BRUSBLOGG: SPRITE ZERO LEMON LIME & CUCUMBER

Dette blogginnlegget er inspirert av blant andre Fotballfrue, John Arne Riise og Tone Damlis
uforglemmelige Farris-kampanje.

Som de fleste har fått med seg, så har jeg tatt en pause fra fotballen. Jeg har de siste årene blitt
fortalt at når man slutter med idrett så endrer livsstilen seg betraktelig. Det hadde de rett i!

I den forbindelsen (sic) har jeg bestemt meg for å begynne drikke mer Brus. Noe som er
forfriskende og ikke minst smaker veldig godt! Jeg må ha noe med kullsyre og gjerne med smak. Brus har mange forskjellige smaker som jeg liker godt, men for meg er det viktigste at det er friskt og slukker tørsten.

I dag falt valget på nye Sprite Zero Lemon Lime & Cucumber.

Sprite Lemon Lime & Cucumber er rikt på mineraler som kroppen trenger og er i tillegg en perfekt tørsteslukker – spesielt nå om sommeren, men egentlig når som helst, for eksempel etter trening, på lange bilturer, på kontorpulten en arbeidsdag eller til et bedre måltid. 

Nam jeg elsker Brus.

Ein iskald Sprite Zero Lemon Lime & Cucumber i varmen på sommaren er intet mindre enn fantastisk forfriskande. Eg forbinda det med sommar, og eg elskar sommar. Og Brus.

Denne brusen er faktisk en av de bedre nyhetene på Brus-markedet den siste tiden, og jeg må innrømme at jeg har drukket den tre ganger allerede. Designet er svært delikat, smaken er frisk, og med et hint av agurk som faktisk smaker VELDIG LIKT SOM ORDENTLIG AGURK – som er min FAVORITTGRØNNSAK. Veldig godt på leverpostei feks, anbefales.

Jeg kan forestille meg at denne er veldig god å blande i sommærlige drinker, for den smaker nesten som en drink i seg selv, og man får lyst å sluke hele i en slurk.

NAM NAM

Foto: Lars-Kristian Eriksen

Denne Brusen får lett en 5-er av meg, selv om den nok ikke havner i mitt personlige Brus-kjøleskap som fast Brus. Rett og slett fordi jeg aldri har vært en utpreget Sprite-fyr, på samme måte som jeg alltid velger rødt og rosa godteri over gult og oransje. Men jeg kommer nok til å kjøpe den med jevne mellomrom i sommer likevel, i tilfeller hvor jeg blir lei av andre hoved-Bruser som Pepsi Max, Monster og Fanta Exotic Zero.

Kr 21 på min lokale Coop Xtra.

Og du! Legg igjen et spor i kommentarfeltet og fortell meg hvilken Brus du foretrekker, så er du med i trekningen av en hel kasse :-) 

(Nei da, her kan du ikke vinne noe som helst. Bortsett fra en XPLORA GPS-klokke som du kan feste på barnet så du ikke mister det mens du blogger.)

24 thoughts on “BRUSBLOGG: SPRITE ZERO LEMON LIME & CUCUMBER

 1. Solo Super-fan

  Må bare si at jeg synes det er utrolig bra at bloggen din har gjenoppstått som Brusblogg (kontra at den ikke hadde gjenoppstått i det hele tatt), da jeg oppfatter at du er en Fyr med stor kompetanse på Brus og ikke minst skriving av Brus-anmeldelser.

  Reply
 2. Ingvild :)

  Hahaha, dette var morsomt skrevet :D Kan til og med høre de forskjellige stemmene i hodet bare fra å lese teksten, genialt! Vet ikke om jeg tør å prøve denne brusen, agurk er ikke favoritten min, men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg sikkert til å smake allikevel bare fordi den kom på brusbloggen. Min nye favorittbrus er fanta exotic sukkerfri variant, så takk for tips!

  Reply
  1. Linnea Post author

   Glad for å kunne inspirere deg! Hadde en slik selv i dag, bare gikk på gata i varmen og drakk som faen. DIGG.

   Reply
 3. Frida

  Om du har svingene forbi Sverige så finnes det en ny brus her som heter Trocadero Zero (trocazero).. Er ingen trocadero fan selv, men bare et tips. Kanskje den finnes i Norge..usikker.

  Uansett! Tenkte på deg når jeg så reklameplakaten på veg til jobb i dag tidlig. Digger brus-bloggen din. Den gir meg noe i hverdagen.

  Ha en fin dag!

  Reply
  1. Linnea Post author

   Ikke smakt ennå, og tenker at jeg ikke orker anmelde den før den kommer til Norge.

   Reply
 4. Marit

  Jeez så dyrt det er med brus! Eg lo godt av Tone-biten. Classic. Meir av dette! Eller mindre. Det skal ikkje eg blande meg i.

  Reply
 5. Maren

  JEG ELSKER SPRITE MED AGURK! Vil drikke den hver gang jeg gjør ting som er varme og slitsomme.

  Reply
 6. Kristin

  Jeg drakk denne Brusen for ett par dager siden, og da snappet en 3’er til min venneliste. Jeg følte den smakte som tzatziki i flytende form. Elsker tzatziki, men ikke som klar væske. Etter dine fine punkter her på Brus-bloggen skal jeg gi den en sjanse til.

  Du er konge! Hilsen fan.

  Reply
 7. Gwen

  Kan du anmelde fanta pink grapefruit zero? Jeg er ikke sikke på om de har den i Norge, men jeg er ihvertfall veldig glad i den! :)

  Reply
 8. Heidi

  Brustest-tips:
  – Mozell light
  – Noisy eple&pære zero

  Din brusblogg gjør hverdagen og ikke minst brusvalgene så mye lettere!!

  Reply
 9. Jørgen Riis-Gjertsen

  Stor fan av bloggen, og ikke minst brusene du anmelder. Min favoritt er den hvite monster’n, men om jeg skal drikke til måltid er Villa Lett en favoritt.

  Jeg prøvde noe nytt og spennende her en dag forleden, da jeg blandet min egne sukkerfrie brus! Jeg blandet taffelvann (altså farris) med Zero-saft (brukte den nye, brune, som smaker av «frukt»). Dette ble faktisk utrolig godt! Jeg pleier sjeldent ha suksess med mine brusblandinger og bruseksperimenter, men dette bør du altså prøve.

  Ellers har jeg et ønske om at du anmelder Noisy Zero. Dette er vel noe produsenten selv kaller «juice», men hallo. Det er jo brus.

  God sommer!

  Reply
 10. Elise

  Hovedbrusen er definitivt Pepsi Max, det går det sjukt mye av for tiden. Men i det siste har jeg drukket en del Mozell, fori man kan drikke det fra champagneglass og se kul ut når man må kjøre og alle andre drikker for eksempel, eller hvis man har middag og sånn.
  På Kino drikker jeg alltid Fanta Exotic, fordi den egentlig er den beste brusen.

  Reply
 11. Monica

  Kjøpte faen me denne brusen i dag på grunn av bloggen din! Gleder meg til å smake den! :-D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *