7 thoughts on “BLIND-TEST AV COLA-BRUSER

 1. Karina

  Fra en Oskar sylte elsker, til en annen bruselsker, så vi jeg anbefale deg å teste Oskar sylte.
  Min personlige favoritt er sitronbrusen, men vil på det varmeste anbefale pære og ananas også!?

  Reply
 2. Ulla

  Hei!?
  fin brusblogg?
  Selv om dette langt fra er en rosablogg så lurer jeg på om du kan dele tips på å gå fra blond til brunette? Du kledde den hårfargen skikkelig godt!! Selv har jeg gått fra mørk blond med lyse striper til lysebrun ,men det ble grønn og gråskjær i stripene pga fargen ble for kald? hvilken farge brukte du??

  Reply
  1. Linnea Post author

   Så hyggelig, takk!! Jeg har gjort det hos Erle på Hendrix hair, så kanskje du kan høre med henne? Hun heter heartthehair på instagram, så kanskje hun kan dele noen tips eller fargekoder. For ordens skyld: min behanadling var sponset

   Reply
 3. AA

  Du bør kjøre en ny runde med denne, der du har et glass vann som du skyller munnen med mellom hvert glass. Smaken vil nemlig påvirkes av den du nettopp har smakt. Da blir det kanskje lettere for deg å kjenne forskjell også. I tillegg bør du bruke samme type glass, da lukten vil være forskjellig alt ettersom hvilken utforming glasset har.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *