Håndbagasje-video

Etter en uke på ferie med sykdom, har vi bestemt oss for å reise hjem en uke før tiden.

Men en annen og mye større ting vi har bestemt oss for, er å etterhvert legge opp våre
respektive yrker for å satse mer på YouTube. Mye fordi vi ser dette kan bli ganske stort, men også fordi vi føler vi har noe viktig å formidle. Denne gangen deler vi våre tips til hva man kan ha med av mat og underholdning i håndbagasjen på reise, både for lengre og kortere turer.
Her er det noe å hente for absolutt alle.

Lik og del gjerne med en som har vært på ferie, eller gi tilbakemelding på hva du foretrekker å ha i håndbagasjen når du er ute og reiser.

Andre ting/tips vi glemte å nevne:
– Jeg tåler ikke for mye melk
– Det er langt å gå til Hollywood-skiltet rett etter å ha drukket for mye melk
– Husk avbestillingsforsikring
– Ikke fly Norwegian

9 thoughts on “Håndbagasje-video

 1. Andrea

  Dere har en utrolig skjønn kjemi- åpenbart at dere passer godt sammen :) Takk for supre tips! Klem

  Reply
 2. Lise

  Første kommentar, hurra, får jeg diplom nå? Synes dere skal satse på YouTube, en “hvordan-bruke-treningsstrikk-på-flyet-uten-å-virke-mistenksom” video kunne vært nytting. Neida, men bloggen din er et friskt pust i kaoset av blogger om Kylie Jenners Lipkit, Starbucks og Omaggio vaser.

  Reply
 3. Belinda Gerhardsen

  Hei! Det her er vel litt for personlig men.. Hvordan kom dere dere etter nedturene/nedturen. Eller hvordan kommer man seg etter et litt stort skjær i sjøen? Hva føler dere selv.. For jeg mener, noen ganger bare ordner ting seg, og da er det jo så hyggelig. Skjønner ikke hvordan dere klarte det. Jeg for min del har avstandsforhold her i Norge bare, og man kan igrunn si at alderen respesenterer avstand og. Jaja, dere er så heldige som klarte det! Veldig koselig!

  Reply
 4. Hanna

  Du er utrolig sterk og et fantastisk menneske. Så teateret og lest alle bøkene dine, fantastisk at du har mot og styrke til å dele. Håper du har det bra, for det fortjener du!! ❤

  Reply
 5. Caroline

  Hei, Linnea :) Vil bare si at jeg beundrer deg og heier på deg! Jeg leser ikke blogger og kommenterer aldri, men du er et unntak for du virker så bra at jeg fikk så lyst til å sette ord på det og oppmuntre deg. Har lest boka de “Kjære” og synes den var veldig bra. Klarte ikke å legge den fra meg! Digger måten du beskriver ting på, er ærlig og deler av deg selv.
  Jeg har selv sliti med anoreksi i noen år og er takknemlig for at du er så modig og snakker om det i media. Du er utrolig dyktig til å forklare det på en måte som gjør det enkelt for andre som ikke har det, å forstå.
  Vil også si at jeg har sett nesten alle videoene dine på youtube og venter spent på fler! Digger de “hverdagsvideoene” du gjør med sondre, men også de hvor du kaster lys på spiseforstyrrelse og deler dine erfaringer.
  Tusen takk for den du er Linnea.
  Ønsker deg alt godt :D

  Klem fra meg

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *