Endelig

Det er ikke så enkelt å gjøre seg ferdig med en blogg man har skrevet på i fem år, spesielt ikke når man ikke vet hva man skal erstatte den med. Jeg vil ikke være en av de som takker for seg og forsvinner, før de bare noen måneder senere angrer, og kommer krypende med halen mellom bena for å be om en ny sjanse. Er det slutt, så er det slutt. Man må videre, man må utvikle seg, og man må ikke minst finne en erstatning. Og det er det jeg endelig har greid.

I de siste 18 månedene har jeg skrevet på en roman. En roman jeg aldri trodde kom til å bli ferdig, siden det i utgangspunktet viste seg å være et selvmordsprosjekt. Jeg ombestemte meg heldigvis underveis, omtrent i Costa Rica, hvor jeg utelukkende dro for å skrive, men hvor jeg heller endte opp med å miste meg selv.

Å skrive en hel bok er en vanvittig lang og krevende prosess, og jeg forstår ærlig talt ikke at folk orker. Jeg tror jeg hater det like mye som å lese. Samtidig har jeg lest så mange bøker i løpet av det siste året, at jeg trodde jeg skulle slite av meg armene da jeg bar alle pappeskene med bøker ut fra leiligheten min forrige uke. Ut i bilen hvor to polakker ventet på å kjøre de vekk og stue dem inn et kott for bedre dager. Bøkene mine har blitt det kjæreste jeg eier, (dere kan kaste alt, men ikke bøkene) og det er nettopp derfor jeg ønsker å bli en del av det. Jeg vil ha min egen bok i min neste bokhylle. Ikke en blogg.

For verken jeg eller andre kan – som jeg også tidligere har presisert – blogge til vi dør. Men man kan alltids fortsette å skrive. Enten privat, eller i et annet format. Bloggen kommer med det til å dø i løpet av denne høsten, omtrent på den tiden hvor høstdepresjonen uansett kommer og tar meg – og det er da Evig søndag vil ha dukket opp som stedsfortreder. På den måten kan de som har et ønske om å lese tekstene mine fortsette med det, mens de som ikke bryr seg – kan fortsette å lese andre blogger. Helt til også disse slukner og dør.

Men husk: Dere må passe dere mens dere leser alle disse bloggene. Underbevisstheten plukker opp mer enn man er klar over.

For det er først nå – etter alle disse årene i bloggverdenen – at jeg innser at summen av kostholdsblogger har ødelagt hodet mitt. Igjen. Jeg burde jo bare ha holdt meg unna dem. En trodde kanskje aldri at man skulle la seg påvirke, men plutselig er de en del av hverdagen vår, og vi ender opp med å kjøpe og spise den samme maten som jentene vi egentlig trodde vi hatet. Det som kun har vært ment som velmente råd om kosthold og trening, har i mitt hode blitt satt feil sammen, før det på egen hånd har dannet sin egen, livsfarlige oppskrift. Og jeg tviler dessverre på at jeg er alene om akkurat det.

Evig søndag kommer i midten av august, og er den beste løsningen jeg fant på hvordan å ta livet av dette udyret av en blogg. For jeg vil ikke være en del av den lenger, jeg må videre.

Jeg kommer selvsagt til å fortsette med å blogge som vanlig til og med senhøsten. Det vil si nesten aldri, og kun om ting verken dere eller jeg kommer til å lære noe av. Jeg skal i det minste prøve. For jeg vil så gjerne avslutte det ordentlig.

I mellomtiden: Taco out.

431 thoughts on “Endelig

 1. Aurora

  Gratulerer så mye med boken din!
  Har fulgt med på bloggen og liker virkelig måten du skriver på, så gleder meg til å lese boken din.
  Skjønner at det er på tide du legger bloggen bak deg, så jeg ønsker deg lykke til på resten av livet og tusen takk for at du har delt livet ditt med oss så langt!

  Reply
 2. martine

  Gleder meg veldig. Kanskje alle bloggerene kan lage bok, på den måten slipper jeg å lese blogger, og lese bok!

  Neida. Stå på Linnea :)

  Reply
  1. Linnea Post author

   Man burde heller lese bøker en blogger. Men det er selvfølgelig uheldig dersom alle skal legge opp bloggen for å lese bok. Heldigvis er de fleste under 15 år og ikke i stand til å skrive noe annet enn svada.

   Reply
 3. Elise Tingvoll

  Du er fantastisk, Linnéa! Stå på! Gleder meg masse til å lese boka di :-)

  Reply
 4. vilde

  wow..jeg leser ikke bøker en gang (med mindre jeg har eksamen..), men boka di må jeg faktisk få tak i når den kommer ut. du er fantastisk! lykke til videre!!

  Reply
 5. Marianne

  Mye av det du sier er veldig veldig sant. Tro det eller ei, men jeg har lært mye om bevissthet av bloggen din!
  Lykke til med boken. Om den kommer ut skal jeg sette av tid til å lese den(selv om jeg i utgpunktet ikke leser bøker).

  Reply
 6. Cat

  Åååå så utrolig spennende!! DET er en bok jeg jaggu skal kjøpe, og jeg gleder meg allerede! Veldig veldig herlig. Stå på, you´re the shit :-) (Trenger vel ikke skrive at jeg vil savne å komme inn her og lese de skarpe vittighetene dine, med både den ene og andre undertonen – da det er noe opplagt….) Takk for deg, for nå! :-D

  Reply
  1. Linnea Post author

   Da er twitter stedet for deg :) Kommer selvsagt til å fortsette å være der.

   Reply
 7. Miriam

  Du skriver fantastisk bra, så jeg er helt sikker på at boka di blir bra:)
  Synd med bloggen, men på et eller annet tidspunkt må alle gå videre. Sånn er det bare!

  Reply
 8. veronica linea

  NÆÆÆÆÆI….. ka skal e da gjøre? finnes det en annen blogg her i verden som ikke har outfit bilda?????

  Gaffel i øye trist =(
  Men yey t bok da =D

  Reply
 9. Susanna

  Kjempe spennende med bok! Gleder meg til å lese den.

  Best å gi seg menst man er på topp, trur eg skal slutte å lese blogger når du forlater bloggverden- er nok på tide for meg også ;-)

  Reply
  1. Linnea Post author

   Vi må jo bare slutte med å lese den møkka her. At vi fortsatt holder på er en eneste stor tragedie.

   Reply
   1. Lucullus

    Det er så sant. Den eneste bloggen jeg har lest er din, og nå er det slutt. jeg er selv forfatter, Bipolar, forsker og ordfanatiker, og synes du har en gyldne penn. ser frem til boken og ønsker deg lykke til. Råd: Ikke sett deg selv for stramme deadlines. Du er cool, men syk. ikke glem det, og ta godt vare på deg selv.

    Reply
 10. siv

  så bra skreve, og så sant.. gleder meg veldig til å lese boka di! lykkelykke til:)

  Reply
 11. Trude

  Synd at du ikke skal skrive blogg lenger, men fullt forståelig. Tusen takk for så mange år med flott blogging, og lykke til videre i livet. Boka, den havna nettopp øverst på ønskelista.. ;)

  Reply
 12. Elena

  Boken din havner nok i bokhyllen min!! Jeg gleder meg!

  Gratulerer så mye, fine deg.

  :-)

  Reply
 13. Maria

  Fyfaen som jeg har lengtet/gledet/gruet meg til å vite at boka di kommer ut. Vetta faen hvordan jeg visste det. Jeg blir ikke å gidde og skrive om hvor fantastisk du er for du bryr deg neppe. (Men faen da, Linnéa: Du er det.)

  Reply
 14. Kari

  Hei! Først vil jeg bare si at jeg har lest bloggen din i et par år og det har vært lesning verdt hver setning. Du har en fantastisk evne til å skildre og det vil ikke overraske meg om boken din også blir god lesning. For meg fremstår du, gjennom det lille du deler av deg selv, som en veldig oppegående og reflektert person og det faktum at du lar deg påvirke av omgivelsene dine viser at du er slik som oss andre dødelige. Du tenker det kanskje ikke selv, men jeg mener du er et veldig bra forbilde. Du tør å snakke om problemene dine, samtidig som du ikke forherliger de. Jeg håper helt inderlig at du finner din terapi for sjelen!

  Jeg er ingen “kommentarperson”, men som mange andre, så er kommentarfeltene i blogger noe av det festligste jeg leser. Jeg har mang en gang humret for meg selv når du har kommentert mer eller mindre smarte innlegg i ditt kommentarfelt. Jeg velger uansett å kommentere nå, for jeg synes du fortjener å høre at bloggen har vært en del av “livet” til mange og vi har satt pris på det du har skrevet om. At du nå velger å legge ned bloggen etterhvert er selvsagt synd for oss, men vi fortjener absolutt ingenting for deg. Du fortjener å gjøre det som føles best for deg og når noe føles feil, så må man lytte. Det er en kunst i seg selv, det å lytte til egne behov, og hi-five til deg for å gjøre nettopp det.

  Jeg kommer til å savne dine småsarkastiske innlegg om mer eller mindre ubetydelige ting, men som jeg har kjent meg igjen i. Jeg kommer til å savne at jeg etter å ha sjekket facebook og vg, så sjekker jeg bloggen din. Like hyggelig hver gang det er et nytt innelgg!

  Jeg håper du får suksess med boken din, og uansett håper jeg det prosjektet har vært bra for deg. Jeg ønsker deg all lykke til videre og jeg har en følelse av at du kommer til å gjøre store ting i fremtiden. Jeg håper du tar de små valg som gir små glimt av lykke…

  Kari

  Reply
  1. Linnea Post author

   Takk, Kari!

   Kommentarfelt er en fest, spesielt når de skinner gjennom at de bare er ute etter å skape diskusjoner. Fotballfrue sitt er best. “Hei, hvorfor har han på seg hvite sko når han klipper gresset. Må LE ass:P”.

   Suksess eller ikke, det spiller ingen rolle, det er avslutningen jeg behøver.

   Husk forresten at jeg er både på twitter og instagram, hvor jeg oppdaterer daglig. Jeg vil på den måten ikke bli helt borte :)

   Reply
   1. Kari

    …det var nettopp det kommentarfeltet jeg siktet til ja ;)

    Må tydeligvis bli litt mer 2012 og få meg twitter og instagram! Ha en nydelig dag!

    Reply
  2. MrsEliassen

   En flott kommentar, å kan ikke annet enn å være enig. Denne skal jeg kjøpe, for dine ord og din måte å skrive på er næring for hjernen.
   Man sitter ikke igjen med mye etter å ha lest mange av “toppbloggene”…

   Følger deg på instagram, å nå skal jeg følge deg på twitter også;)

   Skal kose meg med dine siste blogginnlegg, å håper du blir fornøyd med nytt kapittel i livet. Lykke til Linnea, med livet og boken.

   Reply
 15. Trine

  Har fulgt bloggen din i nesten tre år, men aldri kommentert før. Nå må jeg bare, men vet ikke helt hva jeg skal si. Hvordan jeg skal formulere meg. Bloggen din har betydd utrolig mye for meg. Jeg sliter selv med spiseforstyrrelser og depresjon, og finner både trøst og glede i tekstene dine. Følte meg litt tom når du skrev at bloggen skal bort, men gleder meg i det minste til boken din kommer. Den skal utvilsomt inn i bokhylla mi. Håper det blir noen innlegg til fremover, mens vi venter og før bloggen avsluttes helt. Klem <3

  Reply
 16. Hedda

  Lykke, lykke til med boken din, Linnea! Gleder meg stort til å lese. Må være en rar følelse å vite at boken din skal stå i bokhyllen til masse folk om et halvt års tid. Noe litt annet enn internett. LYKKE TIL! Kommer nok til å savne bloggen din litt. Flink er du.

  Reply
 17. anne marte

  Gleder meg til å sprenge min fattige studentlommebok for å kjøpe boka di og lese den i min tomme hybel :)

  Reply
  1. Linnea Post author

   Du får ønske deg den til jul heller, jeg vet alt om å ha lite penger, og det er IKKE gøy.

   Reply
 18. Andrea

  Dette er første gang jeg kommenterer på noen blogger som helst, men nå tenkte jeg at jeg måtte. Jeg kommer til å savne innleggene dine. Du har fått meg til å le og gråte, jeg har stadig blitt imponert over deg, og jeg har i løpet av disse årene blitt glad i deg på en måte og jeg bryr meg om deg, selv om jeg nok aldri kommer til å møte deg.

  Gleder meg til å lese boken din, jeg vet det kommer til å bli en vel verdt investering. Lykke til! Jeg heier på deg, du er fantastisk!!

  Reply
 19. Sara

  Fy faen Linnea. Du er så bra! Har lest hvert minste lille innlegg på bloggen din, og jeg kan ærlig si at jeg kommer til og savne å lese noe så ekte på en blogg. Gleder meg til å lese boka!

  Reply
 20. Hedda

  Skal bare si deg en ting – vi skal vinne over spiseforstyrrelsen.

  Vi skal gjennom helvete for å vinne tilbake livet og frihet.

  Stå på!

  Reply
 21. Pernille

  GRATULERER!!! :)) JEg gleder meg veldig til boken din allerede kjenner jeg. Dessverre er jeg bortreist i høst, men jeg må definitift få noen til å sende den til meg!

  Stå på Linnea! Jeg heier på det for alltid! ;) Kommer virkelig til å savne bloggen din. please ikke slett den…

  love

  Reply
 22. Maria

  Tror dette er første gang jeg kommenterer her, men nå er det på tide. Du er så brutalt ærlig, noe som er sjeldent. Men det er det som gjør deg så bra, du prøver ikke å vise at alt er perfekt alltid. Og at du tør å blottlegge følelsene dine om andre blogger, står det respekt av. Du er langt i fra alene om å bli påvirket i stor grad av hva andre skriver, men du er en av veldig få som faktisk setter ord på det. Og med det lar du oss lesere få føle at vi er flere i samme båt. Takk for alle de fantastiske innleggene du har skrevet opp gjennom årene. Jeg har tatt meg i å både føle bekymring, og å gapskratte i løpet av samme innlegg. Du skriver fantastisk bra. Håper du nå får bearbeidet det som må bearbeides, og at du på sikt kan få det bra igjen. Jeg vet selv hvor lang veien er, men det er verdt det, og jeg unner deg det virkelig!

  Reply
  1. Linnea Post author

   Takk, Maria. Jeg vet om altfor mange tilfeller, og det bare av voksne, oppegående jenter. Tør ikke tenke på hva som kommer til å skje med 14-åringene som sitter rundt om i landet og leser om hvor fy det er med karbohydrater.

   Reply
   1. TR

    Takk <3
    Det gleder meg å lese at andre bekymrer seg og- Lykke til, du er nydelig og fantastisk dyktig til å skrive.

    Reply
 23. Mari

  Gratulerer så mye, Linnea! Kommer til å savne bloggingen din, men det høres ut som du har tatt en avgjørelse som er viktig for deg. Gleder meg til å kjøpe boken din <3

  Reply
 24. Kathrine

  Jeg sitter og føler at jeg er midt i ett brudd.. ett samlivsbrudd..
  Tar meg selv i føle en slags tomhetsfølelse, og det er vel litt merkelig?

  MEN, grunnen til det, er at det er ett eller annet med denna bloggen din…
  det står så mye mer enn taco innimellom alle linjene..

  Jeg har lyst å retweete Maria 08:42 over her, for jeg syns hun oppsummerer det helt perfekt.

  Gratulerer så mye søta. Jeg skal LETT kjøpe boka di, og jeg ønsker deg lykke til videre.

  Tusen takk for alt du har delt med oss.

  bare lov meg at nå som du blir “borte”, ikke mist deg selv no mer…
  Trenger du noen støttende ord hvis hverdagen er litt tøff, så veit du hvor du finner oss ;)

  Og som Andrea sier… jeg har også faktisk blitt litt glad i deg, på en non-stalker aktig måte.
  sånn blir det når du er så brutalt ærlig som du er. da slepper du oss litt inn, sikkert uten at du liker`e ;)

  Bare fordi dette innlegget er kleint nok fra før av, slenger jeg med en stoooor klem sånn på slutten :D

  Reply
  1. Linnea Post author

   Men det er jo ikke slutt enda. Det er jo derfor jeg skriver det nå, slik at slike som nettopp deg kan få tid til å forberede seg.

   Tusen takk, kathrine!

   Reply
 25. Kathrine

  Hei! Kult at du har skreve bok, gleda meg til å se ka du har fått til. Blogg-verdenen blir litt kjedelig da, når du skal slutte å blogge (sjøl om du aldri blogga likevel), meen men. Over og ut, taco-Knut!

  Reply
 26. Ingrid

  Gratulerer med bok! Den gleder jeg meg virkelig til å lese. Du er jo allerede enormt flink til å skrive, så egentlig synes jeg det er bra at du legger ned bloggen og tar et skritt videre.
  (Jeg håper derimot at siden din blir værende, slik at man kan hoppe fram og tilbake i arkivet ditt når savnet blir for stort).

  Lykke til videre, fineste Linnéa!

  Reply
 27. Maria

  Gratulera så masse med bok! :D Gleder meg til å lesa. Ellers får du ha lykke til vidare i livet, stå på! :D

  Reply
 28. kristine

  du var den eneste bloggeren jeg likte! kommer til å savne deg. skal lese boken din : -)

  Reply
 29. I

  Gratulerer med bok! Og gratulerer med å tørre å slutte, å tørre å gå av mens du fortsatt har kred. Lykke til videre, jeg håper vi ser deg en heller annen plass senere.

  Reply
 30. Natalie

  du er den flinkeste jeg vet om til å skrive! du har jo ingen skrivefeil, og du får det aller meste til å bli morsomt og interessant uansett om det er det eller ikke! du skriver på din egen måte, og det er nettopp derfor jeg begynte å lese bloggen din! du skriver på en helt unik måte, og jeg er ikke overrasket over at du kan klare å få gitt ut 1 eller 1 million bøker! :) gratulerer så masse med boken din, velfortjent! <3

  Reply
 31. C

  Så utrolig bra!! Jeg gleder meg kjempemasse til å lese boken din, og jeg tror det er på tide at du tar et skritt videre. Ikke fordi bloggen har blitt dårligere, men tvert i mot; fordi måten du skriver på hører hjemme i en roman som kan stå i bokhyllene til folk. Alle kan ha en blogg (det er så klart tydelig at noen er bedre enn andre), men ikke alle kan både skrive en hel roman OG gjøre det bra nok til å få den utgitt. Hurra for deg! Jeg håper det blir flere! :-)

  Reply
 32. Maren

  Så fint at du har skrevet en bok! Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver og sier. Jeg har også holdt på med en bok om livssituasjonen min i nå 1 og 1/2 år. Det er et evighetsprosjekt. Og samtidig som jeg har så lyst, så har jeg samtidig så utrolig lite lyst. Misunner deg som er ferdig med det hele, det håper jeg jeg óg blir en dag.
  Gratulerer! Klemmer fra meg.

  Reply
 33. Elise

  Gratulerer så mye med bok, Linnea og tusen takk for alle innleggene du har skrevet til oss! Hver gang du har skrevet et nytt innlegg bobler det av forventning og glede inni meg, og du har aldri skuffet. Gleder meg til å lese boken din!

  Reply
 34. Hege

  Det viktigste er at du gjør det du må for å ha det bra. Du skriver fantastisk godt, og som bibliotekar lover jeg å formidle boka di videre – jeg er nemlig ganske sikker på at det vil være ei bok det er verdt å gjøre det med. Håper du finner tilbake til deg selv og at du får bukt med sykdommen din. Du er ei vakker jente, men det viktigste er at du ser det selv – at du er vakker, på innsiden. Og at du er verdt et liv.

  Takk for bloggen og for at du går i bresjen for så mange andre jenter. Lykke til videre!

  Reply
 35. sara

  ahh, du vet hvordan noen bøker på en måte forandrer deg litt og virkelig gjør et skikkelig inntrykk? Bloggen din har vært litt sånn for meg. Du kan tro jeg gleder meg til boken din nå da!:D
  <3

  Reply
 36. Hilde

  Du er så bra! Boken blir selvfølgelig kjøpt! Og jeg gleder meg til å lese den! Bloggen din blir lest på grunn av tekstene, ikke fordi det er en blogg… Linnéa<3

  Reply
 37. Marita Baluba

  Den boken gleder jeg meg veldig til å lese! Gratulerer med vel overstått! :)

  Blir spennende å følge deg fremover..! Eller dvs – jeg håper vi får høre fra deg i en eller annen form, om det så er som forfatter eller journalist eller hva det måtte være, for du har så definitivt en stemme som er verdt å høre på! Du er så særegen og spesiell, og det håper jeg du ser på som en gave! Lykke til videre, frøken :)

  ..også gleder jeg meg til de befriende intetsigende – men allikevel så viktige – men meningsløse og siste innleggene fra deg i sommer! :))

  Reply
 38. Helene

  Gratulerer så mye med bok, gleder meg til å lese! Du er helt fantastisk, og jeg vet du har oppnådd noe med denne bloggen, i hvertfall gjort en forskjell for andre. Dette er den eneste bloggen jeg leser fast, så tusen takk for alle de fine innleggene. Jeg kommer til å savne det.
  Klem

  Reply
 39. Thea

  Linnea, you rock!
  Trist for oss som digger innleggene dine med bloggen, men skjønner det godt – og superkult med bok.
  Jeg heier på deg!

  Reply
 40. katrine

  Trist og lese at det som etter min mening er den eneste bloggen i norge som er verdt å lese, kommer til å ta slutt. Men det måtte vel skje en gang.. “All good things come to an end”. Takk for at du har delt din oppfatning av verden med oss andre, du har vekket et spekter av følelser hos flere enn meg. Lykke til med boken din. Du har en penn som jeg tror det blir svært interresant å putte inn i en bok og jeg er overbevist om at vi kommer til å høre mye fra deg i fremtiden. Norge trenger en jente som deg!

  Lykke til

  Reply
 41. Silje

  Jeg leste det først på http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10070561 og gikk straks inn på bloggen din for å se om du hadde skrevet noe om det her. Og det hadde du.
  Jeg håper det er mulig å få kjøpt boken din i store deler av landet, for jeg vil gjerne følge deg videre selv etter bloggtiden din. Blir litt uvandt å ikke kunne lese flere blogginnlegg av deg som man har gjort i flere år nå. Det er noe med bloggen din som er helt spesielt i forhold til alle andre blogger som jeg virkelig kommer til å savne! Men uansett ønsker jeg deg all lykke og glede fremover. Du fortjener kun det beste.

  Reply
 42. Oda

  Fantastisk, LInnéa <3 Eg har venta på boka di i mange år, ser fram til å lese den :) Du er så herleg. Eg er skikkeleg glad i deg! Du er ein av dei som har hatt ein direkte effekt på livet mitt – trass i at vi berre har hatt kontakt via blogg og e-post. Du har nok mange som meg, men eg har berre éin av deg. Nokon seier kanskje at du er vanskeleg å like, men eg synest at nettopp fordi du er så ærleg, så blir du ein person eg likar ekstra godt. Det er nok av dei som prøver å gjere alle til lags og latar som om verda og livet er feilfritt. Du er ein av mine absolutt favorittpersonar i verda! Du treff spikaren på hovudet kvar gong. Vi blir så mykje meir påverka enn vi trur, og dei personane vi blir "personleg kjent med" gjennom bloggane, hentar vi ekstra mykje frå. Du har vore ei stor påverknad, men på ein heilt unik måte. Du var den einaste eg trudde på, da eg sleit på det verste med mat og kjensler. På grunn av deg, klarte eg å begynne å gi slepp på marerittet eg trudde var kontroll. Skal ikkje halde fram i det vide å breie.. Vil berre seie takk. Takk, Linnéa, for at du er du. Eg gler meg til å lese boka di! Stor klem <3

  Reply
 43. Ingrid

  Du er og blir en fantastisk jente. Et friskt pust med humor, gode refleksjoner, åpenhet og sår ærlighet som ingen kan måle seg med. Jeg gleder meg veldig til å lese boken din! Jeg har fulgt deg lenge og sett (litt av) hvordan du har utviklet deg og gang på gang vist at du kan stå for det du mener og at du tenker lenger enn alt for mange andre. Du har hjulpet mange, inkludert meg selv som sliter/har slitt med vonde tanker og innstillinger, og det håper jeg du aldri glemmer! Verden trenger sånne som deg! Jeg håper så inderlig at du skal ha det bra og bedre og at det vonde slipper taket. Du er nydelig! <3

  Reply
 44. Jeanette Mjaavatn

  Hei på deg Linnea.

  Gleder meg til å lese boken din.. Jeg er så enig med deg at man blir påvirket uansett om man ikke tror man blir det.. Det er mye rart i bloggverden.. Din blogg har vært både artig, trist, gledelig og sorgfullt å lese, jeg har en stor respekt for deg og måten du takler dine ting.. La linnea leve var så sterkt å tøft å se på, jeg lo, gråt flere ganger..

  Du er klok, vakker og jeg ønsker deg alt det beste livet kan tilby deg!!!!

  Klemmer fra Jeanette mor til tre små….

  Reply
 45. cathrine

  Fantastisk Linnéa! Gleder meg til å lese boken din, og til å fortsatt bli glad når jeg ser det har kommet et nytt innlegg her helt til du legger inn bloggårene for godt.
  Du er en inspirerende jente, og jeg tror du kommer til å fortsette å inspirere på din måte, uansett hvilken form det blir i. Du har mye flott inni deg, og mye bra å komme med!
  Takk for at du har vært et godt forbilde for mange, og for at du har vært, og fortsatt er, blodig ærlig!
  :)

  Reply
 46. Marte P.S.

  Gratulerer så masse med bok, Linnea! Eg kjem garantert til å lese ho så fort som mogleg. Kjem til å sakne bloggen din, men ei bok er absolutt verdt det. Masse lykke til med heile greia :)
  (ps! Eg veit alt om å flytte kassevis med tunge bøker. Det er hardt, men veldig verdt det!)

  Reply
 47. marita

  Føles litt merkelig, men – jeg er stolt av deg, skikkelig og på ekte. Du er fantastisk. Og modig. Gleder meg voldsomt til å lese boka.

  Reply
 48. Sol

  Hei,
  jeg ville bare si at jeg har fulgt bloggen din i flere år. Det er faktisk den eneste bloggen jeg har lest alt av noensinne.
  Jeg kommer til å plukke opp boken din, det kan du stole på! Og jeg ønsker deg lykke til videre – med alt. Det er ikke lett å leve. Men jeg håper du fortsetter med det.

  Klem fra meg!

  Reply
 49. Maria G

  Det er synd at den bloggen jeg har likt best å lese snart skal forsvinne. Jeg føler vi har fått følge deg på godt og vondt, og du har indirekte vært en viktig person i manges liv. Med det tror jeg du kommer til å egne deg godt som forfatter, og jeg gleder meg til å lese boken din. Gratulerer, og lykke til! <3

  Reply
 50. Cecilie

  Trist at du slutter, men skjønner deg godt :) Har vert et eventyr å lese bloggen din, og den har hjulpet meg på mange forskjellige måter. Deriblant med å unngå å utvikle en spiseforstyrrelse! Tusen takk! Gleder meg til å lese boken din :)

  Reply
 51. Martine

  Gratulerer så mye med boken din, Linnéa! Jeg har fulgt bloggen din i mange år nå, og har alltid syntes bloggen din har vært morsom og litt annerledes, og det er akkurat derfor jeg har likt den så godt. Jeg skal iallefall kjøpe boken din. Jeg tenker at hvis du blogger så bra som du gjør, må en hel bok skrevet av deg være helt fantastisk! Jeg gleder meg allerede.

  Jeg er helt enig med deg i det du skriver. Alle blir påvirket av hva som blir skrevet på blogger, uansett om de vet det eller ikke. Selv har jeg blitt veldig påvirket, og synes det er veldig synd. Vet om mange som er mye yngre enn lille meg på 17 år som også blir veldig påvirket av det som blir skrevet. Som vil slanke seg og kutte ut karbohydrater og kalorier. Som vil trene hele tiden. Det er kjempetrist at det er slik.

  Stå på Linnéa! Jeg er stolt! <3

  Reply
 52. Marthe

  Nå ble jeg oppriktig glad, jeg følger mange blogger og leser enda flere bøker, og kan ikke tenke meg noen jeg heller ville ønsket meg at skulle gå over fra det ene til det andre formatet enn deg. Gratulerer så mye, det står respekt av å gjennomføre et bokprosjekt og få det utgitt. Jeg beundrer deg. Marthe :-)

  Reply
 53. Ingvild :)

  Så gøy å lese at du har fått satt sammen en bok! Den skal jeg definitivt plukke med meg når den kommer ut! Synes du er utrolig flink til å skrive, og det blir en trist dag når du ikke blogger lenger. Da er det ekstra godt å vite at du fortsetter med skrivingen, og DET vil jeg også følge med på! Masse lykke til! Håper du har det bedre! <3

  Reply
 54. Karen

  ELSKER DEG LINNEA! gleder meg som en liten unge til boken din. fan, nå må jeg kanskje begynne å henge på twitter og instagram jeg òg – alt for å stalke deg<3

  Reply
 55. ida

  Synes dette var trist fordi jeg liker bloggen din så himla godt, men samtidig så blir man jo glad på dine vegne – du er jo ei jente som virkelig fortjener alt bra! Jeg kommer i alle fall til å kjøpe boken din, mest fordi du har satt et inntrykk på meg. Jeg liker deg. Du er ekte, og jeg trenger ekte.. Jeg tror vi alle trenger litt ekte

  Stå på videre Linnéa!

  Reply
 56. Elisabeth

  Hei Linnéa,

  Jeg er egentlig ikke en person som kommenterer på blogger, men denne gang må jeg gjøre et unntak. Jeg har fulgt bloggen din i flere år nå, og den gir meg alltid så mye hver gang du poster ett nytt innlegg. En av få blogger hvor jeg faktisk leser teksten og ikke bare ser på bildene. Du har en stor gave for å skrive, og det lille vi lesere blir kjent med deg gjennom bloggen, så virker du som ei jordnær og reflektert jente. Jeg liker at du sier hva du mener, ikke følger strømmen! Du har vært en stort forbilde for meg gjennom tenårene, og jeg ville egentlig bare si at jeg ønsker deg masse lykke videre, til samtidig som jeg ville takke deg, jeg har lært masse av deg!

  Boken skal jeg helt klart kjøpe!

  Hilsen Elisabeth

  Reply
 57. Line

  gleder meg til å lese boka de, men samtidig kommer jeg til å savne bloggen din :)

  Reply
 58. Elin

  Hurra, tenkte eg da eg så du hadde skrevt eit innlegg. Så blei det Ånei, før Hurra igjen. Siden gjekk det jamnt opp og ned gjennom heile teksten. Eg er no utslitt og må ta ein pause helelr enn å gå og levere eksamensoppgåva mi. Takk for det, ja.

  Reply
 59. eszter-iszting

  <3 <3 <3
  <3 <3 <3
  det gjoer meg veldig glad at du finnes.
  og at du har gjort det.
  dette har jeg ventet lenge paa.
  dette er en stor ting og jeg gratulerer!
  klem,
  e

  Reply
 60. Linn

  Kjære, Linnea.
  Jeg har satt pris på ordene og bildene dine i så mange år. Du har noe helt eget, og du er bare deg. Du kler deg ikke opp for å være en annen. Ingen har 365 perfekte dager i året, selv om mange liker å utgi seg for å ha det. Måten du skildrer hverdagen på er så troverdig, ekte og samtidig så full av humor at til og med mannen min ble din faste leser.
  Jeg ønsker deg alt godt – gleder meg til å kjøpe boka. Designet er så deg, og det håper jeg innsiden er også. Du er fantastisk.

  Reply
 61. Aina

  Jeg trodde jeg skulle bli lei meg når denne dagen kom, for jeg DIGGER bloggen din, og hater de fleste andre blogger. Men nå er jeg på en måte litt glad. På dine vegne. Selv om jeg kommer til å savne den.

  Lykke til med boka, gleder meg til den kommer ut. :D

  Reply
 62. Line Aurora

  Herregud så fantastisk dritbra! Gratulerer! Hadde jo forsåvidt venta på at det skulle dukke opp ei bok signert deg snart da, men… Nå ble jeg smågira på dine vegne. Og på mine vegne, ettersom jeg så klart skal lese boka. Gleder meg.

  Reply
 63. Heidi

  Elsker bloggen din Linnea, den har gitt meg mye. Det er så godt at noen orker å skrive om hvordan det egentlig er. Jeg er likevel glad på dine vegne, for jeg håper og tror at det vil være bra for deg å avslutte den. Gleder meg til boken din kommer ut. Lykke til på veien.

  Reply
 64. Elin Ø H

  Gratulerer med bok Linnea du er fantastisk som får det til! Ønsker deg lykke til og at du en dag finner deg selv :)

  Reply
 65. Agnes Lovise Haugen

  Gratulerer med bok! Gleder meg masse til å lese den, sikkert mange ganger!

  Reply
 66. Kristine

  Gratulerer! Jeg gleder meg til å lese den. Det er trist at du legger ned bloggen din, men har forstått det slik at det har ligget i kortene lenge, og det er bra at du gjør det som føles best for deg. Din historie og dine tekster er viktige, og takk for at du har delt dem med oss. Selv om bloggen legges ned, er jeg ganske sikker på at vi allikevel får høre mer av din historie, på et eller annet vis. Du er den tøffeste jenta jeg kjenner, og du er så utrolig modig. Jeg håper du vet det selv.

  Reply
 67. Jonas Olsen

  Å! Så fett med bok! Gratulerer så mye! Den skal få plass i hyllen min! (den får helt garantert plass faktisk, for jeg har bare 4 bøker fra før).

  Så klart rart å ikke lenger følge bloggen, men dette visste vi jo og man kan som du sier ikke blogge til man ligger i kisten og blir heist ned i jorden.

  Masse masse lykke til fremover! Du er vår nye superwoman!

  Ha en absolutt fantastisk sommer, og kommer sikkert ranglende bort på Øya og sier hei.

  Reply
 68. aboxof-chocolate

  Jeg gleder meg veldig, veldig til boken din kommer ut :-)

  Takk for at du har delt av deg selv, på den måten som du har gjort… Du har så rett – det er så mye negativt med blogger også… Man BLIR påvirket – heldigvis i positiv retning også (i hvert fall har jeg blitt det), men det er SÅ viktig å være kritisk til hvilke blogger man leser… (Dessverre kommer det ingen advarsel om hvilke blogger man bør holde seg unna…)

  Du har vært en heeeelt spesiell person “i bloggverdenen”, Linnéa… Som bloggverdenen virkelig har trengt. Du har opplyst leserne dine til å være kritisk, og du har gjort det på en så fantastisk måte (dessverre er det nok ikke alle som har plukket det opp…) Det samme med at du har vært ærlig om deg selv, som forøvrig også tok lang tid for folk å forstå. Men ja… Du er noe for deg selv! <3
  Også vil jeg ønske deg alt godt på den videre veien, jeg håper du ender på et godt sted til slutt.
  You gotta fight for your right to paaaaaaaaartey! :-D LOL, men ja…
  *god klem* til deg – fine menneske :-)

  Reply
 69. Aina

  Neeei du og du, nå ble jeg trist. :'(
  Fint plaster på såret at du gir ut bok – håper det blir mange av dem!

  Reply
 70. Birte

  Synd du skal slutte å blogge, for det her er virkelig en av mine favorittblogger! Men jeg kommer definitivt til å kjøpe boka di, gleder meg til den kommer :) Lykke til videre! :D

  Reply
 71. Anonym

  Trist at du slutter å blogge, men forstår deg godt.. Innimellom alle glansbilde blogger har det vert godt å hatt deg! Har lenge slitt med spisforstyrrelse og depresjon har derfor vært en trøst å lese bloggen din på en måte.. Du trenger ikke å strø rundt deg med pastellfarger og glitter for å ha en god blogg, du e ærlig, herlig annerledes og har en humor som ingen andre og derfor liker vi DEG..
  Og takk for det du sier om andre bloggere som påvirker oss negativt ,endelig er det noen som sier det!! Har irritert med lenge over hvorfor jeg leser blogger når jeg så tydelig blir påvirket,når bloggere har feks har skrevet om vekt, klestr så har jeg hatt som mål å bli mindre enn de.. Tror ikke de fleste bloggere vet hvilken makt og påvirkingskraft de har.
  Ønsker deg lykke til med alt du måtte finne på:) Heier på deg!! Lover å kjøpe boken din når den kommer ut så lenge den ikke er full av lavkarbo oppskrifter!;)

  Reply
 72. ACK

  Du er faktisk den eneste bloggen jeg har lest det siste året.. Årene før det leste jeg sikkert 10 stk fast hver dag. Skammer meg.. Takk for noen morsomme innlegg, noen triste innlegg, noen hjelpsomme innlegg og noen virkelig unyttige innlegg! Gleder meg til boken din kommer og vil selvfølgelig lese bloggen din til du gir deg helt.

  A

  Reply
 73. Emilie

  Jeg har lest bloggen din fast i 3 år (herregud, tida flyr i godt lag!), og jeg har alltid gledet meg like mye til å lese de nye klage-innleggene du har formulert så godt på linniiie.com. Må ærlig talt si at jeg kommer til å savne bloggen din når du gjør deg helt ferdig (uansett hvor latterlig det høres ut). Gleder meg til boken din er ute, den skal kjøpes – leses – rammes inn – beundres og tenkes på. Lykke til videre!!

  Reply
 74. Amanda Østrem

  Det er derfor jeg digger deg, Linnea. Samtidig som du er ironisk og morsom og fremstiller deg selv ganske teit på bloggen, kan du være så utrolig dyp, seriøs, og virkelig tankevekkende. Gleder meg til boken din kommer ut, sånn at jeg kan ha iallefall litt Linnea i bokhylla!

  Reply
 75. Oda

  Dette gjorde dagen min, Linnea. Det siste året har vært èn jævla lang søndag for meg. Kanskje er det ille av meg, men å vite at det er andre der ute som også har det kjipt – det hjelper litt, på en rar måte. Du skriver ikke piss og svada, du prøver ikke å framstille deg og livet ditt som som perfekt og fullt av sukkerspinn og enhjørninger.
  At du har skrevet en bok, det synes jeg er kjempebra. For blogging, hva er vel det? Bloggen kan ikke stå i bokhyllen eller ligge i nattbordskuffet. Og blogging, slik det er i dag, det er jo egentlig bare piss og svada.
  Nei, nå kan august bare komme, for jeg vil ut og kjøpe boken din!

  Lykke til med alt, Linnea!

  Reply
 76. Marit

  Så heilt fantastisk bra! Eg gler meg stort. Liker tittelen på boka. Tekstane dine fortener nydeleg innbinding og tørre papirsider. Hipp, hipp, hipp og hurra.

  Reply
 77. Julianne Førde

  Jeg følger en haug med blogger men de fleste er ikke gode nok til å lese og kan ærlig innrømme at du er den eneste bloggen jeg faktisk leser. Oppdaget bloggen din for noen år siden og i løpet av den tiden jeg har kjent til deg har jeg lest bloggen din opp og den flere ganger. Du er fantastisk flink til å skrive og jeg gleder meg til å kjøpe boken din. Er glad du går videre og utvikler deg og alt dette er veldig inspirerende. Super stolt!

  Reply
 78. Camilla Albertine

  Kommer til å savne bloggen din. Den har vært en så fin motvekt til alt “lchf, outfit, innkjøp, café og trening gir livet mening”-tullet. Gleder meg til å lese boka di!

  Reply
 79. Vilde

  Jeg gleder meg til å lese boken min og kommer til å savne bloggen din. Ønsker deg alt godt, du er fantastisk.

  Reply
 80. Therese

  hei Linnéa!
  Så spennende at du skriver bok, gleder meg til å lese den. Bloggen din skiller seg ut i mengden, og ærligheten, realismen og humoren i innleggene dine er gull verdt. Du er utrolig flink til å skrive! Og selv om det er trist at du skal slutte å blogge så er det jo sant som du sier, man kan ikke blogge for alltid (haha se for deg alle rosabloggerne om 60 år som fortsatt poster outfitbilder og tar bilder av cupcakes! hehe)
  Du er en stor inspirasjon, og lykke til med boka og alt annet videre! :)

  Reply
 81. Ann Katrin

  Som mange andre vil jeg savne bloggen din, men har samtidig full forståelse for at du velger å slutte. Bloggen din har betydd mye, og synes du er så tøff som klarer å skrive om både spiseforstyrrelser, depresjon og alt det andre på en galgenhumoristisk måte, ler og gråter om hverandre (mest latter da). Du har så rett i at bloggverden påvirker mer enn det man tror selv, og derfor har det vært så fint å få en “pause” mellom all den rosa idyllen og klikke innom deg, du legger ikke fingrene immellom og det er derfor vi digger deg!
  Du er deg selv og ingen andre, og jeg ønsker deg og tacoen alt det beste framover <3
  Gleder meg stort til å lese boka di!

  Reply
 82. voksen

  Gratulerer, jeg har lest bloggen din lenge og ofte tenkt at du burde skrive i et annet format i tillegg – godt at du har tenkt det samme. Lykke til med boken din og håper du bevarer deg selv og din egen stemme i den nokså nådeløse litteraturbransjen. Tiden er et av de bedre forlagene i Norge, lite og åpent for ulike uttrykk, så der har du havnet i de beste hender:)

  Reply
 83. Navn

  HVA? Har det negativ effekt å sitte i 3 timer daglig og lese om sukrin+ og løpeintervallene jeg ønsket jeg selv greide å løpe?Jeg sparer jo hele 5 $ hver gang jeg handler på iHerb. Gud, du har så rett. Er 22 år, og AVHENGIG av å lese “oppsummeringen” til disse kostholds- og treningsbloggene. Det er lett å oppdatere en blogg og vise the shiny side, si. Tror ikke at binge and purge’ene til disse kommer fram svart på hvitt, for å si det sånn… “I wanna be a bottle blond and a real fake” – Som Marina and the diamonds putter det i Teen Idle. Nei, nei, nei. Det verste er at jeg veit akkurat hvorfor jeg leser de. Samme grunn som at jeg løper og skal se hva folk har stående i kjøleskapet sitt. Når man passer på å spise lite, tenker kroppen på mat hele tiden, derav: man leser kostholdsblogger, får vann i munnen, og så må man huske det viktigste: Ekskludere-ekskludere-ekskludere. Det er akkurat som om jeg leser de for å ikke gå glipp av det om det plutselig selges pærer uten kalorier, eller bomull med sukkertøysmak eller noe annet jeg kan fylle på med uten at det er noe særlig energi i det. Leste om en blogger som spiste kruskakli og vann, fordi FIBER er så bra, og plutselig bytta jeg ut halvparten av havregrynene med det. (smaker jo smuler og vann) Du sier vi må passe på, og det har du så rett i. Du blogget om deler av hva du spiste for noen år tibake, men så sluttet du med det, og det synes jeg alle burde gjøre. Tenk om noen tenker at “oi, Linnéa spiser det, men jeg veier mye mer, så jeg tar halvparten og det må jo funke i praksis”. En diett som hjelper ei inn i drømmeformen sin, kan på sikt ta livet av en annen ung jente. Lurer på hvor mange tenåringer i dette landet som sitter og putter cottage cheese på middagstallerkenen som foreldrene har laget, hvor mange som hopper over ris/poteter eller sauser og ting de vanligvis ville spist og likt. Fordi vi vil jo helst spise fluff og fun light gele og frukt. Jeg er livredd for søsteren min som er 13 år, fordi jeg hører de går rundt på skolen og kommenterer de andre som spiser go’ morgen yoghurt (Mye sukker, godsake) også drikker de svart kaffe og tygger tyggis, aldri mocca med 5 sukkerbiter som vi dreiv med for 10 år siden.. Det verste er egentlig foreldre som støtter opp slankinga fordi “fedmeepidemien” tar av, og likr at barna ser etter og spiser sunt. Flott med en kjernesunn livsstil når du ikke greier å huske noe, eller konsentrere deg på skolen, eller finne motivasjon til noe annet enn 5 treningsøkter i uka og all trappegåingen man fikser i løpet av en dag. Lurer på hvordan det er å være en sånn blogger… *update food diary and workout summary and post to my blog* ” – Har noen andre vært like flinke som meg i dag da?”
  Tenkte visst jævlig mye mer om kostholdsbloggere enn jeg trodde, håper det blir forbudt snart, før hele generasjon 2000 blir tvangsinnlagt. Og jeg.

  Jeg leser mer enn gjerne boken din, du har den eneste genuint fine bloggen jeg vet om. Takk for at du ikke overrasker oss med et “jeg gir meg nå” innlegg helt ut av det blå, men heller på respektabelt vis setter siste punktum (på bloggen) i løpet av høsten. Du er en av de man merker har sjel i skrivinga, og som er verdt å ta seg noen minutter til å lese (de få gangene du oppdaterer, hehe). Men tenk hvor utrolig mange ord du har publisert her da? Greier ikke la være å bli litt nostaligsk. Hilsen “Fan since 2006” Lykke til videre!

  Reply
  1. Sofie

   Jeg er 12 og det er helt sykt hvor ille det har blitt med kosthold osv. for folk på min alder.

   Reply
 84. ingeborg helene

  Ser frem til å lese boken din. Bloggen din har gitt meg håp. Ting trenger ikke å bli bedre når man har fine bøker man kan drømme seg bort i, så lenge man ikke glemmer virkeligheten. Takk for at du har laget et slags tilfluktssted for meg med bloggen din hvor det er så uendelig mye jeg kjenner meg igjen i. Mye kjærlighet til deg fra en 16 årig jente med depresjon og sosial angst som ser på Linnéa Myhre som en inspirasjon. Takk. <3

  Reply
 85. RRH

  Nydeligste♥ All verdens lykke til, jeg håper inderlig du finner ro og lykke. Jeg forstår deg godt og er enig med deg; på ett eller annet tidspunkt må man videre. Tusen takk for alle underholdende innlegg, og selvom det er få igjen, vil jeg sette stor pris på dem og ikke kreve noe mer av deg – du har såvisst gitt oss mye disse årene! God, god klem, kjære venn.

  Reply
 86. Ann

  Gleder meg til boken din kommer ut, gruer meg til å ta farvell med bloggen. I en hverdag der alt det fine vises frem og det mørke er et tabu er det fint med noen “ekte” personer bland oss. Klisje, men sant. Som mange andre ønsker jeg deg lykke til!

  Forresten; Alle blir nok i en viss grad påvirket av bloggene de leser. Selv er jeg en av dem. Lurt med en pekefinger der, ja!

  Reply
 87. Stine A

  Trist at du slutter, for det var endelig en annen i verden som hadde noenlunde samme meninger om livet og annet som meg. Det gjorde meg bra, men nå når du slutter å blogge kan jeg kanskje komme til å leve mitt eget liv istedenfor ditt. Takk for at du lager bok så blir det et sted av gangen inn i den nye verden. :) Lykke til med salg så skal jeg nyte den siste tiden med linniiie.com!

  Reply
 88. Barbro

  Har aldri tidligere lest blogger, men kikket innom din i dag etter at jeg så at du skulle gi deg. Du skrev at du alltid finesser kommentarene til fotballfrue, så da måtte jeg kikke på den også. Så…, nå har jeg mistet troen på menneskeheten(igjen)! Lykke til med boka.

  Reply
 89. Mia

  ÅÅ. nå gleder jeg meg skikkelig til å lese boken din. Og jeg elsker bokomslaget, så deg og så vakkert.
  Synes du er flott ;)

  Mia

  Reply
 90. audm

  ååå så trist!! bloggen din har vært et høydepunkt i livet mitt i mange år!! har gruet meg så uendelig til at du skal slutte…. jeg leser ALDRI bøker, men denne her SKAL jeg lese. <3<3<3

  Reply
 91. Hanna

  Har lest bloggen din i flere år nå, men har aldri kommentert før. Så nå gjør jeg det for første, og mest sannsynlig, siste gang.
  Jeg har en stor tendens til å knytte meg til ting, venne meg til at ting alltid skal være slik som jeg kjenner de. Jeg er et skikkelig vanemenneske. Så nå sitter jeg her med en følelse av tomhet. Men jeg skal ikke sitte her å syte over mine problemer, fordi den tomheten går nok over om ikke så altfor lenge. Jeg følger deg jo på Twitter, og til min store glede så jeg du skrev at bloggen ikke blir helt borte. Og for ikke å nevne boka di! Det er noe jeg gleder meg virkelig til, og jeg er så stolt av deg!
  Selv om det er trist at du slutter å blogge, unner jeg deg virkelig den følelsen du har av at du endelig er ferdig med den og kan gå videre. Før jeg takker for meg vil jeg bare si at du virkelig har hjulpet meg når det gjelder depresjonen min, og at du rett og slett bare har fått meg til å le. Takk Linnea, for at du er deg <3

  Ser fram til å lese de siste innleggene dine, uansett hvor meningsløse de måtte være!
  Ønsker deg lykke til videre i livet, og kos deg med masse taco. Det skal i alle fall jeg gjøre :)

  Peace out!

  Reply
 92. Julie

  Tror ikke jeg har kommentert på bloggen din før, men nå måtte jeg bare.
  Du har vert ett forbilde for mangen, og at du nå har skrive bok, det gjør meg glad! Du har liksom funnet “din ting” som hjalp deg videre. Dette kommer til å hjelpe så mangen!
  Du har gjort det stort, og du bør være stolt over deg selv. Jeg er veldig glad for at jeg begynte å lese bloggen din (det var vel først og fremst fordi du er så morsom) for nå vet jeg liksom hva mer som ligger bak.
  Jeg er glad på dine vegne! Takk for det du deler med oss!

  Reply
 93. Nina

  Hei!
  Jeg kommenterer vanligvis ikke på blogger men det her er et unntak. Linnea, du er så utrolig flott og sterk og det sier jeg fordi jeg virkelig mener det. Det er kanskje store ord fra noen som du ikke kjenner og jeg kjenner ikke deg personlig- bare utifra bloggen. Jeg vil heller ikke si at jeg vet hvordan du har det, med tanke på depresjonen. For det gjør jeg ikke, men søstra mi sliter med depresjon og jeg ser hvordan det tære på hun. Så jeg synes det er kjempebra at du har funnet en måte å formidle det du tenke, og muligens hjelpe andre og jeg gleder meg til å lese boken din! Du er sterk!

  Reply
 94. Jennifer

  Thank God! I was hoping you’d write a book one day. I hope I can find it in English, or else I have to speed up my Norwegian lessons! :,(

  Reply
 95. Kjersti

  Fy søren, så flott du er. Jeg vil egentlig bare si tusen takk. Og jeg gleder meg umåtelig mye til boka.

  Reply
 96. Stine

  Nå sitter jeg her med tårer i øynene og er trist-glad. Trist fordi blogen forsvinner, glad for at du har funnet ut hva som er best for deg, trist for at du har hatt det så tungt, glad for at du ser ut til å ha det bedre, glad for at du smiler og er nydelig i kjole, trist for at du ikke fyller litt mer ut i den. Og utroolig glad for at det kommer bok. Jeg gleder meg enormt, du er vrikelig et talent.
  Jeg føler en litt sånn rar omsorg for deg, så det blir rart å ikke kunne “følge med mer”. Nå er det selvfølgelig viktigere at du har det bra enn at jeg kan følge med, men litt separasjonstårer kommer det likevel.

  Jeg kommer til å savne deg

  Reply
 97. Mari

  Gratulerer så mye! Du er omtrent den eneste personen i hele blogg-universet som kan skrive! Du har gitt meg så mye glede, og fått meg til å reflektere. Jeg tror du har gjort mer med denne bloggen enn du selv ser. Boka skal jeg selvfølgelig kjøpe!

  Du er fantastisk!

  Reply
 98. Eric

  Velger å fatte meg i korthet – Veldig glad på dine vegne Linnéa :)

  Lykke til videre!

  Reply
 99. Julie

  Kjipt at den eneste nogenlunde vettige bloggeren forsvinner. Kommer til å savne innlegg som ikke omhandler oppdatering i sminkepungen, dagens ELEXIA-besøk, hvilke stoffbiter de er ikledd og sukkerfrie oppskrifter. Nei, bloggverdenen er et eneste stort hull som lokker til seg godtroende lesere, for så å suge ut all form for fornuft. Dessverre er jeg en av hundretusentalls bloggavhengige med svært svekket hjernekapasitet. Skjønner godt at du forlater denne sammenkomsten av overfladisme. Jeg for min del, har tapt kampen mot toppbloggerene, og er fanget i dette voksende universet. Jeg sjekker fotballfruas blogg opp til … Ja, gidder ikke engang å meddele det. Huff, kos deg med boka!

  Reply
 100. Synne

  Gratulerer så mye med boken. For et spennende prosjekt. Og Tiden er ikke akkurat et lite tulleforlag heller, så gratulerer igjen.

  Reply
 101. Tiril

  Når jeg først trykket meg inn på siden din i håp om et nytt innlegg, fikk jeg en støkk i meg når jeg leste de første setningene. Jeg var sikkert på at du presenterte ditt siste innlegg og tårene rant automatisk! Haha:D jeg dæver av meg sjæl! MEN det er iallefall creds til deg! Jeg har lest absolutt alt av blogginnlegg etter at jeg fant fram en gang i fjor, og jeg elsker virkelig bloggen din.

  Gleder meg veldig til å lese boka di, og håper du får oppleve mange lykkelige øyeblikk fremover. Det fortjener du!

  Reply
 102. Sol Skipnes

  Gleder meg til boken din kommer ut. Kommer til å savne bloggen din når tiden kommer for deg å si farvel til den, din negative innstilling til mye i livet og din humor. Tror jeg i disse årene har funnet en trøst i at jeg ikke er den eneste som føler meg litt malplassert i verden.

  Men jeg skjønner deg, alle disse bloggene her i landet kommer til å ta livet av noen til slutt. Best å komme seg ut mens leken er god og helsen er delvis i behold.

  Reply
 103. Emilie

  Kjære, vakre Linnéa – Jeg tror jeg elsker deg. Jeg har lest ALT du har skrvet siden du startet for 5 år siden. Jeg har nytt deg som menneske, som blogger og som medie-ansikt. Når du var i Bergen sist, så så jeg deg på Bryggen. Hjertet mitt slo hardere enn noen gang. Du gløder! Stå på Linnéa, og lag mangen barn! Vi trenger flere av din sort! Du er det beste som har sjedd blogg-Norge, kansje verden. Du har rå ass! LOVE :)

  Reply
 104. helene

  Kjære linnea, jeg håper du har det fint. Og jeg gleder meg masse til å lese boken din <3

  Reply
 105. Lina

  Boken din kommer til å bli kjøpt og godt bevart i bokhylla mi! Kommer til å savne å titte innom her da, men kan trøste meg med at jeg har de vittige kommentarene dine på twitter! :)

  Reply
 106. Anette

  jeg skal kjøpe boken din!
  stå på videre – du har mange som kommer til å følge deg selv om du slutter å blogge.

  Reply
 107. Kris

  Jeg fant bloggen din for mange år siden når jeg hadde en kjip periode, og jeg kunne ikke snublet over den på et bedre tidspunkt enn nettopp da. Du er et friskt pust i en sjø av middelmådige blogger, og får meg stadig til å le. Klisjépreget som det er, må jeg si at jeg kan kjenne meg igjen i mye av det jeg leser.

  Gratulerer så mye med boken, gleder meg til å lese den.

  Reply
 108. Oda

  Herregud, jeg griner faktisk. Og det er det bare Lise som har fått meg til før med den fine rosaboble-bloggen sin. Tusen takk for ærlige stunder og sarkastiske innlegg som har ga meg anmerkninger i timene på vgs fordi jeg lo og fliret så mye til en skjerm som egentlig skulle inneholde et word-dokument.

  Jeg ønsker deg alt godt videre, og det blir taco til middag for å feire at du har funnet din avslutning!

  Reply
 109. jajja

  Du er en konspirasjons jente, du? Flott at det finnes folk her i Norge som vet en ting eller to om underbevistheten, den har så alt for mye å si. Håper du skriver i boken din om din krig med bloggverden. Lykke til videre her i livet! Og det er helt sant, alt du vet er feil.

  Reply
 110. Ingvild

  Jeg tror dette er første gang jeg kommenterer, men jeg synes det er på tide. Jeg kommer til å savne bloggingen din når du slutter, for den er fantastisk. Jeg elsker måten du skriver på og hvor åpen du ofte er. Bloggen din er den eneste bloggen jeg LESER, og hvert eneste innlegg har helt klart vært verdt det. Jeg føler at jeg er glad i deg, på tross av at det ikke egentlig går ann å være glad i personer man “kjenner” gjennom internett. Tusen takk for alt!

  Og lykke til videre, håper alt går bedre/bra for deg! Jeg vet hvor vanskelig og hvor lang veien kan være, men du fortjener det beste.

  Reply
 111. Marthe

  Fikk vondt i hodet av å lese de lange kommentarene, så jeg sier bare: Lykke til, du er nydelig når du smiler!

  Reply
 112. Elise

  Du debuterer som forfatter!! Så utrolig bra. Du er virkelig fantastisk!
  Gleder meg til å lese boken, den blir nok til god inspirasjon akkurat som bloggen har vært. Ærlig og vittig, men med en alvorlig undertone :)

  Reply
 113. Viel

  Så utrolig spennende! Og… Det der må være det breieste gliset jeg noensinne har sett på et bilde av deg. :D

  Reply
 114. Jules

  Lykke til lille du, kommer til å savne deg! Du føles litt som en venn jeg aldri har møtt. Kommer utvilsomt til å kjøpe boken din – taco out

  Reply
 115. palle

  linnea!! nå ble jeg glad! jeg blir (også) litt deprimert hver høst, men i år kan jeg tenke på boka di og det kommer til å gjøre alt litt bedre! du skriver så bra og jeg er glad i deg selv om vi aldri har møtts. derfor er jeg litt trist og, siden du snart forsvinner herfra (ja, jeg vet twitter. men det er ikke like bra). håper salget med boka går strålende, håper du skriver mer, håper du får en fin sommer og høst osv osv. og kos deg med taco!

  Reply
  1. Linnea Post author

   Den skulle egentlig ha kommet på denne tiden av året, men det er overhodet ikke en vår-bok. Det er lov til å synes litt synd på seg selv om høsten, det er derfor den kommer da.

   Takk det samme

   Reply
 116. Tina B.

  Takk for at du har delt en liten del av livet ditt med oss lesere! Jeg har lest bloggen din i, ja, minst to år nå! På mange måter har du vært en ukjent venn som jeg har hatt oppturer og nedturer med. Har flere ganger tenkt at det hadde vært supert om du hadde skrevet en bok. Gleder meg! Masse lykke til videre.

  – Trofast leser

  Reply
 117. alise

  kjære vakre, nydelige, reflekterte og intelligente Linnéa. jeg kommer til å gråte vemodige tårer når jeg leser ditt siste blogginnlegg for meg er du latter og glede, sorg og lidelse. jeg ønsker deg alt godt. jeg håper du en dag blir genuint lykkelig.

  Reply
 118. Anna

  Gratulerer med bok! Det er bra at du kan ta et så modent valg om å avslutte bloggen, stå for valget og forklare det (selv om jeg liker bloggen din veldig godt). Du må ha masse lykke til! :)

  Reply
 119. Vanedyrenes dronning

  Skremmende hvor trist jeg ble over at du legger opp.. Hurra for bok. Verdig bloggbegravelse. Og ikke minst – gratulerer! Du er jo tøff da.

  Ikke bli borte!

  Reply
 120. Maria

  Neeeei. Også slutter du akkurat (eller et halvår etter da) når jeg begynner! Tenkte vi kunne bli blogghoes together. Kanskje jeg kan overta for deg? Linnea2 liksom, eller noe sånt? Minnea!

  Boken så veldig lovende ut, da. Fantastsk, vakkert cover. Gleder meg! En verdig avslutning.

  Reply
 121. June

  Wow, gratulerer!
  Du er ei fantastisk jente, Linnéa. Gløym aldri det.
  Eg gler meg til å lese boka di :-)

  Reply
 122. Juliana

  Flott bilde av deg, og sykt rått bokcover! Gleder meg til å kjøpe boken i August!

  Reply
 123. Lisa

  Nå ble jeg litt trist og litt glad. Trist fordi jeg ikke får lese så mange flere sarkastiske, hysterisk morsomme innlegg fra deg, og glad fordi jeg tror det er bra for deg å komme deg videre og få utviklet skrivetalentet ditt. For det er det ingen tvil om at du har! Du skriver så det synger, og jeg gleder meg til å lese boken din. Jeg kjøper så å si aldri bøker, men din bare må jeg ha. Føler på meg at den blir awesome. Lykke til videre! Jeg tror du kan få til akkurat hva du vil her i verden. Husk: Alt går!

  Reply
 124. Ingrid

  Så utrolig kult! Jeg gleder meg. Og jeg ble glad for å lese at du har gjort noe så fint hele denne tiden, iom at jeg var bekymret for at du bare gjorde ingenting/sov/var syk.

  Reply
 125. T

  Kjære Linnèa.

  Bloggen din har vært et samlingspunkt for mange. Du har delt av deg selv fra forskjellige humør og perspektiver. Du har sikkert både holdt ut, og forhåpentligvis hatt gode stunder også – slik du har bidratt til mange gode øyeblikk for oss alle :)

  Det har vært så fint å lese bloggen din (som det kommer til å fortsette å være frem til senhøsten), og det ble på et vis enda finere fordi du vil avslutte den gradvis. Avslutningen er viktig i alle ting.

  <3 Kjärlek.

  Reply
  1. Marianne again..

   but for real.. du e rå! Lykke te videre:) Eg har fulgt bloggen din i to år nå, så eg komme te å savna det å trykka linniiie.com ein gong i ukå å lesa litt i ny og ne;) Men eg ska definitivt følga deg på twitter:) Stå på!

   Reply
  2. Marianne again..

   but for real.. Du e rå! Eg komme te å savna det å trykka meg inn på bloggsiå di i ny og ne for å lesa da..eg har fulgt bloggen din i to år ca og digge deg! Lykke te videre;)

   Reply
 126. Marit

  Jeg har alltid bare lest bloggen din som et morsomt innlegg blant de 30 andre bloggene jeg leser, samt dine (sjeldene men gode) innlegg om de virkelig viktige ting, og om livet. Men aller mest har jeg bare sett på bloggen din som en av de mange andre. Men så innser jeg nå at du kanskje er den eneste av bloggene jeg leser som har noe fornuftig å si. Og at det beste kanskje er å bare drite i å lese alle disse bloggene, og deaktivere Bloglovin’kontoen. Og heller bruke tida mi på å bøker og andre interessante ting som jeg faktisk får mye ut av. Takk for dine interessante tanker om livet, jeg gleder meg til å lese boken din. Har fulgt deg omtrent siden du startet og blogge og jeg tror dette er en god måte å ende det på. Både for deg og for meg. Takk. Du er flink!

  Reply
  1. Linnea Post author

   Det høres faktisk ikke så dumt ut. Hvor mye lærer man egentlig av disse bloggene?

   Takk uansett!

   Reply
 127. anna

  Fine, fine Linneà <3 syns du er den beste bloggeren av alle og vil deg virkelig alt godt! Gleder meg til å lese boken og håper du kommer deg på bena igjen. Det er som oftest best å slutte mens leken er god og ikke lysten er der.

  Reply
 128. Anette Nikoline

  Jeg må også legge igjen en kommentar med masse ros. Bloggen din har vært en glede å følge og jeg har led mye av innleggene dine, men de også rørt ved meg. Fulgte også “La Linnea Leve” og så for en utrolig herlig person du er.
  Gleder meg til å lese boken din når den kommer.
  Kommer også til å følge bloggen din til siste slutt og ønske deg masse lykke til videre og takke for morsome og interesante innlegg og tanker (:
  Du har verdt sekund av tid jeg har brukt på å lese bloggen din. Du er unik!

  Reply
 129. Silje

  åhhh, som jeg gleder meg (til boken altså). fint å avslutte det slik, selv om det er veldig trist at du gir deg.

  Reply
 130. Sara

  Av alle bloggene jeg leser, så har du definitivt den beste! Uansett om blogger hver dag eller en gang i måneden. Du gjør dagen min med de morsomme innleggene dine, selvom du ikke alltid prøver å være morsom så blir du bare det. Lykke til videre Linneà!

  Reply
 131. Nina

  Jeg kommer til å savne deg, men kommer defiinitivt til å lese boken din. Stå på Linnéa, du inspirerer mer enn du er klar over!

  Reply
 132. Emma

  Dette var et av mange rørende innlegg på bloggen til en jeg føler jeg har blitt litt kjent med de siste årene. Tusen takk, du er en fantastisk flink skribent og jeg kjenner meg fullstendig igjen i mye du skriver. Spesielt når du har det kjipt. Men det blir bedre. Kanskje. Uansett ønsker jeg deg masse lykke til og gratulerer med bok.

  Reply
 133. Maria

  Eg veit ikkje om du ser det sjølv, men mykje blir plukka opp av underbevisstheita som du seier sjølv. Og underbevisstheita mi har i alle år, heilt sidan eg las det første innlegget eg kom over her inne, at du er eit fantastisk begava menneske som har hatt det vondt. Men av smerte kjem det mykje visdom. Sjølv om du ikkje har gått bevisst inn for å dela visdom her så ofte, så har underbevisstheta mi merka det. Og akkurat no vart eg bevisst på det! Du har talent! Og eg er jævla glad for at du endeleg har gjort dette! (bok) For talentet ditt er større en denne bloggen, for å seie det slik.

  Reply
 134. Julia

  Åh, så bra at du skal gi ut bok! Gleder meg til å lese den. Du skriv så bra, og det du skriv har verkeleg verdi. Du er ærleg, og det har hjulpe mange. Go Linnéa!

  Reply
 135. supertwisted

  jeg digger deg Linnea, og elsker at du lanserer bok. får aldri nok av humoren din, og det kribler i magen når jeg ser du har posta et nytt innlegg. gleder meg til å lese boka. håper det ikke er altfor trist.

  Reply
 136. anette.

  jeg gleder meg til å lese boken, den skal i bokylla mo no mather what.
  fordi du er tvers igjennom ærlig, og jeg er sikker på at boka blir bra.
  nå ble jeg glad!

  Reply
 137. oda

  skal garantert kjøpe boken!! jeg oppdaget bloggen din sent, men du var så morsom at jeg så og si har lest alle innleggene her uansett;)

  Reply
 138. Amelia

  Gleder meg skikkelig til å lese boken din! Du er fantastisk, Linnéa. Og som en 16 årig deppa person har det hjulpet meg masse å lese bloggen din, du har fått meg til å tenke annerledes, mer positivt utrolig nok… Du er så mye mer reflektert når du skriver. Føler det kommer opp en lyspære over hodet mitt hver gang jeg leser bloggen din, ordene dine er for alltid brent fast i sjelen min. Kan ikke forklare med ord hvor mye jeg setter pris på det du har skrevet. La Linnéa leve !

  En jævla stor klem til deg!!!

  Reply
 139. Marie

  Så utrolig bra at du kommer med en bok! GRATTIS!!!!
  Jeg liker måten du skriver på, og har fulgt bloggen din så lenge at jeg ikke kan noe annet enn å ville lese boken med en gang jeg får sjansen. Jeg tror virkelig at du har en masse masse å komme med uansett hvilken arena du velger.
  Er lei meg for de nedturene du har hatt, men blir glad når jeg hører om de tingene du gjør for å ta vare på deg selv og få det bedre.
  At det betyr at bloggen legges ned er trist for oss som følger deg. Men samtidig kjenner jeg at jeg unner deg å få det virkelig bra, gå videre, legge vonde ting bak deg og bevege deg mot noe nytt, fint og urørt.

  Reply
 140. Julia

  For meg har du alltid vært en inspirasjon og et forbilde. Dette vil jeg du skal vite, selv om stemmen min blir veldig liten blant alle disse kommentarene. Du treffer meg så sterkt når du skriver, for jeg kjenner meg igjen i det synet på verden og menneskene rundt oss som du har. Det er selvfølgelig litt trist at jeg ikke kan sjekke bloglovin og smile over at du har postet et innlegg, men jeg gleder meg kjempemye til boken! Den står høyt på ønskelista til jul. Håper du ønsker å skrive flere bøker, til tross for at det var en krevende prosess.

  Jeg er stolt av deg! Ønsker deg alt vel, Linnéa.

  Reply
 141. Maarn

  Jeg kommer til å savne deg. Jeg begynner endelig å få litt skikk på meg selv etter 2 år med spiseforstyrrelser, og har fulgt deg gjennom hele prosessen. Tusen takk for all støtte og innsikt du gir oss som sliter uten å kjenne oss, og tusen takk for å gi oss et ansikt gjennom ” La Linnea leve”.
  Det føles litt som noen jeg kjenner skal flytte til andre siden av verden uten strøm! Haha. Men jeg kommer til å savne å lese om deg, selv om boken mest sannsynlig blir en erstatning bedre enn noen – ser jeg ikke er alene om å mene det.
  :)

  Reply
 142. lena aurora

  det er så fryktelig trist at du bare skal bli borte vekk (på en måte)! bra for deg og jeg ønsker deg all lykke videre i livet og skal lese boken din. hater søndagsfølelse.

  Reply
 143. Mari

  Du er fantastisk flink til å skrive! Gleder meg virkelig til å lese boken din. Har planer om å gi ut en bok en dag selv. Lykke til videre :) You rock!

  Reply
 144. Lisa

  Dette er kjempefint å høre! Har vært litt lei meg på dine vegne det siste året, da det er tydelig at du har slitt mer med selve hverdagen enn noen fortjener. Likevel har du jo klart å formulere det hele på underholdende måter, så bloggen din har vært en favoritt hele tiden. Jeg likte veldig godt “La Linnea Leve” og dette her er jo kjempestas at du har skrevet bok!! Bra gjort, virkelig! Jeg har slitt med depresjon selv de siste to årene, men merker nå at jeg i alle fall har litt å se fram til i det jeg ser for meg er ei ærlig og tvers gjennom GOD bok fra en ordentlig flink skribent (:

  Gratulerer!!

  Reply
 145. Ingrid Johnsen

  Kjære fine Linnea.

  Det høres ut som dette er det lureste ja. Man blir veldig påvirket, og ikke bare av bloggene men av alt det andre på nettet. Merker selv at det trigger anoreksien igjen, selvom den har vært “borte” i mange år.

  Jeg leser nesten aldri bøker,men din skal jeg lese. Gleder meg til den kommer ut.

  Lykke lykke til videre. Håper du får det bedre snart,fina.
  Heier på deg.
  Jeg er et levende bevis på at det går an å komme seg gjennom det.

  Klem

  Reply
 146. Tone

  Takk for er SUPER blogg! Skal nyte de siste månedene med bloggen din, og ønsker deg lykke, hell og glede på din vei! Det fortjener du tøffe jenta :) Nok en gang, takk for godt tidsfordriv! Klem Tone

  Reply
 147. Tiril

  Det skal være den første boken på lenge jeg leser ut. Gleder meg Linnea!
  Du er faktisk et stort forbilde for meg.
  Når du ikke blogger skal jeg stalke deg bigtime på twitter og instagram.
  <3

  Reply
 148. Astrid

  Wow, dette er virkelig slutten på et kapittel. Jeg kjenner meg så igjen i deg, og bloggen din har betydd så mye for meg de siste årene, ettersom vi går gjennom veldig mye av det samme. Boken din er nok helt fantastisk, og jeg vet at den vil bli en av mine favorittbøker, like på toppen, ved siden av The Bell Jar.
  Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg griner mens jeg skriver dette liksom. Du er så bra, og jeg håper virkelig vi kan bli friske sammen. Og det er vanskelig med alle disse kostholdsbloggene, jeg prøver å slutte å lese dem.
  Jeg vil bare at du skal vite at du har betydd mye for meg de siste årene, tusen takk for alt.

  Reply
 149. Kristin

  Jeg gleder meg til boken din! Du skriver kjempe bra. Du skriver faktisk så bra at det er her jeg velger å bruke tiden for å roe nervene akkurat nå, når matteeksamen starter om under 1 time. Du er et stort forbilde med hvor ærlig du er med oss. Du er så flink!

  Reply
 150. Vilde

  Åh, nå triller faktisk tårene her. På én måte syns jeg det er utrolig trist at du slutter å blogge, jeg har jo tross alt fulgt deg helt siden starten, og har på en merkelig måte blitt veldig glad i deg. På den andre siden syns jeg det er helt utrolig bra at du skal gi ut en roman, gratulerer, Linnéa! Tusen takk for alt du har gitt oss lesere gjennom denne bloggen. Jeg gleder meg til å lese boken din så fort den kommer ut, og forhåpentligvis flere bøker skrevet av deg i fremtiden. Stå på, kjære du, du er fantastisk!

  Reply
 151. Anette

  Fine, flinke, Linnea! Omslaget er perfekt og jeg gleder meg til å lese hva du har skrevet. Masse lykke til videre!

  Reply
 152. Kari

  JAAAA, gleder meg!! Skulle ønske du kunne blogge mye lenger, men skjønner at du vil videre. Du er utrolig flink til å skrive, og lykke til med alt :-)

  Reply
 153. Kristina N

  (fordi mobilen min ikke liker blogger, sorry, så fikk jeg ikke postet kommentaren min før nå, istedet for i går klokka åtte på morgenen)

  Ser frem til å få være med på de siste månedene av bloggen din Linnea. Og jeg er sikker på at boken din vil vli en verdig avslutning på det 5år lange forholdet mitt til bloggen din. Den har vært mitt (nesten) daglige “drug”, tro det eller ei selv om jeg aldri kommenterer!
  Nå tror du sikker at jeg er bloggavhengig, men nå skal du vite av linniiie.com har vært min eneste (usj, klissete).
  Jeg er så stolt av deg, for du har vokst så mye og jeg tror du vil bli overrasket over hvor mange som kommer til å savne bloggen din!

  Men værsåsnill, ikke ta “en voe”, det er bare like kjipt som “å nave”.
  Og du kommer jo til å finne på noe mer fornuftig og bedre og gjøre ;D

  Reply
  1. Linnea Post author

   Hahaha, nettopp. Jeg kunne helt sikkert ha «navet» for lenge siden, men jeg tror jeg er for stolt for det. Tusen takk for trofast lesning, det setter jeg veldig stor pris på!

   Reply
 154. ann-karin

  Lykke til videre !
  Skal lese boken din ;-)
  Håper du suger til deg alt det fine som blir sagt om deg her!

  Reply
 155. anne-linn

  den boken kommer jeg helt klart til å lese. tittelen høres ut som livet mitt. håper du får det bedre. du er et forbilde. vi skal ikke gi opp.

  Reply
 156. Wigdis

  Knallbra tittel og bokomslag, gleder meg stort til å lese boka di Linnea. Du har et talent for å fortelle og det er det fint at du bruker. Lykke til videre :-)

  Reply
 157. Andrea

  Jeg har også fulgt bloggen din en god stund nå, men har ikke kommentert før nå. Ville bare si at du er en helt fantastisk jente, og at du er et helt supert forbilde! Kommer til å kjøpe meg boka eller ønske meg den til jul om lommeboka protesterer!

  Har forresten lagt merke til at du er ganske så glad i fugler, så syns det passa bra på forsiden!

  Som mange andre også har skrevet er jeg også blitt glad i deg, og er på en måte litt stolt jeg også! :)

  Lykke til videre, og kjenner at jeg gruer meg litt til det aller siste innlegget blir posta!

  Reply
 158. Anette

  Åh Linnéa, du er så sterk og fin. Og ærlig, jeg elsker det. Jeg sender deg gode tanker.

  Reply
 159. Ann Kristin

  Det jeg først tenkte da jeg leste dette, så vil jeg si jeg ble litt trist med en gang. Det at den eneste bloggeren som ikke blogger om sitt overfladiske syn på livet og alt rundt seg, slutter å blogge.
  Men dersom man ser bort i fra det, så er det jo så spennende! Dine gode, ærlige og sjeldne blogginnlegg er noe som vil savnes, men det at du skriver bok! Wow! Det er fantastisk, DU er fantastisk, og den boken skal leses :-)

  Lykke til, Linnéa! Og gratulerer så mye!

  Reply
 160. paddekrakken

  Jøss, gratulerer så mye!

  Dette er første gang jeg kommenterer på en blogg, så jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg husker ikke hvor lenge jeg har fulgt deg (husker ikke hvordan jeg havnet her den første gangen engang), men det er lenge nok til at jeg merker at du er et bra menneske, og også til at jeg skjønner at dette er riktig avgjørelse for deg. Boken er jeg sikker på at kommer til å være verdt hver eneste krone! Gratulerer så mye med å ha skrevet den ferdig, jeg vet hvor vanskelig det kan være. Er litt misunnelig, på en merkelig måte. Fordi du nå gjør det jeg selv ønsker å gjøre, tror jeg. Men ikke slik at jeg ikke unner deg det (snarere tvert imot), så jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det, haha. Men du gir meg tro og håp for framtiden, hvor teit det enn høres ut. Jeg, som alle dine andre lesere, har jo fått noen glimt av hvor vanskelig du har det, og det at du likevel har styrke til å avslutte når det er riktig, og å begynne på noe nytt, og så å faktisk få det til, det viser at det går an. Jeg kommer til å følge forfatteren Linnéa Myhre nøye, og kjøper nok alt du finner på å gi ut. – Selv om det skulle vise seg å bli bare én bok. Jeg pleier å lese om igjen alt som rører meg, og du har et spesielt talent for det :) Du har fått en fan her, ser du. Og av det jeg forstår av de andre kommentarene, ser det ut som du har mange fler her også :) Du er høyt elsket! Takk for at du fortsetter å skrive, og lykke til :)

  (Beklager ekstremt lang kommentar, jeg fikk plutselig orddiaré.)

  Reply
 161. Linn

  Linnéa, må bare si at du har betydd utrolig mye for meg. I et rom fullt av venner og familie kan jeg føle meg alene, men jeg føler meg aldri alene når jeg titter innom bloggen din. Det har jeg vært så heldig at jeg har kunnet gjøre de siste fire årene. Jeg tror du har reddet livet mitt opptil flere ganger. Utrolig rørende å lese kommentarene om hva du har betydd for så mange andre også. Takk gud for at du finnes på instagram og twitter. Gleder meg virkelig til boken din kommer!

  Reply
 162. Julie Halvorsen

  Jeg er så glad på dine vegne! Jeg digger deg, og har nesten tårer i øynene fordi jeg alltid har ønsket at du skal ha det bra. Det blir nok ikke det med én gang, men jeg er helt sikker på at det vil bli det. Jeg gleder meg veldig mye til å lese boken din, og håper på å høre fra deg i blant her på bloggen. Du er både flink, morsom og herlig. Lykke til!

  Reply
 163. Evi

  Eg er stolt over deg, Linnéa! Og eg er tydlegvis ikkje den einaste. Lykke til vidare, du fortjener det beste! Eg er blitt skikkeleg glad i deg.

  Reply
 164. Ailin

  Har lenge satt og tenkt på hvilken fulltreffer jeg kunne skrive her, men er bare å innse at ikke alle er like geniale som deg. Er en 16 år gammel dum jente som blir påvirket av blogger jeg leser som alle andre, men når jeg leser din blogg gjør jeg det kun for underholdning og dette er den eneste bloggen som ikke ødlegger noe for meg. Du er rå Linnea, gleder meg til å lese boka :)

  Reply
 165. A

  Kjære deg :)

  Gratulere så mye med bok. Jeg skal kjøpe den og lese den fra perm til perm når den blir gitt ut :) Jeg har også lest bloggen din lenge, men har sjelden kommentert. Tror ikke du vet hvor mye bloggen din har betydd for meg og mange andre, og hvilken fantastisk motvekt den har vært til mange av de såkalte rosabloggene, som daglig gir uttrykk for et perfekt liv og fasade. Jeg jobber med ungdom innen psykisk helsevern og din åpenhet har gjort en forskjell.

  Stor klem

  Reply
 166. Trine-M

  Selv om din nådeløse blogging er en kunst, er du med dine skriveferdigheter og skråblikk på livet, moden for mer seriøst (?) format. Gleder meg til bok. Lykke, lykke til.

  Reply
 167. Veronica...

  På forhånd vil jeg beklage for en ekstremt lang kommentar, men jeg føler jeg må få sagt dette til noen som forstår.

  Det du skriver om andre bloggere er veldig sant, Linnéa! Jeg har sluttet å lese enkelte bloggere, fordi de fleste utelukkende har begynt med sunnhets-, kostholds- og treningsinnlegg. Selv har jeg alltid slitt med eget selvbilde, men ekstreme slankemetoder startet jeg ikke med før i en alder av 20 år (er nå 23). Har ingen diagnose, og er nok langt “friskere” fysisk enn mange andre. Men inni meg, i mitt hode, er jeg veldig, veldig syk. Går til en psykolog som ikke har peiling, som egentlig er par- og familieterapaut Av min ernæringsfysiolog får jeg beskjed om at jeg er for “ødelagt” og syk innvendig til at de to kanskje kan klare å hjelpe meg før ting blir verre. Men per i dag er jeg faktisk normalvektig, og jeg har vært det lenge. Men jeg heller mer mot undervektig nå. Allikevel har jeg fått beskjed om at fordi jeg ikke er sykelig tynn, så er det for vanskelig å få meg inn til en profesjonell psykolog med faglig kompetanse på nettopp denne typen problemstillinger.

  Å få høre at man ikke er “syk nok” til å få tilstrekkelig hjelp er demotiverende, og gjør at jeg føler at mitt anstrengte forhold til mat ikke betyr noe. At mine tanker og handlinger rundt mat og vekt ikke er viktige. Fordi jeg fortsatt har en normalt vekt. Inni meg er jeg døden nær. Livet mitt er fantastisk, og jeg har SÅ mye å kjempe for. Planer, ønsker og drømmer. En utdannelse har jeg også. En forlovede, som også er samboer. Derfor kjemper jeg mot vekten, hver dag. Derfor har jeg heller ikke latt det ta helt overhånd. Fordi jeg har så mange ting jeg synes er viktigere. Men det er en kamp jeg føler jeg kjemper alene. For jeg ikke er “syk nok.”

  Som mange andre her har jeg aldri kommentert bloggen din. Men jeg ser mye av meg selv i deg. Vi begge er fornuftsvesener, reflekterte, men også skeptiske. Usikre mennesker. Måten du formulerer deg på er enestående, og at du tar så avstand fra mat og vekt overfor dine lesere, er så fantastisk. Du reklamerer ikke for dine lidelser, du forsøker å fremstille den grusomheten det er å ha det i hverdagen. Hvor vanskelig det er å kjempe. Selv om du er meget tynnere enn meg, så ser jeg mye av meg selv og min slitsomme hverdag hos deg. For selv om fornuften min er der, som fortatt har greid å holde det verste av spiseforstyrrelsen i sjakk, så er det en hard kamp å kjempe hver dag. For på tross av alt som er sjenket meg, er det en del av meg som i hele mitt liv har fortalt meg at jeg ikke er bra nok.

  Det er trist at du ikke skal blogge lenger. Å lese om din hverdag, tanker og meninger har vært en ren glede! Og jeg er stor fan av Twitter. Jeg har selv en 5 år gammel undulat, og han er en super kompis! ;) (Og han hater lyden av sukkerbiter i en eske). Fugler er kule.

  Tusen takk for fantastiske, morsomme og reflekterte innlegg, med varierende innhold. Jeg ønsker deg masse lykke til videre (selv om det ikke er heelt slutt ennå), og jeg ser frem til å lese boken din når den kommer ut! Det skal bli en fryd!

  Du er et vakkert menneske, Linnéa!

  – Veronica

  Reply
  1. Linnea Post author

   For en fin kommentar!

   Det er veldig sant som du sier. Man er liksom aldri syk nok. Man skal helst dø før man blir tatt på alvor. “Vi har ikke tid til deg før om seks måneder, kom tilbake da.” En evig debatt.

   Fortsett å kjempe, og tusen takk for skryt! Det betyr veldig mye for meg!

   Reply
 168. Sunniva

  Du skriver mye av det jeg selv tenker her, egentlig. Jeg har blogg, ikke at den er interessant på noen måte. Jeg poster bare amatør bilder og litt tekst her og der. Men den er en inspirasjon, iblant, for skriving, noe som jeg liker godt men bare ikke får til! Jeg vil gjerne ha en egen roman i hylla en dag, akkurat som du får. Gratulerer!

  Reply
 169. Caroline

  Gratulerer så mye Linnea! Du skriver utrolig bra og jeg gleder meg til å lese boken din! =)
  Lykke til videre!

  Reply
 170. Caroline

  Gratulerer så mye Linnea! Du skriver utrolig bra og jeg gleder meg til å lese boken din! :)
  lykke til videre!

  Reply
 171. Line

  Dette må være noe av det mest velskrevne, beste og tristeste jeg har lest. Nå har jeg fulgt bloggen din så lenge at det vil være et stort savn i hverdagen. Likevel forstår jeg godt tanken bak avgjørelsen. Gleder meg mildt sagt til boken din pryder bokhylla mi på hybelen :)

  Reply
 172. Tuva

  Gratulerer så masse med bok! Gleder meg virkelig til den kommer ut:-) Lykke til med alt videre i livet og håper du er på bedringens vei.
  Stå på, du duger!

  Reply
 173. Kristine

  Gratulerer så utrolig mye kjære Linnèa! Dette gjorde meg sikkelig glad, selv om du slutter å blogge vil jeg ha noe du har skrevet med meg alltid. Du har så mye talent og du er ett av mine største forbilder. Jeg er glad for at det er noen som tør å snakke så åpent om problemene sine som du gjør. Du romantiserer heller ikke depresjonen din, slik mange gjør, da spesielt på tumblr. Jeg har selv slitt med depresjon og da er det fint å vite at man ikke er alene i verden om å føle seg slik. Du er utrolig tøff! Stå på Linnèa, og masse lykke til!

  Reply
 174. Kristin

  Gratulerer så mye! Boken skal selvfølgelig leses. Bloggingen din er rett og slett fantastisk, den har hjulpet meg gjennom veldig tunge stunder jeg har hatt det siste året. Det føles godt å vite at man ikke er alene om å ha det tungt, og du setter så fine ord på akkurat dette. Glem selvhjelpsbøker, det at noen er åpen og ærlig om hvordan man egentlig har det er the real deal. Og jeg beundrer deg så mye for det.

  Lykke til videre, Linnéa. Du er fantastisk

  Reply
 175. Frimann

  ååå linnea! du er en så fantastisk person! du har inspirert meg så utrolig mye, jeg sliter med så mye av det samme som deg og verre ting. jeg oppdaget bloggen din for noen måneder siden og du har virkelig påvirket meg. du har gjort et så stort inntrykk på meg som jeg ikke klarer å beskrive. du har fått meg til å le når ingen andre har fått det til og du har fått meg til å gråte. uansett hva du velger å gjøre håper jeg fremtiden blir bedre for deg! for det fortjener du så utrolig mye! jeg gleder meg masse masse masse til å lese boken din, jeg hater bøker, men jeg skal lese din!

  masse lykke til og kjærlighet fra meg :)

  Reply
 176. Marie

  For det første vil jeg gratulere deg med boken, den står definitivt øverst på ønskelisten! Videre håper jeg virkelig at du ser hvor mye du betyr for leserne dine og at du begynner å sette pris på deg selv like mye som vi gjør. Bloggen din har gitt meg noe å se frem til, noe som har vært gull verdt i de periodene hvor alt har vært meningsløst og uendelig.

  Du har hjulpet mange og jeg håper du klarer å hjelpe deg selv, det fortjener du virkelig.

  Reply
 177. Marianne

  Gratulerer!! Det er en kjempebragd. Du kunne sikkert gitt ut en “samlede bloggtekster” også hvis du ikke har noe imot å grave litt i fortiden. Mye bra stoff her.

  Reply
 178. Tiffany Roxanne Huston

  Du er fantastisk, Linnéa og jeg gleder meg til å lese boken din.
  Å lese en bok er ikke akkurat noe jeg har gjort siden leselyst på barneskolen, men nå skal jeg faktisk ut og kjøpe. Fulgt deg her inne i flere år nå og jeg visste at noe sånt måtte komme en dag. Dette fortjener virkelig en som har inspirert så mange, slik som du har!
  Gleder meg på spesielt dine og alle som får lese denne sine vegne!
  Lykke til!!

  Reply
 179. Surkålpoeten

  Hei Linnea, har vært fan av å lese det du skriver for du skriver på en måte som trigger og som virkelig engasjerer selv om undertonen er aldri så bitter. Jeg er en av de som ofte kjøper bøker pga det ytre og som leser bøker med omhu. Dette er en bok med et helvettes bra cover og det er med å skille den fra alt annet pjakk som står i hyllene og samler støv. Jeg er fan allerede og dette er for meg høstens redning. Sykt bra gjort! Og når det er sagt vil jeg si at jeg tror at du har skapt en sparkesykkel-trend utenom det vanlige, og da til fordel for rullator; forbi meg spant en gnien, gammel søtsak på vel 80 på nettopp en sparkesykkel her om dagen, og dagen før så jeg en bestemor med de åtte ungene i full gallopp.

  Drikk Pepsi Max og nyt sommeren, skrivekrampa er over. Jeg liker deg! :)

  Reply
  1. Linnea Post author

   Tusen takk!

   Haha, ja, hva faen skjer med alle disse gamlingene på sparkesykkel? Er de ikke redde for å falle og brekke lårhalsen? Helt drøyt.

   Reply
 180. Ingunn

  Gratulerer og lykke til med bokutgivelse, gleder meg til å lese den!
  + kommer til å savne denne bloggen (men kanskje det kommer enda flere bøker?) :)

  Reply
 181. Vanja

  Gratulerer med bok! Jeg gleder meg til å lese, denne skal jeg kjøpe før prisen blir satt ned, i motsetning til alle andre bøker jeg kjøper.
  Ønsker deg en deilig sommer med skrivepause:)

  Reply
 182. Emine

  Glede meg utrolig mye te å lesa bokå di!! :D Men syykt trist at du slutte å blogge, men jaja må jo gå videre i livet… komme te å savna bloggen vertfall!

  Reply
 183. Stine

  Innlegget har jeg lest og kommentert for “lenge siden”, men nå har jeg kikka på kommentarene, og da særlig svarene dine på dem. Og jeg blir så glad! : D Du virker så mye lettere og gladere, svarer mange og høres blid ut. Ingen ville kalt deg for en sinnablogger nå (;
  Vet at det her er litt random, men det gleder meg så oppriktig at du virker gladere og lettere til sinns. Gleder meg veldig til bok =)

  Reply
 184. du er skjønn!

  gratulerer så mye med bokutgivelse, fineste Linnea! enormt stor prestasjon som krever utholdenhet og talent! boken blir sikkert kjempebra! det jeg liker best med deg og tekstene dine – bortsett fra humoren – er at du evner å tenke kritisk der hvor de fleste andre bloggere er overfladiske og bare følger strømmen og trender. Vi trenger en kritisk og jordnær stemme! men jeg håper den skinner gjennom i boken din også:)
  Lillesøstera til en kompis er innlagt med spiseforstyrrelser fordi hun trodde hun måtte trene og spise og være like kontrollfreak som fotballfrue for å få hennes kropp og perfekte fasade. Veldig trist. Takk, Linnea for at du er deg selv:)

  Reply
 185. Tonje

  Du har så rett Linnea. Den dagen du slutter å blogge, skal jeg slutte å lese blogger for da er det ærlig talt ikke noe igjen som er verdt å lese. Du tar et stort steg nå som du skal avslutte bloggen, så nå burde vi gjøre det samme og slutte å lese all galskapen som finnes i andre blogger. Snart går 7-åringer rundt på Jeffery Campell sko med lavkarbobrød i matpakken. Nei, Linnea. Når du slutter, slutter jeg også.

  Gleder meg til å lese boken din. Måtte den bli en bestselger (eller i alle fall selge mer enn lavkarbo svada boken til fotballfrue).

  Lykke til videre i livet ditt Linnea.

  Reply
 186. S.

  Kan ikkje seie anna enn CREDS til deg Linnea, for at du har påvirka vår “blogge-generasjon” med di underfundige men likevel tankevekkande skriving. Gleda meg til å lese boka di, skal stå i kø utanfor bokbutikken som ein anna idiot for å få tak i den!

  For ein med 10 års anoreksihistorie bak seg, og ikkje så altfor mykje bak seg heller desverre, så er du ein veldig inspirerande inspirasjon. Eg håpa at ting vil ordne seg og at livet ein dag vil verte utholdelig – For oss alle.

  Life GO!

  Reply
 187. Pantora

  Jeg er glad du ikke gjennomføre selvmordsplanene, og jeg er glad du tenker på det som “heldigvis”. Og, jeg gleder meg til å lese boka!

  Reply
 188. Fin fugl

  Bra for deg at du slutter å blogge, unner deg alt godt, også forandring.
  Men hvis du har planer om å ende andre ting også, så sier jeg “ikke gjør det, kjære Linnea!”,
  og jeg mener det virkeligvirkeligvirkelig!

  Og hvis du ikke går i sånne tanker, så beklager jeg masse for kommentaren over,
  og vil bare ønske deg masse lykke til! Du er bra, du har noe spesielt, noe virkelig verdifullt,
  og jeg setter pris på deg.

  Reply
 189. Linda

  Ååå neeeeiii! skal du bare avslutte ett helt kapitel i livet mitt sånn??!
  Jeg har fulgt bloggen din i en evighet. og engang postet du fakisk mitt flotte 17 mai bilde her inne også.
  bloggen din har fått meg til og le så mye at jeg har sikkla pepsimax og spruta eplebiter på laptopskjermen!
  mens andre ganger har jeg nesten (legg merke til nesten) felt en tåre over dine mer alvorlige innlegg.
  Du er den mest oppegående bloggeren i Norges blogghistorie, og jeg tviler strekt på at noen kommer til og ta din plass! Du har fyllt hverdagen til folk med alt fra sorg til humor! (mest humor) og vi (hvertfall jeg) er EEEEVIG takknemmlig for alle disse årene med deg (og tica og twitter.)
  Du er bare best Linnea! (jeg vet ikke hvordan man lager strek over E’n)

  Dette hørtes kanskje ut som en blanding av begravelse og konfirmasjonstale på engang..
  Men jeg gleder meg iallefall som et nystekt brød til boken din! og det blir en ære og putte den i bokhylla!!

  Tuuusen takk for all underholdning :-D

  Reply
 190. Ida

  Føler meg ganske skadet som gråter pga. dette innlegget, men det gjør jeg! Gjør vondt å tenke på at du ikke kommer til å være her på bloggen mer, men jeg kjøper boken din.
  – Stor klem fast leser siden dag 1. Du er mitt forbilde.

  Reply
 191. mari

  skal være veldig forsiktig med å ønske fram høsten nå, men at du kommer med bok – dét er faktisk noe som gjør at hele høsthelvete kanskje kan bli en smule bedre.
  du har så mye gullkorn, du er så brutalt ærlig, og det er kjempebra at noen tør å formidle noe annet enn glansbilder. jeg har sletta alle kostholdsblogger fra lista mi, og når høsten kommer ryker søren meg én til. det blir et stort sort hull.
  jeg tenker på deg hver dag, og håper du får det bedre. stor klem til deg, linnéa

  Reply
 192. Thea

  Jeg er som så veldig mange andre her, en fast og ivrig leser, men har premiere i kommentarfeltet. Jeg tror du tar en veldig viktig og riktig avgjørelse, og du fikk meg faktisk til å tenke at jeg burde heller ta opp min halvleste Mengele Zoo istedenfor å sjekke neste blogg. Det blir en automatisk greie som dessverre man blir avhengig av. Og ja det går til hodet på de fleste uten at de vet det. Jeg håper du finner ut av livet ditt, og det ser ut som du har kommet langt på vei, og jeg synes du har vært den mest inspirerende bloggeren som har stått frem med det du sliter med. Jeg GLEDER meg til boka, og ønsker deg lykke til med en bloggfri hverdag :D

  Reply
 193. Ane

  Gleder meg til å lese boka. Har fulgt med på bloggen din i over ett år, og bladd bakover i arkivet. Skal selvfølgelig kjøpe boka, eller låne den på bibliotek. Vidunderlig Linnéa!

  Reply
 194. tine

  Gleder meg til å lese boken din:) Er ferdig med studier fra høsten av, og da skal det bli godt å ha en god bok å se frem i mot. Hvilken sjanger er det? noveller? Roman? Biografi? Eller noe annet? :) Iallfall ikke koke/livstilsbok regner jeg med:P Gratulerer med å ha tatt en beslutning om å legge ned bloggen, det har sikkert ikke vært lett samtidig veldig riktig tror jeg. Ta vare på deg selv og masse lykke til!

  Reply
 195. Hennie

  Gratulerer med boken, og takk for alle de fantastiske blogginnleggene!
  Du er så kul og herlig, og jeg er kjempeglad i deg!

  Reply
 196. Heidi

  Dette er uten tvil det beste blogg innlegget du har skrevet, ikke misforstå, jeg har fått mye glede og til dels tider med frustrasjon av å lese dine ord. og jeg merker en liten følelse av “NEEEII vær så snill ikke slutt” akkurat nå, men kan forstå følelsen av å ville videre med noe annet… im living it myself…

  Gleder meg stort til å kjøpe og lese boken din!! Jeg håper selv jeg kommer dit en gang..

  Jeg kommer selfølgelig til å følge bloggen din til “veis ende” og gruer meg til du skriver ditt siste innlegg…du er og har vært en del av BloggLista mi i lang tid…det blir rart..

  Lykke til..

  Reply
 197. Ylva

  Jeg har lest bloggen din nesten helt fra starten av, så jeg kommer absolutt til å savne den! Likevel er jeg virkelig glad for at du slutter å blogge, glad på dine vegne. Jeg tror dette valget er veldig bra for deg. Jeg har inntrykk av at du ikke har vært like entusiastisk over bloggen det siste året, og så vel på en måte dette komme. Håper også du holder deg unna andre blogger en stund også. Hvertfall kostholdsbloggene. Jeg vil ikke at du skal bli syk igjen!

  Slik som mange andre har kommentert er jeg ikke noe fan av å lese bøker, men din bok skal jeg lese. Og jeg gleder meg!! :)

  Reply
 198. Tone

  Nå ble jeg glad! Misforstå meg rett, jeg synes du skriver fantastisk godt og synes du har vært et fantastisk tilskudd til den ellers så overfladiske bloggverdenen, men det har vært vondt å se deg lide (jada, det høres kleint ut, jeg er klein, sorry) gjennom tekstene dine og jeg håper at dette vil gjøre deg godt.

  Jeg gleder meg til boken din, og håper at denne slutten er starten på noe bedre for deg (klein igjen, gitt), dyktige og vakre Linnéa!

  Reply
 199. Kine

  Er det virkelig en blogg jeg kommer til å savne, så er det absolutt din.
  Du er en unik blogger, du er ikke som alle de andre bloggene og det har virkelig vært en fryd å lese bloggen din. Uansett hvor sarkastisk og til dels mørke innleggene dine har vært så har du skrevet de på en måte som fanger meg. Hvert ord og hver setning fanger meg. Det er det ingen andre blogger som gjør.
  Jeg har så absolutt tenkt å kjøpe boken din, jeg tror at den vil være meget fascinerende og igjen vil nok dine ord og tanker fange meg.
  Takk for at du ikke er som alle andre bloggere, Linneá. Takk for at du har delt dine tanker og opplevelser.
  Lykke til videre – jeg tror at uansett hva du gjør videre så kommer det til å bli fantastisk! For du er fantastisk og jeg kommer til å savne dine underholdende innlegg!
  Du er inspirerende og en siste gang; jeg takker deg for alt du har skrevet(og ikke skrevet).

  Reply
 200. Elisabeth

  Du har betydd-og betyr fremdeles -så mye for så mange. Og jer er så enig i det kari skriver. At vi fortjerer absolutt ingenting for deg, -du fortjener å gjøre det som er til ditt eget beste.
  Jeg ønsker deg alt det beste Linnea.
  Du virker å ha en fantastisk nydekig personlighet. Du skriver fantastisk og jeg skal definitivt lese boken din.
  Jeg har også dtor tro på deg for fremtiden og at det vil ordne seg for deg tilslutt.
  Stor klem og alle gode ønsker for deg på din vei søte!:)

  Reply
 201. Bajas

  Veit ikke hvordan de andre kommentarfeltene dine ser ut (burde kanskje gjort researchinga nå som jeg skal skrive, men hey) – kan tenke meg at du finner en del kommentarer dominert av utroptsegn og hjerter. Dette kommentarfeltet er et bevis på at det ikke bare er 14 år gamle jenter som leser blogger, men at oppegående, voksne mennesker også har pådratt seg (u)vanen. Disse menneskene trekkes mot sånne som deg (har vi noen andre?), som har små eksistensielle poenger mellom linjene. Fy faen så skarp man skal være for å produsere slik humor som du. Og for et MOT! Å kle seg naken på denne måten. For det skal du vite (det håper jeg virkelig du har skjønt nå), innsatsen din har ikke vært bortkasta.

  Takk LInnéa, tusen takk for disse årene.

  Reply
 202. karianne

  når jeg fant bloggen din, satt jeg nærmest og gråt når jeg leste innleggene dine. Jeg tenkte “fy, så fantastisk flink hun er!” jeg tror aldri i mitt liv jeg har lest en så fantastisk blogg. Du skriver så vanvittig bra, vet du det? DU må være den eneste som ikke blogger om dagens outfit, de jævla kostholdsdrittene, som er utrolig kjedelig å lese og ikke minst farlig, for det påvirker mange i stor grad. Du er så ubeskrivelig flink, du vet akkurat hva du skal blogge om, og du gjør det interessant i tillegg. Mange av de topp blogger ene viser at de har så perfekt liv, og at de aldri har en dårlig dag, men du viser at du er normal. Du har dårlige dager, du viser at du er menneskelig. Linnea, jeg elsker deg! Du er helt ubeskrivelig, håper du ser dette.

  Hilsen en trettenåring som virkelig ser opp til deg. <3

  Reply
 203. Kristine

  Du kommer til å mene at dette er skikkelig kleint, men når jeg leste denne teksten (sammen med de andre 100 innleggene jeg har lest av deg), fikk jeg gåsehud. Jeg kommer til å savne bloggen din, fordi den har jeg gitt meg styrke når jeg har vært lei meg og ikke hatt det så greit, og fordi du skriver så utrolig bra. Jeg kommer til å være den første i bokkøen når boken din kommer ut, og jeg gleder meg til å lese den.

  Du var forresten utrolig fin på bildet. Eller, du er alltid fin.

  Reply
 204. Ulrikke

  Lenge har jeg tenkt på at Linnea brude skrive en bok, og nå ble så sykt glad! Du skriver innmari bra, og den boka skal jeg absolutt ha!

  Reply
 205. Johanne

  Da blir jeg vel nødt til å lese min første bok i en alder av 20, da! Gleder meg :-)

  Reply
 206. Adeleine

  Kjære Linnea. Jeg har fulgt bloggen din en god stund, og det er så mye positivt jeg kan si om den og personen jeg har fått inntrykk av at du er. Først og fremst er du veldig flink til å skrive, og tross i alle vanskelighetene du har hatt med livet, har du virkelig klart å underholde oss lesere (i hvert fall meg) med humor og godt språk. Du virker som en utrolig intelligent og reflektert person, og jeg er veldig glad for at du ser ut til å ha funnet en løsning på å komme videre i livet. Det fortjener du virkelig! Jeg kommer helt klart til å lese boken din når den kommer ut, og jeg ønsker deg virkelig alt godt videre!!

  Reply
 207. Eva Kathrine

  Åh, så spennende! Jeg gleder meg til boken din kommer ut. : )
  Lykke til videre! :D Og tusen takk for blogginnleggene dine <3

  Reply
 208. Cecilie

  Linnéa, uansett om du avslutter det med dette vil du likevel ha avslutt det ordentlig! Jeg elsker bloggen din og har alltid gjort det. Du er virkelig fantastisk flink! Jeg ønsker deg lykke til videre, og håper du vil fortsette å legge ut noen innlegg til, slik du skriver. Jeg heier så på deg, og gleder meg til å lese boken din når den kommer:) lykke til!

  Reply
 209. Tiril

  <3 Jeg liker deg så godt! Du er så klok og fin. Og jeg er så glad for at du har gjort noe du er stolt av, jeg gleder meg til å lese! Håper du finner den forandringen du leter etter!

  Reply
 210. Helen

  Jeg blir helt sippete og får tårer i øynene av å lese nedover kommentarfeltet her. Det er så herlig å se hvor mye folk setter pris på deg og bloggen din! Det er trist å vite at bloggeventyret snart er slutt, etter så lang tid. Samtidig gleder jeg meg utrolig mye til å lese boka di! Gratulerer så mye med den!

  Reply
 211. Sissel

  Jeg har ikke lest her inne så mye, men har vært innom i ny og ne! Jeg liker det jeg leser og du er veldig flink til å skrive. Ønsker deg det beste for fremtiden og masse lykke til videre! ^^,
  Takk for alt du har delt med oss lesere i tiden du har blogget!

  Reply
 212. Mari

  Gleder meg til å lese den! Må innrømme at jeg har lest max tre romaner i mitt litt, men da blir det vell minst fire da :) og jeg er ikke i tvil om at det kommer til å bli en fryd! Jeg elsker måten du skriver på og håper det kommer godt fram i boka di :)

  Jeg håper du ikke sletter bloggen din. Jeg har satt mange kvelder å tatt meg selv i å bla tilbake til den dagen du startet bloggen og bare lest meg framover. Det er overraskende underholdende og det kommer jeg til å gjøre flere ganger! Du er virkelig en morsom dame og jeg kommer til å følge deg videre så langt det er mulig :) Stå på Linnéa Myhre!

  Reply
 213. Marte

  Som så mange andre her i kommentarfeltet må jeg også kommentere for første gang nå, fordi jeg synes så inderlig du fortjener å vite at du har vært verdt hvert eneste sekund. Tusen takk!

  Gratulerer så mye med boka – og lykke til videre, du fortjener alt god :)

  Reply
 214. Hedda

  Kommer selvfølgelig til å savne å lese det du skriver, det har gitt meg mange smil…latter…og tankevekkere! Har stor respekt for deg og det mennesket du er Linnea! Dette høres ut som kloke valg:) Ønsker deg kun det best på resten av veien…og ser frem til å lese boken! Gratulerer <3

  Reply
 215. Therese

  Kjære Linnéa. Jeg føler det er på tide å skrive noe til deg (jeg har tross alt fulgt bloggen din daglig i alle disse årene du snakker om). Jeg var 16 år og fortapt da jeg oppdaget den, og du fikk meg til å slutte å føle meg som en tulling, og istedet like den jeg var. Jeg likte ikke alltid alle jeg møtte, og jeg skjønte plutselig at det var helt greit! Jeg begynte å se humoren i de små tingene, det tragikomiske i livet, og det horrible i å bo i en småby når man ikke kan relatere seg til det merkelige som befinner seg der. Jeg trengte jo ikke å elske alle, spesielt ikke når de var idioter. Og det var hva og hvordan du skrev som fikk meg til å innse det. Jeg bor i dag selv i Oslo, og så deg på gata en dag. Det var rart fordi jeg føler jeg har kjent deg i en så viktig periode av livet mitt, som en gammel venn som har muntret meg opp og fått meg til å se humoren i ting når dagene har vært tunge. Jeg innser at du ikke har det så bra nå, og det gjør meg vondt. Verden trenger flere som deg, og ikke minst trenger den DEG. Du både vakker, modig, og skarp som et sverd. Betraktningene dine er ubetalelige. Jeg gleder meg til å lese boka di, og regner med at den tilføyer noe til litteraturen som faktisk har manglet. Lykke til, husk at du er satt utrolig stor pris på. Takk!

  Reply
 216. Line

  Herlighet, jeg kjenner jeg blir kjempestolt over deg!! Jeg gidder ikke sitte her og skrive en milelang kommentar om hvor bra jeg tror denne boken vil bli. Tror det du har gjort det siste året/halvåret har vært gode valg. Alt blir bra til slutt :)

  Reply
 217. T

  Tusen takk for alle gangene du har fått meg til å smile! Du var den som fikk meg til å akseptere diagnosen min og faktisk klare å snu det til noe positivt. Deprimerte kan også ha det bra :-)

  Reply
 218. Charlotte

  Elsker innlegget ditt om fyren med pokalørene! :D Jeg og kjæresten kranglet faktisk om det haha. Han syns det er dårlig gjort å henge ut folk på nettet, mens jeg syntes det var urkomisk og lo meg i hjel :P Turte ikke skrive det til deg da, du var så krass mot mange kommentarer. :P
  Også duden fra Karpe diem som spilte på gata utenfor bunnpris! (vet det ikke var han på ordenlig, men jeg lo godt) :D
  Innlegget med den scrap booken fra du var veldig syk var veldig fint og sterkt å lese. Har, og sliter med depresjon selv og har kjent meg igjen i ting her og der. Nå ble det litt mimring hehe. :P Kommer til å lese boka di, men savne boggen. Håper den ikke er alt for trist og ender med at du putter hodet i ovnen da… Blir sikkert bra å flytte hjem igjen for en periode. Noen ganger trenger man moren sin selv om man er voksen. Vært der. Nå vet jo ikke jeg så mye om hvordan du har det da men jaja uansett. Lykke til videre! Leser bloggen din til den er slutt jeg :)

  Reply
 219. Marie

  Gratulerer så mye, Linnéa! Dette tror jeg er et helt riktig steg for deg. Gleder meg veldig til å lese boka. Den skal kjøpes så fort den kommer i butikkene! Har kost meg mye med bloggen din de siste årene. Du skriver godt og morsomt. Tusen takk for den fine lesinga du har gitt oss, og lykke til videre! :)

  Reply
 220. Maria

  Jeg joiner vi-har-aldri-kommentert-klubben.

  Dette er trist. Trist for meg selvsagt, fordi jeg har så stor glede av å lese de spot-on, sirlige betraktningene dine. For deg er det forhåpentligvis utelukkende positivt!

  Det er så sant det du sier om alle disse åndssvake bloggene. Ingen tar noe ansvar heller for den innpakkede propagandaen de skjender Internettet med hver dag. Enten er de for unge til å være sitt ansvar bevisst, eller de er så maniske i sin egen boble at de ikke evner å se på utsiden av boblen. Det er synd, og i grunn litt pinlig for de det gjelder. Jeg har selv vært syk og prøver å begrense i hvilken grad jeg disponerer meg for dette søppelet. Det skal så innmari lite til for å vippe en av pinnen. Uten å egentlig merke det selv er man plutselig tilbake i den onde sirkelen og klarer å godtgjøre for seg selv at det er der man bør være. Enn så lenge klarer jeg å spise gjærbakst (er en sucker for gjærbakst) uten at samvittigheten ganger meg i stykker. En bolle om dagen, det er mottoet til den friske meg. Mest fordi boller er godt, men litt på trass også. For å vise at ingen dør av en det.

  Bøker er tingen. Jeg har akkurat lest ferdig “Kollektivt selvmord” av Paasilinna og har etter tips fra Living Doll (som for øvrig ikke faller inn i noen av kategoriene omtalt i forrige avsnitt) akkurat bestilt meg “Naken” av Sedaris. Til høsten kan du ta deg en faen på at det er “Evig søndag” som opptar ettermiddagene og kveldene mine. Cant wait. Virkelig!

  Lykke til videre. Det kommer til å gå din vei. jeg bare vet det. Du er en sånn utenomjordisk kul og reflektert jente.

  -Maria

  (Forresten: du har vel lest “The curious incident with the dog in the nighttime”?)

  Reply
  1. Linnea Post author

   Boller, ass. Ble litt ferdig med boller da jeg bakte 1000 stk dagen på Meny. Men det er jo litt godt, selvsagt. Men all heder og ære til deg!

   Tusen takk for ros, og jeg har selvfølgelig lest den boken. Men det er kanskje syv år siden. Husker bare omslaget.

   Reply
 221. isabelle

  du kommer til å bli savnet som mange års fast innventar på pcskjermen Linnea. Men du, som mange av dine faste lesere, fortjener mer enn en blogg, og jeg tror det er på tide at du rykker opp fra pcskjermene våre til bokhyllene våre istedet. Takk for ærlig, underholdende, ekte, brutalt, sarkastisk, velskrevet og inspirerende blogging de siste årene. Skal sette enda mer pris på de siste månedene. Bli frisk.

  Reply
 222. Henriette

  Etter å ha fulgt deg i flere år, er det nå på tide med en kommentar. Du er fantastisk, Linnéa! Gleder meg stort til å lese boken din. Du virker som en utrolig sterk, oppegående og klok jente. Jeg er sikker på at vi kommer til å se mye av deg i fremtiden. At du sier deg ferdig med bloggen betyr bare starten på et nytt og enda strørre kapittel i livet ditt. Jeg er så spent på å følge deg videre! Du er en av dem som får til alt det du ønsker. Hold fast ved det! Hundremillionertrillioner ganger lykke til videre med bokprosjekt og alt annet. Jeg heier på deg.

  <3

  Reply
 223. Julie

  Dumt at den eneste bloggen jeg liker skal avsluttes! Men takk for underholdning gjennom kjedelige skoletimer og slappe søndager :) Kommer selvfølgelig til å lese boken din, og det må sies at det skal mye til for at jeg leser bøker… Stå på videre!

  Reply
 224. Anonym

  Må si takk til deg for at du har vært åpen om spiseforstyrrelser. Du har hjulpet meg ekstremt mye.Jeg har et litt mindre farlig forhold til mat, fordi du har inspirert meg. Har ikke ord for hvor takknemlig jeg er. Jeg er langt ifra frisk, hverken fra spiseforstyrrelser eller dopmisbruket jeg havnet i som 14-åring. Vi lever i en syk, syk verden, men du har gjort hverdagen min bedre. Gleder meg til boken din kommer ut, stå på videre!

  Reply
 225. Ida

  Du er så flink, Linnea! Jeg gleder meg til å lese boken din!

  Ha en nydelig helg, og som andre her skriver; takk for bloggen din, den er helt unik!

  -Ida-

  Reply
 226. Rebecca

  Kommer til å savne bloggen din, men viste jo at du en gang kom til å gi deg.
  Takk for alle de kreative innleggene :)

  Reply
 227. Live

  Har aldri opplevd å bli trist av et blogginnlegg før.. Fulgt deg i mange år, og finner mye trøst i bloggen din. Føles nesten ut som å miste en nær venn som ikke vet at du finnes. Boka di vet jeg kommer til å være innsiktsfull, fantastisk morsom og hjerteskjærende; ser frem til å lese den. Jeg er så fantastisk stolt av deg- du gir meg og mange andre håp. Så, nydelige, vakre Linnea- lykke, lykke til videre!

  Reply
 228. Amalie

  Dette er en kjempe fin blogg! Har nettopp oppdaget den, og synst det var litt trist å se at du skal slutte å blogge. Mye humor og sannhet passer godt sammen. Jeg skal iallefall kjøpe boken din! Selv om du sikkert ikke tror det selv, har jeg lært mye av denne bloggen, brukt de siste dagene på å lese alle innleggene dine, samt La Linnea leve på p3TV.
  Takk for det store du har gitt meg, og det lille du synest du har gitt meg.

  Reply
 229. Maria

  Gratulerer så mye med egen bok =) Nå har du vært flink syns jeg. Å skrive bok er nok sykt krevende. Jeg prøvde meg på det en gang (men det skal sies at jeg da var 15 og bare kunne 70 % av alle orda i ordboka eller noe) så det gikk ikke så bra. Jeg klarte å skrive et kapittel da ;) Jeg syns forresten det står respekt av hvordan du velger å avslutte bloggen din. Gleder meg til å lese boka. Du er nemlig veldig flink til å skrive!=D God helg da snuppa ;)

  Reply
 230. Aaron

  I just found your blog today, now you’re not blogging, just my luck, haha, oh well, maybe we can exchange letters or something, you seem like a really great girl, and are incredibly pretty, good luck with the next projects.

  Reply
 231. S

  Hei, nydelige du <3
  At du slutter bloggen din er utrolig trist, for din blogg er en av de veldig få jeg faktisk leser. Den er virkelig i en klasse for seg selv! Og du er ei helt spesiell jente! Men det er så sant det du sier; ingen blogg kan vare evig.. Nå gleder jeg meg virkelig til å lese boka de. Du skriver jo så vanvittig bra, så det er virkelig på sin plass at du kan bruke dine fantastiske skrivekunster på noe fornuftig.
  Når det kommer til deg selv, så håper jeg at alt ordner seg for deg. Du fortjener kun det beste <3 Blogger kan påvirke til å nær sagt ødelegge liv, og de skjønner det ikke selv engang. Forferdelig.. Denne jenta og bloggen hennes er noe av det mest fantastiske jeg har lest, og den har virkelig hjulpet meg og mange andre jenter masse: http://sunnmatogtrening.blogg.no/1336203257_hva_viser_takknemligh.html#comment Hun har virkelig skjønt hvilken påvirkningskraft bloggere har, noe jeg håper flere får øynene opp for.
  Er glad for å få følge bloggen din noen månder til, hvert fall. Håper du får en fantastisk sommer, og nyyyter livet! Stå på, Linnéa<3 Stor klem fra fast leser :-)

  Reply
  1. Linnea Post author

   Tusen takk , S!

   Jeg har selv lest bloggen hennes og latt meg påvirke, så hun har virkelig et poeng. Noen vil likevel ikke ta sin del av ansvaret, og det synes jeg er trist. Men hva kan man gjøre?

   Reply
 232. Maylen

  Liker å se forvandlingen som har skjedd etter du flyttet til Molde. Innleggene og bildene er helt annerledes enn for bare noen måneder siden. Helt spesielt hvor godt det synes gjennom bloggen din! Jeg gleder meg utrolig mye til å lese boken din! Skulle ønske den kom ut før så jeg kunne kost meg med den i sommer, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Har virkelig kost meg med bloggen din gjennom årene. Lykke til videre :) Skal følge med på instagram :)

  Reply
 233. kine michelle

  Lykke til Linnea. Det skal mer styrke til enn de fleste er klar over for åavslutte en så stor del av livet ditt. Jeg gleder meg til boken.

  Reply
 234. Elisabeth

  Tenk, Linnea- 400 kommentarer.
  Det sier litt om hvor mange tilhengere/lesere du har, hvor mange som bryr seg om deg.
  Du har virkelig gjort inntrykk, og det er tydelig at du betyr mye for mange.
  Kommer definitivt til å lese boken din.
  Du skriver på en helt særegen og spesiell måte.
  Stor klem!

  Reply
 235. Aud

  Godt å høre at du starter på et nytt kapittel, gleder meg til å lese boka. Har vært en fryd å lese tekstene dine, selv om innholdet ikke alltid er like lett. Er vel derfor man har lest bloggen din også? :)
  Håper du får det bedre etterhvert og om du noen gang skulle være i tvil:

  DU FÅR GI UT EN BOK, HVOR FANTASTISK ER IKKE DET!!!?!!:D

  Lykke til med alt.

  Reply
 236. Susie

  Takk for at du har gitt så mye, vakre deg. Gleder meg til å kjøpe boken din (håper den shipper til utlandet).

  Reply
 237. Bergen

  Kjære Linnea,

  Tusen takk for mange ærlige, herlige blogginnlegg. Selv om du mener at du ofte blogger om “ingenting” har det gitt meg mye og ofte vært tankevekkende.

  Jeg gleder meg til å lese boken din -og håper at dette ikke blir den siste.

  Ønsker deg alt godt. Lykke til!

  xx

  Reply
 238. Renate

  Jeg må jo si meg enig med de andre her, at det er synd du forlater bloggverdenen. Samtidig synes jeg det er flott du tør og klarer å gjøre hva som er best for deg – det er så viktig! Jeg gleder meg til boken din kommer, og vil garantert kjøpe den. Den skal stå i bokhylla som et monument for en person som har påvirket meg mye, og som jeg har fulgt i nesten fem år. Et monument for en person som er sterk, som kjemper og kjemper, selv om verden går i mot. Det er faen meg stort. Haha, det er faktisk nesten litt komisk at en blogg kan bety så mye, men sånn er det. Jeg vil fortsette å følge deg på instagram og twitter! Lykke til videre, med boken, livet og alt! Du fortjener alt godt :)

  Reply
 239. Tordenstierne

  Blir noko gjort med tekstane på bloggen òg? Kan dei bli samla i ei bok? For eg er jo einig, nettbasert tekst er langt underlegen det å ha ei bok ein kan lese. Og mens eg gler meg stort til boka kjem eg til å sakne bloggen og skulle gjerne hatt den òg ståande i hylla ved siden av. Ein eigen data med bloggen alltid på skjermen er ei muleg løysing, men dog framleis ikkje heilt praktisk.

  Reply
  1. Linnea Post author

   Nei, en blogg er en blogg, og en bok er en bok. En bok av en blogg ville ha vært melking.

   Reply
 240. Maren

  Så utrolig bra Linnea! Mine bøker er også noe av det kjæreste jeg eier, og gleder meg til din blir en i samlingen! <3

  Reply
 241. Ida

  Gratulere med bok! Gleder meg masse til å lese den..Den skal få plass i bokhylla mi. Kjære Linnêa, stå på<3

  Reply
 242. Dorthe

  Takk Linnea. Takk for at du har delt ditt liv i denne bloggen. Takk for at du har vært en liten sak i hverdagen som får en smil til å legge seg på leppene. Og takk for at du åpner øyne. Takk for at du feier bort sløret som de andre bloggerne dekkorerer oss til tider alt for unge lesere med. Sløret som sier at vi må være perfekte. Vi må være tynne. Vi må være glade. Vi må være fine. Jeg er selv bare 13 år, men allerede har jeg, takket være en haug med blogger, funnet ut at jeg er feil. At jeg er stygg. At jeg er tjukk. At jeg er helt, helt feil. Men du, Linnea, du er ikke som de andre! Du blåser ned denne falske fasaden som sier at vi må være perfekte, og du viser oss at ikke alle er perfekt. At vi er bare mennesker. Og det takker jeg deg for. Jeg er nå glad for at jeg bare vil slutte å lese alle disse bloggene (kommer selvfølgelig til å forsette å lese din, så lenge det varer), legge bort PC’en og være glad. Slutte å bekymre meg, slutte å tenke, bare være glad. Kanskje begynne å smile litt og. For jeg orker ikke mer, orker ikke mer av dette evige presset om at jeg må forandre meg. At jeg må forbedre meg. Jeg vil bare være glad. Glad og fri. Og du har hjulpet meg, Linnea. Du har hjulpet meg til å forstå at det er alt jeg trenger å være. Jeg trenger ikke være syltynn, glad og smilende hele tiden eller vakrere enn alle. Alt jeg trenger er å være glad og fri.

  Så takk, Linnea. Takk for alt.

  PS: Takk for boken og. Bokhyllen min lengter etter å ha en bok av deg i seg;)

  Reply
 243. Helene

  Ååå jeg gleder meg som bare det til å se boken din i butikkhyllene! Du er så flink til å skrive! Og see så pen du er(refererer til det bildet av deg i innlegget) =)

  Reply
 244. AnnA.D.D

  Du er fantastisk flink til å skrive.. Du har helt rett , en bók er en god erstaning for en blogg. En bok kan man ha i hylla til man dør. Kommer likevel til å savne bloggen din, for jeg hater å lese bøker

  Reply
 245. Tonje

  Syns bloggen din har vert ein stor inspirasjon og kommer til å savne å lese ein blogg med annet innhold enn hilke genser de har hatt på seg den dagen. Elske måten du skriver på, og gleder meg til boken din kommer ut!
  Lykke til videre og stå på! du er knall! :)

  Reply
 246. Ingeborg

  Egentlig, så vil jeg si takk, jeg :) Jeg har lest bloggen din lenge og blitt skikkelig glad i den.
  Du er superbra.

  Hilsen tacoentusiast

  Reply
 247. Simonelly

  Har ikke vært så ofte innom bloggen din, men du skriver bra, og hver gang jeg leser igjennom det siste du har skrevet så må jeg enten tenke eller smile i munnviken, du er så vittig og veldig kreativ i måten du skriver på. Og så bra du skal bruke dette til å skrive bok! Håper du har det bra, og får det bra, og at du tar vare på deg selv fremover! Håper du kan komme inn i en bra rytme hvor du både kan spise og trene og få i deg nok så kroppen din får en bra tilværelse, og du og med den! Så please ta vare på fabrikken kroppen din! Hjærtehjærte smilefjææs :p
  Nei, men seriøst, ta vare!! :) :)

  Reply
 248. Being strong

  Har fulgt deg en stund nå, og vil bare takke for alt denne bloggen har gitt meg. Du skriver så vanvittig bra, og morsomt, at jeg gleder meg som en liten unge til å få lese boken din. Selvsagt er det trist å ikke få lese bloggen din mer, men samtidig- så utrolig spennende med bok! Jeg håper av hele meg at du er skikkelig stolt av alt du har oppnådd, for det har du grunn til. Du er så flink, og et stort forbilde, selv om vår psykdomsproblematikk ikke er den samme :) Jeg følger med her til siste slutt!
  Lykke til videre og fortsett å stå på! :)

  Reply
 249. Ingvild

  JAAA!!! Herlig å høre, gleder meg masse til å lese den! Du er så dyktig og flink og det er så mange som blir inspirert og motivert av deg (meg selv inkludert!). Du er virkelig en råtøff jente! :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *