Bulimi og overspising

Det tok litt tid å følge opp som lovet, men temaet var vanskeligere å snakke om enn jeg trodde. I tillegg er det vanskelig å lage en one-take jeg kan leve med, siden jeg fortsatt ikke har tenkt lære meg hvordan man klipper videoer.

Uansett: Jeg håper dere skjønner litt mer om hvor mye alle disse lidelsene har til felles, og hvor viktig det er at vi prøver å forstå. Sjansen for at du kjenner en som sliter med en av disse lidelsene uten at du vet det er stor, og jeg skulle ønske jeg lærte mer om dette da jeg gikk på skolen. Heller dét, enn ulike typer stein og blader. Men det er kanskje bare meg.

Jeg skrev en artikkel om det samme for Morgenbladet her, for den som måtte foretrekke det skriftlig – og kanskje litt ryddigere.

KLEM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *