Ferie

Alle de tingene dere skrev til meg etter forrige innlegg – det synes jeg var skikkelig hyggelig av dere. Det skal dere ha. Til tider har dere vært en gjeng tapere alle sammen, men nå har dere endelig blitt voksne. Det gleder meg å se.
Jeg skal også bli voksen snart.

Siden sist har jeg blitt hjemløs. Men jeg var helt sikker på at jeg aldri skulle rekke å komme til Molde innen jeg døde av flyttingen. Etter å ha både flyttet og båret og pakket og vasket og sutret tilnærmet alene i dagevis, ble jeg til slutt nødt til å be til Gud om at det ordnet seg innen fristen.

Men Gud sa han ikke kunne hjelpe, så jeg ringte heller en vaskedame.

Hvis jeg skal komme med et tips, foreslår jeg at dere bor der dere bor nå for resten av livet. Med mindre dere har (masse) penger til å betale for hjelp med. Jeg hadde (nesten) ingen penger, så da passet det veldig bra at huseieren i tillegg trakk meg
11 000 kroner i depositum etter at jeg var ferdig. Nå har jeg i alle fall ingen penger. Men jeg har i det minste endelig sluppet fri fra dette fengselet.

Så dro jeg hjem til Mamma på ferie. De første dagene var det helt uutholdelig varmt, så jeg så meg bare helt nødt til å være inne.

Men problemet med å være inne, er at jeg de siste årene har tillagt meg en helt forferdelig (og dyr) uvane, nemlig det å konstant ha en varmekilde tett inntil kroppen. Altså en varmeovn, peis, varmepute eller i verste fall rett under WARM AND POWERFUL-viften på varmepumpa. I Molde nekter imidlertid mamma å la meg å dyrke denne uvanen, fordi hun mener det er dumt, og at jeg heller kan kle på meg. Men klær har ikke samme effekt, jeg fryser uansett, og når jeg fryser blir jeg sint og lei meg. Her er jeg sint og lei meg:

Derfor så jeg fram til at mamma og Kenneth skulle reise på en to uker lang ferie til Tyrkia, slik at jeg kunne lage badstu av stuen.

Når jeg skal kose meg skikkelig, pleier jeg å la det ligge på rundt 37 grader. Men de siste dagene har jeg bare kommet meg så vidt over 30-tallet (bildet over er fra påsken), siden jeg ikke vet hvordan man fyrer i peisen.  Jeg gleder meg til mamma kommer hjem, for da kan hun fyre i peisen for meg.

En annen ting jeg gleder meg til med at mamma kommer hjem, er at hun kan ta seg av hunden og katten også. Nå lurer jeg bare på hvem som kommer til å sulte ihjel først. Antakeligvis blir det meg.

Ellers har jeg hatt det kjempebra. Jeg har det egentlig bare kjempebra, for jeg får blant annet kose-jobbe på Bunnpris.

Og her om dagen var det litt regnbue ute.

En annen dag kjørte jeg til en øde strand og tok bilde,

før jeg kjørte hjem igjen og lekte litt med Twitter på stuegulvet.

En dag kastet jeg også ball ute på verandaen,

før Ulrich litt senere på dagen kom på besøk fra Trondheim, slik at vi kunne dra på stranden og bade litt. Men Ulrich plukket en hel bøtte konkylier i stedet, og da ble jeg redd. Men det gikk bra, og baderingen var også kjempebra.

På toppen av det hele fikk jeg tilbake manuset mitt fra språkvask,

i tillegg til et bilde Guro Beitohaugen har tatt av meg i anledning bok.

Det kommer til å ordne seg.

149 thoughts on “Ferie

 1. Sandra

  Linnea! Det ser allerede ut som du har det bedre, og jeg smiler når jeg ser deg slik.
  For jeg har grått for deg, når jeg har sett hvor vondt du har hatt det den siste tiden.
  Hold ut! Du er en sjelden blomst.

  Reply
 2. B

  “Det kommer til å ordne seg”. Det gjør det. Du ser kontent ut, og det gleder nok flere enn bare meg.

  Reply
 3. Mariann

  Nydelig, det siste bildet. Du er pen!
  Jeg tror forresten at du innerst inne vet hvorfor du fryser.

  Reply
 4. Eira

  Inspirerende!! Du er så flott Linnea. Har lest bloggen din lenge nå, og det du har skrevet har fått meg til både å le og gråte. Gleder meg til å lese boken din! :) Klem

  Reply
 5. Nina

  Oi, så mange kule bilder i dette innlegget! Elsker bildet med regnbuen, i senga, på stranda og såklart det til boken. Jeg sitter alltid igjen med noe etter å ha lest dine innlegg – du når frem på et vis :)

  Reply
 6. Marte

  Åå fine, flotte og fantastiske deg!
  Det er så SYND at du skal slutte å blogge! Har følgt deg leenge nå, og du har hjulpet meg gjennom nedturer og gjort meg enda gladere under oppturer. Skrivingen din, humoren din, personen du er gjør meg varm inn i hjertet. Fryder meg hver gang jeg ser et nytt innlegg, du er så flink. Gleder meg til å lese boken din! Det kommer til å bli et stort savn når du slutter å blogge, men jeg har på følelsen at det ikke blir det siste vi ser til deg (håper jeg).

  Spesiell er du, og innerst inne tror jeg du blir glad når jeg sier AAHH FOR ET MENNESKE DU ER!

  Reply
 7. Kristine

  Så bra linnea, men kan jeg spørre. Skal du slutte og blogge helt? ikke gjør det da…

  Reply
 8. Stine

  Har lyst til å si noe jeg også, men vet liksom ikke helt hva. Ender nesten kun opp med “You go girl!” Det ordner seg. Helt sikker. I det minste ganske. Gleder meg til å lese boka. Du er fantastisk!

  Reply
 9. Anonym

  Jeg tror ikke på Gud eller noe, men jeg ber litt inni meg for at du skal klare å spise mer snart. Ikke for det, noen ganger må man være på dødens rand for å innse at det finnes fine ting i verden.

  Reply
  1. Anonym

   Jeg tror på Gud, og jeg ber om at idioter som deg (anonym) skal skaffe seg sosiale antenner….

   Reply
 10. Emma

  Vil bare kommentere at jeg får så mye respekt for deg når jeg ser måten du skriver, og filmes, om din psykiske helse. Synes du er tøff. Er ikke så mange som tør å snakke om psykisk helse, spesielt ikke når det er ens egen. Håper du, på en eller annen måte, kommer til å fortsette med prosjekter som handler om deg og hvordan du opplever din hverdag.
  Litt urelevant i forhold til innlegget, men etter et par år som leser, og ingen kommentarer, så måtte jeg jo gjøre det èn gang. Og før det nå, kanskje, er for sent.

  Håper du en dag får det så bra som du kan få det. Er ikke bare bare å alltid skulle tenke, eller ha det tungt, i hverdagen. Du fortjener fri fra det, du og.

  Emma

  Reply
 11. ~

  Dette var ett av de flotteste innleggene jeg noen sinne har lest, bare fordi du virker glad og fornøyd. Selv om de småsinte og bitterkritiske innleggene dine er helt igjennom fantastisk geniale, er det flott med litt smil en gang i blant. Utrolig kult at du skriver bok, jeg gleder meg uendelig mye til den en vakker dag står i bokhyllen min. Det ordner seg faktisk som oftest (:

  Reply
 12. Tiril

  <3
  Det at du klarte å innrømme det, betyr bare at du begynner å bli voksen Linnèa.

  Reply
 13. Th

  Det varmer å lese at du føler deg bedre. Heier på deg. Du er så bra, du! Utrolig flott bilde av deg i slutten forresten, vakre menneske! Gleder meg så utrolig til boken din kommer! Du inspirerer meg.

  Reply
 14. Ingrid

  Jeg kjenner deg bare gjennom bloggen og diverse sideprosjekter, men har fulgt deg lenge og blitt på en måte glad i deg. Du aner ikke hvor deilig dette var å lese. Jeg er så glad for at du har det fint, og begynner å bli voksen og vet at det kommer til å ordne seg! For jenter som deg er det for få av, og vi trenger deg. <3

  Reply
 15. Marit

  Du har så rett, det kommer faktisk til å ordne seg!! Fantastisk ending på et nytt og flott innlegg….. U can do it!!

  Reply
 16. Ane

  Du er så utrolig nydelig, har lest bloggen din i to år nå, og gleder meg veldig til å lese boken din :) Stå på!

  Reply
 17. Malin

  Dette ble jeg glad av! Det kommer ordna seg – det gjør det alltid! ;) (og mht til frysing har jeg den samme uvanen, ihvertfall i vinterhalvåret – som strengt tatt varer lengre enn et halvt år. Dagen tilbringes over oljeovnen, med et bein på hver side – noe som resulterer i varmeutslett på lårene, og med varmeflaske under dynen om natten…)

  Reply
 18. Line Beate

  Fine Linnea!:) Men hvorfor i all verden tok den slemme huseieren depositumet ditt?

  Reply
   1. natalie

    seriøst, DU har visse rettigheter altså!!! det er ikke lovlig å gjøre det en gang!

    Reply
     1. Sol

      Jeg er ganske så sikker på at han ikke har informert deg om det, så kan han ikke ta 11 000,- av depositumet ditt for det. Står det avklart i leiekontrakten din hva du skal betale for angående strøm? Kan han dokumentere strømbruket? Nå studerer jeg ikke juss, men det der høres ikke lovlig ut.

      Reply
      1. V

       Jeg tror heller ikke det der er lovlig. Hvis det er strøm som kommer utenom den faste strømprisen du har betalt (for du har betalt NOE strøm tidligere?), og de strømkostnadene ikke er oppgitt i kontrakten, virker det veldig suspekt at du plutselig må betale 11.000. Ring til Jussbuss e.l. (gratis rettshjelp) og spør! Verdt å bruke litt energi på det hvis du kan spare 11.000.

       Hvor skal du flytte forresten? Skal du bo i Molde permanent en stund? :-) Ønsker deg lykke til uansett hva du skal – husk at du er verdt å kjempe for deg selv for! Gleder meg til bok.

       Reply
 19. Tone-Lise

  Kommer til å fortsette å lese bloggen din til den dagen du slutter.

  Så skal jeg kjøpe boken din.

  Og når jeg har lest den, så skal jeg begynne å bla bak i arkivet ditt og lese alle innleggene som jeg liker best. Jeg ler forresten ENDA av da du jobbet hos baker og du slo kollegaen din med en kost i bakhodet, så tok han en bollepose og deiste i ansiktet ditt. “Og så ble HAN sur, det var jo JEG som fikk en bolle i øyet!” Jeg døde :D

  Du er fantastisk, Linnéa, husk det!

  Hilsen sunnmøring (ikke hat meg).

  Reply
 20. aboxof-chocolate

  hehehe… Herlig med bildet av temp.måleren :-D
  Det kommer til å ordne seg! <3
  Klisje med sitater, men de gode er fremdeles gode, synes jeg… "Everything´s gonna be ok in the end. If it´s not ok, it´s not the end…"
  Forresten – KUL adidasgenser du hadde. hihi… Ønsket meg skikkelig en sånn, husker jeg!

  Reply
 21. Dansk

  Every little step, is a step towards change:)

  Linnea, hvor bliver det muligt for os danskere at købe din bog? – og hvornår kan den købes fra?

  Ser frem til at læse dine ord:)

  Reply
  1. Linnea Post author

   Dette vet jeg ikke på nåværende tidspunkt, men det skal vi nok finne ut av :)

   Reply
 22. Mariell

  Åh.. jeg kommer til å savne deg, Linnéa :/
  Gleder meg til flere innlegg i sommer. Håper de er fylt med glede, sol, varme og fine bilder av ditt vakre smil :) Du er flott!

  Det er i motbakke det går oppover.

  <3

  Reply
 23. veronica

  kjære Linnea !
  Det har seg slik at jeg aldri har kommenter innlegene dine før, så jeg tenkte at nå var det på tide. Jeg vil først starte med å gratulere deg med ny bok. Kult ! ( Utropstegne er bra ) Jeg må helt ærlig si at jeg bare har følgt bloggen din ca 1 år. Men det året har vært gøy. Liker og lese om dine oppleveleser og de tulle tingene du finner på!!! ( super utropstegn, det betyr vell at jeg virkelig menner det! )
  Men uansett hva du velger i livet ditt tror jeg at allt kommer til å fikser seg. Det sies at det går alltid bra med snille jenter ( du er vel en snill jente )

  Så når får jeg vel avslutte med og si, lykke til :) ( alle liker smile – fjes )

  Reply
 24. Rosann

  Det ordner seg alltid, på ett eller annet vis, og det ser ut som det begynner å fikse seg for deg. Og selvom jeg ikke egentli kjenner deg, så gjør det med virkelig glad!

  Som vertifisert boknerd og evig Linneá-fan gleder jeg meg virkelig til å lese boken din, og håper på å få mer lesestoff av deg etterhvert!

  Lykke til i Molde! Tror det blir bra:)

  Reply
 25. Elin

  Det kommer til å ordne seg til slutt :) Virker som du allerede har det bedre, du er et fantastisk menneske og jeg gleder meg til å lese boken!

  Reply
 26. Silje

  Nå vil jeg kommentere mest mulig sånn i tilfelle jeg får svar før du slutter!! Liker absolutt ikke tanken på at du ikke skal blogge mer, men livet må jo gå videre og ja, “det kommer til å ordne seg”. Nå skal jeg nyte de siste innleggene du kommer med og krysse fingrene for at det blir som du sier at ting ordner seg for deg. Ha en riktig fin sommer, Linnea! :-)

  Reply
 27. Eva K

  Dette er det mest herlige blogginnlegget som du har laget på en stund : )

  Jeg sliter (heldigvis) ikke med spiseforstyrrelser, men likevel så har det vært det god “støtte” i det du har skrevet. Urealistiske mål for unge nå, og på flere plan.

  Men uansett, jeg gleder med til boken! : D

  Reply
 28. Ida

  Det var to tomater som gikk over veien, så ble den en av dem påkjørt. Da sa den andre tomaten: “come an Ketschup”. Du er super Linnea.

  Reply
  1. Alise

   Du forteller vitsen feil! To tomater gikk over veien, så ble en av dem påkjørt. Da sa den andre tomaten. ” come on, catch up”.

   tenk så mange barndomsminner jeg nå har ødelagt.

   Reply
 29. Lasersophie

  wow. at det kommer til å ordne seg. kanskje det gjør det. men det blir ikke ordentlig bra dersom jeg ikke flyr med fuglene. jeg skal fly med fuglene, de er så fine. du kan være med hvis du vil.

  Reply
 30. En slags fan

  Jeg syns bloggen din er fantastisk, og skal garantert kjøpe boken din når den kommer ut. Du skiller deg ut fra mange på din alder som kun skriver om mote, og viser sine overfladiske liv fra den beste siden. Du er så ekte, og gidder ikke å bevise noe, jeg syns det er utrolig kult! Det virker ikke som om du tar deg selv så høytidelig, det burde ha vært flere jenter som deg.

  Du er en slik person man skulle ønske man kjente, eller hadde som venn. Jeg kjenner meg så igjen i deg på mange måter, og syns det er utrolig tøft at du er så åpen om det du sliter med.

  Det virker som om du har mange venner som bryr seg om deg, du er utrolig heldig akkurat der, det er umulig å bli kjent med folk når man har sosial angst.

  Håper ikke du syns det ble for klissete, haha :)

  Reply
 31. Hege

  Digger bildet på stranda, samt det siste bildet og det faktum at vi hadde lik joggedress i samme knallfarge. Hadde du samme bukse som meg, med sånne knapper opp hele låret og som jeg er ganske sikker på at man kunne gjøre til shorts?
  Min var fake.. fra Tyrkia.

  Reply
 32. Ragnhild

  Vil bare si at du inspirerer meg, og du rører noe i meg. Har tatt meg selv i å både le høyt og gråte høyt når jeg har lest bloggen din. Kommer til å savne den mye! Gleder meg til å lese boken din, du har så mye å komme med! :-)

  Stå på, Linnea!

  Reply
 33. Susanne

  Du er et helt utrolig menneske! Jeg setter så stor pris på din åpenhet om problemene dine. Jeg har ikke hatt det helt greit selv, og bloggen din har betydd mye for meg. Jeg ser fram til å lese boken din :-) Du var forresten slående vakker på det siste bildet.

  Reply
 34. Heidi

  Håper jeg kan se fram til nye bøker av deg, Linnea, som jeg hele tiden ser fram til nye blogginnlegg! Jeg ser virkelig opp til deg!

  <3

  Reply
  1. C

   Anbefaler ikke å bruke slike varmetepper. De er svært brannfarlige, det har vært utallige branner opp igjennom pga. slike.

   Reply
 35. Marte

  Sånn helt off topic, men har du sluttet å farge håret ditt selv? Den fargen du har nå er hvertfall helt nydelig(!), og om det er noe som kan kjøpes på butikk skal jeg aldri mer bruke penger på frisør! Ps, gleder meg til boken din kommer! :)

  Reply
  1. Linnea Post author

   Jeg begynte å gå til Hendrix Hair i februar, og har aldri vært så fornøyd med håret mitt som det jeg er nå.

   Reply
 36. litloo

  Blomst sier folk, løvetann sier jeg. Løvetann høres sykt trist ut, men når man tenker seg om er de åsåme. For løvetenner vettu, de graver seg opp gjennom asfalt de. Vanlige blomster popper bare opp av jord. De har det litt enklere.

  Reply
 37. tine

  Jeg begynte å frye når jeg leste dette innlegget, brrr. Men et fantastsisk innlegg var det. Gleder meg til neste:)

  Reply
 38. Maren

  Da jeg leste dette innlegget gikk det opp for meg at jeg faktisk har blitt glad i en person jeg bare har møtt gjennom en blogg. Jeg ble ordentlig glad for å lese at du har det bedre, og tok meg selv i å smile på slutten av innlegget. Vanligvis er jeg ganske muggen, så ta’re til deg! Bok blir bra.

  Reply
 39. Julie

  Det ordner seg alltid, Linnea:) kanskje ikke i dag eller i morgen eller neste dag, det kan gå flere dager, måneder til og med, men så blir det bra:) jeg håper du ikke glemmer alle oss som står rett bak deg

  Reply
 40. Celine

  Jeg elsker at bloggen ligner på sånn den var da jeg forelsket meg i den. Gleder meg til å forelske meg i boka di også:) Linnealove

  Reply
 41. Maria

  Åå, Linnéa! Den siste setningen likte eg kjempe <3 gler meg til boka! Lykke til!

  Reply
 42. Kristine

  Du er så flink! Bloggen din er et bra bevis på at kvalitet går foran kvantitet, for å si det sånn.. Masse lykke til med boklansering! Håper alt ordner seg for deg :)

  Reply
 43. Lydia

  Synd du skal slutte å blogge, men hvis det må til, så må det vel til .. Gleder meg til boka kommer ut (:

  – L

  Reply
 44. Line

  Jeg har tårer i øynene når jeg har lest dine siste innlegg; om prisen, den oppkommende boka og ikke minst: det kommer til å ordne seg. Fantatstisk, Linnea. Jeg har virkelig en tro om at du går på en eller annen form for riktig sti nå. Det høres så bra ut. Lykke til, og gleder meg til boka di kommer ut!

  Reply
 45. Dora

  Så lenge jeg kan huske har jeg hatt et avhengighets forhold til hårføneren som varme(og lyd)kilde, veldig sært, litt sykt men dessverre sant:/
  Min mamma mener det skyldes at jeg lå i kuvøse som nyfødt, og lar meg få varme meg…innenfor rimelighetens grenser, hun har faktisk foreslått at jeg skulle gå til anskaffelse av en slik varmeovn du nevner;)
  Håper at du blir bedre, jeg ønsker deg alt godt videre!…med eller uten varmeovn…

  Reply
  1. Linnea Post author

   LOLOLOL.

   Men serr, du vil heller la deg hårføne enn å gå til innkjøp av radiator? Den koster gratis, nesten.
   Takk :)

   Reply
 46. Kristin

  Håper du blir bedre snart, Linnéa. Og at du spiser litt mer en fuglen din gjør, litt.

  Reply
 47. Marie

  Første (og antakeligvis siste) gang jeg kommenterer på en blogg, men du har gjort deg fortjent til det! Har fulgt bloggen din i et par år og jeg har virkelig ledd høyt flere ganger. Humoren din treffer meg som om vi var gamle venner, samtidig som jeg liker at du fremstiller livet ditt som det er- altså ikke perfekt. Jeg har selv en del dårlige dager og det er godt å vite at det finnes så flotte og oppegående mennesker som deg som har det likedan. Boka di havner garantert i bokhylla mi og jeg kommer virkelig til å savne å lese en blogg som tar for seg mer enn akrylnegler og mas om lavkarbo. Du har sikkert hørt det tusen ganger før, men du er genial.

  Reply
 48. Kristin

  Linnea Myhre, du er fantastisk!
  Det du har delt med verden gjennom det siste året står det stor respekt av! Du har delt av det som er vanskelig å prate om, du har gitt av deg selv og ikke minst bidratt til at enkelte vanskelige ting er lettere å prate om.. Du skriver bok, en bok jeg kommer til å lese fordi du er en fasinerende skribent!
  Jeg vil vel nesten si du er så godt som voksen blitt :) Det ordner seg til slutt… <3

  Reply
 49. Elisabeth

  Med en innnstilling omat det vil ordne seg,-så ordner det seg vettu!No doubt! Du har klart det før og klarer det igjen.
  Kjenner deg ikke det grann, men håper vivrkelig at du vil få det bra igjen. Og oppleve varme igjen.Ekte varme som kommer innenfra.
  Sagt det før og sier det igjen, du er sterk du. Og uendelig modig med in ærlighet.
  Siste: huseieren burde gå å skamme seg!
  Tror heller ikke dette er noe han har lov til å gjøre!
  Undersøk dette LInnea!
  stor klem

  Reply
 50. Marta

  Linnea, jeg gleder meg til å kjøpe boken din! Jeg har alltid likt bloggen din, det er så herlig å lese en blogg som ikke skal pynte på alt, men kan blande humor og alvor. Du har blitt så tynn de siste månedene, jeg håper ting går bedre for deg når du er i Molde. Du er en vakker og resurssterk jente, det er bare ikke alltid så lett å se det selv. Spesielt når man har tanker som ønsker å bevise noe annet. Det er mange “tapere” her ute som bryr seg om deg, enten du liker det eller ikke. Så stå på, uansett om det kan virke effektløst.

  Reply
 51. Pia

  En del av meg kommer til å visne og dø når du slutter å blogge.
  Veldig pent bilde av deg!

  Reply
 52. Hh

  Linnea:)
  Hva skal boken handle om?
  Hva skal du når u slutter å blogge? Og kommer du tilbake? Blir du boende i Molde?
  Håper på svar:))

  Reply
 53. Kristin

  Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, derfor jeg nesten aldri kommenterer, men jeg bare følte jeg måtte gjøre det. Jeg har fulgt blogge din hele veien,- lover.. Jeg kjenner igjen hvert eneste innlegg og jeg husker akkurat hva jeg følte når jeg leste de. Du er så fin! Nei, vet ikke hva jeg skal si…LOL
  Vil bare la deg vite at jeg bryr meg om deg, på en rar måte.. VELDIG rar måte, siden jeg aldri har møtt deg.
  Og at jeg er veldig lei meg for at skal slutte å blogge.
  Men skjønner det. Ikke at det har noe å si egentlig, siden du burde ikke ha noe unnskyldning men jaa..

  Uffa. Taper as (les meg).. Du er jævlig morsom da! På en underfundig måte. Trist å vite at ikke humoren din er bare humoren din, men hvordan du egentlig har det. Skulle ønske du bare var morsom, og at du ikke følte det sånn. Du er sterk. Tough Cookie.

  Jeg skriver et hjerte jeg.
  <3

  Har lest bloggen din siden jeg var femten år, og du har forma meg på en måte. LOL igjen.
  Men jo, du har det. Tror du har holdt meg unna fjortis-tida. Okei. Ha det.

  Reply
 54. Vegard

  Kommer til å savne denne bloggen den dagen det siste innlegget blir skrevet.. Det har vært om ikke dypt berørende, i hvert fall, spennende å følge med :) Gleder meg til romanen din kommer :-D Du ser forresten meget godt ut

  Reply
 55. Christine

  jeg veit du hater roskilde, men jeg kommer uansett til å savne deg der. du er så vakker Linnéa, håper vi plutselig møtes igjen <3

  Reply
 56. Emilie

  DU er så nydelig Linnea. Gleder meg til Evig Søndag kommer ut! Du skriver virkelig bra.

  Reply
 57. camilla

  :)
  begynt å skrive? noen plan om når boken kommer? den skal kjøpes og leses i hvertfall!

  Reply
 58. Julia

  Tusen takk for timesvis av glede du har gitt meg! Du er en fantastisk jente som jeg kommer til å savne.
  Skal selvfølgelig kjøpe boken din og lese, gleder meg alt.

  Du fortjener kun det beste. :)

  Reply
 59. J

  Synes det er skremmende når du skriver om selvmord (f.eks. på twitter). Det kan være vanskelig å lese det som humor når det virker som du faktisk har det vondt :/ Håper du klarer å finne deg selv igjen etter du legger ned bloggen. Du er en ressurssterk jente, og det er litt av en bragd å få gitt ut en bok! Jeg er sikker på at du har en lys fremtid, bare du ikke gir opp deg selv. Sender deg mange gode tanker! Heier på deg!

  Reply
 60. Klara Ku

  Med fare for å virke spik spenna gal; jeg drømte om deg i natt. Jeg møtte deg på fest og du lo av alt jeg gjorde og sa. Husker jeg ble så glad for at jeg fikk deg til å le.

  :)

  Reply
 61. http://denflinkejenta.blogg.no/

  Jeg har aldri kommentert her før, men jeg har fulgt deg i en lengre periode.
  Og kort sagt vil jeg bare si at jeg syns du er sterk som klarer å kjempe deg videre, samt at du er tøff som er så åpen og ærlig (LES; går ut med fullt navn!).
  Stå på videre; du skal vite at det er mange, mange, mange som heier på deg!!
  ….og som du også sier; “Det kommer til å ordne seg”
  STAY STRONG

  Reply
 62. C

  Håper ikke du bruker sånn varmeteppe/pute i senga, det er svært brannfarlig. Bare sier det.

  Reply
 63. sara

  Synd at du skal slutte å blogge :-( Må lese boken istedenfor da :) Lykke til videre i livet. Jeg lurer på hva du skal gjøre videre?

  Reply
 64. Marie

  Dette er verken ment negativt eller positivt, men jeg blir litt bekymret for deg, selv om jeg egentlig ikke kjenner deg. Siden sist gang jeg var innpå bloggen din, har du blitt mye tynnere, og du var allerede tynn..

  Reply
 65. Sunniva

  du er så vakker, jeg har ikke ord..! gleder meg til boken din kommer ut, du skriver så bra!

  Reply
 66. Alexandra B.

  Linnea, takk!
  Takk for at du var “Sinna-Linnéa” på en Costume Award, slik at du kom opp når jeg søkte på google. Takk for at du reddet meg fra å måtte lese enda flere av de uendelig mange kjedelige, karakterløse bloggene. Takk for at du kan å skrive interessant om det så skulle være om en gråstein. Takk for at du har erfaringer og tørr å skrive rått og godt! Takk!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *