli den siste. Du er flink…….

  Stor klem til deg…….

  Reply
 150. mi

  hei fine du.
  er du på facebook? (jeg har ikke tenkt å legge deg til eller noe, ble bare nysgjerrig og ville søke om jeg fant deg, og det gjorde jeg. Men er det deg, eller falsk profil?) :)

  du er forressten utsolg i alle mine loke bokbutikker her på vestlandet :D go you!

  Reply
 151. mi

  hei igjen,
  kommer boka di i 2.opplag allerede? eller er det mer på lageret/leverandør.
  har lyst på 1.opplag! blir litt skuffet om jeg får 2.opplag i posten,, håper på svar, om du vet :)

  Reply
 152. karina

  gratulerer så mye med boklanseringen! Og takk for din åpenhet rundt depresjon, jeg blir veldig rørt av det egentlig fordi jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver om, og det er godt å se at du tør å vise en åpenhet rundt det! Jeg ønsker deg alt godt videre!!!

  Reply
 153. Silje

  Nå skal jeg skrive i caps lock, og jeg kommer ikke til å angre litt engang:

  DET ER SÅ HERLIG Å SE DEG SMILE IGJEN!

  Sånn. Gleder meg masse til å lese boken din! :) Stå på videre!

  Reply
 154. Lisa

  Jeg må bare få gratulere deg enda en gang. Jeg jobber i en av Oslos største bokhandler, og vi ble utsolgt for boken din allerede i dag – dagen etter lanseringen. Det har RENT INN folk som har etterspurt Evig søndag i hele dag. Jeg er så glad jeg sikret meg det siste eksemplaret. Sjelden har jeg gledet (og gruet) meg så mye til å lese en bok.

  Du er så flink, og det du har gjort er så utrolig imponerende.

  Reply
 155. Anette

  Takk for alle de åpne og ærlige skriveriene dine. Jeg er sikker på at vi vil se mye mer til deg i en eller annen form. Og lykke til med å bli frisk:)

  Reply
 156. Kaja

  Du inspirerer! Stort mer er det ikke å si, bortsett fra at boken er på fanget og lesebrillene er på.
  Takk for en fantastisk blogg som har vært både givende, morsom, deprimerende, pessimistisk og opptimistisk.

  Lykke til videre!

  Reply
 157. carina klerck

  Hei!
  Så deg på tv igår-Tenkte å kjøpe boka di.Holder på med et bokprosjekt selv.Boka mi heter En Ung Kropp En gammel sjel.Har ADHD,er Bipolar og har slitt med det meste selv.Skal prøve å huske å gi deg beskjed når boka mi kommer ut.Lykke til med livet ditt videre.Bloggen min er carinaklerck.blogg.no..
  Mvh Carina Klerck

  Reply
 158. Martine

  Jeg er ikke av typen til å skrive på sånne kommentar felter å sånt, men synes rett og slett at du burde få all den skryten du kan! Du er en person jeg virkelig ønsker alt godt, jeg håper at boka di blir kjempe populær og at alle liker den like godt som jeg. Fantastisk skrevet og en historie ikke så mange hadde valgt å dele, noe jeg synes er veldig bra at du gjør.

  Lykke til med boka og jeg håper du kan få det livet du fortjener!

  Reply
 159. Charlotte

  Jeg føler det meste allerede har blitt skrevet her i kommentarfeltet, men jeg må bare takke for denne flotte bloggen. Takk for alle de gangene du har fått opp humøret mitt på en ekstra dårlig dag. Takk for at du har skapt mer åpenhet rundt depresjon og spiseforstyrrelser. Det betyr så utrolig mye. Du skriver så ekte, og jeg er så glad for at du har delt en del av livet ditt med oss. Litt vemodig dette, men samtidig er jeg nesten litt stolt – selv om jeg egentlig ikke kjenner deg.

  Jeg ønsker deg alt godt Linnéa, lykke til videre med andre prosjekter og i livet:-)
  Stor klem fra en fast leser<3

  Reply
 160. Celine

  Har nå for første gang på mine 20 år kjøpt min første bok. Har alltid hatet å lese, men boken din klarte jeg ikke legge fra meg. Du har fått til noe stort. En utrolig gripende og fin bok. Lykke til videre :)

  Reply
 161. Elisabeth

  Ville bare si at du er en inspirasjon. Du klarer å sette ord på ting andre ikke en gang tør å snakke om. Håper ting blir bedre for deg etterhvert. Og forresten; boken din var utsolgt (på mandag) i de fleste bokhandlere i Bergen. Gratulerer :)

  Reply
 162. Svenskan

  Hej! Jag vet att du hatar svskar men jag har följt din blogg från början och du har varit en STOR inspirition för mig. Tack för att du kämpar på. Jag ser fram emot att läsa din bok :)
  Hälsningar från Sverige.

  Reply
 163. Thea

  . Jeg er 12 år og har lest bloggen din en stund. Jeg har alltid likt deg som person. Kunne ønske vi kunne være venner, hvis jeg hadde vært litt eldre daa, ehe.

  Føler jeg skulle sagt mer men da hadde kommentaren blitt to sider lang. Forresten kan en 12 år gammel jente lese boken din, har veldig lyst:)

  Reply
 164. Therese

  Det er ikke ofte jeg har kommentert på bloggen din, noe som ikke er lineært med kvaliteten på innleggene. Siden det nærmer seg slutten av din bloggkarriere, tenkte jeg det var på tide å få fingen ut og skrive noe.

  Jeg kjenner meg veldig igjen i deg, utifra hva du skriver. Rutinehverdagen, håpløsheten og følelsen av å egentlig ikke ville leve mer. Selv ble jeg frisk for noen år siden. Vel, noenlunde frisk da. Perfeksjonisten og kontrollfreaken vil kanskje alltid være en del av meg. Prosessen var lang, og grunnen til det, var at jeg aldri ga helt slipp på sykdommen. Den var en så stor del av meg, at det var vanskelig å legge den helt fra seg. Stockholm syndrom. Det er litt som de 40-åringene som aldri klarer å gi slipp på tenårene. Det er litt som de slemme guttene man aldri legger på hylla.
  Tanken på at jeg måtte opp i vekt var skremmende. Buksene jeg hadde strevd med å komme inn i, ville ikke passe lengre. Rutinehverdagen, hvor kjøkkenvekta var en del av hvert måltid, ville gli inn i noe ukjent som jeg ikke kunne kontrollere. Menneskene rundt meg ville se at jeg la på meg. Jeg som på mitt sykeste forestilte meg at de bare var noen misunnelige idioter, da de sa jeg var for tynn.
  Det å gå fra syk til litt mindre syk, altså spise litt mer og trene litt mindre, det var ikke vanskelig, så lenge det bare var snakk om noen kilo og ribbeina fortsatt stakk ut. Men det å gå fra litt mindre syk til mindre syk og til frisk, det var den mest omveltende og vanskelige prosessen.
  Jeg klarte til slutt å gi slipp på min kjære venn, som jeg hadde kjent i mange år og omvendt. Det var tungt. Men jeg måtte kaste kjøkkenvekta og badevekta, jeg måtte slutte å skrive planer om hva jeg skulle spise, hvor mye jeg skulle trene. Og buksene, de passet ikke lengre. Jeg la på meg. Mye. Og det eneste jeg ville var å bli tynn igjen og omfavne min kjente og kjære venn igjen. Men jeg holdt ut og vekten stabiliserte seg.
  Hvis høsten klamrer seg fast til bakken og ikke lar vinteren slippe til, vil det ikke spire og gro når våren kommer.

  Forsatt er jeg litt apatisk, i forhold til hva jeg skal studere og hvilket utfall livet mit får. Men jeg håper det vil bedre seg med årene. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg skrev dette til deg, men jeg følte jeg måtte. Ønsker deg alt godt. Gleder meg masse til å lese boken din.

  <3

  Reply
 165. Morten

  Har fulgt bloggen din lenge, men aldri skrevet noe. Nå som det går mot slutten for bloggen føler jeg at jeg burde si noe?

  Du har snudd mange dårlige dager for meg med den gode humoren din og herlige spissformuleringer. Du er ei smart og tøff jente, og det må du huske på! :) Lykke til med hva enn du kommer til å gjøre fremover, og gratulerer med boka di! Jeg skal få kjøpt den så snart jeg kan :D

  Reply
 166. Kristine

  Når jeg leste den siste teksten i dette innlegget brøt jeg sammen. Jeg skal snart sette meg ned for å lese boken din, og jeg har ikke en eneste bekymring, fordi jeg vet at den kommer til å være bra. Stå på, dette klarer du!!

  Fineste Linnéa <3

  Reply
 167. maja

  Linnèa, ville bare si deg noe. Jeg jobber i en travel bokbutikk og inntil nå har 9 stykker spurt etter boken din. “Jeg har hørt at den skal være veldig bra”, sa en veldig seriøs person. Svarte med at “helt garantert, leste forfatterens blogg i flere år – kan umulig være dårlig lesestoff, for å si det sånn!”. Han smilte, bestilte dobbelt – både til seg selv og familie. Boken din er ekstremt populær allerede :-) En av de mest etterspurte! Nå skal det leses!! Gratulerer :-)

  Du er alltid fin, selvom du stikker litt nå! Håper det går bra med deg, fortjener alt godt!!

  Reply
 168. Marte

  Fine Linnea! Min første og etter alle solemerker siste kommentar på bloggen din… :(
  Jeg vil takke deg så mye for den store innsatsen du har lagt ned i bloggen, antageligvis mange ganger på dager der livet har vært altfor tungt til å egentlig orke det. Takk for alle de gode, vittige, såre, tankefulle, modne og på godt og vondt ærlige refleksjoner du har delt med oss. Det har betydd masse.
  Jeg kommer til å savne at det finnes en blogg som stadfester at alt du vet er feil!
  Twitter og Instagram er nok ikke for meg, men jeg gleder meg til å lese boka:)
  Igjen, tusen tusen takk, og LYKKE TIL og alle gode ønsker til deg, vakre, gode Linnea<3

  Reply
 169. Pikesten

  Kommet hjem fra ferie, surret rundt på nettet for å slippe å pakke ut og å gå gjennom store mengder post, eller regninger. Gleden ble stor når jeg innimellom all posten fant boka di der, den hadde riktig nok med seg en regning, men det er den verdt. Ble hekta fra første side. Godt skrevet, deilig å lese noe “nytt”. Håper å lese mer fra deg i framtiden. Stå på!

  Reply
 170. Lene

  Elsker boken din. Du skriver utrolig bra og jeg greide ikke å legge den fra meg før jeg var ferdig. Lykke til videre, fineste Linnéa <3

  Reply
 171. Camilla Irina

  Linnéa Myhre, du er vakker. Er var og kommer alltid til å være. Og du er et idol, et forbilde, en person å se opp til å være stolt av å være. Du er sterk og bestemt, egenrådig og selvstendig. Og jeg mener ingenting av disse adjektivene som noe negativt. “La Linnéa Leve” var banebrytende, og sterkt, og lett å kjenne seg igjen i. Jeg gleder meg til “Evig Søndag” som jeg var for tregt ute med å bestille fordi jeg er en smule fattig student. Jeg skulle ønske du ville fortsette å oppdatere litt sporadisk her inne, ikke forlate oss for alltid, selv om du finnes på Instagram og twitter som alle andre, er det begrenset hvor mye du kan utfolde av kreativiteten din der, og hvilket innblikk en kan få av hverdagen din, der inne. Du er et supert menneske fra mitt synspunkt. Gjør som Barney Stinson “when I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!” Du er awesome.

  Reply
 172. Maren

  Leste ut boken din på 3 timer, ble helt låst til den.

  Stå på Linnéa, du er ei ganske smart jente ;)

  Håper på å lese mer fra deg!

  Reply
 173. Justina E

  Jeg trodde av en eller annen grunn at du ikke blogget lenger, og har derfor ikke “besøkt” bloggen din før siden jeg også trodde den var borte. Siden jeg selv har vært alvorlig syk så har jeg også gått glipp av “La Linnea leve”. Men nå var det en liten kommentar i en avis som fikk meg til å tenke på deg igjen, og jeg googler deg og ser du har skrevet bok. Den har jeg nå bestilt, og jeg gleder meg virkelig til å lese den. Skjønner du gruer deg for hva mange kommer til å si om boken din. Jeg tror den er bra jeg. Det vil alltids komme kommentarer som ikke er så hyggelige å høre og lese, og etter å ha lest litt her og der i bloggen din så er jeg sjokkert over hva folk har sagt til deg i kommentarfeltene. Ja rett og slett rystet.

  Jeg ønsker deg alt godt videre i livet, gode og kjære Linnea.
  Du har en vakker sjel, måtte den få blomstre i fred.

  Mange varme klemmer fra Justina

  Reply
 174. Rumad

  Hei Linnea. Du er så fin. Takk for ærligheten.
  Har vært blakk en stund, så jeg bestilte boka di på biblioteket. Men ventelisten er altfor lang, så når jeg får lønn på tirsdag går jeg rett i bokhandelen. Linniiie.com har vært en viktig kontrast til alt rølet i blogg-Norge. Jeg unner deg ikke å være syk, men det at du har snakket så åpent om det, har vært til hjelp for mange – både folk som er syke og vi friske som gjerne vil prøve å forstå.
  Det ser ut som at du har det fint i Molde, tross alt. Du er heldig som har mennesker rundt deg, og de er heldige som har deg. Vi andre kommer til å savne deg, men regner med å høre mer fra deg etter hvert. Vi heier på deg alle sammen. Selvfølgelig kommer det til å gå bra.

  Reply
 175. Helene

  Etter MYE leting i forskjellig bokhandlere rundt omkring, fant jeg endelig en liten butikk som hadde Evig Søndag!
  Har hatt lite motivasjon når det gjelder lesing, de siste årene, men dette er en bok jeg ikke greier å legge fra meg! Utrolig bra skrevet, har ikke ord.

  Ønsker deg lykke til videre Linneá!

  :)

  Reply
 176. Mona

  Vil bare takke deg så mye for verdens beste blogg. Du er fantastisk. Gleder meg veldig til å lese boken din. Ønsker deg alt godt og lykke til videre.:-)

  Reply
 177. Iselin

  Er det ikke dette man pleier å skrive:
  Pleier vanligvis ikke å lese blogger, men kom over din ved en tilfeldighet etter å ha surfet meg igjennom internettet for en tid tilbake. Mest av alt gjorde P3 dokumentaren inntrykk og gjorde deg ennå mer interessant.
  Bestemte meg derfor for å bestille boken din (forhåndsbestilt på Haugenbok.no), og leste hele i går kveld.
  Kjente også igjen de fleste stedene i boka du skrev om – siden jeg da bor i samme nabolag som du gjorde.

  Du har gjort inntrykk! Håper du fortsetter å skrive. Jeg kommer til å lese.

  Hilsen 29 år gammel Fagerborger.

  Reply
 178. Marte R

  Stå på Linea.
  Du er ei knall tøff jente. dette klarer du å komme det igjennom.

  Reply
 179. Lill

  Veldig bra bok- tusen takk; angrer ikke på dette kjøpet; dette er en bok jeg er lykkelig over å ha i hylla. Love your writing.

  Reply
 180. Jannicke

  Det er så irriterende at bokhandleren er utsolgt for boken din! Sørenpokker at jeg alltid skal være så treig. Håper de trykker opp flere snart! Gleder meg til å lese den.

  Reply
 181. A

  Hei Linnéa!

  Jeg hadde vel egentlig ikke hørt om deg før jeg leste bokanmeldelsene, mest fordi jeg er langt opp i 30-årene
  og driter langt i popkultur. Uansett, jeg ble fullstendig bergtatt, og har nå et par dager senere lest hele
  bloggen din. Jeg vil bare si at du er et forbilde, ikke fordi du ser så flott ut, men fordi du er reflektert
  og uredd. Jeg kommer til å lese boken din, jeg kommer til å se på det som ballast for når mine egne barn
  blir eldre og kanskje møter lignende utfordringer som de du har møtt.

  Så fortsett og les, og forsett og skriv, Linnéa. Vi er mange som heier på deg. Linnéa kan skrive!

  Reply
 182. Jenny

  Ville bare si at jeg ENDELIG har fått tak i boken din! Har ikke lest mer enn 16 sider ennå fordi jeg akkurat fikk fingrene på den, men vil bare si TAKK. Skal ikke begynne å skrive rene novellen i kommentarfeltet ditt, men jeg har selvfølgelig lest bloggen din i flere år nå og har kjent meg veldig igjen i deg. Klisje klisje.. Har jo ikke fått alt så ærlig gjennom bloggen din som i boken, og selv om det høres litt slemt ut så er det litt godt å lese at man ikke er alene. Vi er forskjellige på flere måter, men jeg har vært “knerten” to ganger og brukt de 5 siste årene mine på mat og ønsker om å havne i koma en stund. Føler at jeg bare sier det samme om og om igjen for vennene mine, men de skjønner ikke, eller er lei av å høre om det, når jeg snakker om likegyldigheten min, sammenburdd osv. Det hjelper merkelig nok å lese du skrive akkurat det jeg føler for å si høyt. Så tusen takk Linnea! Får nesten lyst å skrive bok selv, men det trengs ikke når man har boken din.

  Jeg ønsker deg lykke til videre, og husk at det er ikke uten grunn du er kåret til norges mest sexy kvinne ;) Jeg pleide å kalle meg selv for Gollum, men jeg må si Knerten er hottere. Kommer til å savne bloggen din!

  Reply
 183. Maarn

  Klokken 1520 hentet jeg boken din på postkontoret, og nå er den utlest.
  Ikke for å høres helt smiske-smiske ut, men det er få som skriver som deg. Du er på en måte som ditt eget svar på Finns bok; du skriver smarte ting som griper alle. Spesielt oss som ser deg litt som en representant, som har frontet det vi synes er vanskelig men uunngåelig.

  Jeg kommer til å savne deg, selv om du mest sannsynlig kommer til å ha det lettere uten den konstante bekreftelsen (på godt og vondt) du får på bloggen.
  Heier på deg!

  Reply
 184. Therese

  Tusen takk for mange fine år med morsomme, triste og ærlige blogginnlegg. Du skriver utrolig godt, håper du har tenkt å fortsette med det. Lykke til :)

  Reply
 185. Thea

  Linnea, vær, vær så snill og hør på oss lesere! Du er flott, du er en over gjennomsnittet pen jente med gode skriveevner og god humor. Eneste minuset er at du er tydlig tynn, og samtidig flott, men tynn! Personlig har jeg ingen peiling på spisesykdommer, men om du hadde gått opp 5 kilo hadde du likevel vært flott og tynn! Som resten av Norge omtrentlig, ønsker jeg deg god bedring.

  Reply
 186. Ida

  Lykke til videre, Linnéa. Jeg har vært en fast leser av bloggen din, og jeg synes du er ei modig jente!
  Håper alt blir bedre fremover. Sist men ikke minst, tusen takk for en herlig blogg!

  Reply
 187. Ida S.W.

  Har lest bloggen din siden begynnelsen, og må si jeg er imponert over deg. Rørende å lese det siste innlegget. Boka er nå kjøpt og jeg gleder meg til å lese den!! Uten å i det hele tatt kjenne deg har jeg tro på at kroppen kommer til å komme etter hodet med tiden. Du er en nydelig jente, ærlig og direkte – det liker jeg. Så, kjære Linnea: Masse lykke til videre. Jeg heier på deg på alle mulige måter. Hilsen fra meg, ex-knert :)

  Reply
 188. Ine Holand

  Hei Linnéa. Ble nettopp ferdig å lese boka di, og jeg må bare si at jeg likte den veldig godt. Er lenge siden jeg har lest en eneste bok, men måtte bare kjøpe den da jeg så den. Den var vanskelig å legge fra seg og værdt hver eneste krone.
  Ønsker deg alt godt framover!

  Reply
 189. Elisa

  Jeg kjøpte boken din, og jeg leste den. Den var veldig enkel, men den gjorde seg selv komplisert. Jeg unner ingen å leve i en verden hvor alt er fullt av en evighet med ingen ting. Jeg har fulgt bloggen din siden 2009. I det siste har jeg irritert meg over negativiteten din, fordi den har smittet over på meg. Jeg visste ikke hvor ille du hadde det før jeg leste evig søndag. Jeg visste heller ikke hvor ille jeg hadde hatt det før jeg leste evig søndag. Det var sårt.
  Du kommer nok til å klare deg

  Reply
 190. Mona

  Jeg synes boken din var veldig bra!! Du skriver så godt! Leste fra perm til perm samme kveld som jeg kjøpte den. Ønsker deg igjen masse lykke til videre!:-)

  Reply
 191. Hanna

  Kjære Linnea! Har nå lest boken Evig søndag, og synes du er veldig tøff som har delt historien din! Den var både sår og fin. Mammaen din er virkelig en engel som har passet sånn på deg, og jeg er glad for at dere har et så godt forhold. Lykke til videre, du fortjener den suksessen du har oppnådd både med bloggen og boka.

  Takk for at du har delt artige, sarkastiske, fine og temperamentsfulle innlegg med oss her på bloggen din, jeg kommer til å savne den! Klem.

  Reply
 192. Ingrid Alise

  Lykke til med alt videre Linnéa! Har lest bloggen din i en evighet så føler jeg burde si noe når du er mer eller mindre ferdig her. Gratulerer med boka(!!), gleder meg sånn til å lese den:)

  Reply
 193. Maria

  Hei Linnea!

  Har akkurat lest ferdig boka di. Selv om jeg ikke har en spiseforstyrrelse selv kunne jeg kjenne meg igjen i mye av det du skriver om. Du er veldig flink til å sette ord på følelser som er veldig vanskelige å sette ord på. Det blir fort klisjéfylt og teit på en måte, men måten du skriver på treffer meg veldig. Å lese boka di og mange av kommentarene her hjelper meg å forstå at uansett hvor ensom jeg føler meg er jeg kanskje ikke alene allikevel. Det er kanskje fler som føler på disse tingene.

  Til slutt vil jeg bare si at etter å ha fulgt bloggen din og lest boka di er det veldig godt å se bilder hvor du smiler :) Gir meg håp! Stå på videre og hold ut:)

  Reply
 194. Guri

  Jeg savner bloggingen din, Linnea. Jeg er ofte innom bloggen din ennå, selv om jeg vet at det aldri er noe nye innlegg når jeg kommer inn. Du gir meg inspirasjon!
  Boka de er nummer 1 på ønskelista mi til bursdagen i år. Gleder meg til å lese.

  Reply
 195. vilde

  Du er savnet, Linnéa!

  Håper du er innom her av og til å leser alle de fine kommentarene du får. Og at du tar det innover deg. For det er MANGE som tenker og har tenkt på deg!

  Stå på, du betyr noe!

  Reply
 196. Ina

  Hei!
  Jeg har nettopp lest boken din og synes den var veldig bra skrevet. Jeg har ikke skjønt hvordan folk med spiseforstyrrelser egentlig har det før jeg leste boken din. Du er utrolig tøff som velger å dele historien din med oss. Ønsker deg alt godt:-)

  Reply
 197. Amanda

  Hei! Kommer det et siste blogginnlegg, eller var dette det siste vi fikk høre fra deg på bloggfronten?

  Reply
 198. Gøril

  Jeg savner bloggingen din, Linnéa. Jeg klikker meg fortsatt innom bloggen din i ny og ned, i håp om å finne ett nytt blogginnlegg. Du synger kanskje på ditt siste bloggvers, men jeg både tror og håper at dette ikke er det siste vi hører fra Linnéa Myhre. Du har evnen til å formidle viktige budskap, og det gjør du med en uvurderlig selvironi og lett sarkastiske undertone som gir det hele et mer humoristisk og interessant preg. Det er en kunst, og det er en kunst du behersker svært godt. Takk.
  Hilsen fast leser.

  Reply
 199. Camilla

  Kjære Linnéa!

  Jeg har følgt bloggen din lenge. Bloggen din og skrivingen din har gitt meg mye, og jeg skulle ønske du ikke skulle slutte å blogge, men heller ta en lang pause. Da hadde vi visst at du en gang kom til å komme tilbake.
  Jeg beundrer deg å din evne til å sette ord på ting.

  Klem <3

  Reply
 200. Ingrid

  Linnéa, jeg savner deg. Men jeg tenker at det at bloggingen er over kanskje betyr at du har det bedre nå. Jeg håper det. Du betyr mye for veldig mange, meg inkludert. Lykke til med alt!

  Reply
 201. Ege Denne

  Jeg håper også at du holder liv i bloggen og kommer tilbake når du er klar for det. Tror ikke bloggeverden vil være noe særlig uten deg.

  Reply
 202. Anonym dude

  Jeg synes du skal ta ned denne bloggen din. Bort vekk. Også kjøpe Borges’ Labyrinter.
  Klem fra Martin

  Reply
 203. Crista

  you look like friggin natasha poly in that 2nd photo wearing a red skirt just wow friggin friggs really!

  Reply
 204. Johan Petter

  Virkelig negativitet er så mørkt at ingen vil tru det. Jeg gikk på kantina . da gikk alle ut.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *