Den siste spørsmålsrunden

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, jeg vet bare at kommentarfeltet renner over av beskyldninger jeg ikke orker å besvare.

Spørsmål om for eksempel boken, hvorfor jeg ser så jævlig ut og annen svada kan dermed stilles NÅ, så skal jeg – før jeg blir borte – forklare så godt jeg kan.

KLEM

201 thoughts on “Den siste spørsmålsrunden

 1. Thomas

  Når er release-datoen for boken? Hvor mye vil den komme til å koste?

  Kommer du til å slette alle innleggene her??

  Reply
 2. Ellen

  Vil du si at du har fått mest negativt eller mest positivt ut av å drive denne bloggen?

  Reply
 3. Cecilie

  Hvordan går det med Twitter? Har ikke sett bilder på lenge, og apropos -jeg vil gjerne kjøpe boken, men hvorfor en død fugl på coveret? Som fugleelsker synes jeg nok mer synd på den enn deg :-P

  Reply
  1. Anna

   Ja, sykt synd på fuglen azza. Mye syndere på fuglen enn Linnéa som har slitt med depresjoner, spiseforstyrrelser osv ass, not.

   Reply
   1. Cecilie

    Jeg synes ikke synd på Linnea, siden det å synes synd på noen kan oppfattes degraderende og ydmykende. Jeg har vondt på Linneas vegne, men det er noe helt annet enn å synes synd på noen (dessuten er det en hel haug som synes synd på henne pga utseende og sier at hun skal søke hjelp) . Det var en “skeiv” kommentar, der mye kan leses mellom linjene. Nonetheless, hyggelig med kommentar

    Reply
  2. Anette

   Cecilie: Kan ikke forvente så mye av en fjortis som garantert ikke har lest mye mer enn twilight og fugleleksikon i livet sitt, men har du hørt om symbolikk før? Ha en god ferie videre (jævla idiot).

   Reply
   1. Karen

    Kult å kalle andre for fjortis og så avslutte innlegget med “jævla idiot”. Voksent!

    Reply
     1. Emilie

      Fy faen da, for noen idioter dere er ass! Trodde det var det alle gjorde, slang dritt?

      Reply
 4. Amalie

  Når den tid kommer og du slutter å blogge, vil du fortsette å skrive?
  Jeg har lest bloggen din gjennom alle år, og jeg husker du en gang skrev at du ville flytte til London. Det skjedde aldri. Men hva vil skje fremover med deg? Hvilke planer har du for fremtiden?
  Hva er det fineste du vet?
  Hvis du kunne ha rådet hver og en av oss om noe, hva ville det vært?

  Reply
 5. Nina

  Hva vil du anbefale venner av de med spiseforstyrrelser å gjøre for å hjelpe?
  Og hva har du satt mest pris på – hva har gitt deg mest – av det bloggen har ført med seg?

  Vil bare si at du er nydelig som du er, og du har gitt meg så mye. Tusen takk og lykke til videre!
  Jeg heier på deg.

  Reply
 6. Frida

  Tusen takk for at du blogget Linnea! Du har inspirert meg til å stå opp av sengen hver jævla dag selv om jeg helst ville holde meg under dyna helt til jeg ikke fantes mer. Dine Tacobilder har lært meg å klare å leve til hver fredag- hver tacofredag, hvor jeg spiser så mya taco at jeg sprekker og må ligge under dyna helt til mandag. Dine blogginnlegg har vært morsomme, triste, varme, noen av dem får meg til å se en peis og et varmt ullteppe på en søndag mens andre gir meg gleden av å ha det moro en lørdagskveld. Wow! Linnea <3 takk for at du finns, takk for at du skrev bloggen og takk for at du er den du er og ingen andre <3

  Reply
 7. Susanne

  Skal du slette hele bloggen eller skal du la den stå åpen så man fortsatt kan lese? Noen ganger går jeg tilbake i arkivet ditt og leser innleggene dine flere ganger! Du har virkelig hjulpet meg på tunge dager :p
  Uansett, lykke til videre!

  Reply
 8. Marita

  Stå på, drit i nesevise bedrevitere – gleder meg masse til boka di! Håper der blir mer enn en (?) for gruer meg til du slutter å blogge, blir alltid glad når jeg ser du har kommet med ett nytt innlegg :)

  Lykke til!

  Reply
 9. Anita

  jeg har lagt merke til at du smiler mye mere på bilder nå enn før, og det er så godt å se :-) Men er livet ditt blitt bedre nå, og hva er det i så fall som kan for det?

  Reply
 10. Helene Husmo

  Hei Linnea
  Håper det er bra med deg, gleder meg til å lese boken din.
  Helse først og teite “tilhengere” sist det må være prioriteringen.
  Ha en super sommer og ta vare på deg selv.

  Reply
 11. Line

  Tidligere, da du hadde anoreksi i tenårene, var du opptatt av at alt skulle være perfekt. Ryddig osv. Er det fortsatt sånn? Tar du 1 og 1 bestikk ut av oppvaskmaskinen fordi du helst vil brenne fler kalorier? Hvordan skal du komme deg opp på bena igjen nå?

  Beklager for at jeg trekker konklusjonen for at du har hatt et tilbefall, uten at du har skrevet det rett ut.

  Og et annet spørsmål, kan vi bli venner? :(

  Reply
 12. Katrine

  Hvordan var Hove-festivalen for deg i år?
  Ser ut som du koser deg på bildene, tross alt regnet..?

  Reply
 13. Ane

  Håper du svarer ærlig, det hadde vært kult.

  Jeg lurer på hvilken psykologisk tilstand du egentlig er i. Hva gjør den med deg? Gir den følger for framtiden? Eller er du egentlig helt OK?

  Og til slutt, HVORFOR skrev du bok?

  Reply
 14. victoria

  hva kommer boken til å koste?

  tjener du noen penger av å blogge? har du en annen jobb? hvordan tjener du penger?

  Reply
 15. Carina

  Du er så fantastisk. Du får meg alltid til å smile og tenke. Håper du beholder bloggen så man kan lese tilbake i arkivet. Lykke til videre!

  Reply
 16. Cecilie

  – Har du det bedre med deg selv når du går ned i vekt? Du smiler mer nå enn før:) I allefall om man skal bedømme det ut fra bildene på bloggen.
  – Hvilken hjelp får du mtp problemene dine?
  – Hva skal vi gjøre når vi savner deg og bloggen din, det hadde vært fint med et “til minne om linneasblogg-ritual”
  – Er du fornøyd med boken din og ville du anbefalt den til andre om det ikke var du som hadde skrevet den?
  – Er det sant at twitter er din bestevenn?
  – Hva er din yndlingsfugl, utenom twitter.
  – Akkurat nå, om du hadde hatt en knapp som gjorde at om du trykket på den så ville hele din eksistens opphøre, hadde du trykket?
  – Hva er ditt beste bloggøyeblikk?
  – Kommer du til å skrive flere bøker?
  – Hvilken utdannelse kunne du tenkt deg, og hva er drømmejobben?

  Jeg kommer til å savne bloggen din, men ser frem til å lese boken. Sender deg varme tanker og gode ønsker, Linnéa!

  “Gi aldri opp, kjemp hvis du kan!
  Stol ikke på en ussel tyran!
  Nå er frihetens klokker som slår,
  Kampen er over og sei’r’n er vår!”

  Reply
 17. Siv

  Det er vel på tide å skrive ein kommentar etter å ha vært fast lesar av bloggen din i lange tider! Så da vil eg bare si at du er ei kjempefine jenta som kommer til å nå langt i livet! Lykke til videre :) Klem

  Reply
 18. Linn

  Jeg er så stolt av deg, uten en gang å kjenne deg.. Trist å vite at du legger ned bloggen, samtidig forstår jeg deg. Gleder meg til jeg endelig har boken din i hendene:)

  Jeg har på en måte blitt glad i deg jeg, uten å kjenne deg.. Derfor lurer jeg veldig på hva du tenker om tiden videre? Hva er planene dine? Er du i behandling, og føler at det hjelper? Hvor kommer du til å bo?

  Slutt å være sinna på deg selv Linnéa.. jeg vet det er en stor sannsynlighet for at du er nettopp det.

  Pass på deg selv, jeg håper du blir lykkelig og at livet blir bedre:)

  Jeg heier på deg:)

  Reply
 19. marie

  har du mange venner? er det vennene dine som får deg til å kunne leve så normalt som du klarer?
  håper ikke dette var spørsmål som du tar deg nær av. for det var ikke meningen. har lest bloggen din i mange år, du hjelper meg med å klare å være meg selv hver dag! :)

  Reply
 20. Camilla

  Jeg har aldri sett deg smile så mye som du gjør nå, men jeg har ei heller sett deg så tynn som du er nå, noensinne.

  Jeg klarer ikke koble de to årsakene. Det gir ikke mening.
  Har spiseforstyrrelsen tatt over igjen?
  Er det det som gjør det så lykkelig? Hvis ikke, hva skyldes smilet ditt?

  Noe sier meg at smilet ditt sjeldent kommer når du er alene.

  Reply
 21. Oda

  En ting vil jeg ihvertfall at du skal vite. Jeg sliter med depresjoner og synes egentlig bare at livet er et ork, men bloggen din den holder jeg fast ved. Så noe bra, det gjör du, Linnea. Det skal du vite! Og jeg gleder meg til å lese boken din. Du er så ärlig, og ärlighet det setter jeg pris på.

  Reply
 22. Maria

  Gruer meg litt til å lese boken din egentlig. Føler du er helt annerledes i den enn du har vært her, og det kommer til å være rart å lese.

  Har dette “sinnablogger”-greiene bare vært et image, eller er du faktisk sånn?

  Etter å ha lest utdrag fra boken begynner jeg å tvile.

  Reply
 23. Stine

  Har du sjekka vaktlista og om du har fri 28 juli?? Blir du med på Roseby eller noe?

  Reply
 24. Ingrid

  Hva omhandler boken din? Type har du skrevet fiksjon eller for eksempel om eget liv og erfaringer? Hvilken sjanger hører den under? Hvor mange sider er den på? Er boka “realistisk” eller har den f.eks. innslag av overnaturlige fenomener (type Murakami)?

  Reply
 25. Hedda

  Nå som du slutter å blogge, vil du også holde deg unna alt annet søkelys etter å ha gitt ut boken? Eller vil vi kunne se deg mer på tv?

  Hva planlegger du å drive på med nå, nå som bloggen ikke tar så mye tid av livet ditt?

  Vil du skrive flere bøker?

  Reply
 26. Ingvild

  Jeg har egentlig ingen spørsmål til deg – det har jeg aldri hatt, fordi mange spørsmål blir såkalt synsing, og da antar man noe om deg. Og det å anta, er ikke alltid en god ting.
  Likte de gamle videobloggene dine på den hvite benken og, kanskje spesielt, den første gangen du posta sykkelvideoen. Liker også at du har greid å være så sarkastisk og ironisk gjennom bloggen, som man kan være når man møter personer eller ser noen. F.eks den gangen du kom med diverse utsagn om ei dame på en dagligvarebutikk og fikk tilsnakk(?). Det har vært mye god humor, mye usaklig, mange triste ting og mange fine øyeblikk. Noen sa at du burde gi deg på topp, fordi du begynte å bli en ‘dårlig blogger’, men jeg mener at de som har fulgt med deg fra starten – eller fulgt deg lenge, vet at alle blogginnlegg har sin mening, og de blir ikke dårlig bare fordi andre mener at du har tapt deg.

  Ønsker deg lykke til, og ser fram til bokutgivelsen din!

  Reply
 27. Jenny

  Hvor går veien videre?

  Ønsker deg uansett alt vel, du har vært min favorittblogger siden første dagen jeg fant deg!

  Reply
 28. Alice

  Du har jo anoreksi, men ser du legger ut bilder av mat osv. Helt ærlig, hva spiser du i løpet av en dag? og uke?

  Bruker magen din å romle når du ikke spiser? Isåfall, er ikke det flaut?

  Skal du studere til høsten?

  Vil du dø? hvorfor/hvorfor ikke

  Vil du ikke bli frisk, innstille deg på å bli det?

  Hvorfor er det en død fugl på boken din? Skal det forestille deg eller Twitter? Forklar.

  Handler boken din om deg og din historie?

  Vis du ikke hadde tålt pepsi max, hva ville du ha drukket istedenfor?

  Bruker du sminke? Isåfall hva

  Hvorfor slutter du å blogge?

  Skal du fortsatt ha twitter(ikke fuglen) når du slutter å blogge?

  Jeg synes det er kjempetrist at du skal slutte å blogge, og selvfølgelig skal jeg kjøpe boken. Du er den beste bloggeren, kommer til å savne å lese den! Ha et fint liv, Linnea<3

  Reply
   1. a9kn

    Håper du svarer på disse spørsmålene, Linnea. Vi er kjempeinteresserte i å finne ut hva slags sminke du bruker og hvilken neglelakkfarge som er hottest. Er jo derfor vi leser bloggen din.

    Reply
   2. Mmmmm

    Det var stygt svart synes jeg. DU oppfordrer folk til å stille deg spørsmål og i tillegg skirver denne personen at hun liker deg og skal betale penger for boka di. Bloggleserne dine har åpnet mange dører for deg.

    Reply
   3. kristin berg

    Det var da voldsomt til sur eaksjon på et rimelig harmløst (om enn naivt og rimelig dårlig formulert) innlegg, Linnéa? Hva er en spørsmålsrunde uten spørsmål? Det er jo bare å la være å respondere på det du ikke liker.

    Reply
 29. Torhild

  – Hvilken butikker liker du å handle på?
  – Hvilken farge på neglene dine foretrekker du?
  – Hvilken sminke bruker du?
  – HAr du mange venner?
  – Drikker du i det hele tatt vann?
  – Trener du mye? vis du trener, hva trener du?
  – Skal du fortsatt ha twitter,instagram og alt det oppe når du slutter å blogge?

  Reply
 30. hei

  Hva er planen din å gjør videre nå?
  Jeg er veldig nyskjerrig på det, og håper det går bra med deg. Å jeg må bare si at du her nydelig og jeg missunner utsende ditt:)

  Reply
 31. Jennifer

  Do you have any advice for coping with depression?
  Please dont go, what will I do without you? :,(

  Reply
 32. Ingeborg

  Hei!
  Digger bloggen din!! kommer til å savne den.. Har lest den helt siden du startet og elsker innleggene dine! Har bare noen spørsmål jeg håper jeg får svar på :)

  – Hvor høy er du?
  – Hva gikk du på videregående?
  – Hva gjorde du etter videregående?
  – Hadde du gode karakterer?
  – Hvor har du kjøpt den rosa jakka du bruker om vinteren? Digger den<3
  – Er du glad i å trene? Hvis, hvor ofte trener du og hva?
  – Har du noen søsken?
  – Hva er din yndlings butikk?
  – Har du Iphone? I så fall hvilken mobil?
  – Hvilken sko str bruker du?
  – Hva synes du er det beste med livet?
  – Har du et livsmotto? hva da?
  – Kommer du aldri til å blogge mer? Sletter du bloggen?

  Kommer til å savne bloggen utrooooolig mye, yndlings bloggen min.. Håper jeg får høre mer av deg senere :)

  Reply
  1. eszter-iszting

   det er da heller ikke uinteressant, eller hva:)

   mitt spoersmaal: (skip hvis det regnes som ubehagelig):
   hva skyldes tilbakefallet?

   Reply
 33. Anette

  Vil bare si at du er mitt største forbilde! Ikke på grunn av spiseforstyrrelsen, men til tross for den. Du er et fantastisk menneske, såpass har jeg skjønt etter å ha lest denne bloggen i flere år.
  Fortsett kampen, ikke gi opp!
  Jeg heier på DEG!

  Reply
 34. Kristine

  Jeg kommer til å savne deg, Linnèa. Du er helt utrolig, det må jeg bare si. Har lest bloggen din i snart to år, og kan gjerne lese innleggene dine flere ganger.
  Gleder meg til boken din kommer – men når kommer den? Hva er det du skriver om?

  Reply
 35. Silje

  – Hvordan går det med deg?
  – Har du falt litt tilbake til spiseforstyrrelsene igjen?
  – Hva tror du gjorde deg så ulykkelig på slutten av oslo-eventyret? I begynnelsen var du jo nesten bare glad og hang med Ida Wulff. Når snudde det?

  Tusen takk for reisen vi har fått være med deg på. Jeg tror jeg har lest hvert eneste blogginnlegg du har skrevet fem ganger hver. Jeg liker at du har brutt normene. Du har vært så ærlig, hele tiden. Du har skjønt at faktisk ingen egentlig bryr seg om hva du har gjort i dag og hva du spiste til lunsj. Og om du fortalte noen av disse tingene, gjorde du det likevel på din særegne måte.

  Det er vel det eneste jeg har å si til deg; takk, og du har forstått det. Vær stolt over å avslutte enda et fantastisk kapittel av det som en dag kommer til å bli en vakker biografi om vakre og suksessfulle Linnéa Myhre.

  Reply
 36. Maria

  Var det vanskelig for deg personlig å skrive boken med tanke på at du (sikkert) bretter ut det meste som er å brette ut om ens livet?

  Tror du boken har/kommer til å hjelpe deg videre?

  Hater du virkelig leserne dine så mye som du gir uttrykk for?

  Hvilken beskjed ville du gitt til alle reklamebyråer/blogger/TV-programmer og andre som har syltynne eller i det hele tatt usunne personer som “hovedpersoner” i programmet eller i reklamen sin?

  Reply
 37. anna

  Du er så utrolig vakker! Syns det er synd hvis folk rakker ned på deg, så håper ting blir bedre for deg og for du fortjener det.

  Reply
 38. Katinka

  Takk for alt, verdens kuleste. Endelig noe å se frem til: bokutgivelsen din. Lykke til videre!!! <3

  Reply
 39. Sunniva

  Jeg lurer på hvordan du fikk tid og krefter til å skrive en hel bok. Det er så mange ord som skal til og jeg tror jeg kommer til å miste motet underveis om jeg prøver på noe sånt.

  Reply
 40. kristine! :-)

  Hva handler boken om ?
  hvorfor er du så pen ?
  blitt mere glad etter du flyttet tilbake?

  – Det er så trist du skal slutte og blogge :-( Du er så kul !!

  Reply
 41. Linda

  Føler du et press på at du må være negativ hele tiden? Eller er du negativ helt naturlig?

  Reply
 42. Maskthetruth

  Gleder meg stort til å lese boken din!! :-)

  Har du lyst til å fortelle hvilken behandlingsmetode du og psykologen bruker og hvordan den fungerer for deg? Jeg vet det er veldig personlig, så no hurt feelings hvis du velger å ikke svare.

  Reply
 43. Camilla Eriksen

  Hei vakre du! :) Jeg har fulgt bloggen din leeenge, og du har alltid fått en nok så grå dag mye lysere. Trist at du skal slutte å blogge. Når jeg leser gjennom kommentarene dine så skulle jeg ønske at jeg hadde vert flinkere å kommentere på bloggen din.

  Jeg er veldig spent på boken din, og gleder meg til å lese den. Du er flink å skrive, ikke slutt med det. Ellers ønsker jeg deg masse lykke til, og god bedring. Det kommer nok en evig fredag til deg til slutt <3

  Mitt spørsmål til deg er egentlig ganske så merklig. Om du kunne ta deg fri fra alt som heter sykdom og vonde tanker i en uke, hva hadde du gjort på da? :)

  btw moren din, hun virker så herlig! :)

  Klem fra Camilla

  // Someday everything will all make perfect sense. So for now, laugh at the confusion, smile through the tears, and keep reminding yourself that everything happens for a reason.

  Reply
 44. Ingrid

  Hvor finner du bøkene du leser? Får du tips, eller følger du lister e.l.?

  Jeg ønsker deg alt godt! Du er så bra, og jeg er sikker på at du har gjort en forskjell for mange både unge og gamle. Jeg forstår ikke at du holder ut.

  Og én ting til; “… hvorfor jeg ser så jævlig ut…” det er bare tull, du smiler jo mer, og det virker helt ærlig som om du har det bedre nå. Du er virkelig mye vakrere når du har det bra!

  Reply
 45. Line

  Hva er planen din videre, etter boken kommer ut? Bli boende i Molde, flytte til Oslo igjen? Jobb osv?
  (Jeg kommer til å savne deg…)

  Reply
 46. Nina

  Jeg har ikke penger til å kjøpe boken din, men jeg stiller meg først i køen til å være med på konkurranser om å vinne boka – kanskje signert til og med?

  Har vekslet noen ord med deg tidligere og du virker som en sterk jente. Jeg tror du har noe som driver deg fremover og for en som deg som er et så stort forbilde for andre som sliter psykisk, tror jeg det ville vært kjempefint om du kunne delt eller fortalt litt om hva som styrker deg. Hva gjør du på de dagene du bare vil barrikadere deg hjemme? Og hva får deg til å komme deg opp og ut?

  Veldig leit at du legger ned bloggen. Jeg vet ikke om du er syk eller ikke, men jeg håper du har et støtteapparat rundt deg.

  Ønsker deg alt godt.

  Nina

  Ps: Veldig generelt spørsmål: Hvilket forlag gir ut boka?

  Reply
 47. Irene

  Hei Linnea!
  Lukke til med boklansering og alt. Gler meg til å lese boka. Elles så verkar det som du er ei jente med god boksmak, kanskje nokre tips til bøker me burde lese i staden for å kaste bort tid på nettet? Eg går kanskje litt mot straumen, men eg syns det er fint at du har tatt eit val om å slutte av bloggen, eg er nemleg litt skeptisk til om denne bloggosfæren er sunn for folk. Det blir litt som glossy kvinnemagasin, ein veit det er slett journalistikk og kan avsløre alle sleipe triks, men likevel så er det umogleg å ikkje bli påverka. Du veit best kva du treng i ditt liv, og dersom det for deg gir progresjon å slutte med bloggen, så skal du ha all honnør for det. Stå på! Og til slutt, ville berre seie at du har eit smil som kunne smelta ein isbre, mao nydeleg!

  Reply
 48. Ingrid

  Har du noen gang hatt kjærlighetssorg?
  Gleder meg forresten veldig til å lese boken din, du har jo alltid vært så flink til å skrive!

  Reply
 49. ana

  hvordan takler du om du har lagt på deg og folk sier “du ser så mye bedre ut nå.”? tenker du automatisk “nå har jeg blitt feit”, eller klarer du å ta komplimentene til deg?

  grunnen til at jeg spør er at jeg synes det er vanskelig og takle selv. om du har noen tips, eller om du opplever det på samme måte, så er alle svar satt pris på. kommer til å savne bloggingen din, men jeg vet at vi kommer til å høre mer fra deg fremover uansett.
  <3

  Reply
 50. Sol

  Hvordan klarer du å la være å kaste deg utenfor en bro når du leser så mange hjernedøde spørsmål som ovenfor?

  Jeezes, folk lurer på mye rart. Jeg hadde slengt meg utenfor en bro om jeg skulle svart på halvparten av de tullespørsmålene. Ser virkelig frem til boken din kommer ut. Lykke til videre i livet, håper du fortsetter å skrive. Om ikke for offentligheten, men for deg selv :)

  Reply
 51. Vera

  Har du noen tanker om de skjønnhetskravene(mote, utseende++) samfunnet presser på oss? (beklager for diffust spørsmål) Jeg burde ikke spekulere før et eventuelt svar, men du virker ganske bevisst unnvikende i forhold til mye av det, samtidig som du blir litt ufrivillig påvirket av det? Det er mulig jeg tar feil.
  Bloggen din -blandt 2 andre- er den bloggen jeg har lest over lengre tid og hatt stor glede av. Jeg må tydeligvis lete etter en ny favorittblogg, selv om jeg tviler på at jeg finner noe i nærheten av en kvalitetsblogg som din. Den har gitt meg et innblikk i en ekte -og ikke rosa hverdag, noe som har vært veldig fint. Dette var like mye en kommentar som et spørsmål. Jeg måtte bare legge fra meg et lite spor på en bra blogg. Lykke til videre med bok og alt annet!

  Reply
 52. Dazgruais

  150 romfolk har beleiret Sofienberg kirke. Jeg lurer på om de ikke har noe bedre å finne på etter å ha krysset galakser og stjernetåker for å komme hit?

  Lykke til med boklansering. Du virker som en knakelibrakelig fin dame.

  Reply
 53. Anette

  Hvordan har du det nå i forhold til de siste årene på en skala fra 1 til 10? Er du bedre, verre, har du truffet på en “rough patch” i de siste månedene som du sliter med å komme deg ut av?

  Hvilken del av boken var den hardeste å skrive?

  Mange spørsmål, men håper du tar deg tid til å svare =)

  Reply
 54. Elena

  Spørsmålsrunde. Shit. Jeg har ikke noe å spørre om.

  Men, du virker som en smart og reflektert jente! Og du er et forbilde.

  Lykke til videre med alt, fine deg.

  Klem fra meg!

  Reply
 55. Ida

  Er du nær moren din?
  Hva syns du om leserene dine?

  Lykke til videre! Med alle dine erfaringer tror jeg at du har en lys fremtid i møte. Husk at selvom du ikke har bloggen har du leserene som støtter og tenker på deg!

  Reply
 56. bolla

  Først vil jeg bare si takk for en fantastisk herlig blogg, som har fått meg til å le selv i mine tyngste stunder. Lurer egentlig bare på om du klarer å ta innover deg, og tro på at folk snakker/skriver sant når de sier at du er så fantastisk vakker? Jeg mener du får så mange kommentarer om det på hvert innlegg, og har blitt kåret til norges mest sexy kvinne. Blir du glad, eller rister du det av deg? Håper virkelig på det første, for du er utrolig nydelig.

  Lykke til med alt videre <3

  Reply
 57. Janne

  Hva vil du gjøre videre nå som bloggen er ferdig? Vil du skrive flere bøker? Kommer vi til å se mer til Linnea etter du er helt ferdig med bloggen?

  Reply
 58. Charlene

  Hvordan går det med deg egentlig? hvis du skal være helt ærlig tenker jeg på! (utdyp det, altså ikke “det går bra” og ikke noe mer)

  Beskriv deg selv sånn som du tror vennene dine ville beskrevet deg, positive og negative sider.

  Har du fått tilbakefall, med tanke på spiseforstyrrelsene? Isåfall, vil det si at du spiser veldig lite, eller har du begynt å trene ekstremt mye “i skjul”/uten å fortelle om det til leserene dine.

  Hva er det som får deg til tviholde på spiseforstyrrelsen?

  Hva slags tanker er det spiseforstyrrelsen gir deg?

  Ser du selv at du har vært utrolig tynn gjennom blogg tiden din, men har blitt syklig tynn de siste månedene? eller gjør du ikke det?

  Får du hjelp fra profesjonelle atm? isåfall hvordan hjelp, og hva snakker dere om?

  Tenker du eller de rundt deg at det hadde vært best for deg å bli innlagt og få hjelp med spiseforstyrrelsen nå? og er det noe som har blitt/blir vurdert?

  Du er så utrolig herlig Linnea og jeg håper virkelig alt ordner seg for deg tilslutt! Jeg kommer virkelig til å savne bloggen din og deg. Stå på videre, du er best! Og hver så snill, skriv et innlegg til oss trofaste leser den dagen du vil kalle deg selv frisk? Pliiis, snille Linnea :) Stor klem til deg!

  Reply
 59. Irene

  Vil bare si at du er nydelig og har et fantastisk smil :)
  Jeg lurer på, som endel andre, om spiseforstyrrelsene dine har blusset opp igjen?
  Hvor lenge har du holdt på med boken, og har den hjulpet deg?

  Reply
 60. mari

  du er nydelig, og aldeles skjønn. men det er tydelig at du har gått igjennom en forandring de siste månedene. jeg vil ikke tråkke deg på tærne, men jeg lurer på om du synes det er vanskelig å høre at du er nydelig, vakker og skjønn? jeg tenker bare på hvilke tanker jeg gjorde meg: når folk sa jeg var fin, så skjønte jeg ikke hvorfor jeg måtte legge på meg. er det vanskeligere for deg å “komme videre” når du stadig vekk får høre at du er nydelig? for mitt vedkommende, ville jeg helst høre at jeg så jævlig ut. for da visste jeg at noe ikke var som det skulle, og det ble lettere å akseptere at kroppen måtte endres.
  jeg kommer til å savne deg.

  Reply
 61. Trine

  Siden det er siste gangen det er mulig å stille deg spørsmål, så har jeg også lyst til å spørre om noe :)
  1. Hvilke bøker har gjort sterkest inntrykk på deg, og hvorfor?
  2. Hvis du fritt kunne velge å treffe ett menneske som har levd eller lever, hvem ville du ha valgt å treffe? Og hvorfor?
  Det var det jeg hadde.
  Håper du har en fin sommer med mange gode øyeblikk, og i godt selskap :)

  Reply
 62. Astrid

  kan du gifte deg med Halvor?
  for både ditt eget og hans beste. er det to som fortjener “til døden skiller dere ad” er det dere.

  Reply
 63. Linnea

  Hvordan har du det nå, i forhold til for, la oss si, ett år siden? Har du gått til psykolog pga depresjoner, og i så fall, følte du at du fikk noe ut av det? Håper du har det bra i hvertfall! Du er vakker.

  Reply
 64. Vilde

  Ut ifra bildene ser det ut som du har blitt tynnere den siste tiden. Har det noe med spiseforstyrrelsen eller depresjonen å gjøre, eller ser jeg bare feil? Gleder meg til å lese boken din. Du er vakker.

  Reply
 65. maria

  Du skal bare vite det at du er utrolig vakker, Linnèa! Tusen takk for alle herlige blogginnlegg som har løftet hverdagen, alle de fine ordene om taco (som forresten har gjort at min nye favorittmat er taco!!!) og alt annet inspirerende. Du er utrolig. Stå på videre, vi kommer til å savne deg <3

  Reply
 66. Chassi

  Hei fine du. Jeg husker at jeg skrev da jeg aller aller først oppdaget bloggen din at Djiiises, du burde skrive bok!! Så jeg syns det er sinnsykt kult at du har gjort det. :)

  Masse lykke til med boken og fortsatt god sommer. Puss puss.

  Reply
 67. Sara

  Har fulgt bloggen din nesten siden du startet å blogge, og lest gjennom alle innleggene flere ganger. Til tross for at jeg aldri har møtt deg, ikke engang har kommentert et eneste innlegg før nå, så er du blitt viktig for meg.
  Boka di skal få stå på øverste hylle sammen med yndligsbøkene mine.
  Du har flere ganger, både i ironi og i alvor dyttet meg opp av, eller forbi de dalene jeg alene ville seilt rett ned i.
  Jeg er ikke den som til vanlig legger ut om følelser og sånnt klisj, men dette er noe jeg virkelig mener, og synes jeg må få sagt.
  Takk, Linnea. Jeg er blitt glad i deg og jeg ønsker at du skal få det bra.
  Du vil ikke bli glemt.

  Reply
 68. Anita

  Hvorfor er du så trist, er du egentlig det? Det virker som du opplever og får til mye spennende. Både bokskriving og reiser, samt gode venner og familie. Jeg håper at tåken har lettet :)

  Reply
 69. Ida Sundae

  Hva hjelper når du har det skikkelig, skikkelig kjipt?
  Kommer du til å lese blogger når du er ferdig med å blogge? Isåfall hvilke?
  Har du noen nye musikktips? (sorry for at jeg spør om det hver gang, men du har sånn smak som jeg liker)
  Hvordan behandler journalister deg? Hva spør de om?

  Reply
 70. Madelen S

  Her kommer et dødskjedelig spørsmål: Jeg skriver en del selv, og lurer på hvilket skriveprogram du bruker? Har mac, og open office, men når jeg runder 30-40 sider blir det alltid kjempetregt! Har lest litt om Scrivener, og har selvfølgelig tenkt på iWork, men var litt nysgjerrig på om du har brukt noen av disse og om du har noen å anbefale? Er habil microsoft-motstander, så word blir jeg nok ikke å investere i, har hatt for mange dårlige erfaringer med det, men sånn ellers.

  Så lurte jeg på litt andre ting:
  1. Hva er favorittboken (/bøkene) dine?
  2. Hvor får du tak i alle de sykt fine klærne dine, kjolene dine osv? På kjedebutikker eller mer spesielle steder?
  3. Hva burde man ABSOLUTT få med seg om man drar til Molde?

  Reply
  1. Madelen S

   Oj, skjedde en feil, så trodde denne kommentaren ikke ble publisert. Jaja, vennligst se bort fra denne og se på den under, haha.

   Reply
 71. Madelen S

  1. Hvilket skriveprogram bruker du når du skriver? Har mac, og vil ha noe annet enn word og open office. Har vurdert scrivener og iWork, men tenkte jeg skulle høre om du hadde noen erfaring med noen av disse?
  2. Hvor får du tak i de sykt fine klærne dine, kjolene osv? Kjedebutikker eller mer spesielle steder?
  3. Hva er favorittboken/bøkene dine?
  4. Kan du anbefale noen andre blogger som kanskje er liknende som din som kan “overta” når du slutter?
  5. Musikktips?
  <3

  Reply
 72. tine

  Kan du beskrive det perfekte livet for deg? Altså dersom du kunne valgt ALT. Kjæreste/mann, foreldre, evner, bosted, barn, utseende, yrke osv:)

  Reply
 73. Solgave.

  Jeg synes det er flaut å lese mange av spørsmålene du har fått… Snakk om å ville orme seg under huden din *grøsse* Jeg kom til å lure på en ting; Hva har leserne dine fått deg til å tenke om menneskeheten? Lykke til videre, jeg likte bloggen din veldig godt!

  Reply
 74. twitter: @terjesdottir

  Lykke til videre, Linnéa. Men husk: du skylder ikke oss noen ting. Hvis du ikke selv ønsker å forklare noe, så er det ingen som (bør) forvente noe.

  Reply
 75. Anne..

  hei :) Møtte d på Bunnpris her om dagen :D du er så pen atte! jeg sa ikke hei da men:( Du er dronningen av Bunnpris, Beste bunnprisen i Molde haha :DD

  Reply
 76. iseliin

  dette er egentlig ikke et spørsmål, men jeg vil bare si at du har et NYDELIG smil og du er kjempe søt når du smiler! :)

  Reply
 77. Rosann

  Hei Linneá! Jeg lurer på hvordan var det å skrive boken? Og hva var det vanskligste med å skrive den? :)

  Reply
 78. Maria

  -hvorfor har du blitt så tynn i det siste? har du slitt ekstra med spiseproblemer eller depresjon?
  – hvor lenge skal du bo i Molde?
  – når blir boken din gitt ut?
  – hva gjør deg inspirert?

  Reply
 79. A

  Mitt spørsmål er rett og slett bare; hvordan HAR du det, Linnéa?
  Jeg trodde forresten ikke man kunne bli glad i en blogger eller i en blogg, men der motbeviste du meg/oss! Jeg kommer alltid heie på deg, og venter som en gal på at boka kommer i salg <3

  Reply
 80. Tiril

  Du er alt for vakker Linnea. Så deg på Hove, men unnlot å gå bort til deg. Hadde nok bare snakket konstant om at du svarte på den ene kommentaren min, som du nok ikke hadde husket og da hadde jeg bare blitt flau og vi hadde da ikke hatt noe å snakke om. Sparte oss for typisk norsk kleinhet. Takk meg gjerne med autografen i Evig søndag.

  Jeg lurer på hva drømmen(-e) din(-e) er.
  Og hva ditt favoritt album er.

  Håper du blir ordentlig lykkelig en dag, for jeg føler du kanskje er på riktig vei nå.
  Kommer alltid til å se opp til deg. Ikke bare fordi du liker taco like mye som meg, men fordi jeg ikke føler meg helt alene når jeg er på bånn (hver dag) noe som du antageligvis vet at man pleier å gjøre. Jeg er på en måte blitt glad i deg, rart å innrømme og rart å føle. Den følelsen fikk jeg etter å høre deg snakke om de små verdiene i livet, som jeg selv har hatt problemer med å føle “hverdags lykke” over i omtrent 5 år nå. Lite hopping i taket. YOLO.
  <3

  Reply
 81. Marita

  Først må jeg si at alle de som rakker ned på utseende ditt har et helt forvrengt syn på hva vakker er. Du er vakker Linnéa!
  Har du utdanning? Hvilke linje gikk du på vgs?
  Uten å egentlig vite – men bare tatt utgangspunkt fra gamlere bilder frem til nyere bilder; har du blitt tynnere? -altså anoreksi tynnere..*?

  -Jeg liker deg, sarkasmen din, taco og pepsi max avhengigheten din, og den fremtidige boken din! Stå på!

  Reply
 82. Hanna

  Hvordan ser fremtiden ut?
  Hva hører du på for tiden?
  Hvordan vil du beskrive din bloggkarriere?

  Stå på! Du vet vi elsker deg.

  Reply
 83. Eva Kristin

  Du skulle bare selv forstått hvor utrolig pen du er.. Gleder meg til å lese boken, men kommer til å savne innlegg på favorittbloggen min:-) Lykke til videre!!!

  Reply
 84. Hege Hund

  Hva vil du si var mest utfordrende i prosessen med å skrive boken?

  Det er sikkert vanskelig å svare på nå, men tror du at du vil skrive fler bøker etter denne?

  Er lanseringen av boken noe som skremmer deg, eller noe du gleder deg til?

  Hvilke råd vil du eventuelt gi andre skribenter som vil prøve seg på romanformatet?

  På forhånd takk.
  Hege

  Reply
 85. hannah

  – er du sammen med halvor?

  – er boken din en selvbiografi?

  -hva handler boken om ?

  Reply
 86. Madeleine

  1. På en skala fra en til ti: synes du jeg er flink å synge? Hør: “lailai, lailai, looooaaaah, lailai, loi pol pal sal luuuh”. Tar imot både positive og negative kommentarer.

  2. Hvis vi var venner, kunne jeg kommet å byttet en film med deg og så kunne vi byttet den tilbake igjen på en mandag ? Kunne vi evt også kommentert hvor smart det var å gjøre det på den måten og ledd bittelitt?

  3. Liker du majones? Hvis ja: liker du den best PÅ egg eller uten og i hvilket setting, hvordan lys, putene rett eller vrang og hva slags tid på året?

  4. Kjenner du noen som klarer å hakke finhakket hvitløk? hvis ja.. hvorfor og hvordan ? Og whaaat? Og klarer denne personen også å svelge olje ublandet, som i unis choice omega 3. ? Nei, glemt det siste.

  5. Hva synes du er finest av bart eller unibrow? Altså høy eller lav bart?

  STOR KLEM!!!

  Du er forresten veldig pen, hallooo, VELDIG VELDIG PEN!! Alle ser jo det.. Så når de skriver asshole-kommentarer, så tror de nok at du vet det så godt at det ikke har noe å si om de er nett-modige og rompehullmennesker. Du har hjulpet maaahaaahaaaangen mennesker gjennom denne bloggen og garantert gjennom boka som kommer, gleder meg masse!

  Oi dette blei lang kommentar. Nå fikk jeg lyst å fortsette til den blei LENGRE. Men jeg stopper HER. ….flink?

  Reply
 87. Marita

  Du er fantastisk, å du ser heller ikke jævlig ut! Jeg ser deg ofte på Bunnpris å jeg tenker at du er så søt hver gang du tar betalt for varene jeg kjøper :) Stå på! :D

  Reply
 88. Marte

  Blir flau på visse personers vegne her, maken til hjernedøde spørsmål. Masse lykke til videre Linnea!
  Gruer meg til du offisielt ikke blogger mer, men gleder meg som et barn til boken din!
  Du er helt fantastisk :)

  Reply
 89. Karoline

  Har du noen tips til telting på festival? Vi skal på Tysnesfest, men er litt redd for å ta med oss et ordentlig telt fra Bergans eller noe, i tilfelle det blir ødelagt under festingen. Hvordan har du gjort det når du har vært på festival, hvilket type telt har du brukt?

  Reply
 90. Nico

  Jeg har lest bloggen din siden starten. Tror jeg kom over den da du og Lise var medlemmer på mote.no. Haha! Det var tider det. Kommer til å savne bloggen din utrolig mye. Den eneste bloggen jeg gidder å lese.

  Sliter selv mye med depresjoner, og jeg må bare si at jeg er glad for at du er så åpen om det. Tror det har hjulpet mange!

  Glad i deg jeg<3

  Så til spørsmålet: Hva gjør deg glad?

  Reply
 91. Elisabeth

  Lykke til videre! Har vært en sann fornøyelse å følge bloggen din, har ledd høyt mange ganger!
  Gleder meg til boken, den skal virkelig kjøpes!

  Reply
 92. Vilde

  Hvorfor lar du disse spørsmålene komme innpå deg Linnèa? Hvorfor? Vi vet alle hvor sterk og modig moldejenter er, jeg er faktisk stolt over at det endelig er en moldenser som våger å komme utenfor byens trygge grenser og hevde seg litt. Vet du hva jeg tenkte da jeg så at du var moldenser? Da jeg så deg i byen utenfor bunnpris? YES, tenkte jeg. Du er et forbilde for meg, og de andre skal ikke søren få ødelegge det. Jeg gleder meg til boka di kommer, jeg skal lese den. Uansett hva. Drit i alle de drittungene, hev hodet og la være å svare på disse spørsmålene. Du er Linnèa Myhre, for søren.

  Reply
 93. Ann

  Tror du ting kommer til å bli bedre etter hvert som du finner noe du liker å gjøre hver dag, som f eks å bli forfatter, og kanskje få familie, og slike ting?

  Reply
 94. Torill

  Lurer på om du vil signere boken jeg kommer til å kjøpe av deg hvis jeg sender deg den?

  Reply
 95. Sofie

  1. Har noen av innleggene dine eller deler av innlegg hatt en skjult betydning/et skjult budskap?

  2. Hvordan har du klart å oppdrive en så stor omgangskrets på tross av at depresjon fører til nedsatt tiltakslyst?

  Reply
 96. Maria

  Syntes du ser fin ut :)) Men jeg lurte på: skal du ha noen jobb ved siden av boken? Og hva handler boken om?

  Reply
 97. Marte

  Uff, kommer til å savne bloggen. har lest den i flere år :) Skal garantert kjøpe boken din, gleder meg :D Men håper du fortsetter å blogge i fremtiden da:) Ønsker deg alt godt :)

  Reply
 98. Stine

  Vil du si du er mer ”lykkelig” nå, hvis man kan kalle det? Du er helt nydelig når du smiler iallefall :) Og

  Reply
 99. t

  håper det ikke blir for mange dumme/støtende spørsmål.. jeg har anoreksi og depresjon selv så jeg er veldig interessert i sykdommen din.

  har du vært frisk fra anoreksien før? (altså før du ble syk første gang)

  er “jeg hater nesten alt og alle”-greien en fasade?

  når jeg leser bloggen din får jeg av og til inntrykk av at du ikke er motivert eller har lyst til å bli frisk fra depresjonen/spiseforstyrrelsen. jeg vet ikke jeg, kan du skrive litt om hvordan det egentlig er?

  hva er det aller beste du vet å spise? (smaksmessig)

  var det ikke slitsomt å være på hove hvis du ikke spiser så mye? det syns jeg det var, og du er tynnere enn meg …

  hvordan foretrekker du at folk forholder seg til spiseforstyrrelsen din? både venner og blogglesere

  ser du selv hvor tynn du har blitt?

  får du mail fra andre med anoreksi? kan jeg sende en mail, eller vil du helst ikke det?

  håper det går bra med deg.

  Reply
 100. Sara

  hei!

  hva inspirerte deg til å skrive og hvordan jobber du når du skriver?

  jeg har et ønske om å skrive selv, men har fortsatt ikke gjort noe med det.

  Reply
 101. Inger

  Tusen takk for noen fine år. Du har mange nok ganger vært dagens høydepunkt gjennom denne bloggen. Lykke til med bokslipp, jeg gleder meg.

  Reply
 102. Fride

  Ikke svar på disse spm her inne. Du virker som ei som det ikke går 12 på dusinet av. Ønsker deg alt godt!! Lurer bare på en ting, uten at jeg egentlig trenger noe svar… Får ikke du i sat… hel…. lyst å klinke mange av de folka som har skrevet spm her inne?? Fy f… hvor mye trash verden er tilgriset av. Legg ned bloggen og kos deg resten av livet!

  Reply
 103. Ida

  1. Hva er dine favoritt band og hvorfor?
  2. Hvordan vil du beskrive musikksmaken din?
  3. Hvilket yrke kunne du tenkt deg å jobbet med?
  4. Kjente du noen på Utøya?

  Reply
 104. Hilde

  Bra musikksmak! Hva er din favorittalbum of all times? Og hva er din beste konsertopplevelse? :)

  Reply
 105. Marita

  Æ elsker bloggen din Linnea!! :D sku ønske du blogga hverdag, da hadde æ hatt noe å lese! liker egentli ikke blogg, men din, den e fantastisk!

  Reply
 106. Ann-Kristin

  Hei.
  Gratulerer med den forestående utgivelsen av bok. Det er stort!
  Mitt spørsmål: Hva synes du om Knut Hamsun (ikke som person, men som forfatter)? Har du lest noe av ham? Likte du det? Hatet du det?

  Reply
 107. Selja

  Tror jaggu kommentarfeltet ditt består av 12-år gamle jenter..

  Lykke til videre ihvertfall, håper du finner tilbake til smil og glede.

  Reply
 108. Line

  Ville bare stikke innom å si at æ glede mæ til å lese boka di :-) Blir trist når du slutte å blogge, men boka blir som et “plaster på såret”. Du er herlig! Husk alltid det :-)

  Reply
 109. Hannah

  Tusen takk for bloggen,fine du. Takk for de dagene du har fått meg til å smile. Takk for de dagene du har fått meg engasjert. Takk for de dagene du har gjort meg irritert. Takk for de dagene du har fått meg til å le.

  Jeg kjenner deg ikke, og prøver heller ikke å late som om jeg gjør det. Men den Linnéa jeg har blitt “kjent” med gjennom bloggen er fantastisk, søt, fin, klok, vakker, morsom, herlig, irriterende, veslevoksen, smart, sint, og har meninger og holdninger det står respekt av.

  Hurra for deg – virkelig!

  Reply
 110. Maria

  Gir du egentlig faen i at alle leserne dine kommer til å betale hvadetnåblir for boka di? Det var sikkert et teit spørsmål i dine ører..

  Reply
 111. orker ikke finne på noe

  Linnea. Du har gitt meg tilbake troen på menneskeheten. Etter å ha fulgt bloggen din i flere år har jeg så mye å takke deg for, du har gjort opp for hver eneste gang jeg grøsser over fotballfrue o. l. I blant er jeg så lei meg for hvordan ungdommen har blitt. Du er seriøst det fineste som finnes.

  Reply
 112. Anna

  Jeg kommer savne bloggingen din Linnea, den er så ærlig! Lykke til med boklansering, gleder meg til å lese boken! :) Du er fantastisk og en nydelig person, vær stolt av deg selv! :-)

  Reply
 113. Caroline

  livet mitt er over når du slutter å blogge. de 3 siste månedene har jeg lest på bloggen din hver dag før jeg sovnet, siden jeg har søvnproblemer pågrunnav mine egne tanker så jeg må lese noe helt til jeg sovner. Jeg har nå nylig kommet til enden av arkivet, og det var trist nok det, men at du i tilegg skal slutte helt å blogge!?!?

  Reply
 114. Julie

  Det er helt idiotisk hvor pen du faktisk er. Utrolig synd at du skal slutte å blogge, siden dette er en av de få bloggene jeg orker å lese, men må si jeg skjønner deg jævla godt. Dessverre er folk med like awesome personlighet som deg utrydningstruet, så du vil virkelig bli savnet. Får bare glede meg videre til boken din kommer ut!

  Reply
 115. Thea

  Jeg kommer til å savne bloggen din!

  Den er så ekte. Det er ikke alt dette overfladiske og materialistiske klisset. Her handler det ikke om den nye sponsede sminken man ikke kan leve uten, det handler ikke om de nye skoene i skosamlingen på tre hundre par, det handler ikke om den nye clutchen som passer til den nye trench coaten; denne bloggen har for meg vært et sted hvor man kan lese om realiteten at livet ikke er perfekt.

  Du er så flink til å skrive om problemene dine, uten at det blir på en sutrende og oppmerksomhetssyk måte. Da Fotballfrue sto frem og forklarte hvordan hun for flere år siden sultet seg i en uke mens hun såg på tynne kjendiser, og deretter tilbrakte et døgn på sykehus, ble i mine øyne så feil. Når hun da videre kalte denne lille perioden i livet sitt for en “spiseforstyrrelse”, og høstet inn alle trøstemeldingene, ble jeg kvalm. “Se meg, se meg, se meg”. Utrolig slitsomt.

  Du fremstiller ikke ting som rosa, glitrende, fulle av kjærlighet og perfekte; du viser til et liv som har både gode dager og dårlige dager. Et liv som er slitsomt, til tider mørkt, men så gir det oss lesere desto større glede av å lese om at det går bedre med deg, at du er gladere enn før. Du viser til et liv der man må jobbe for å få ting til å fungere; ikke et liv der materialismen styrer og alt det normale skal poleres til det skinner.

  Jeg leser bloggen din fordi den er et avbrekk fra alt det overfladiske som florerer på nettet, og fordi det du skriver har en mening; noe mer enn ferskenfargede neglelakker og sponsede hårprodukter.

  Gleder meg til boken din kommer ut, og lykke til videre! :)

  Reply
 116. h

  Hva synes du er finest i livet?
  Trodde du på julenissen og søte eventyr da du var mindre?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *