BRUSANMELDELSE: URGE CHILL GUARANA

okey hva faen skjer med Brusbloggen, tenker du kanskje, og er det mulig å bli litt konsistent når man først har startet noe?

Nei.

Dette var grunnen til at jeg sluttet å blogge i utgangspunktet. Fordi jeg ikke orker. At Fotballfrue har blogget flere innlegg om dagen ti år i strekk er utenfor min fatteevne, og jeg unner henne og andre bloggere alle millionene de tjener på å kommersialisere seg selv og barna sine :)

Uansett. Jeg har EN DEL Brus jeg skal få trillet terning på, så jeg tenkte å lage et samleinnlegg for noen av de seneste nyhetene, samt egne for de jeg liker ekstra godt. Det har jo kommet GANSKE MYE NYTT i brusdisken den seneste tiden, og selv om jeg i utgangspunktet synes at jo flere Bruser jo bedre, så er det noen jeg tenker de kunne ha spart seg for også. Cola med bringebær-smak, liksom? Can you not?

Jeg begynner likevel på en jeg er svært positiv til, og som etter noen måneder i brusdisken har blitt en Brus jeg rasker med meg både titt og ofte. Nemlig URGE CHILL GUARANA

Du tenker kanskje “loool wtf chill guarana??!”, og det tenkte egentlig jeg også. Helt til jeg forsto at det var et helt riktig navn, både smak- og utseendemessig. Det er rett og slett en eksotisk og nedpå brus.

(Jeg er for øvrig veldig positiv til at URGE prøver seg på nye ting, og spår vekst i URGE-kompaniet dersom de tør satse videre på andre brusprosjekter. URGE er jo strengt tatt en ganske sterk merkevare med mange hardcore fans. Jeg har i utgangspunktet ikke vært det selv, og var feks aldri medlem av Facebook-gruppen som krevde (og fikk) URGE på stor flaske i sin tid.)
Jeg har rett og slett ikke vært så opptatt av URGE. Helt til …

CHILL GUARANA…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *