Svarene på den siste spørsmålsrunden

Jeg har lest bloggen din gjennom alle år, og jeg husker du en gang skrev at du ville flytte til London. Det skjedde aldri.
– Nei, det er jeg klar over. Folk ombestemmer seg. Ikke tenk på det.

Men hva vil skje fremover med deg? Hvilke planer har du for fremtiden?
– Jeg har søkt både på Litteraturvitenskap og spansk i Oslo til høsten. Ganske sikker på at jeg ikke kommer inn på noen av delene. Men jeg har veldig lyst til førstnevnte.

Drikker du i det hele tatt vann?
– Jeg tror de fleste må ha vann for å overleve. Jeg drikker vann. Men jeg drikker selvfølgelig mer Pepsi Max enn jeg drikker vann.

Hva er det aller beste du vet å spise?
Middag: TACO
Annet: Yoghurtnøtter eller smågodtsjokolade sammen med salt potetgull.

Vad tycker du om svenskar?
– Fortsatt ikke interessert.

Er du og Halvor kjærester?
– Nei, men han er en av mine kjæreste venner.

Hvordan var du som barn?
– Helt idiot. Sjefete og ikke særlig populær. Jeg burde ha blitt mobbet enda mer.

Hvordan var Hove-festivalen for deg i år? Ser ut som du koser deg på bildene, tross alt regnet..?
– Hove var også i år Norges vakreste festival, selv om det regnet litt. Jeg så dessverre ingen over 20 år der, og maten var mer eller mindre uspiselig. Men jeg hadde det veldig fint, takket være vennene mine og det faktum at jeg ..sov inne. 


Har du noen tips til telting på festival?

– Ikke telt. Kjøp et hus.

Hva hører du på for tiden?

– Det nye albumet til Twin Shadow, Confess.Og litt på den nye Flyplass-sangen til A-Laget ft. Fjorden Baby(!).

Når er release-datoen for boken? Hvor mye vil den komme til å koste?

Releasedatoen er 13. august, og den vil koste omtrent 299 kroner. Den kan imidlertid forhåndsbestilles her, hvor den koster 269 kroner. 30 kroner avslag, der altså.

Den vil kunne kjøpes i hvilken som helst bokhandel fra omtrent da også, etter det jeg er blitt fortalt.

Den kan også bestilles fra utlandet her.

Tjener du noen penger på å blogge? Har du en annen jobb? Hvordan tjener du penger?

Jeg har aldri tjent penger slik at jeg kan overleve kun ved å blogge. Jeg har jobbet freelance og gjort småjobber for å overleve, uten at jeg har følt for å dele det med dere. Jeg jobbet for eksempel noen måneder på Joker i vinter. Det var kjedelig, men nødvendig for å «overleve». Det er viktig for meg å være selvstendig, og det å låne eller få penger av andre, har aldri vært et alternativ.

Men i sommer jobber jeg jo på Bunnpris.

Hva planlegger du å drive på med nå, nå som bloggen ikke tar så mye tid av livet ditt?
– Bloggen min har aldri tatt mye tid av livet mitt. Det eneste problemet har vært at jeg har kjent på en skyldfølelse dersom jeg ikke har fått til å blogge som planlagt, eller at jeg ikke har levd opp til mine egne forventninger i forhold til innholdet. Det er som om jeg har hatt en norskstil å fullføre hengende over meg i fem år.

Hvordan jobber du når du skriver?
-Helst et sted uten internett-tilgang, lyd eller mennesker. Jeg greier ikke at noen titter over skulderen min, uferdig tekst er det flaueste jeg vet, men samtidig en nødvendighet når man for eksempel skriver bok.


Hvordan går det med Twitter? Har ikke sett bilder på lenge, og apropos -jeg vil gjerne kjøpe boken, men hvorfor en død fugl på coveret? Som fugleelsker synes jeg nok mer synd på den enn deg.

-Twitter har det kjempebra! Vi kjørte ham fra Oslo til Molde i våres, og mamma skjemmer ham bort med nye leker og hirsekolber rett som det er. Den døde fuglen på coveret er symbolsk, og noen av leserne mine husker kanskje at jeg hadde en lignende fugl til header for en stund siden. Men siden dette er en fugl tegnet spesielt til meg, er den fiktiv, og du behøver dermed ikke synes synd på den.

Hva vil du si var mest utfordrende i prosessen med å skrive boken?
– Å gjøre den ferdig. Innholdet er uproblematisk, men å fullføre alt og flisespikke på 200 sider krever tålmodighet. Noe jeg i utgangspunktet ikke har.

Er lanseringen av boken noe som skremmer deg, eller noe du gleder deg til?
– Jeg gleder meg til lanseringen. Det er selvfølgelig leit om jeg får slakt herfra til Helvete, men jeg har uansett gjort mitt beste, og jeg tror ikke jeg kunne ha gjort det noe bedre akkurat nå. Jeg er jo ingen forfatter.Jeg gruer meg imidlertid enormt til å lese høyt fra min egen bok. Det skulle jeg helst ha sluppet.Hater du virkelig leserne dine så mye som du gir uttrykk for?Jeg hater veldig mange av leserne mine, men jeg mener det må være rom for hat på Internett. Folk hater meg også, og det synes jeg er helt greit. Men de fleste leserne mine er bra folk, og i forrige uke fikk jeg til og med en pakke hjem i posten fra noen jeg ikke kjente.

Den inneholdt jo ingenting jeg egentlig behøvde i utgangspunktet (bortsett fra plastrene), men det er likevel en hyggelig ting for eksempel jeg aldri hadde kommet på å gjøre.

Hvordan takler du om du har lagt på deg og folk sier “du ser så mye bedre ut nå”? Tenker du automatisk “nå har jeg blitt feit”, eller klarer du å ta komplimentene til deg?
– Jeg tror nok en tidligere spiseforstyrret alltid vil tolke kommentarer rettet mot sin egen kropp i verste mening. «Å se bra ut» er i de fleste (for min del i alle) tilfeller synonymt med å være tjukk, uten at jeg skal snakke for de som har kommet seg helt ut av det.

Man bør uansett være svært forsiktig med å kommentere andres kropp, da man aldri vet hva vedkommende selv tenker om den. Det er vel strengt tatt ikke nødvendig heller, vi har alle speil og ulike ønsker om hvordan vi vil se ut. Pass heller på deres egen kropp.

Hva skyldes tilbakefallet?

Det er disse beskyldningene og kommentarene jeg blir lei meg for. At man skal konkludere med at en vektnedgang skal skyldes et tilbakefall. For dette er noe helt annet. I motsetning til sist, innser jeg nå at jeg er virkelig ikke ser ut.

Mat har fått en helt annen rolle i livet mitt en tidligere, jeg er ikke interessert i den lenger, jeg er lei av den, og jeg venter ikke lenger på neste måltid. Det har frigjort mye i hodet mitt, samtidig som at kroppen har tatt skade av det.

Det føles ut som om at jeg sitter på utsiden av alt og observerer en nær venn slite, mens jeg ikke vet hva jeg kan gjøre for å hjelpe. Jeg ser at jeg har latt være å bry meg om min egen kropp for lenge, jeg har glemt det, fordi jeg har hatt det så bra mentalt.

Det er frustrerende å være så oppegående mentalt, mens kroppen er så skral.
Og det er frustrerende å være så nær døden, når man for første gang på mange år ønsker å leve.

Og da høres det kanskje enkelt ut, tenker du. Men det er ikke det. For jeg har aldri blitt kvitt angsten for å se tallene på vekten øke, og de fleste dagene er det å måtte sloss for å la være å gå ned i vekt tøft nok. Men til de som uttrykker sin bekymring, kan jeg forsikre om at jeg vil ha – og får den beste hjelpen.

Hvordan foretrekker du at folk forholder seg til spiseforstyrrelsen din? Både venner og blogglesere
– Jeg foretrekker å bli behandlet som et vanlig menneske. Det er kroppen min det er noe galt med, ikke meg. Jeg er den samme, bare litt gladere.

219 thoughts on “Svarene på den siste spørsmålsrunden

 1. Melissa

  Utrolig bra svar, og liker at du svarer så ærlig! Gratulerer med boken forresten! Skal kjøpe den, og gleder meg masse til å lese den!

  Reply
 2. Kathrine

  Signerer Linn over her!

  Stå på kjære deg :D Syns du er tøff, og jeg liker virkelig å se bilder av deg smile.
  Godt å høre du er glad og fornøyd. resten kommer av seg selv, det har jeg trua på :D

  Og jeg skal definitivt kjøpe boka di!

  Reply
 3. supermarie

  Liker at du er gladere! Krysser alt jeg har for at du kommer inn på skolen du vil, og hei – måten du skriver på er helt fantastisk. Du kommer til å nå langt, du er awesome. Bare nevner det.

  Reply
 4. pernille

  Så utrolig bra å høre at du har det bra, og at du er glad. Det er det viktigste! Lykke til i kampen videre. Gleder meg til bok.

  Reply
 5. Ingvild:)

  Det er så utrolig godt å lese at du skriver at du føler deg gladere, for det har virkelig kommet fram på bildene du har lagt ved i de siste innleggene! Det smilet ditt, når du virkelig SMILER, da skinner gleden gjennom. Og når det skjer er du virkelig en av de fineste jeg vet! Fortsett med å smile, du kler det så inderlig vel!

  Synes det er trist at du skal slutte å blogge, men nyter også følelsen og takknemligheten for at jeg har fått fulgt deg over så lang tid! Lykke til med boken, gleder meg utrolig til å lese den! Og masse lykke til neste år, håper du kommer inn på det du har lyst til!

  Føles litt som å si hade til en god venn, selv om vi strengt tatt aldri har truffes. Ønsker deg masse lykke til videre i livet! God klem fra fast leser <3

  Reply
  1. Linnea Post author

   Jeg kan ikke svare på 200 spørsmål. Det har jeg ikke kapasitet til.

   Reply
 6. Sara

  Du er den typen menneske som jeg kunne ønske jeg kjente i virkeligheten. Godt å høre at du er blitt gladere!

  Reply
 7. Maren

  Jeg har fulgt bloggen dine i noen år nå, og jeg har nytt den gode underholdningen!
  Du har en helt egen måte å skildre ting på, og tenke på de detaljer andre tar for gitt.
  Jeg gleder meg til å lese boka di, den skal jeg gladelig betale for!
  Synes det er utrolig bra at du er glad! Kjenner jeg gleder meg over det- i forhold til triste innlegg du har hatt tidligere hvor jeg har blitt trist på dine vegne. Endelig skal du også få kjenne på glede og kanskje få gjøre andes liv litt bedre også? :) La Linnea Leve !

  Ps, du var utrolig nær å bli nedrent av meg med en klem på Hove. Men til alles beste lot jeg være:)

  Reply
 8. Kristine

  Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men bildet av deg på Bunnpris, med jobbklær på og alt, er ett av de fineste bildene jeg har sett. Du er utrolig vakker, Linnéa.

  Reply
 9. Marita

  Takk for linken over her, har akkurat bestilt boka di :d
  Gleder meg til å lese den, selv om jeg mistenker at det til tider vil være vondt også (om man skal dømme fra utdraget).

  Lykke til og god sommer!

  Reply
 10. Ingvild

  Så bra du er glader!
  Jeg skal absolutt kjøpe boken din. Håper du tjener en haug med penger på den :)

  Reply
 11. marte

  Du er rett og slett helt fantastisk, og jeg unner deg ikke noe mindre enn det alleraller beste. Håper alt ordner seg for deg :-) Det gjør jeg virkelig. Gleder meg til å lese boken din!

  Reply
 12. Tiril

  Fine Linnea. Jeg håper du snart slipper å se din nære venn slite, ingen fortjener det, men at hun også blir frisk og får leve et lykkelig liv.
  Fortsett å smil fantastiske deg, for jeg har aldri sett et vakrere smil.
  <3

  Reply
 13. Hilde

  Noen av svarene dine er bare fantastiske og alt er godt skrevet på bloggen din, tror ikke at “du ikke er en forfatter” kommer til å bli noe problem, du. Gleder meg til å lese boka di.

  Reply
 14. Kamilla

  Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, men nå føler jeg at jeg må gjøre det. Jeg har seriøst ledd meg halvt i hjel av mange av innleggene dine, men også fått vondt av de mer seriøse emnene. Takk for god underholdning de siste årene! Ønsker deg lykke til med alt, og gleder meg allerede til å lese boken din.

  Reply
 15. Mona

  I mine øjne er du en stor forfatter!!!! Jeg kan huske, da jeg selv, efter mange hårde år, pludselig mærkede denne “livsgnist” igen, som du gør det nu. Du fortjener alt det bedste—<-<@

  Reply
 16. Martine

  Kjære Linnea! Jeg må bare få sagt dette til deg før det er for sent, før du legger ned bloggen. Jeg har fulgt deg gjennom mange år og det har til tider vært utrolig tøft. For det første så har jeg vært livredd for deg. I tillegg så har jeg ikke visst om jeg skal være glad, frustrert, sint eller hva jeg skal gjøre. Men det jeg alltid har visst er at jeg ønsker det beste for deg! Endelig så går denne drømmen i oppfyllelse. Å se deg smile er noe av det vakreste øynene mine har fått se <3 Du er rett og slett utrolig nydelig! Jeg unner deg av hele mitt hjerte et fantastisk liv og at du får komme inn på den studieretningen du ønsker. Virkelig. Og til sist må jeg si at ved å se deg glad får meg til å danne et lite håp om at kanskje jeg en dag vil få det også.

  Jeg heier på deg og gleder meg til å lese boken din. På en måte så har jeg blitt glad i deg som en venninne! Stor klem <3

  Reply
 17. Guri

  Jeg har begynt å kommentere, det irriterer meg. Men du er så utrolig klok. Ingenting du sier er bare pjatt, jeg skjønner jo akkurat hva du mener. Glad er et godt utgangspunkt, til lykke med boklanseringen, jeg skal lese!

  Reply
 18. Christine

  Jeg har ledd og grått over bloggen din, kjent meg masse igjen og ønska å kunne gi deg en klem!
  Lykke til vidre med forfatterskap, boka som kommer og livet :)
  Masse klemmer fra Tromsø.

  Reply
 19. marit

  Etter at jeg har lest bloggen din helt fra starten, synes jeg det er på tide med min første kommentar.
  Jeg kommer fra Molde og har sett deg mange ganger på skolen og bunnpris, men har prøvd å ikke overfalle deg, for har skjønt at du ikke liker fremmede. Jeg digger deg og har alltid digga deg. Første gangen jeg leste bloggen din, tenkte jeg ” wow, så flink hun er å skrive” og lo. Jeg sjekka bloggen flere ganger i uka, og du redda mange kjedelige skoletimer. Jeg husker fortsatt mange av de gamle innleggene som er slettet nå.
  Synes så klart at det er trist at du slutter, men skjønner deg også veldig godt. Du er utrolig tøff jente, og veldig flink til å sette ord på ting. Det er det jeg digger mest med meg. Og at du egentlig er veldig morsom, uten å prøve det. Utrolig godt å se at det går bra med deg, og jeg gleder meg virkelig til å lese boka.

  Masse lykke til videre Linnéa! Du er rå!

  <3

  Reply
 20. Lydia

  ”Det er kroppen min det er noe galt med, ikke meg. Jeg er den samme, bare litt gladere.” You rock <3

  – L

  Reply
 21. Hanne

  Bra og ærlig svart, som alltid. Gleder meg masse til å lese boken din! Mulig jeg ikke har fulgt med nå, men hva handler den om, i veldig korte trekk? Glad for at du har det bedre mentalt Linnea <3

  Reply
 22. Christine

  Kommer til å savne bloggen din i hverdagen! Eller hverdag er vel å overdrive. Du har jo ikke akkurat skrevet såå mye at dette er et sted man er innom daglig. Men når man med en uke eller to er innom er det (stort sett) alltid god lesing. Jeg setter pris på din ærlige og direkte stil. At du er åpen om spiseforstyrrelsen/depresjonen. Det gir mot til andre rundt deg.
  Gleder meg til boken din kommer ut, selv om de 200 sidene nok går fort unna, og savnet etter bloggen vender tilbake.
  Gleder meg til å lese dine tanker ført i pennen (tastaturet) i andre foraer enn her.
  Lykke til Linnea, med alt.

  Reply
  1. Linnea Post author

   TAkk Christine. Men husk at du alltids kan følge meg på Twitter og Instagram, det vil være noe av det samme :)

   Reply
 23. Marte P.S.

  Eg må berre seie at eg har så sjukt stor respekt for deg! Gledar meg veldig til å lese boka di :) og kryssar fingrane for at du kjem inn på litteraturvitskap, for det anbefalar eg verkeleg å studere. Eg går på litt.vit. i Bergen og elskar det :)

  Reply
 24. Elise

  eg les aldri bøkar. di skal eg finlese minst tjuge gonger, berre fordi det er deg. du er så ufatteleg vakker, god og morosam. eg håpar livet behandlar deg bra, at du har fine støttande vener, og at du får verdas beste liv. du er fantastisk!

  <3<3

  Reply
 25. Sandra

  Du er en av de mest reflekterte jeg “vet” om, og disse svarene føler jeg viser deg på den måten jeg ønsker at alle skal se deg! Sterk og reflektert. Gleder meg til å lese boken din, ha en videre fin sommer!

  Reply
 26. Marte

  Jeg har fulgt bloggen din i mange år, så det gjør meg veldig glad å lese at du er blitt gladere! Du er et menneske jeg kunne ønske jeg kjente, dessuten vil jeg at du skal vite at du har hjulpet meg ut av spiseforstyrrelseshelvete mitt. Din åpenhet om det hele har virkelig hjulpet meg, så tusen takk! Du er nydelig.

  Reply
 27. Ida.

  “Og det er frustrerende å være så nær døden, når man for første gang på mange år ønsker å leve.”

  Det gleder meg langt inn i hjertet å høre at du ønsker å leve. Du kommer til å klare deg, sterke fine jente! Lykke til, med alt :)

  Reply
 28. Ann-Kristin

  Jeg har vært bekymret for deg, men nå ble jeg glad, og jeg elsker hvordan du svarer så ærlig. Jeg syns du er supermorsom og superkul, selv om jeg er en “gammel dame” på 44. Men jeg måtte oppdra meg selv, så derfor kommer jeg vel aldri til å bli helt voksen. Gleder meg til boken din. God sommer og lykke til videre, fine Linnea:-)

  Reply
 29. Lisa

  Det er veldig godt å høre at du har det bedre nå enn før, og ikke minst at du innser at undervekten din er et problem, for før man kan kjempe i mot må man nesten innse at det eksisterer en kamp. Frykten for vektoppgang tror jeg vil gå over når du når en grei vekt å ligge på. Du vil bli vant til at det er der du skal ligge, og du vil like deg selv bedre og godta at det skal være slik :) Det tøffeste er å komme seg dit. Men du klarer det, det tar bare tid.

  Reply
 30. Stine

  Du er så herlig når du er glad, og du svarer så fint og er så fin =) Gleder meg veldig til boka di (:

  Reply
 31. Ingrid Marie

  Du aner ikke hvor glad jeg ble av å lese dette innlegget! Veldig lettet :) Jeg kommer til å savne bloggen din når du legger den ned, men jeg synes det er veldig fint at du gjør det på en “verdig” måte. Jeg gleder meg veldig til å les boken din, så hvis jeg savner deg FOR mye får jeg heller bare lese den en gang til!
  Klem

  Reply
 32. Helen

  Linnea! Hva skal jeg gjøre på på det store internettet nå som jeg snart ikke kan gå inn her for å søke litt glede og humor? Jesus. Tror faktisk jeg må begynne å tro litt på han. Neida. Men, savner deg allerede. Og boken gleder jeg meg stort til.
  ilu

  Reply
 33. Sunniva

  Å, jeg kommer til å savne deg og bloggen din! Gleder meg til boka di kommer ut, jeg skal stå først i køen.

  Reply
 34. Nina

  Jeg ble skikkelig glad når jeg leste de siste svarene dine. Jeg kjenner på de samme følelsene og tankene selv og det er fantastisk å vite (selv om det er logisk med alle disse menneskene) at jeg ikke er den eneste som føler det sånn akkurat nå.

  Lykke til videre i livet. Du er enestående.

  Reply
 35. anna

  Du er så fin! Du svarer alltid så reflektert og bra. Du er både pen, smart og reflektert.

  Håper du får matlyst igjen og greier å gi slipp på bekymringene om å gå opp i vekt, men utrolig fint å lese at du har det bedre mentalt! :D Det viktigste er jo faktisk at en har det bra mentalt, for selvom det er skummelt å være dårlig fysisk, vil jeg selv si at å være dårlig psykisk er farligere.

  Gleder meg til å lese boken din, du skriver alltid så mye bra så tror den blir veldig bra :D Og om ikke andre syns den er bra, syns jeg forsatt du skal være stolt over alt du har fått til, og at den forsatt vil bety masse for deg!

  Reply
 36. Rebecca

  <3 Jeg tviler ikke ett sekund på at du ikke er oppegående og smart! Jeg beundrer deg!

  Reply
 37. Hedda

  Gleder meg utrolig mye til å lese boken din! :) Kommer til å savne bloggen din selv om jeg forstår utrolig godt at du trenger å slutte å blogge. Vet at ca 1000 stk har sagt det før meg men; drit i folk, folk er teite. Du er fin, uansett! Det er så jævlig unødvendig å kommentere andres kropp for det er så utrolig sårende.
  Så takk for mange år med morsom lesing, håper alt faller på plass for deg, du fortjener det.

  Reply
 38. Liinda

  Åh, dette var et fint innlegg det, Linnea :) Så utrolig bra at hodet har det bra for tiden! Det er veldig godt å høre :) Kroppen kommer nok etter etterhvert, du fortjener å nyte at hodet er i storform! Vi håper at kroppen kommer etter etterhvert, og at du dermed blir enda gladere enn du har vært før! Jeg gleder meg til å høre mer om boken også :)

  Reply
 39. ink

  Tallet definerer ikke hvor vakker du er, Linnéa. Jeg kjenner deg ikke, men tusen takk for at du er til.

  Reply
 40. Åsne

  Åh, jeg ble så glad for å høre at du har blitt gladere! Lykke til videre, skjønne Linnea.

  Reply
 41. Andrea

  Ja!! Confess er fantastisk! Sett den nyeste musikkvideoen som ble lagt ut i går? Kjæresten min fikk George til å ringte meg etter konserten på Parkteateret og sang over the rainbow – fordi jeg lå/ligger hjemme og er syk hele sommer’n og ikke kunne dra. (men det gikk ikke – fikk aldri hørt det. Men han sang.) Fordi jeg bare ligger her, så har jeg kjøpt masse håpløse jenteblader også, og jublet høyt over svaret ditt i DET NYE om at In flowers er den beste sommerlåta! Og nå tenkte jeg å forhåndsbestille boka di, (vil mye heller lese den!) så mye god lesing du har gitt meg og så mange andre gjennom bloggen, 270 kroner er som gratis å regne. Fy fader for et friskt og godt pust du er. Og jeg GLEDER meg til Evig søndag! God sommer til deg:)! Og lykke til med videre skriving, på blogg, bok eller universitetet! Beste hilsen Andrea

  Reply
  1. Linnea Post author

   Herregud, det er det sjukeste! GEorge er BRA, ass! Tusen takk for lykkeønskninger :)

   Reply
 42. Sara

  Du er den eneste bloggeren som jeg nyter å lese hvert innlegg av, så må si det blir trist at du skal slutte! Men boka skal kjøpes! Har lest bloggen din i noen år nå og det er godt å se av du har det bedre og er gladere! Virker som det kanskje er håp for andre også da.. Takk for alt Linnea. Lykke masse til videre!

  Reply
 43. kristin

  Det er frustrerende å være så oppegående mentalt, mens kroppen er så skral.
  Og det er frustrerende å være så nær døden, når man for første gang på mange år ønsker å leve.

  DET var vakkert sagt Linnea!!!!!!!!!

  Reply
 44. Ida

  Så fint at du er gladere! Det er godt å lese, håper du fortsetter med det, for det fortjener du! Mvh Ida.

  Reply
 45. S

  Du er så vanvittig modig! Det du skriver er så ekte, ikke noe vass!! (haha, ikke at vass er noe ord, men det føltes bare riktig)

  Jeg gleder meg til boken din:)

  Reply
 46. Jane

  Jeg er så gammel at jeg kunne vært moren din. Jeg har lest bloggen din en stund, og du virker som en skjønn og ærlig person som virkelig “lever”. Du viser dine svakheter, og at du tør å gjøre det viser at du er en sterk person. Jeg har bestilt boken, og gleder meg til å lese den. Lykke til videre med studier eller hva du kommer til å gjøre. Du kommer til å klare deg godt!!

  Reply
 47. Kristine

  Så bra at du og Twitter har det bra! Kommer virkelig til å savne bloggen din da, en av de få “ekte” bloggene der ute.. Men gleder meg veldig til boken kommer ut, jeg er sikker på at jeg (og mange andre lesere) kommer til å like den :)

  Reply
 48. ulrike

  Jeg kommer til å savne bloggen din! Det er veldig godt å høre at du er gladere. Og at du er glad for å være deg selv! Hilsen en fan

  Reply
 49. Vilde

  Du virker så uendelig flott og det gjør meg glad at du er gladere og jeg skal most def kjøpe boken din.

  Reply
 50. Celine

  Det føles rart å kunne bli så glad av å lese at en person jeg aldri har møtt før nå trives med livet! Lenge leve Linnea, du er bare helt ekstremt BRA

  Reply
 51. Silje

  Det virker som du har det veldig bra for tiden! det er veldig godt å se!
  Gleder meg til å lese boka di:)

  Reply
 52. Bettina G

  Tusen takk, Linnéa, for alle de fantastiske innleggene på denne bloggen. Jeg håper du lar bloggen bli værende, selv om du slutter å blogge. Du er så ærlig og modig, og jeg ønsker virkelig at alt ordner seg for deg. Du fortjener det så inderlig!
  <3

  Reply
 53. Linn Therese

  Elsker smilet ditt og ærligheten din. Føler ingen leser kunne bedt deg om et bedre og mer ærlig svar enn du har gitt her. Ha en strålende sommer og gratulerer med boken som snart kommer ut! Gleder meg utrolig mye til å lese den – du er girlpower! :D

  Reply
 54. Maria 25

  Jeg blir så glad når du sier du har det bedre!:) lykke til videre flotte jenta:)

  Reply
 55. Linda

  forresten. forfatterstudiet i Bø er fantastisk! ville heller gått der enn litteraturvitenskap… og også skrivekunstakademiet i Bergen (etter det jeg har hørt).

  Reply
 56. Sunniva

  Du har vært en av de jeg så opp til da spiseforstyrrelsen min var på det verste. Den sarkastiske tonen din gav på en måte utløp for alle mine frustrerte tanker (det gir ikke mening for fem flate øre).
  Jeg kunne ønske jeg kjente det, i og med at du kommer fra nabobyen. Jeg vet ikke helt hvorfor, og det er slett ikke negativt, men bloggen din hjalp meg til å bli bedre.
  Jeg skal lese boka di.
  <3

  Reply
 57. Ann Kristin

  Det er så koselig å se bilder av deg smilende, og det at du føler deg gladere nå er så bra. Sliter selv med angst, så dette var ufattelig godt å lese. Ting vil ordne seg om man står på. Du er bra, Linnéa! Gleder meg til å lese boken din :-) lykke til med lansering!

  Reply
 58. vilde

  “Jeg foretrekker å bli behandlet som et vanlig menneske. Det er kroppen min det er noe galt med, ikke meg. Jeg er den samme, bare litt gladere”

  vakkert !

  Reply
 59. Silje

  Har lest bloggen din siden starten, og blir alltid like glad når jeg oppdager ett nytt innlegg!
  Synes det er litt trist at bloggen snart er historie, MEN boken din er bestilt, og jeg er overbevist om at den er fantastisk!
  Elsker å høre at du er gladere! Du er fin.

  Reply
 60. Maren

  jeg digger deg og blir utrolig inspirert til å kjempe mot mine egne problemer av å lese bloggen din. gleder meg til å lese evig søndag!

  Reply
 61. Being strong

  Veldig bra svar, digger deg! Blir helt utrolig rart å ikke kikke inn på bloggen din når du avslutter. Den tørrvittige, galgenhumoristiske humoren din er vanvittig morsom, og bare det at du klarer å skrive så bra når du har de plagene du har, det er imponerende. Våre problemer ligner likevel ikke, derfor skal jeg heller ikke si at jeg forstår hvordan du har det. Det er likevel godt å lese at du har det bedre, og jeg håper det fortsetter sånn: bedre og bedre til det til slutt er på topp. Ønsker deg masse lykke til videre i livet. Jeg blir å lese bloggen til siste slutt, samt å kjøpe boken din. Gleder meg! Du er genial, Linnea!

  Reply
 62. ElisabethH

  Jeg blir så imponert over din evne til å svare så åpent og ærlig på alt folk lurer på! Spesielt når det gjelder ting som jeg kan tenke meg at stikker litt ekstra å bli spurt om. Jeg tror det hjelper folk å forstå litt mer og kanskje det da minker på de tankeløse kommentaree det av en eller annen grunn aldri blir slutt på.
  Du er en fantastisk interessant person, måten du skriver på fenger meg fra første til siste ord, så jeg mistenker at boken din vil bli lest fra perm til perm i løpet av én leseøkt.
  PS – en litt overfladisk kommentar til slutt – men fy søren så vakker du er! Håret og huden og smilet – I love!
  Lykke til videre Linnea!! :)

  Reply
 63. Gina

  Elsker å høre at du er gladere, Linnéa. Gleder meg til å lese boka di. Du er så fantastisk og inspirerende, masse lykke til videre!

  Reply
 64. Lyckliga Ingrid

  Fineste Linnéa! Det er godt å lese at du har det bra mentalt.:) Kroppen kommer nok etter på sikt. Gleder meg virkelig til å lese boken din. Har du planer om fler om den blir suksess?

  Håper du får en finfin sommer!

  Reply
 65. Charlotte

  Jeg vil takke deg for din ærlighet. Tror du gir mange mennesker en tankevekker, og du forteller andre at det ikke er tabu å har problemer. Du virker som en fantastisk person og jeg ønsker deg alt godt i livet.
  Vil takke deg for en herlig blogg med ironi,sarkasme, humor og ærlighet.

  God sommer og lykke til med boken :)

  Reply
 66. Anna

  Jeg syns du er så fantastisk nydelig og jeg blir så glad av å lese deg skrive at du har det bedre og får den hjelpen du ønsker. Du fortjener å ha det bra og være glad!

  Reply
 67. Aadne

  Linnea, du har alltid vært en solstråle for oss. Din kreativitet har utviklet seg, nå gler vi oss til å få være med på boklanseringa. Når vi ser på fornuften i dine svar her så bekrefter det bare din seriøsitet og ærlighet. Å boka da, den gler vi oss til, tror at den blir en suksess. Som mange sier, du fortjener å være glad.

  Reply
 68. paddekrakken

  Håper ikke du misforstår nå, men jeg er egentlig litt glad for at du skal slutte å blogge etter å ha lest noen av de spørsmålene folk har skrevet til deg på det forrige innlegget. (Hodepine-materiale! Jeg skjønner ikke hvordan du klarer det.) Det er godt å se at du ikke har svart på alle, for det er sannelig ikke alle spørsmål som fortjener svar. Når det er sagt så synes det at du har det bedre nå, og det var godt å få bekreftet fra deg at det virkelig er slik! :) Håper at det fortsetter å gå oppover for deg framover :)

  Reply
 69. Floka

  Jeg blir veldig glad for å høre at du er glad – i hvert fall gladere enn i tidligere tider. Det er fantastiske nyheter, og nå vil jeg ikke komme med beskyldninger. Jeg føler meg mye lykkeligere selv når jeg blir tynnere, type skrittene forover blir lettere å ta, og hodet derfor gladere. Håper ikke du tar dette ille opp, og at jeg tar feil i mistankene, men jeg blir bare engstelig for at det er anoreksiens slue smil som dominerer. Men hva vet vel jeg uansett, folk er tross alt forskjellige. Og når det er sagt er det betryggende å vite at du har et godt system rundt deg.

  Helt til sist, bloggen din har alltid vært min bibel, og jeg gruer meg til den takker for seg. Og når det boka angår skal jeg stå først i køen når den kommer ut.

  Takk for meg. Koz&klemz&allthatjazz

  Reply
  1. Linnea Post author

   Forstår godt hva du mener, men når jeg ser meg i speilet er det absolutt ikke slik jeg vil at kroppen min skal se ut. Jeg blir lei meg av det.

   Reply
   1. Floka

    Det er trist, men samtidig litt fint å høre. Æsj, hvordan skal jeg klare å si dette når jeg vet man ikke skal kommentere kropp. Jeg velger i stedet å bare sende et cyper-hjerte, og håper at det kan fungere som en slags respons.

    <3

    Reply
 70. Majken

  Dette er mitt første innlegg på bloggen din. Må bare ønske deg masse lykke til videre.
  Har fulgt med fra starten, så dette syntes jeg er litt trist. Grøsser på armen av det du skriver.
  Beste ønsker til deg :)

  Jeg har bestilt boken din, og gleder meg til å lese den.

  Reply
 71. Elisabeth

  Har fulgt bloggen din i flere år, men denne spørsmålsrunden fikk virkelig øynene mine opp for hvor et fantastisk herlig menneske du egentlig er! (jaja, kanskje det høres teit ut!!) har selv hatt det veldig vanskelig mentalt til tider, og at du har delt dine erfaringer og meninger på bloggen har virkelig hjulpet meg videre! tro det eller ei. ønsker deg lykke til videre med alt som venter.

  Reply
 72. Marius

  Har lest bloggen, LENGE. Og du er ett av de beste menneskene jeg kjenner til, over nettet i allefall

  Reply
 73. S.

  Ville bare si at du er fantastisk Linnea!
  Synd du ikke skal fortsette med bloggingen, har vært fast leser lenge :)
  Masse lykke til både med boklansering og ellers i livet, stå på videre!
  Glad for at du føler deg litt gladere nå enn før :)

  Reply
 74. Alexandra

  Å lese at du endelig føler deg glad og for første gang på mange år faktisk vil leve, det rørte meg nesten til tårer. Det er godt å høre, samtidig som det ligger masse smerte bak den setningen.
  Du er kjempegod, og som alle andre her elsker jeg ærligheten din!

  Reply
 75. Anita H

  Jeg har fulgt bloggen din en stund nå, og jeg kommer til å savne den!!
  Jeg har slitt mye med depresjoner opp gjennom årene, og det hjelper faktisk å lese om andre som også har det på samme måte. Så takk for det Linnea!

  Det er kjempe fint å lese at det går bedre med deg, og jeg ønsker deg lykke til med hva det enn måtte være. Jeg tror du kommer til å klare deg bra!

  Gleder meg til å lese boken din!

  So long! <3

  Reply
 76. Desperat

  Linnea, skaff meg jobb på bunnpris. Har bare 2800 på konto igjen, og hadde jeg ikke vært heterofil ville jeg solgt kroppen min til feite gamle griser.

  Reply
 77. Maria

  Takk for at du svarer så ærlig på spørsmål om sykdommen og vekten, takk for at du setter ord på det som så mange sliter med og allikevel fortsatt er tabu for de fleste. Du er et stort forbilde, selvom du kanskje ikke ser det selv. Du er en nydelig jente, og det varmer hjertet at du ser lysere på livet nå. Måtte det fortsette den veien, så vil du takle utfordringene med helsen også, og komme deg gjennom det. Det er jeg sikker på :) Heia deg!

  Reply
 78. Anne

  Linnea, du fantastisk flotte kvinne! Du skriver så ærlig og fint. Takk. Håper kroppen får det like bra som hodet etterhvert!

  Reply
 79. Anonym

  lykke til videre :) <3 takk for at du har lagd en så genial, morsom og spennende blogg!

  btw: SLUTT å drikk/spis drikke, mat og godteri som inneholder aspartam! Seriøst. Aspartam er noe du burde lese mer om. Det er erfart av MANGE mennesker at aspartam gir alvorlige problemer og bivirkninger, både psykisk og fysisk, men spesielt når det gjelder psykisk helse. Jeg var såå alvorlig deprimert og full av angst da jeg drakk pepsi max hver dag i perioder i flere år. Så sluttet jeg å drikke det, og alle problemene ble raskt og gradvis borte! ! da vet du det.

  Reply
  1. Linnea Post author

   Forskjell på folk, jeg har det ikke på samme måte. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om bivirkningene.

   Reply
 80. Elena

  Jeg er en fattig student. Men jeg håper jeg får råd til å kjøpe boken din en aller annen dag. Jeg VIL lese den. Jeg SKAL lese den.

  Lykke til med alt. Du inspirerer.

  Reply
 81. Hege

  takk for en flott blogg med sterke ord. Tenkte jeg ville dele en tekst som jeg ofte vender tilbake til: Vår dypeste redsel er at vi ikke strekker til. Vår dypeste redsel er at vi er mer kraftfulle enn vi forstår. Det er vårt lys, ikke vårt mørke som skremmer oss mest. Vi spør oss, hvem skal jeg være? Lykke til videre i livet:-)

  Reply
 82. Tonje Kristin

  Du er det vakreste mennesket jeg vet om på internett, og en person jeg gjerne skulle hatt i livet mitt.
  Har bare nytt godt av dine blogginnlegg, -twitter og Instagram med. Og fra den 13. august blir jeg å sitte vakt ved postkassen for å ta imot boka di.

  Ditt smil varmer! :-)

  Reply
 83. elene

  Så fint å se svaret på spm. ang et tilbakefall! :) Så bra at du har det bedre, og at du stiller opp for deg selv! Stå på vakre deg :) gleder meg til boken!

  Reply
 84. Astrid

  Jeg husker da vennene mine snakket om hvor mye de elsket Voe og Anna Edwin, mens jeg gikk rundt og tenkte på dine gullkorn av noen innlegg i stedet. Det angrer jeg ikke et sekund på, jeg er fortsatt sikker på at din blogg slår alle andres!

  Ikke bare er du en beundringsverdig person, du er også en inspirasjonskilde for mange – blant annet meg. Ærligheten rundt det å ha det vondt, men så bli bedre tror jeg har hjulpet flere enn du aner!
  Som fast leser vil jeg bare si takk for alt!

  Så lykke til videre, Linnea. Du fortjener bare det beste <3
  KLEM

  Reply
 85. helene

  Kjære Linnea, jeg kommer til å savne innleggene dine! Når du slutter, da finnes det faktisk ingen fler blogger å lese. Jeg ønsker deg alt godt :-) Tusen takk for all tid du har brukt på oss!

  Reply
 86. Ane Sunde

  Jeg husker egentlig ikke sist jeg kommenterte på bloggen din, men jeg har vært fast leser av den i mange år nå. Må bare få sagt hvor fint det er å se deg smile igjen. Jeg har funnet mye trøst og hjelp i bloggen din, da du til tider er den eneste jeg har følt meg lik på så mange forskjellige områder. Jeg gruver meg til du slutter å blogge, men ingenting er bedre enn å se at du nå ønsker å leve. Jeg håper du kommer inn på litteraturvitenskap og at fortsetter å ha det godt innvendig. Du fortjener det!

  Reply
 87. Ane Sunde

  (Uff, noe skjedde da jeg skulle sende kommentaren, så jeg skal prøve gjenfortelle det jeg skrev. Beklager hvis det blir dobbeltposing.)

  Nå er det lenge siden jeg la igjen en kommentar på bloggen din (jaok 5 min siden da, drittinternett), men jeg har lest bloggen din i mange år nå. Jeg har funnet så ufattelig mye trøst og hjelp i bloggingen din, da du til tider har vært den eneste jeg har følt meg lik på så mange forskjellige områder. Jeg synes det er så trist at du skal slutte å blogge, men ingenting er bedre enn å kunne lese at du nå ønsker å leve. Jeg håper du kommer inn på litteraturvitenskap og at du fortsetter å ha det godt innvendig. Fine deg, ta vare på deg selv, jeg ønsker deg alt godt. Det fortjener du virkelig, Linnéa.

  Reply
 88. j

  Så godt å høre at du er lykkelig, da er det større håp for at også kroppen din blir lykkelig etter hvert. Ønsker deg virkelig alt godt og håper at du vil nyte studietiden. Sykt kult om du begynner på litteraturstudier som den eneste i klassen som allerede har gitt ut bok! Nerd!

  Det er trist at du slutter å blogge, men tror samtidig at det vil gjøre deg godt. Håper du kan komme med et lite oppdateringsinnlegg på bloggen om ett år :p

  Reply
  1. Linnea Post author

   Haha, det er jo mest fordi jeg er interessert i litteratur og andre forfattere. Tror ikke man lærer så mye om HVORDAN skrive der.

   Tusen takk for hyggelig kommentar uansett, følg meg på twitter og instagram hvis du tror du kommer til å savne meg :)

   Reply
 89. B

  Min egen reise mot mer glede og forståelse har vært mye lettere ved å kunne følge deg. Da jeg selv lå gjemt under dynen på sofaen med tomme Pepsi Max flasker var det ikke like ensomt når jeg kunne bli påminnet om at det ikke bare var meg som hadde det sånn. Nå tar jeg en dag av gangen, drikker Pepsi med et smil om munnen og setter større pris på hver dag jeg faktisk har. Du hjalp meg med å gjøre noe, du fikk meg med å le da jeg ikke trodde det var noe å le av. Ingen andre rundt meg kunne forstå, men jeg visste at du kunne ut i fra din åpenhet. Du skal være stolt av deg selv, for din plass på denne store, til tider skrudde, planeten har vært så mye mer betydningsfull enn du kan forestille deg. Takk for alt, og lykke til videre. Jeg unner deg så utrolig mye godt! :)

  Reply
 90. Masete far

  Hei. Jeg er en de halvsure, halvgamle 40 årige menn som synes blogg-hysteriet har tatt overhånd. Og som synes bloggere er tanketomme credhorer.
  Jeg har ungdommer som imidlertid leser mange av disse bloggene og har også lest litt i smug for å holde meg oppdater på hva som skjer i blogg-universet og for å følge med på kidsa sin nettbruk.
  Du er ikke som de andre. Du er faktisk jævlig bra og har garantert hjulpet mange unge som slites av krav og diverse vanskelig problemer de ikke selv er helt sikre på hva er. Det er tøft å vokse opp i dag – så mange idealer og krav…
  Vet du har vært til hjelp for mange som ferdes i huset her og ønsker deg all lykke videre i livet.
  You never walk alone – fra en gammel sur jævel i 40-åra til deg:)

  PS: Fotballfrue & Co må fortsatt brenne….

  Reply
  1. Linnea Post author

   Denne kommentaren gjorde meg veldig, veldig glad. Jeg er helt enig, og jeg takker veldig for komplimentet. Alt vel!

   L

   Reply
 91. Line

  Du er så flink til å skrive, Linnéa! Du virker veldig ekte og troverdig i måten du gjør det på. Gleder meg så til boken din kommer ut:)

  Reply
 92. Ingunn

  Hei Linnéa!

  Jeg har fulgt bloggen din helt siden starten. Har blitt glad i deg gjennom denne bloggen. Gnaske merkelig i grunn, jeg kjenner deg jo ikke. Har bare sett deg en gang på trikken. Det var litt rart.. fikk lyst til å gi deg en klem. Du er så vakker på bildene fra den siste tiden! Det gleder meg å se deg smile :)

  Gleder meg til å kjøpe boken din! Ønsker deg alt bra i livet! Stå på. Du er fantastisk :)

  Reply
 93. Kristine

  Hei Linnéa!

  Jeg oppdaget bloggen din for lenge siden men har ikke gått inn for å lese den før nå i det siste. I går for eksempel, da satt jeg å leste bloggen din i hele fire timer i strekk pluss at jeg så alle episodene av “La Linnéa leve”! Jeg ble egentlig litt overrasket selv da jeg plutselig så at klokken var blitt halv to.. jeg har ikke et liv utenom internett, tenker kanskje du.. Men det har jeg altså. Jeg ble faktisk utrolig inspirert av å lese det du har skrevet. Du skriver fantastisk bra,men det vet du kanskje allerede, og jeg gleder meg nå veldig til boken din kommer ut! Jeg synes du virker som en utrolig sterk person, og det er fantastisk at du setter ord på det som så mange andre kanskje sliter med å sette ord på selv… TAKK for at du er en stor inspirasjon på flere måter! Du er unik og jeg ønsker deg alt godt! :)
  Klem fra en fremmed, grei jente som digger både deg og bloggen din!

  Reply
 94. Julie

  Kjære, Linnéa!

  Jeg er ikke en av de som kommenterer til vanlig, til tross for at jeg har vært fast leser i alle år, men føler at nå er det på tide. Du er fantastisk flott, og virkelig et forbilde for meg og sikkert mange andre. Håper du skjønner det. Det er trist at du skal slutte å blogge, men på samme tid forstår jeg at alt har sin tid. Rart med det, for jeg føler på en måte at jeg kjenner deg. Skulle ønske det var i virkeligheten også. Er uansett spent på, og ser fram mot å lese boken din!

  Lots of love,
  Julie.

  Reply
 95. i

  Du er en kunstner, Linnéa! Du har et enormt talent til å skrive og formidle deg og du er veldig sterk som skriver så åpent om disse følsomme temaene. Jeg gleder meg til å lese boken din :)

  Reply
 96. guro

  wow. håper jeg en gang møter deg sånn at jeg kan takke deg. og se hvordan du har det. takk for at jeg har fått lov til å bli litt kjent med deg og tankene dine, og for at du har vekket sterke følelser i meg med ordene dine.

  Reply
 97. Pia

  Jeg har vært fast leser av bloggen i lang tid. Du er en av de vakreste sjelene jeg vet om. Du har en egen evne til å finne en vei inn i tankene og hjertene til leserne dine. Du treffer blink med ordene dine. For meg er du en helt. Ikke fordi du har gjort så mye heroisk. Men du setter fokus på ting som er så forbaska viktig. Og for det vil jeg takke deg. Og jeg ønsker deg virkelig alt godt i framtiden. Vit at du fortjener å ha det bra. Du fortjener det beste. Klem!

  Reply
 98. tenketank1

  Takk for at du har vært så ærlig med leserne hele tiden, om de psykiske problemene og alt. Takk for at du deler også nå som det går bedre, det gir masser av inspirasjon :-)

  Reply
 99. Sol

  Jeg kjenner meg så godt igjen i tankegangen om uferdig tekst. Grusomt når folk bare står bak en og glor på det en skriver. Får alltid en inderlig trang til å slå mac’en i bakhodet deres.

  Det er så rart å tenke på at du er ferdig med bloggen, det kommer til å bli så tomt i den norske bloggverden. Jeg blir gal av alle disse angivelige lykkelige ungdommene / unge voksene som konstant fremstiller seg så forbanna lykkelige at du på lang vei ser det er noe merkelig med hele settingen. Du har alltid vært å ekte, på både de gode og vonde sidene. Det er ingen vits i å late som man er lykkelig, man kommer ikke langt med å late som i denne verden. Jeg kommer til å savne deg og ser virkelig frem til boken din kommer ut.

  Jeg håper du beholder det gode humøret og livslysten du har fått tilbake i denne tiden.

  Linnéa, du er så fin <3 Lykke til videre i livet.

  Reply
 100. Anna

  Først og fremst; tusen takk for år med god lesing! For en som meg selv som har slitt med alvorlig depresjon i mange år, har bloggen din blitt et fristed der du ofte har skrevet det jeg føler. Husker godt da du forklarte hvorfor du ikke ville være med i programmet “Det blir bedre”, fordi “jeg er ikke en tilhenger av at ting blir bedre, ettersom at det som oftest bare blir værre.” Jeg lo så høyt, for det var akkurat slik jeg følte det. Du er en flink skribent Linnea, håper du klarer å ta innover deg hvor god du faktisk har vært til å sette ord på det som mange ikke tørr eller kan sette ord på. Ønsker deg alt godt, og gleder meg til å lese boka!

  PS. Kunne du lagt ut noen flere musikkanbefalinger? Din musikk er rett i min gate!

  Reply
 101. Thora

  Bloggen din har vært til stor inspirasjon, og jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som føler det. Det har vært utrolig fint å følge den, og jeg er veldig glad for at slutten ble bra. Det gleder meg mye å se at bildene du har lagt ut den siste tiden, bilder der man ser en helt annen jente enn det man så for en stund tilbake. Du har all grunn til å være stolt av deg selv, Linnéa, og det håper jeg du klarer å være også. Du er fantastisk! Lykke masse til med studier og boklansering. Jeg gleder meg veldig mye til å lese boka di. Takk for alt du har gitt gjennom bloggen din gjennom disse årene, du har lært meg mye gjennom det du har delt.

  Reply
 102. Kristin Berg

  Neeei, du kan jo bare ikke slutte med bloggen for godt, Linnea! Antall tegn tillatt på Twitter vil da knapt dekke en pepsi max-kork!

  Fortsett å smile! Det drar opp!

  Håper det å bli eldre gradvis vil gi livet ditt nye dimensjoner ift kropp og sjel, og med tiden kanskje stabilisere allmenntilstanden din litt mer! Det å være ung er betydelig oppskrytt!

  V
  LEV
  L

  Reply
 103. Silje

  Hver gang du legger ut en sang på bloggen din hører jeg alltid på den umiddelbart, og har funnet flere nye favorittsanger herfra. (Sånn som “Far Away” av Washed Out og “Myth” av Beach House.) Så takk for det. :)

  Reply
 104. Therese

  Linnea.. jeg tar av meg hatten for deg! Har lest bloggen din lenge og jeg blir helt fengslet av alt du skriver. Kjenner meg så utrolig igjen i mange ting du skriver, og det er så artig for du sier ting rett ut, som egentlig mange andre også tenker, men ikke tør å si høyt…
  Var inne på fottballfruen sin blogg i sta (Skjønner ikke hvorfor egentlig), men jeg ble bare straks bare deprimert og irritert av å lese om det “Jeg lever i en helt fantastisk-rosa-boble-barbie verden”. Rett å slett grusomt kjedelig å sitte å se på 1000 bilder av hva hun har på seg hver dag, hva slags sminke hun bruker og all mulig annen ubrukelig informasjon!! Så jeg leser ingen andre blogger enn din. Alt annet er bare søppel, fjas og dønn uinteressant.
  Du er en jordnær, morsom og fasinerende jente, Linnea… stå på!! Har allerede bestilt boken din.. og jeg som egentlig ikke leser bøker.. :O

  Hilsen Therese

  Reply
 105. Chad

  Hei! lurer på om du har lest ferdig Anna Karenina? Og om du vil anbefale den/synes den er bra?

  Reply
 106. Beate

  Mysterium tremendum et fascinosum, som det heiter på kav latinsk. Hei så lenge, og må Twitter gå med deg!

  Reply
 107. Maria.

  Hei Linnéa.
  Jeg synes ikke du er noen kunstner. Jeg synes ikke du er noen ordsmed. Jeg synes heller ikke du er supergenial eller den morsomste jeg vet om i hele verden. Men jeg synes du er tøff. Du er tøff som tør å gi av deg selv og å sette fokus på til tider vanskelige tema. Du tør å vise dine reaksjoner på ting og å si meningen din der andre tier. Du tør å tøye grenser. Og det synes jeg er mye viktigere enn alt det andre.

  Jeg tør ikke det på den måten. Jeg deler ikke noe med noen, jeg. Ikke noe som virkelig sier noe om hvem JEG er. Det synes jeg forsåvidt er helt greit, enn så lenge. Men jeg beundrer folk som faktisk tør det, og det er her du kommer inn. Jeg kjenner ikke deg, og du kjenner ikke meg. Men så er det da også slik, at det er ikke kun de man kjenner som setter sine spor på ens vei i livet. (Dypt, hva?) Jeg er av den oppfatning at alt jeg opplever og går gjennom, alt jeg leser og ser og alle de jeg møter, er med på å forme meg og å gjøre meg til den jeg er. Og det synes jeg er ganske fint å tenke på.

  Så jeg vil takke deg for at du har vist meg at det er mulig å gi mer av seg selv, enn man kanskje egentlig hadde tenkt i utgangspunktet. Også til folk man ikke kjenner, uansett hvor skummelt det måtte være. Jeg har ingen punch line å avslutte denne vel lange kommentaren med, for jeg skulle jo egentlig bare si takk for det du har vist av deg selv til oss, og si at det settes pris på.
  Så. Takk for at du er tøff og tør nettopp det.

  Og lykke til med boklansering og fremtidsplaner, jeg ønsker deg alt godt.

  Reply
 108. Ada

  Jeg har lenge fulgt bloggen din, og har ofte tenkt du er litt på kanten ærlig – særlig i forhold til hva du mener om andre mennesker. Samtidig har jeg alltid funnet en glede i denne ærligheten, særlig når det kommer små linjer som handler om deg selv. Kanskje fordi jeg er enig med deg ofte? Du er den personen som tør si høyt det mange av oss tenker. Det er spennende å lese, og imponerende hvordan du klarer å dele så mye av deg selv på en måte som allikevel ikke får meg som leser til å føle at jeg er så nær at det blir rart. Jeg har aldri skrevet noe til deg før, og trodde ikke jeg skulle gjøre det noen gang heller. Men dette innlegget gledet meg stort, og jeg er oppriktig glad på dine vegne. Har du det bra – så er det alt som teller.

  Gratulerer med boken, og lykke til med både lansering og denne delen med å lese høyt. Alt godt videre, håper du alltid finner en behagelig måte for deg selv å glede andre på slik som du så lenge har gledet meg med bloggen hvis den en gang tar slutt.
  Hilsen en 17 år gammel jente som på mange måter har funnet inspirasjon i bloggen din.

  Reply
 109. Benedikte

  Lykke til videre, Linnea, det finnes ikke maken til deg. Og jeg kommer til å savne bloggen din, men skal lese boka. Du er tøff, du kommer til å klare deg, du er mer verdt en 1000 fotballfruer, fordi du er ærlig inn til beinet.

  Ta vare på deg selv.

  Reply
 110. Lena

  Lykke til videre Linnéa! Jeg har elsket bloggen din og vet jeg kommer til å føle det samme om boken :)
  Takk for nå<3
  – Klem

  Reply
 111. Ulrikke

  Å, Linnea, nå ble jeg glad! Leste nemmelig kong halvor sin blogg, hvor han hadde skrevet om Hovefestivalen. Etter at jeg hadde lest hva han hadde skrevet, følte jeg meg så utrolig TEIT som oppholt meg der i år. Han gadd rett og slett ikke å spotte inn en eneste possitiv setning om festivalen, og at alt bare var dritt og møkk. Er han for kul? Eller leker han bare jævlig kul?

  Jeg er helt 100% eni i hvert ord du skrev om festivalen; den er vakker, men litt for mye drita unger der + drittmat (ble faen meg matforgifta). Vel, jeg fant ut at så lenge man oppholder seg på de RIKTIGE stedene og de RIKTIGE konsertene kan man få en veldig hyggelig festivalopplevelse!!!!! Nå tenker du sikkert at jeg er en tulling, men ville bare dele mine ord… takk! :)

  Reply
 112. Kjersti

  Du har en fantastisk fin måte sette ord på følelsene og tankene dine. Jeg gleder meg til å lese boka du har skrevet!

  Reply
 113. Me

  Hei :) For noen flotte svar du har! Du skriver ærlig og svarer skikkelig, det liker jeg. Du er ei flott ung kvinne Linnea og jeg ønsker deg alt godt framover :)

  Reply
 114. Kjersti

  Utrolig fint og godt svar på spørsmålet om “tilbakefallet”. Godt å lese at du har det mer positivt nå, og at du får god hjelp. Ønsker deg alt godt :)

  Reply
 115. Tonje

  Denne boken har jeg ventet lenge på! Uansett om den er bra eller dårlig skrevet kommer jeg til å like den. Fordi det er deg.

  Reply
 116. Charlotte

  Så flott å høre at du føler deg bedre! Har så stor respekt for deg Linnéa. Gleder meg som en liten unge til å få min egen kopi av boken din:)

  Reply
 117. Helene

  Linnéa, du er rett og slett fantastisk – ærlig, åpen og sterk.
  Dette er nok grunnen til at jeg liker bloggen din så godt, du er alltid ærlig og legger ikke skjul på noe.

  Det å se deg smile gjør meg glad, det å vite at du stadig blir bedre mentalt og det faktum at du vet hvor du står i forhold til annet, gjør meg også glad!
  Selv om jeg virkelig kommer til å savne bloggen, gleder jeg meg til å lese boka jeg vet du har jobbet mye med.

  Vi er stolte av deg Linnéa, og hvor langt du har kommet :)

  Ønsker deg lykke til videre med alt!

  Reply
 118. benedicte

  Hei!
  Ville bare si at du inspirerer meg! Jeg har slitt med det samme, spiseforstyrrelse nå i 6 år, og jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Du er veldig god på å sette ord på følelsene som kommer..
  Lykke til videre med boken din! Du skriver fantastisk. Jeg skal kjøpe den:)

  Reply
 119. Iris

  Hei Linnea! Jeg er så glad for at du svarte så ærlig på alle spørsmålene. F.eks det at du ville tatt en kommentar som ” du ser mye bedre ut”, som “du er feit”, det fikk meg virkelig til å tenke igjennom ting. Jeg er glad for at du fortalte det, lærte noe nytt i dag og. Håper at livet uten bloggen blir bra, kanskje bedre tilogmed, og at tingene i livet lever opp til dine forventninger, og at du oppnår din versjon av lykke.

  Du har virkelig gitt meg mang en latter i hverdagen. Takk for det. Rock on!

  Reply
 120. Marianne

  Du burde virkelig være stolt av deg selv! Du er så utrolig flott, og et stort forbilde for alle som sliter med det samme som du har vært igjennom! Nå er jeg rett og slett tom for ord, for du blåste med i bakken med det siste du skrev i det innlegget. Det er trist at du slutter å blogge, men jeg tror vi kommer til å se masse av deg framover!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *