189 thoughts on “Se så fin!

 1. Yvonne Nicole Vestad

  Kjempefin! Jeg har omtrent ikke lest en eneste bok i hele mitt liv (synd, jeg vet), men DENNE gleder jeg meg virkelig til å lese! Lykke til, fine deg :)

  Reply
  1. Ada

   Jeg har nå funnet et ledig eksemplar på et bibliotek langt borti huttiheita i Norge som er på veg til meg nå. Gleder meg til å lese boka di. Du kan være stolt som har utgitt bok! En ganske så særegen en også, skulle jeg tro? Ikke verst! Håper du vil blogge mer i fremtiden. Jeg får bare håpe du får lyst igjen. Eller kanskje blir det en ny bok om noen få år?

   Reply
 2. Kristine

  ÅÅ! du har all grunn til å være stolt! jeg gleder meg sånn til den kommer i posten! du er så flink Linnéa!

  Reply
 3. Frida Strømme

  Gratulerer så mye! Jeg har alltid lest bloggen din, og jeg vet at du er veldig flink til å skrive.
  Boken skal definitivt leses!
  Igjen: gratulerer!!

  Reply
 4. KristinEG

  Det har du all grunn til, Linnéa! Jeg er spent på å lese den. Du er nydelig på mange måter, og noe for deg selv. :)

  Reply
  1. Linnea Post author

   Haha. Kunne ha vært skikkelig kvalm og gitt den ut 1. desember. Neste gang…

   Reply
 5. Hanne

  Fantastisk Linnéa! Jeg skjønner godt at du er stolt, og det har du all rett til å være. Du virker som et veldig sterkt menneske!

  Gleder meg til å lese boken. :)

  Reply
 6. anna

  Den ble kjempe fin! :D Du har god grunn til å være stolt, gleder meg virkelig til å lese den! :D

  Reply
 7. Wigdis Wollan

  Du er jammen dyktig Linnea :-) og har god grunn til å være stolt ! Vi har allerede forhåndsbestilt boka hos Haugen Bok … Hilsen Wigdis og Hanne

  Reply
 8. bakkus

  Fikk endelig ut fingeren (og lønna inn på konto) og bestilte denne akkurat nå! :)

  Reply
 9. Oscar

  Du har blitt en publisert forfatter! Jenten foran deg i klassen på vgs som alltid rakk opp hånda og fikk 6 i snitt misunner din suksess, tenkt på det? Gratulerer!

  Reply
 10. Veronica Bremnes

  Gratulerer sååå mye, Linnèa. JEG er stolt av deg, om en leser kan si sånt. Og jeg antar at hva enn andre sier, er det de indre egne tankene som veier mest, men jeg vil likevel bare si at… Jeg ser på deg som et fantastisk menneske som er seg selv, som inspirerer, som får en til å tenke, som får en til å le, og som stråler av godhet og skjønnhet, til tross for sitt rykte som “sinna”. Så takk for all tid du har brukt på denne bloggen, og for alt du har delt med oss. Og lykke til videre, hva enn du finner på. Jeg håper virkelig du får mange nydelige dager og år fremover, men gode mennesker rundt deg. :)

  Reply
 11. Thora

  Åh, som jeg gleder meg til at denne får bli en del av boksamlingen min:) Ser virkelig frem til å lese den nå. Du har absolutt all grunn til å være stolt av deg selv, virkelig! Tenker det må være en veldig fin følelse å endelig sitte med sin egen bok fysisk i hånda!

  Reply
 12. Maren

  Vet du hva? Denne boken er noe av det jeg gleder meg mest til når jeg drar hjem til Norge i Oktober.
  Har aldri kommentert på bloggen din før, men akkurat nå føler jeg bare for å si at du virker som en fantastisk person og jeg gleder meg virkelig til å lese boken din, håper du har og får en fin sommer.
  Stå på! :D

  Reply
 13. Elise

  Du burde være så stolt! Gleder meg stort til å lese :)
  Men, er boken en “selvbiografi”, handler den om deg og
  livet ditt, eller er det en roman som du har skrevet fiktivt?

  Reply
 14. Birgitte

  Så nydelig! Sitter bare og tramper med beina som jeg ser frem til den dukker opp i postkassen min! Jeg kommer forresten også fra Molde. Stå på!

  Reply
  1. Linnea Post author

   Tenk alle som IKKE kommer fra Molde og aldri kan bli som oss. Stakkars. TAkk uansett :)

   Reply
 15. Ingunn

  Jeg er ikke mye lesehest av meg, men denne har jeg bestemt meg for å både kjøpe og LESE! Gleder meg! :D

  Reply
 16. Caroline

  Gratulerer så mye, Linnea! Gleder meg masse til å kjøpe og lese denne :) Førsteprio på neste lønning!

  Reply
 17. Veronica...

  Gratulerer så utrolig mye! Jeg ser virkelig frem til å få fatt på denne :) Dette har du virkelig fortjent!

  Reply
   1. Maria

    Den ligger for faen over Unni Lindells nyeste! Gratulerer så mye til deg, Linnéa!

    Reply
 18. Line

  Det har du god grunn til å være !
  Tenk å få gi ut bok!

  Jeg gleder meg SÅNN til å lese den !

  Reply
 19. Jeanette

  Jeg har lest alle innleggene dine og dette er første gangen jeg legger igjen en hilsen. Gratulerer så mye, ser virkelig frem til å lese boken din.

  Reply
  1. Linnea Post author

   Lese bok. Så fint! Føler meg beæret for å ha skrevet den første boken du vil lese :)

   Reply
 20. Marie

  Gratulerer så mye, Linnea! Dette fortjener du verre! Jeg gleder meg uendelig mye til å lese den.

  <3

  Reply
 21. Elin Ø H

  Gratulerer! :) Du har all grunn til å være stolt av deg selv nå! Gleder meg til å lese den :)

  Reply
 22. Maria

  og så kommer den ut på bursdagen min, lykke! det er du som skal ha takk linnéa :) for blogg og bok og alt.

  Reply
 23. Marie

  Spent på den der, gleder meg til å lese den! Rekker nok ikke lese den før jeg flytter til utlandet, så da får den nok bare bli med. :)

  Reply
 24. Ingvild :)

  Gratulerer så utrolig mye, Linnéa! :D Har til og med skrevet datoen i boken, jeg skal løpe og kjøpe når den kommer! Håper den er til salgs i lille Arendal også, og ikke bare i storbyer? :) Gleder meg til å lese boken din! <3

  Reply
 25. paddekrakken

  Den kommer jo ut mye tidligere enn jeg trodde, bare noen dager før bursdagen min! YES. Nå vet jeg hva bursdagsgaven min fra meg selv blir, hehehe :) Gratulerer så mye! Boken er kjempefin, gleder meg til å lese den!

  Reply
 26. Elin

  Du har all grunn til å være stolt! Gleder meg som en liten unge til å lese boken din! : ) Jeg digger deg!

  Reply
 27. Eirik

  Kan du være så snill og ikkje sletta akrivet før boka er ute? Hadde tenkt å lese bloggen igjenn for 2. gang og avslutte med boka. Du skriver KNALLBRA! Eg trur boka blir ein suksess salgmessig! <3 <3

  Reply
 28. maria

  Dette blir vel en av de første bøkene jeg leser og jeg gleder meg faktisk! Du har all grunn til å være stolt og jeg tror vi andre har all grunn til å glede oss! Kun 18 dager igjen!

  Reply
 29. Aurora Marie

  Gratulerer! Du er utrolig flink, og har all grunn til å være stolt. :) Gleder meg til å lese den. <3

  Reply
 30. Julie

  Selvom jeg ikke har bursdag før i mars skal jeg ut å kjøpe denne boka til meg selv i bursdagsgave med en gang jeg ser den i butikken! Gratulerer så mye <3

  Reply
 31. Elena

  Åå!! Så fin den er! Jeg gleder meg veldig til å holde den i mine hender og lese den!

  Reply
 32. Sandra

  For et vakkert design på boken!! Rett og slett nydelig. Regner med at inneholdet er like fint!
  Greier aldri ønske meg noe i bursdagsgave, men i år er det annerledes, takket være deg!
  Du hører dette etter hvert innlegg, men Linnea, takk for at du gir så mye av deg selv til oss som følger bloggen din. Til tross for at jeg aldri har møtt deg i person vil jeg alikevel si en ting: Du er et flott menneske!!
  Take care!

  Reply
 33. Ingrid

  Du har all grunn til å være stolt! Du har gitt ut BOK, for søren. Gratulerer, jeg gleder meg til å lese!

  Reply
 34. A. SH

  Du har absolutt all grunn til å være stolt. Jeg gleder meg kjempemye og er glad for at det er du, av alle bloggere som gir ut en bok (med unntak av fotballfrue, men å lese om mat er ikke noe for meg). Du med den fantastiske skrivemåten sin har nå kommet ut med bok. Kan ikke si hvor glad jeg er på dine vegne :) Synd den kommer 13.aug, har kjempelyst å ha den med til syden og ha en bok jeg virkelig kan grave meg inn i når jeg ligger på strand. Leit jeg drar ned 11.aug. Har iallefall noe å glede meg til når jeg kommer tilbake til Norge, ingenting å si på det!:)

  Du er kjempeflink, Linnea. Virkelig :)

  Reply
  1. Linnea Post author

   Les American Psycho eller Kartet og terrenget heller!

   Tusen takk for fine ord<3

   Reply
 35. Silje

  Jeg er stolt av deg- du er fin! Kan man kjøpe den på gardemoen 15. august, liksom?:)

  Reply
  1. Linnea Post author

   Vet ikke hvor ofte akkurat Gardermoen tar inn bøker, men du skal i utgangspunktet kunne kjøpe de overalt fra den 13.

   Reply
 36. Amanda

  Gratulerer! For å gjenta det alle andre sier til det kjedsommelige, så har du god grunn til å være stolt. Elsker designet på omslaget også! Skal absolutt spandere denne på meg selv når den kommer ut i butikkene.

  Reply
 37. Helen

  DU er MAGISK du!!!!! Gratulerer så masse, jeg står på ventelisten, og det gledes!

  Forventer ikke akkurat at du skal sitte bak et rosa bord og signere bøker, men jeg hadde dukket opp! Hehe. Lykke til:)

  Reply
  1. Linnea Post author

   Haha, det er vel en del av jobben å signere et par bøker. Men duken blir nok ikke rosa. Takk for støtten uansett!

   Reply
 38. Ida.

  Gratulerer så mye, du har all grunn til å være stolt!! Sykt spent, og gleder meg til å lese :D

  Reply
 39. Hedda Ø.

  Altså…jeg har fulgt bloggen din leenge, jeg har ledd meg skakk..jeg har grint…lært mye (enten du vil eller ei)..sett ting fra en annen side, og smilt med deg. Jeg er overhodet ingen bokorm, har vel lest ca 4 bøker i hele mitt liv…ett par av de hoppet jeg over flere sider for å komme fort til slutten! Og hele mitt liv, det vil si 44 år! Jepp, det er flaut…men den flauheten blir borte i hvor mye jeg gleder meg til å lese boka di!:)) Jeg har en datter som er like gammel som deg, så jeg kan med hånden på hjertet si at mamman din må være utrolig stolt av deg! Jeg kjenner at JEG er det lissom <3 Stå på vakre jenta, du kommer til å fortsette å bety mye for mange!
  Alt det beste <3

  Reply
  1. Linnea Post author

   Takk, Hedda!

   Tror ikke den tar så lang tid, dog, venninna mi leste den på en halv dag. Haha. Vet ikke om det er bra eller dårlig.
   Men den er i alle fall 200 sider lang.

   All lykke til deg.

   Reply
  1. Lost

   Neida, seriøst, skal vurdere å handle boken din, når ryggen blir bra og overskuddet kommer.
   Som takk for all underholdning bloggen din har gitt.
   Lykke til videre med lansering.

   Reply
 40. T

  Jeg leser bøker så det koster etter, og altfor mange blogger også, men dette linnea, dette gleder jeg meg virkelig til. Og det gleder meg virkelig også.

  Ønsker deg lykke til med boklansering og livet videre. Du er knallsterk og jeg har troa på deg.

  Reply
 41. Ingeborg Schjelderup

  Gratulerer så utrolig mye, Linnéa! Du har all grunn til å være stolt over deg selv. Har selv forhåndsbestilt boka, og gleder meg kjempemye til den kommer i posten. Hurra!

  Reply
 42. Anonym

  Jeg pleier aldri skrive kommentar, men ville bare takke deg for at du viser det finnes litt håp. Uansett hvilken situasjon man befinner seg i.
  Jeg gleder meg masse til å lese boken din, så, tusen takk!!

  Reply
 43. daniel

  har aldri lest en blogg før jeg kom over deg, som jeg har fulgt i ca 1/2 år. det er ikke så lenge, men uansett så føler jeg at jeg på en måte har blitt glad i deg! må si at jeg har aldri i hele mitt liv lest en bok frivillig, men denne boken skal så absoltt kjøpes! Lykke til videre Linnèa! :)

  Reply
  1. Linnea Post author

   Haugenbok, Bokkilden, Ark.no etc. OVeralt de selger bøker på nett, vil jeg tro.

   Reply
 44. Kjerstihjerte

  Fantastisk!
  Gratulerer så mye! Gleder meg til å lese og kjører gjerne til Molde om det skulle bli signering i hjembyen?

  Reply
  1. Linnea Post author

   Akkurat slike ting vet jeg ikke så mye om enda, men regner med at en del av jobben er signeringer. Og vil jeg nok UNNGÅ Molde, der har jeg mine tvil om at noen kommer til å dukke opp.

   Reply
 45. Lise Lotte

  Gratulerer så mye Linnéa! Må mye godt være deg i vente, lykke til! Gleder meg til å lese boken din.

  Reply
 46. Eline

  Hei du! Gleder meg til å lese denne! skulle også bare si at jeg synes du er kjempepen!

  Reply
 47. Tiril

  Sprøtt å se hvor mange som ikke leser. Jeg har lest hundrevis av bøker og jeg gleder meg OGSÅ til å lese boka di! Du er så fin!

  Reply
 48. Arja Kviebakk

  Har aldri gledet meg så mye til å lese en bok før. Gratulerer så mye.
  Skal bli fint å ha denne i bokhylla :)

  Reply
 49. Stine

  Da blir det en litt tidlig bursdagspresang til meg selv!
  Du gir meg håp. Tusen takk.

  Reply
 50. Frøkna

  Åh, gleder meg! Får man den som e-bok også?
  Stå på, håper allerede på en bok nr 2!

  Reply
 51. Maria Ljung

  Dette blir så BRA Linnea! Gleder meg ubeskrivelig mye til å eige og lese boken din. Lykke til videre med alt, det kommer til å bli rart å ikke ha deg i bloggverdenen lengre, da du har vert min absolutte favorittblogger opp gjennom årene. Men da er det jo veldig greit å ha deg stående i hylla i bokform!

  Reply
 52. STH

  Har forhåndsbestilt den og gleder meg virkelig til å lese den. du er et inspirerende menneske. Lykke til videre :)

  Reply
 53. Aina

  gratulerer masse Linnea, lyye til med alt når du slutter og blogge… gleder med utrolig til og lese boken din, jeg vet ikke helt hva jeg forventer at jeg skal lese om, men uansett er jeg sikker på at dette blir en bok jeg kan lese flere ganger å kommer til å anbefale til mange;)

  Reply
 54. Agnete

  Har svingt innom bloggen din avogtil, og jeg er vel ikke en av hardcoreleserne dine. Men synes du har en veldig markant stemme. Så jeg sier bare: you go girl! Gratulerer med boken & lykke til!

  Reply
 55. Sandra S

  Farvel tiil bloggen din, jeg håper boken din blir vel mottatt, for du er en veldig flink pike!
  S

  Reply
 56. Karoline

  Du er virkelig ikke den eneste som er stolt. Etter å ha fulgt bloggen din lengre enn jeg egentlig trodde og lest hvert eneste innlegg som ligger her, er jeg så utrolig glad for at du klarte deg og boken. Flink jente!

  Reply
 57. Arlinn

  Takk for tankefull, lattervekkende, merkelig og ofte avsindig morsom lesing over mange år.
  Merkelig hvordan man kan være stolt av noen man ikke kjenner, men sånn kan det altså være.
  Skakke kimse av bokutgivelse.Glad for din skyld.
  Hell og lykke.

  Reply
 58. rebecca

  Har bestilt boken din nå så satser på at den kommer før jeg reiser sydover i neste uke. Lese stoff på stranden it is :) Gleder meg til å lese den :D

  Reply
 59. Ida

  Elsker boka di enormt, du er så direkte, åpen, ærlig, negativ og rett på sak. Flere bøker burde være slik. Skal skrive særemne knyttet til boka. <3

  Reply
 60. Sophie Hansen

  Har og er fortsatt fast tillhenger av denne bloggen, elsker virkelig tekstene dine Linnèa. Jeg har såklart også bestillt Evig søndag på nettet, må innrømme at jeg gleder meg til å få den hjem i postkassen min ( noe som er et stort kompliment med tanke på at jeg aldri gleder meg til noe ).

  Reply
 61. Elise

  Oi! Så spennende! Fordi jeg liker humoren din i all depresjon eller “whatever diagnoses made up for you”
  skal jeg såklart lese denne :-))

  Reply
 62. Elvira

  Jeg ble så glad da jeg kom på jobb og oppdaget at boken din, som vi hadde bestilt 15 eksemplarer av, nå var utsolgt. Og det tar litt tid før vi får den inn igjen, for den er midlertidig utsolgt fra forlaget. Det som er dumt er at da må jeg vente med å lese den. Men jeg er kjempeglad for at boken din selger! Det synes jeg du har fortjent, unner deg alt godt fremover i livet ditt etter bloggen. Du er så bra!

  Reply
 63. birgitte

  Kjøpte boken din for 2 dager siden og nå har jeg lest den ferdig;D
  Helt fantastisk bra bok! Det er så mye man selv kjenner seg igjen i og at du er så åpen om det er en stor inspirasjon! Stå på videre<3

  Reply
 64. Floka

  Jeg har en regel på at jeg aldri skal starte på en ny bok før jeg har lest ut den forrige, nettopp fordi jeg er redd for aldri å få lest ut den jeg allerede har begynt på. Når det gleder din bok tenkte jeg ikke to ganger før jeg begynte å lese – til tross for at jeg allerede hadde brutt regelen min med mine to påbegynte bøker.

  Den avgjørelsen har jeg ikke angret et øyeblikk på. Igår fikk jeg lest meg fra første side og inn til midten før en av bokompisene mine entret kjøkkenet der jeg trodde jeg kunne lese i ro og mak. Han reagerte med å si at mitt allerede flokete hode ikke måtte lese den boka for ikke å bli enda mer ødelagt. Da jeg svarte med å si at boka faktisk gjorde meg glad, merket jeg at jeg reagerte med en slags glede. Det var faktisk sant. Jeg er født i samme år som deg, og har slitt i omtrent like lang tid som deg, så det å kunne ta seg selv i å nikke gjenkjennelig til ordene føles vanvittig deilig, selv om det kanskje ikke er den slags lesning man burde føle en identitet i.

  Poenget jeg vil komme fram til er at min far gjerne får dagene mine til å skifte farge fra grå til sort, nettopp fordi han i frustrasjon ikke får til å forstå meg. Det jeg nesten gleder meg mest til i lesningen er å kunne gi boka videre til ham for å kunne gi et litt bedre perspektiv på hvorfor jeg oppfører meg som jeg gjør.

  Håper ikke dette ble alt for mange ord å lese for et slitent hode. Du er flott.

  Koz&klemz og all den jazzen.

  Reply
  1. Floka

   Ugh, jeg glemte å lese igjennom essayet før jeg posterte det. Beklager dårlig formulering, håper budskapet kom igjennom.

   Reply
 65. tina

  Leste boken ut på to kvelder, klarte ikke legge den fra meg. Du skriver så utrolig bra! Gratulerer så masse med første bok! (ja, for nå venter jeg på nr. 2;)
  Ønsker deg alt godt fremover, du fortjener det!!

  Reply
 66. Sandra

  Så deg i sølvberget idag da du leste opp fra boka di, du er så flink!! <3 JEG ER STOLT OVER DEG !

  Reply
 67. Berit

  Du skriver utrolig bra. Jeg har lest bloggen din kontinuerlig, og nå boken – verdt å lese. Kjempebra jobbet. Du burde virkelig være stolt over deg selv!

  Reply
 68. HeleHa

  Kjøpte boka di kl 5 idag, nå har jeg nettopp lest siste siden. Klarte ikke legge den fra meg. Jeg som skulle ut på fetligheter å greier.

  Reply
 69. Mari

  Leste ut boka di på flyreisen hjem fra Frankrike i sommer! Du er sterk, stå på! :)

  Reply
 70. Martin

  Kjempe godt skrevet! :)

  Dumt at du ikke blogger, hadde vært spennende å lest om deg og Sondre! :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *