Brusblogg: Monster Energy Ultra Zero

Og med det sagt, vil jeg gjerne sparke i gang med Brusbloggens første energidrikk!

Monster Energy Zero Ultra er visstnok en “feminin” energidrikk rettet mot kvinner, og selv om jeg ikke synes vi skal skille mellom verken Brus eller energidrikk for menn og kvinner på denne måten, skal jeg innrømme at dette er min ultimate Brus/energidrikk, som har fulgt meg i mange år. Jeg tror bare det er tilfeldig at jeg er kvinne.

Første gang jeg smakte den må ha vært i New York for kanskje tre år siden, etter å ha snust på flere norske energidrikker gjennom oppveksten – uten å finne en som passet MEG.

Jeg visste allerede ved første blikk og slurk at det var en match, til tross for at jeg skjønte at det kunne bli problematisk, da engergidrikk faktisk kan være jævlig farlig om man drikker for mye eller ofte. Derfor priset jeg meg lykkelig for at jeg ikke bodde fast i USA, og spøkte ca daglig om at jeg aldri kunne flytte dit, utelukkende på grunn av denne energidrikken. Det var trist, men også sant.

Tiden gikk, og det var i den tid at jeg gikk rundt og tørstet i Kristiania, at jeg passerte Narvesen på Jernbanetorget og kastet et blikk inn og i retning brusskapet. Jeg bråstoppet da jeg fikk øye på en skinnende blikkboks jeg dro kjensel på – som sto ut blant alle de mørke og dystre
boksene.

Det skulle vise seg at via et skip hadde lagt til i Bjørgvin, via kanskje Silkeveien eller andre ruter, men med sikkert opptil flere tusen liter Monster Energy Ultra Zero om bord. Jeg skjønte umiddelbart at livet mitt på mange måter var over, men samtidig reddet. Derfra gikk jeg rett inn og tok en boks i hver hånd, og slik ble jeg stående i en lang stund. Mine damer og herrer: jeg var fortapt.

Jeg skiller egentlig ikke mellom Brus og energidrikk, ettersom jeg ikke har noe effekt av den ekstra koffeinen i energidrikken, og kan drikke det feks rett før leggetid uten problem. Det jeg
imidlertid er veldig opptatt av, er å ALDRI drikke mer enn én energidrikk daglig, rett og slett fordi det kan føre til hjertetrøbbel og i verste fall DØD.

Jeg har ikke lyst å si noe om akkurat hvor mye eller ofte jeg inntar Monster, men jeg kan si at det er så sjeldent som mulig, og at jeg prøver å erstatte den med andre Bruser der det lar seg gjøre.

(Her fra en periode i fjor vår, hvor jeg egentlig skulle slutte, og drakk mye Monster i skjul. Det var en mørk og skamfull tid, og jeg anbefaler alle å være åpne om sine eventueller Brus- eller energidrikkavhengigheter.)

Jeg har allerede sagt noe om design og smak, men jeg kan altså si at innholdet samsvarer veldig med innpakningen. Den hvite, litt glorete boksen er dekorert med brokade/tribal-print som står litt ut av boksen, og glinser pent av sølv. Selve fonten er perfekt for energidrikkuttrykket jeg gjerne vil identifisere meg med, og jeg bærer den med stolthet så ofte jeg kan.

Fargen er som dere ser helt utrolig, og egner seg godt i glass med stett for en litt større opplevelse. Personlig drikker jeg den oftest fra boks, for optimal lykke- og skamfølelse.

Smaken er søt, og ikke likt noe jeg annet jeg har smakt tidligere, så jeg vil gi gjerne gi denne terningkast 6. Jeg vil også trekke fram at den norske versjonen faktisk er ganske mye bedre enn den amerikanske, til tross for at de noen steder har jumbo-sized med skrukork der borte også, så kan det faktisk bli for mye av det gode.

Kan kjøpes på Narvesen og andre kiosker til typ 38 kr, men rundt 20 kr på min lokale Kiwi og Coop Xtra.

PS. Det er lett å gjøre seg avhengig av deilige drikker som Monster, så vær varsom om du har tenkt å smake.
PPS. Ikke send meg linker om folk som har dødd av å drikke energidrikk. Jeg sender dere link når jeg er død.

21 thoughts on “Brusblogg: Monster Energy Ultra Zero

  1. Justin Bibel

   Monster energi, består av monster og energi, men mest energi.
   Smak: godt
   Næringsinnhold: ja
   Passer til alle anledninger.

   Reply
 1. Ida

  Burn med kiwi og eplesmak will be the death of me. Hvis du ikke har smakt den anbefaler jeg deg det, på tross av sukkerinnholdet.

  Reply
 2. Kristine H

  Fyfader Linnea, jeg elsker deg! Håper aldri jeg ser lenken om at energidrikk tok knekken på deg, men på den andre siden vet jeg da at du døde lykkelig. Takk for et utrolig bra brusinnlegg! Verdsettes!

  Reply
 3. Helen

  Digga Brusbloggen! He du smakt Pepsi Ginger? Ej smakte den her en dag, å fy for en grusomhet. Kunne like gjerne ha drøkke sølevatn. Men en energidrikk det e verdt å smake, det e MadCrock Peach. Tru ej må på avvenning ta den.

  Reply
 4. Pernille

  Min personlig favoritt er den gode gamle Burn’en. Jeg hadde også en periode som deg, drakk Burn i skjul og ofte. La på meg cirka 20 kg og fikk valker der jeg ikke trodde valker kunne oppstå. Heldigvis har jeg nå, med et tungt hjerte, gått over til Pepsi max. Jeg har virkelig kjent på rusen

  Reply
 5. Lise

  Har du noen gang dratt til Skottland og smakt deres brus Irn Bru? (den finnes i light)
  Hvis ikke, kan det anbefales, sånn litt i hvert fall.

  Reply
 6. Jennifer

  Do you have Aldi or Lidl? Both have a version of the White Monster drink. Both good. I drink one a day. Happy to see you also supplement with my other fallback, diet mountain dew, (DMD).

  Reply
  1. Linnea Post author

   We dont! But I’m very happy about the one we’ve already got. Much better than those I get in America etc. But I guess it’s all about what you get used to.

   Reply
 7. Karianne

  Testet akkurat den første energidrikken jeg noe gang har likt, og måtte så klart sjekke hva du synes om denne deilige leskedrikken.
  Monster Energy Zero Ultra ruler.
  Takk for en morsom og informativ blogg??

  Reply
 8. Regine

  Etter å ha vært fast leser av bloggen og nå selvsagt brusbloggen, så måtte jeg bare hive meg ut i brusverden for å kjenne på denne rusen som andre og du selv snakker om. Har aldri vært fan av brus (eller kullsyre) men i denne eksamensperioden går det ned noen energidrikker i uken for å overleve! Har smakt både redbull og burn uten å ha blitt særlig imponert. Førstnevnte minner meg forresten om fuktige netter på byn med alkohol, men det er en annen sak…
  Da jeg sto på Narvesen i dag og bare MÅTTE ha en energidrikk husket jeg hvor mye du hadde skrytt denne opp i skyene og jeg måtte bare prøve. Følte meg passe fin der jeg kjøpte den meget tacky boksen iført kåpe og heels, men det la jeg kjapt bak meg.
  Først og fremst er den artig å holde i og den passer helt. perfekt? Er det lov å si det? Jeg velger å si det. Åpnet boksen og ba til høyere makter om at den ikke skulle smake drit. Men vet du hva…?
  JEG ELSKET DEN. Smaken er nydelig og det er ikke for mye kullsyre – vil velge å bruke ordet «perfekt» om innholdet. For ja, det er den. Forstår ikke at jeg tør å skrive det en gang, for jeg har jo ledd av mennesker som går rundt med denne boksen lenge. Nå er jeg herved blitt en av dem og jeg angrer bittert på at jeg har forhåndsdømt. It all makes sense now….

  Jeg vil bare takke deg for at du har fått øynene mine opp for en helt ny verden; fargene i naturen har blitt klarere og det har blitt fred i verden (okei, kanskje ikke helt sånn, men du ser poenget?).

  Lykke til videre på brusferden!

  Reply
  1. Linnea Post author

   woah! vet ikke om jeg skal være beæret eller skuffet, vil jo ikke påvirke deg til å bli avhengig av brus som potensielt kan være farlig. Men drikk med måte og kos deg! KLEM

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *