Innkjøpsvideo fra butikken

Jeg vet ikke med dere, men jeg har i alle fall sett en del på Youtube i det siste, og blitt inspirert til å dele mer av mine innkjøp. Her fra fredag ettermiddag etter en tur på Coop Xtra, hvor Sondre hadde blitt sendt ut for å kjøpe et mellommåltid. Dette er ikke et sponset innlegg, da Sondre
betalte 295 kr for dette mellommåltidet. Håper dere liker videoen, og blir inspirert til å handle
lignende mellommåltider.

img_1376

Ps. Jeg mente genmodifisert, ikke genmanipulert :/

31 thoughts on “Innkjøpsvideo fra butikken

 1. ILM

  Kan dere please ha et chipsinnslag, elsker chips og dere har god smak så tar gjerne imot tips fra dere :)

  Reply
 2. thea

  Dette er ikke ironi, jeg ELSKET denne videoen. Er veldig glad i dagligvarer og trives godt i matbutikker. Synes denne innkjøpsvideoen var spennende, innholdsrik og inspirerende :)

  (Fremdeles ikke ironisk ment).

  Reply
 3. Line Augusta

  Dette var jo mye mer interessant og kjekt å se på enn hvilken som helst kles/sminkeinnkjøpsvideo! Uten tvil! Liker mat. Og at dere tar oppgaven så seriøst.

  Reply
 4. Linda

  Jeg elsker dagligvarer. Dette var midt i blinken akkurat i dag for jeg skal faktisk på butikken. Trengte liksom litt inspirasjon til nye innkjøp. Tommel opp for flere slike innlegg!

  Reply
 5. Andrea

  Hei,
  Hadde planer om å kjøpe mango senere idag, så denne videoen kom i grevens tid :-) Kjøper bama såklart. Takk for tips

  Klem

  Reply
 6. Stine

  Å! Dette var så koselig å se på! Og ikke minst morsomt! Dere er virkelig et herlig par og jeg håper dere legger ut flere filmer. Liker at dere er så søte sammen og har akkurat lik humor som meg! Heier på dere. Hilsen en stor Linnea Myhre frelst jente som digger bøkene dine, du inspirerer og har hjulpet meg når det kommer til tankemønstre. Takk igjen for en herlig video!

  Reply
 7. Marie

  Yoghurtnøtter ? Umulig å ha liggende. en fest i munnen om man sutter ut nøtten ofc.

  Reply
 8. Inger

  Fyfaen Linnea! Du e så hilarious! Og dere er virkelig ett flott par! Mye artigere enn kles- og sminke innkjøpsvideo☺️

  Reply
 9. Anette

  HAHAHAHAHAAH, fantastisk!!!!

  Mange nyttige tips her som jeg helt klart skal ta i bruk i morgen. Tusen takk!

  Reply
 10. Julie

  Har savnet en dagligvare-innkjøpsvideo! Helt topp! Likte spesielt godt at du la med kvitteringen, det var liksom toppen av kremkaka? Glemmer alltid å ta det med selv, så vet liksom ikke hva ting koster. Men i morgen skal jeg ut å handle klementiner, for der var jo ganske billig! Også merket jeg meg at jeg skal unngå løsvektnøtter i fremtiden. Og poppa var ganske mye billigere en vanlig potetgull. Helt supre tips for meg som er student :)

  Reply
 11. Ane

  Et mellommåltid på butikken blir fort dyrere enn tre middager, haha. Spesielt ille kan det bli om man bare skal kjøpe en snack på vei hjem etter trening, har jeg erfart.

  Reply
  1. Linnea Post author

   vet :( men er myye mer glad i mellommåltider enn middag, så jeg kommer til å fortsette med dette. På Sondres regning, selvfølgelig.

   Reply
 12. LH

  Jeg satt hele tiden og tenkte på hvor innmari søte dere er sammen, herlighet <3 Super koselig video :)

  Reply
 13. Kristine

  Mer av dette! Super morsomt ?? Videoen er omtalt på 730.no Ser ut som det er mange som liker den ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *