183 thoughts on “Hilsen fra Hovefestivalen

 1. Aslaug

  Nydelige bilder, ser ut som du har det kjempe kjekt! Men kunne ikke hjelpe å bli bekymret når jeg så hvor tynn du er :(

  Reply
 2. Tonje

  Når du smiler, og virkelig har det gøy, er du en av de vakreste jentene jeg har sett.

  Reply
 3. Borghild

  Hahahaha elsker tatoveringen! Det verste er at noen et sted i verden sikkert har den tatovert UTEN ironisk distanse. Jaja, yolo liksom

  Reply
 4. Inga

  Kjære Linnea, søk hjelp før det er for sent. Alle kan se at du er alvorlig syk, og jeg tror du vet det selv også. Du er fortsatt vakker, men kroppen din har det ikke godt!

  Reply
  1. Hennes mor

   Hvem sier at hun ikke får hjelp? Fint at dere bryr dere, men ikke kom med kommandoer her. Det virker mot sin hensikt.

   Reply
   1. Hedda

    Bra du sier ifra! Jeg blir så lei meg på Linnea sine vegne når folk skriver SÅ lite kloke og gjennomtenkte kommentarer! Og hva i all verden har det med innlegget å gjøre?! Vakker jente utenpå og inni <3

    Reply
 5. Linn

  Unnskyld med jenter, men synes dere virkelig det er greit å kommentere kroppen til folk på den måten? Som om dere har noe med hvordan andre ser ut liksom?! Hører skjeden at noen sier; “du er så tjukk”, så hvorfor er det greit å si at noen er for tynn? Dere burde skamme dere!!!

  Reply
  1. Linda Isabell

   Det er relgionsfrihet i Norge, og vi har også noe som heter ytringsfrihet. Når noen blogger, og åpner for å ha kommentarer på sin blogg som uansett modereres så synes jeg vi skal få si hva vi mener og vil . Hvis hun ikke ville ha tilbakemeldinger på bildene hun legger ut så kunne hun skrudd av kommentarer på innlegget. At folk reagerer på vekten hennes og sier i fra er kanskje ikke så rart og vitner heller mer om omsorg, vi liker jo Linnea, det er derfor vi leser bloggen hennes. Men ikke at hun er blitt så tynn, det er trist å se på og det eneste man faktisk kan gjøre er å prøve å påvirke så hun kanskje kan se at det finnes andre måter å leve på enn å sulte seg.
   Synes det er du som burde skamme deg, som kjefter på folk som faktisk prøver å hjelpe henne!

   Reply
   1. paddekrakken

    Hvis denne typen kommentarer virkelig hjalp Linnéa noe tror jeg nok hun ville vært frisk for lenge siden. Det er nok av folk som bryr seg, men dette har blitt sagt mange ganger før, og uten at det har hjulpet nevneverdig. Folk må lære seg at selv om man vil hjelpe og har makt til å uttale seg om alt mulig på nettet, så er det ikke alltid man skal benytte seg av det. Det er begrenset hvor mye en mer eller mindre anonym kommentar hjelper på noe som helst. Det er unødvendig å påpeke sånt, for Linnéa vet bedre enn noen av oss hvordan hun har det. Hun jobber med saken, har jeg forstått det riktig så er det jo en av grunnene til at hun skal slutte å blogge!

    Reply
   2. Andrea

    Vi har også noe som heter folkeskikk, Linda Isabell, og det er noe du tydeligvis ikke vet hva er. Selv om du er ved din fulle rett til å gi Linnéa “gode” råd, så trenger du ikke gjøre det fordet. Blir så oppgitt over at folk tror de har rett til å si akkurat hva de mener bare fordi Linnéa velger å ha en offentlig blogg. Jeg tror heller ikke at Linnéa trenger å bli informert om sykdommen sin, hun er nok klar over den selv og i full stand til å be om hjelp fra de som står henne nær(ikke randoms på nettet). Tror virkelig ikke du påvirkerpå noen positiv måte, Linda og jeg tror virkelig ikke at det hjelper det du driver med. Å si til en person som er undervektig at de må gå opp i vekt, blir jo det samme som å fortelle noen som er overvektige å gå ned i vekt, om ikke enda værre. Sammen med anoreksi så kommer psykiske problemer, de “vil ikke” gå opp i vekt i frykt for å bli overvektige, mens de fleste overvektige ønsker å slanke seg. Tenk deg om to ganger neste gang du vil gi noen gode råd på nettet, spør deg selv om du egentlig har noe med saken å gjøre. Som regel, har du nok ikke det.

    Reply
    1. Linda Isabell

     Sier du det Andrea, hva med å lære deg selv litt folkeskikk og slutte å fortelle andre hva de skal gjøre siden du tydeligvis mener det er feil av andre å gjøre det samme.

     Reply
     1. litloo

      Jesus Linda, det er da ikke å BRY seg ved å rakke ned på andre mennesker? Å kommentere utseende til noen på en negativ måte, uansett hvor fin baktanke en måtte ha, er ikke normalt i det hele tatt. Og det at dere tror dere kan kommentere hva faen dere vil bare fordi noen har åpent kommentarfelt er skremmende. De fleste har åpne øreganger også, men vi fyller de ikke opp med dritt fordi om – bare fordi vi kan.

      Reply
   3. Stine Elise

    Greit at du har ytringsfrihet, men det finnes også noe som heter folkeskikk – har du det da?

    Reply
   4. Lisa

    Sist gang jeg sjekket så hadde vi også lover mot diskriminering. Nå mener jeg ikke at dette er en stor diskrimineringssak – men når du først skal innblande loven om ytringsfrihet så følte jeg for å understreke det.

    Reply
   5. Benedicte

    Linda Isabell: Av personlig erfaring kan jeg fortelle deg at det at andre påpeker at du er for tynn (spsielt når du er klar over det selv og når du har issues med vekt) så hjelper det overhode ikke i det hele tatt! Det at andre skal på død og liv påpeke det kan faktisk gjøre det værre og det er respektløst ovenfor den det gjelder. Det er også det samme som å si til noen at: Gudbedre, nå har du blitt sikkelig tykk!

    Ytringsfrihet er en viktig rettighet og den skal absolutt bevares, men man må huske at i kontakt med andre mennesker så er det lov (og t.o.m å ambefalle) at man sensurer seg selv. Hvis ikke vi gjør det hjelper vi bare andre til å brytes ned og ikke bygges opp!

    Reply
 6. Jenny

  Eh, Linn? Det er forskjell på tynn, tynn-tynn og syk tynn. Linnea kan ikke ha det spesielt bra, og da er det ikke noe vondt i det å si ifra at man er bekymret. Som eks-anorektiker stakk det og irriterte det meg når folk sa jeg var for tynn, men det var på samme tid en bekreftelse på det jeg selv visste innerst inne; at jeg trengte å gå opp i vekt. Kan ikke si hvordan Linnea opplever det, men jeg husker at jeg hatet å ha alle mulige bein stikkende ut, fryse konstant, være utslitt, ha folk som glodde, men alikevel slet med motivasjon til å gjøre noe med det når mønstrene jeg var i var så trygge. Er helt enig at det ikke er greit å kommentere andres kropp uansett om de er “for tynne” eller overvektige i andres øyne, men jeg tviler med tanke på bakgrunnen til LInnea at kroppen hennes er “nautrlig” for øyeblikket…

  Så veslevoksen og irriterende bedreviter jeg ble nå, sorry! Linnea er en av de peneste bloggerne jeg vet om (klisje), men jeg håper hun får det bedre snart.. YOLO vet du ;)

  Reply
 7. Mari

  Føler du deg vel med å være tynn? Jeg skal ikke si noe på det, jeg prøver for harde livet å få en tynn kropp selv. Du er pen, bildene er pene, og de får meg til å angre på at jeg ikke dro dit i år!

  Reply
 8. M

  Vær så snill, gode deg. Det er ingen ting igjen av deg lenger. Er det virkelig slik du vil leve? Tenk deg om. Jeg har hatt problemer selv, men jeg fikk hjelp. Og den hjelpen, den er jeg evig takknemlig for nå. Jeg har det hundre ganger bedre nå, faktisk. Hater du det ikke? Er du ikke sulten? Jeg husker jeg lå på kjøkkengulvet og skalv, så sulten var jeg. Å gå til skolen var det tyngste av alt. Eller å gå i det hele tatt. Jeg hadde ingen energi, ingen motivasjon. Jeg hadde inget sosialt liv heller, for jeg visste at det inkluderte god mat og snacks – og ikke minst spørsmål. Jeg hadde det så vondt. Jeg aner ikke hvordan du har det inne i deg, men kroppen din skriker etter hjelp. Er du redd? Gjør du dette som straff? Hvem er det du straffer – deg selv eller de rundt deg? Vær så snill, Linnea. Vi ser alle at kroppen din har det vondt, og vi vil bare hjelpe deg.
  Hvorfor vil du ikke la deg hjelpe? Er du redd for å bli stor? Kjære deg, den lille bygningen din har ikke anlegg for å kunne bli stor. Å bli sunn og frisk betyr ikke å bli stor og tykk. Jeg er fortsatt den minste og tynneste av vennene mine, men nå spiser jeg. Jeg spiser sunt og trener. Kroppen min har aldri sett bedre ut, og jeg har aldri vært mer fornøyd. Alt ved livet mitt er bedre nå. Jeg har så mye energi at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av den. Jeg kan ikke vente med å stå opp hver morgen, for det er så mye glede og lykke i livet mitt nå. Det livet kan du også ha, Linnea. Gjennom bloggen din må jeg innrømme at livet ditt virker bedre enn det gjennomsnittlige “spiseforstyrrelse-livet”. Det virker bedre. Virker. Jeg skal ikke grave meg inn i ditt personlige liv, men noe skjuler du, Linnea. Jeg sier det igjen min venn, vær så snill. Det skader vel ikke å prøve? Før det er for sent?

  Reply
 9. Katrine

  Jeg misunner deg ikke eller noe mens jeg sitter hjemme i stua og ser på dårlig ferie-tv da.. Jaja, satser på å få dratt til neste år, OG du ser fantastisk ut når du smiler, kos deg!

  Reply
  1. Cecilie

   Normenn trenger å lære seg empati, ikke sympati. Sympati finnes det mer enn nok av.

   Reply
 10. Linda Isabell

  Man kan få hjerne og hjerteskade av å sulte seg slik du gjør.. og det er fakta. Har vært der du er men fikk hjelp i tide og innså problemet mitt selv heldigvis. Håper du også gjør det. Finnes så mye fint i verden i stedet for fokuset på det å være tynn og mat.

  Reply
 11. Betsen

  Jeg synes ikke innleggene her viser tegn til at nordmenn trenger å lære seg sympati – tvert imot. De er ærlige og ønsker Linnea bare det beste.

  Linnea, du er vakker, men jeg er helt enig – du trenger hjelp. Om du får hjelp, så trenger du mer hjelp og riktig hjelp.

  Masse lykke til <3.

  Ps. Jeg respekterer din avgjørelse om å slutte med bloggen, men om det er riktig måte å "utvikle seg på" er jeg usikker på. For meg virker deg som at denne bloggen er noe av det som holder deg igang. Tenkt på det? Hvorfor ikke videreutvikle den samtidig som du skriver bøker? Du har massevis av kapasitet hvis du velger å hente den fram. Garantert.

  Reply
 12. tine

  Håper du koser deg gløgg i hjel på Hove:) Deilig med finværet som kom også – nyt det!

  Reply
 13. Hanne

  Lucky you. Var på hove i fjor, og det var helt konge! Neste år må det bli igjen!! Kos deg masse da frøken :D

  Reply
 14. Marthe D

  “En hilsen fra Hovefestivalen”, ikke “Værså snill å fortell meg hva dere synes om mitt utseende”.

  God festival! Ü

  Reply
 15. Anette

  Jeg tror Linnea er fullstendig klar over sin egen situasjon, og jeg vet av egen erfaring at det ikke hjelper med kommentarer fra verken den ene eller den andre. Man vet selv hva som skal til for å få det bedre, det er bare det å gjøre det, og det kan ta tid å bli klar. Å bekjempe noe sånn er noe av det tøffeste som finnes, som min behandler sa: det er ikke for pyser. Anyway, selvom problemet har synlige symptomer, så er det fremdeles en psykisk lidelse, og det er ikke lett å tenke rasjonelt når man sitter midt oppi det. Så la Linnea leve, og la henne kjempe på sin egen måte. Se personen bak symptomene, liksom :-)

  Linnea, du er awesome! Gleder meg enormt til boken din kommer ut.

  Reply
 16. Helene

  Jeg får så himla lyst til å slakte alle de uvitende leserne dine med øks. Som noen skrev tidligere i kommentarfeltet, OG som du har sagt selv, så vet du veldig godt selv hvordan du ser ut. God have mercy on us, sier jeg bare.

  Uansett. Jeg håper at du har det fint på Hove, Linnéa. Misunner deg litt, men det er bare fordi du får se Lana Del Rey og The Shins. Og til slutt så vil jeg si at jeg synes det er helt fantastisk å se deg smile. Du er god. Håper du er klar over det :)

  Reply
 17. Trine-M

  Med fare for å bli “blogger-forsvars-advokati”/-menighet som går i strupen på alle som kommer med mer eller midre veloverveide “gode råd”: Linnéa viser tydelig at hun er bevisst sin situasjon.
  Kos deg, Linnéa !

  Reply
 18. Therese

  Du har et nydelig smil!
  Blir oppgitt av kommentarer ovenfor. Jeg har selv slitt med spiseforstyrrelse og det at folk påpeker det åpenlyse, gjør deg ikke akkurat friskere. Håper du blir frisk og gleder meg forresten til å lese boken din i høst.

  Reply
 19. Silje

  Har forstått det slik at du har gått til psykolog en periode, men kanskje det hadde hjulpet enda mer om du hadde lagt deg inn på en klinikk for spiseforstyrrelser en periode?

  Har du forresten forsøkt både psykiater og psykolog? Synes du det er noe forskjell? En psykiater er jo egentlig en lege, og har ikke gått Profesjonsstudiet i psykologi. De tenker vel mer medisinsk. Er litt skeptisk til om de er like flinke som psykologer, men kan godt hende jeg tar feil !

  Reply
  1. Anette

   hahaha. Kom du på å skrive det der heeelt på egen hånd? Herregud. ta de “gode” tipsene dine og stapp de i halsen din….. Skjønner folk ingenting. Jeg gir opp menneskeheten av og til. Forbanna tuullinger

   Reply
   1. D

    Så utrolig slem du er, Anette! Jeg forstår helt ærlig ikke hvorfor dette temaet er så tabubelagt, det virker som om enhver person som prøver å si noe blir verbalt angrepet og rakket ned på. Du må ha veldig korte lunter dersom du gir opp på menneskeheten så lett eller så gjør du et mislykket forsøk på å være morsom. Du hadde ikke vært så tøff i trynet dersom du ikke hadde hatt en skjerm å gjemme deg bak.

    For å besvare spørsmålet ditt Silje – En psykiaters jobb er ikke å prøve å være en psykolog. Ikke bare har en psykiater studert medisin i 6 år og hatt fag som både pasientkontakt, klinisk psykologi og psykiatri, men selve spesialisering etter turnus tar 4 år. Det er langt mer utdanning enn en psykolog har og vedkommende har derfor tilstrekkelig, om ikke mer, kunnskap om emnet. Deres jobb er veldig lik psykologens med unntak av legeyrket som gir dem lov til å skrive ut resept på medisiner. Det er ingenting som tilsier at den ene er bedre enn den andre. Jeg studerer selv medisin og har tenkt å bli psykiater mens en venninne av meg studerer psykologi og gjør ikke stort enn å skrive den ene oppgaven etter den andre. Det er veldig mye teori i studiet, hun er på nestsiste året og har ikke hatt praksis i det hele tatt. Vi har vært utplasset siden 2 året og ser pasienter hver dag.

    Reply
    1. M

     En psykolog og psykiater er absolutt ikke det samme, og en psykiater har ikke mer relevant kunnskap hva gjelder psykologers hovedfelt, hvilket faktisk er behandling i form av terapi. En psykiater er jo i hovedsak en lege, hence de 6 årene med medisinstudiet før de 4 årene med spesialisering, og behandler derfor psykiske lidelser i hovedsak medikamentelt. En psykolog studerer psykologi med relevante fag i forhold til samtaleterapi i hele 6 år, noe som er mer enn de 4 årene med spesialisering leger må ta for å bli psykiatere, og behandlingen er som man kanskje skjønner ikke-medikamentell. Etter endte studier og en viss periode i klinisk arbeid/praksis, spesialiserer også psykologer seg, derfor det finnes psykologspesialister, altså og også utdannelsen til psykologer langt over 6 år. En psykiater og en psykolog har altså veldig forskjellige hovedarbeidsoppgaver, selv om de gjerne til en viss grad kan overlappe og utføre de samme oppgavene. Det vanligste på de fleste klinikker, være det på et sykehus eller en DPS, er at de begge er en del av et team, der psykiateren bidrar med medisindelen og psykologen med terapidelen.

     Hilsen snart ferdig utdannet psykolog.

     Reply
     1. Mia

      Ja, er enig med M. Har fått inntrykk av at Linnea kun har forsøkt psykiater – uten hell?. om dette er tilfelle – forsøk også psykolog. Og selvfølgelig er personkjemien avgjørende, og om linnea i seg selv ønsker hjelp. ikke gi opp forsøket på å få profesjonell hjelp, Linnea! Hun som snakket om å legge seg inn for en periode er absolutt ikke helt på jordet, noen får endelig den hjelpen de trenger ved å legge seg inn en periode, og lukke impulser fra “virkeligheten” ute for en periode, og kun jobbe med problemet sitt sammen med profesjonelle.

      Når det gjelder kommentaren til D der hun er kritisk til at det har vært så lite praksis på profesjonsstudiet hittil er jeg enig i, men det er også nettopp derfor hele Profesjonsstudiet nå er revidert, og gjort om til praksis fra dag 1! Dette trår nå i verk fra høsten 2012. Bra at utdanningene våre hele tiden revideres og gjøres bedre.

      Dere som er så kritiske til kommentarer: Herregud, spiseforstyrrelser er et tabulagt tema, og det er bare bra å prate mer om det enn det som det gjør i dag. dere vil jo bare skyve det under teppet, slik det ble gjort med homofili og andre ting i mange år. selvfølgelig vet linnea at hun er syk selv, men det bør ikke gjøre det “ulovlig” å komme med tips og råd. folk er bekymret, ikke ute etter å ta henne.

      Reply
      1. C

       Det er ikke ulovlig å komme med velmenende tips, men det er helt unødvendig, spesielt når de er av typen “har du prøvd å få hjelp?” og “kanskje du burde forsøke psykiater”. Det er bare mot sin hensikt (og jævlig irriterende) at folk hele tiden påpeker noe man selv er fullstendig klar over.

       Reply
 20. Marta

  Å herreguuud jeg blir sliten av alle disse teite kommentarene, og det er ikke min blogg engang.

  Vet dere hva, folk; dere er trangsynte! Det er klart at vi alle ser bildet som det billedlig er, og ale mener det godt (håper jeg) men som Anette sa, Se BAK symptomene. Ikke skap Linnéa om til det dere tror dere skjønner. Hun er der akkurat som tidligere, men nå synes psyken på en måte vi ikke helt har sett henne før. Men vær så snill å ikke gni meningene deres opp i ansiktet hennes. Hva skal hun gjøre da? Knipse? “Åja, du sie det, jammen da kan e jo bare bli sunn og frisk igjen..” Det funker ikke sånn.

  Dette er en privatsak som ikke trenger flere kommentarer med mindre Linnéa tar det opp i bloggen selv. Her legger hun ut kjekke bilder fra en festival jeg inderlig skulle ønske at jeg var på, og så får hun en helt annen respons enn det hun er ute etter!

  Jeg er klar over at jeg hiver meg i bunken med kommentarer som omhandler helsen hennes, men jeg blir så jævla provosert!!

  Linnéa, KOS deg på Hove, og fest ekstra for oss som sitter på jobb og råtner.

  Reply
 21. Ida

  Du er god og har et veldig fint smil! Gleder meg til boka, selvom livet blir litt tristere uten bloggen din

  Reply
 22. maja

  Linnea- du har det peneste smilet jeg vet om! Liker spesielt bilde nr 4, herligt :D
  Digger klesstilen din! Den orange tightsen var bare helt rå!!

  Reply
 23. Caroline

  Det er helt utrolig at kommentarfeltet ser ut sånn det gjør. Denne bloggen er en av de få intelligente bloggene i Norge. Der man kan slippe det kroppsfikserte tullet man gjerne får hos motebloggerne. Jeg vedder på at en god del av de som har kommentert kroppen din i dette innlegget har priset deg opp i skyene for at du har lite fokus på den i andre innlegg, Linnea. Dette er jo idioti. Dobbeltmoral som bare faen.

  Reply
 24. Nina

  Hadde slutta å blogge selv om jeg var deg, fy faen for noen slitsomme møkkakommentarer..

  Reply
 25. Johanne Aarnes

  Glad for å se deg så glad! Virker som du begynner å få det bedre og du har til og med begynt å smile(!), det varmer hjertet mitt <3 Så mamman din hadde lagt igjen en kommentar, vil bare si at hun virker som en utrolig god og smart mamma! Hun passer på deg og jeg tror det at du flyttet fra Oslo var det smarteste valget du har tatt (kanskje med litt god hjelp med å ta den avgjørelsen)! Det gjør meg veldig trist at du skal slutte å blogge. Jeg kjente meg så godt igjen i mange av tingene du skrev, selv om noen var med en god dose selvironi, ironi og sarkasme men jeg leser mellom linjene mens jeg ler med dine gode innlegg. Håper du får god hjelp fremover, men det har jeg forstått at du får. Gjett om jeg blir å kjøpe boka di! Kanskje flere eksemplarer óg, bare for å støtte deg. Må bare si gratulerer medbok og kjempebra tittel og kjempebra forside! Jeg håper du ombestemmer deg angående å slutte å blogge, det trenger ikke å bare være negativt med blogg. :) Tror du har hjulpet mange med denne bloggen med et helt nytt konsept enn disse rosabloggerne, selv om noen av de er av mine guilty pleasures innimellom. Håper du leser kommentaren min og om du vil så er det bare å ta kontakt :) PS: Halvor virker som en veldig god venn (og kanskje noe mer? ;))
  <3 Hilsen en som jobber med depresjon og sosial angst

  Reply
  1. Linnea Post author

   Tusen takk for gode ord, Johanne. <3

   Haha, Halvor er en av mine beste venner og kun det, ingen fare :)

   Klem L

   Reply
   1. Johanne Aarnes

    Wiiiiii du svarte på kommentaren min <3 You made my day Linnea! <3
    Du fortjener gode ord, ikke bry deg om hatersene – de er bare misunnelige. Men noen er jo selfølgelig bekymret for deg, så det er nok ikke meningen at de vil såre deg eller noe. Ok :) Gode venner er gull!
    Stå på videre, jeg heier på deg!
    Klem

    Reply
 26. ShootTheShow

  Å lese de store avisenes festivaldekning er litt som å lese bibelen på urdu; håpløst kjedelig og ensformig!

  Å lese dine festivalartikler? Fantastisk!

  Det å faktisk lese ord skrevet av en som ikke får betalt for å fremstå som “50 år og i overkant pottetrent” og se bilder tatt av en som vil vise frem livet er uvurderlig så fortsett den gode jobben.

  mvh
  Rune
  ShootTheShow.com

  Reply
  1. ElisabethH

   ‘I overkant pottetrent’ – haha! Fantastisk formulering. :) Og – HELT enig med deg.

   Reply
 27. Marte

  Fine, vakre, skjønne, beste Linnea: du ser kul ut på festival!
  Jeg nyter nok et blogginnlegg fra deg, vet at det nærmer seg slutten for bloggen, derfor jeg tar vare på dem som om det var det siste jeg skulle lese før jeg dør.

  PS.
  Rart hvordan andre forteller deg hvordan å gå uten å en gang ha prøvd skoene dine på.

  Reply
 28. Marte

  Har du begynt å dele med hele internett hva du ser i speilet hjemme hos deg selv, du da, patetiske menneske?

  Reply
  1. Marte

   Wow, den skulle til vedkommende som skrev STØGG, ikke til Linnea, det blir jo helt galt.

   Reply
  2. ElisabethH

   Marte – uansett hvor stor du er, er du fortsatt det minste mennesket i hele verden når du poster kommentarer som dette. Du får meg rett og slett til å miste troen på mennesker, fy flate.

   Linnea – du fortjener virkelig ikke kommentarer som dette, i mine øyne er du ALT annet enn patetisk. Det krever så lite av ‘Marte’ å skrive noe så usant og forferdelig, det krever så mye av deg å blogge som du gjør, og jeg elsker deg for det og heier på deg (som sagt)!

   Reply
 29. Caroline Emilie

  Nå har jeg ikke lest alle kommentarene, fordi jeg var redd for å få hjerneblødning her jeg sitter. Anyways – dere douchebags som kommenterer og sier at Linnea må gjøre både det ene og det andre; har dere hjernekapaistet i det hele tatt, eller? Det hjelper jo ikke akkurat at folk dytter problemer ned i halsen på henne, det gjør ting bare verre. Enten så er dere ivrige etter å gni det inn, eller så tror dere visstnok at Linnea er så dum at hun ikke skjønner sin egen situasjon. Hun skjønner det, hun har blogga om det. Selvinnsikt er det i hvertfall IKKE Linnea som mangler. Just saying.

  Reply
 30. Silje Hansen

  Du er utrolig vakker! Mennesker som sier at du er stygg og forteller deg hvordan du ser ut, de kan bare DØ. Du prøver å ødelegge selvtilliten din, men det håper jeg at de ikke klarer.
  Håper du klarer å drite i de menneskene som bare prøver å ødelegge deg.

  Reply
 31. ElisabethH

  Heia Linnea!!! Hev deg over alle de tankeløse kommentarene her, de har virkelig ikke peiling. Jeg må si meg enig med flere her, digget det bildet av deg der du smiler! Du er et vakkert menneske, og du har en helt unik skrivemåte som fengsler meg fullstendig hver gang jeg åpner bloggen din. Når du slutter kommer hverdagen min definitivt til å bli gråere, merker at jeg gleder meg allerede til bok nummer to og tre, haha. ;)
  Kunne skrevet så mye mer nå – jeg vil bare at du skal vite at jeg heier på deg og er på din side. Du er – uten at jeg engang kjenner deg – et av mine favorittmennesker her på jorden, og jeg unner deg alt godt. Stå på, vær sterk og kos deg på festivalen! Klem til deg. <3

  Reply
 32. Miriam

  Du er såååå nydelig når du smiler! (som flere har påpekt her) Elsk!
  Ooooog, som flere har sagt her: overse de drittkommentarene..
  Gleder meg vilt til boka di kommer ut! Den skal leses fra perm til perm ;)
  Enjoy Hove!

  Reply
 33. Amandapanda

  Himla nydelig du er, Linnea!

  Kos deg masse på Hove, og det blir stor stas når boka di kommer ut

  Skal stå først i køen, lett!

  Reply
 34. Julie

  Åå, du er så fin når du smiler! Ha det jævlig fett på Hove :-) Gleder meg så mye til boka di kommer ut!!

  Reply
 35. Marthe

  Kos deg masse på festival, nyt det! Angrer som en unge at jeg ikke fikk reist på festival i år. Gleder meg masse til å kjøpe boken din når den kommer ut. Bloggen din har vært/ er helt fantastisk, morsom og genial i motsetning til veldig mange andre blogger der ute på nettet. Jeg skjønner godt hvis du velger å slutte, men synes allikevel det kommer til å bli veldig trist.

  Og alle dere andre som spyr ut “fakta” og hvordan dere kom dere ut av samme situasjon- drit i det. Linnéa er nok fullt klar over hvordan ståa er, og trenger ikke dere til å fortelle seg det. Så ta å kryp tilbake inn i de hulene dere kom fra. Selv om rådene er velmente så trenger man ikke gud og hvermann til å fortelle seg noe man vet fra før av. Unødvendig.

  Ha en ellers flott sommer ;)

  Reply
 36. Ine

  Linnéa du er helten min, stå på! Gleder meg til boka di kommer ut, du er et fantastisk menneske som verden ikke kunne vært foruten. Takk for at du er den du er! <3

  Reply
 37. Beate

  Livet er til for å nytes, og det ser det ut som du gjør på Hove!! Kos deg videre, drikk vin, dans, syng og smil!

  Reply
 38. marianne

  Ytringsfrihet er et gode! Vi har det for å kunne leve i en verden- stat- et system hvor vi må kunne kritisere/korrigere de til enhver tids makthavere- finansnæring og andre dilletanter. IKKE for å skrive nedrige og til dels små-hatske meldinger til ei som ikke har bedt om det..? Takk til mor di! Ho er som ei løvinne og alle trenger en mor som ho eller en Kong H ;)

  Reply
 39. Odonata

  All respekt til deg for å ha klart å ha blogg så lenge til tross for mange vonde, harde, slemme og ugjennomtenkte kommentarer. Jeg har smilt og ledd hver gang jeg har vært her inne og lest.

  Håper du har fantastiske mennesker rundt deg som kan få deg til å le når du trenger det og som er der for deg. Lykke til med boken. :)

  Reply
 40. Heidi

  Jeg gidder ikke lese gjennom alle kommentarene dine om hvem som er tynnest av hvem eller hva eller hvordan eller …ja hvem vet, så jeg vet ikke om du allerede har svart på det….men det jeg lurte på er hva det er du har på deg på bildet der du sitter på skuldrene til en fyr…noe skinnende greier…hva er det for noe???

  Reply
  1. Linnea Post author

   et skjørt. og en bukse under. var ikke meningen at noen skulle se at det var bukse under da.

   Reply
   1. Heidi

    Endelig!! Takk :) såg ut som ett vanvittig kult skjørt! legge ut hel bildet av det? gjor ingenting me buksa da, va berre kult!

    Reply
 41. varg

  jeg kjenner mange feite folk, men jeg har aldri bedt de om å oppsøke hjelp og kommentert “oj, på det bildet der så du jævlig feit ut! ser du ikke at du er syk!?” menneske er menneske, man kjenner selv sin egen sikkerhets/komfortable-sone. noen liker å snakke opp i trynet på folk, andre like avstand. sånn er det bare.

  Reply
 42. Elena

  Verdens fineste smil, det har du, Linnea!!!

  Til dere andre idioter som tydeligvis ikke har vett i skallen, håper dere kveles på et tacoskjell!

  Reply
 43. Tilla

  Hold nå kjeft om vekten hennes da, folkens! Linnea har vært åpen om spiseproblemet sitt hele veien. Hun trenger ikke DERE til å fortelle henne noe som helst. Dessuten har hun både behandler og en fantastisk og ansvarsfull mor. Pass på dere selv, dere.

  Kos deg på Hove, Linnea!

  Reply
 44. Janne

  Argh, nå angrer jeg på at jeg ikke har festivalbilletter i år! Nyt det! Nyt, nyt, nyt! Og nyt at det er lov til å ligge i fosterstilling i tre dager etter festival også, det har jeg alltid gjort etter Roskilde, haha … Ha ei god helg!

  Reply
 45. Cecilie

  Åååååh….. selv om det ikke er festivalvær, kjenner jeg det riiiiiiver og sliiiiiter i kroppen etter camp og konsert………………… ENJOY!!!!!!!!!

  Reply
 46. Elise

  Jeg ler meg ihjel av bildene! Du er fantastisk, og bare du kan få slike meningsløse bilder til å bli hysterisk morsom. Kos deg gløgg ihjel:D Kan ikke vente til jeg selv skal på festival senere i sommer!!

  Reply
 47. Ida

  Du er helt nydelig på alle måter. Er så glad du har folk som moren din og Halvor rundt deg. :)

  Reply
 48. Silje

  Du er kul. Var på hove selv, men dro hjem i dag fordi været var til å grine av.
  Forresten, så gleder jeg meg til boken din kommer ut!
  .

  Reply
 49. Charlotte

  Håper du har hatt en fin uke her på Hove/Arendal.
  Så deg på søndag da jeg satt på skjenkebåndet ditt og hadde lyst til å si at jeg leser bloggen din og ønske deg en fin festivaluke, men ombestemte meg da jeg så at du var mest sannsynligvis lei av kø, regn og slitsomme mennesker.

  Uansett så håper jeg du har hatt en fin uke, og jeg gleder meg til boken din kommer ut :)

  Hilsen Arendalitt

  Reply
 50. Henriette

  Nydelige Linnea, ikke bry deg om møkkafolkene som bare har noe stygt å komme med. Blir helt rystet av å lese enkelte kommentarer. Og til dere idioter: Det er IKKE greit å holde på slik dere gjør. Dere burde skamme dere. Håper dere snart våkner opp og forstår hvor farlig det dere driver med egentlig er.

  Ønsker deg alt godt og gleder meg masse til å kjøpe boken din. Og husk, du er fantastico:)

  Reply
 51. Synne Jørgensen Livang

  Kjære Linnea, du er virkelig vakker, og smilet ditt får meg til å smile! Håper du storkoste deg på festival, og drakk vin til den største gullmedalje! Amen til vin, og lenge leve festival. Gleder meg så til neste sommer, da kan jeg endelig komme meg på festival igjen.

  Reply
 52. Marie

  Digger bloggen din, fordi du minner meg veldig om bestevenninna mi.

  Liker også bloggen din fordi du ikke skriver om de vanlige blogg temaene (som foreksempel, “ny maskara” eller “sminken jeg bruker” osv)

  Liker også din humor, haha

  Reply
 53. Signe

  I tillegg til at du er pen og smart, så må jeg bare si at du har en bra stil også! :D

  Reply
 54. Camilla

  Du har sikkert hørt det før, men du fortjener å høre det igjen, du er fantastisk!
  Har fulgt bloggen din i mange år, og den er virkelig noe helt spesielt. Du fortjener all den rosen du får! Gleder meg veldig til boken din kommer. Så det var nevnt tidligere i kommentarfeltet, men du har virkelig en veldig flott mamma! Heldig som har henne.

  Lykke til videre med bokprosjektet! Jeg håper du ikke nøyer deg med en bok, tenk så fint å ha en hel bokhylle med Linnéa Myhre!!

  Reply
 55. Helene

  Så deg på Hove og fikk utrolig lyst til å gå bort å klemme deg, men kom på at sånn gjør man ikke med folk man ikke kjenner. Uansett, jeg gleder meg kjempemasse til å lese boka di, for jeg er sikker på at den kommer til å bli super! *klemmer deg gjennom skjermen*

  Reply
 56. Guri

  Åh, som jeg gleder meg til å lese boken din! :-) Så har du et vakkert smil, Linnea

  Reply
 57. Jane

  Jeg har fulgt deg nesten helt fra starten Linnéa uten å lagt igjen så mange kommentarer. Jeg synes du er helt fantastisk og unik, jeg kommer til å savne bloggen din for du har gitt meg så utrolig mye! Gleder meg til boken din, ser på den som en liten trøst for at bloggen din snart blir borte. Håper du koser deg på Hove! Og takk for at du er du <3

  Reply
 58. Madelen S

  Hvis du vet om noen som helst blogg som er i nærheten av like fantastisk som din, hadde det vært supert om du kunne tipse om denne, så jeg kunne fått noe å fylle tomrommet som kommer til å oppstå når du sier takk for deg. Skal SELVFØLGELIG kjøpe boken din, gleder meg masse til å lese, men trenger litt blogg-Linnea-ish-blogg og!! Du har hjulpet meg gjennom så mye med denne bloggen din, har fulgt deg siden… vel, i alle fall vår 2010. Jeg var da midt inne i min verste noensinne anorexia-perisode, og en venninne fra Molde-området tipset meg om bloggen din. Jeg kan med hånden på hjertet si at du, og den rå personen du er, har vært en liten, men betydelig, del av det som har ført til at jeg nå regner meg selv som, vel, ikke helt frisk, men i alle fall på god vei, sakte med sikkert. Å vite at man ikke er alene er det viktigste i verden, og det både håper jeg og regner med du vet at du ikke er.
  Og forresten, prøvde taco Linnéa-style her om dagen istedet for den vanlige måten, det var dødsgodt!

  Hjerte og STOR (enorm) takknemlighet fra en trofast leser og fan som digger deg. Taco out, og lykke til videre. <3

  Reply
 59. Linn

  Linnéa. Du er den sterkeste personen jeg kjenner. Tvers igjennom fantastisk på alle måter. Du har holdt deg til samme skrivemåte hele veien, ikke latt deg påvirke av det ene eller det andre. Og, jeg må bare si det, det er så utrolig befriende å lese en blogg som blir skrevet RETT. Ikke med kommafeil, særskrivingsfeil, generelt “unorsk”. Da slipper jeg å irritere meg over småfeil. Godt vi er flere nazier på dette området. Gleder meg som et barn til boken din kommer ut!
  Fortsett som du gjør, hver dag er en kamp, og du står midt oppi det hele tiden. Det tyder på en fantastisk styrke det er ekstremt få mennesker i verden som kan måle seg med.
  Linnéa. Du er rå. Jeg elsker deg. Vi elsker deg. Norge elsker deg. Elsk deg selv!

  Reply
 60. Yolol

  Fett på festival! Bildene dine gir meg en sånn.. good-feeling. Festivalstemning ellernoe. Får nesten lyst til å reise på festival selv. Håper resten av sommeren din blir som du fortjener den :) (Forresten er du nydelig, du kler deg råsexy og jeg hadde likt å hatt bl.a. håret ditt)

  Reply
 61. Aurora Meland

  Faen Linnea, er du en av de som sitter på skuldrene til folk på konsert?! Tenk på oss på over 20 år under 160cm :) Fine bilder. PS. Hove var fint i år synes du ikke? :)

  Reply
 62. anna

  Jeg er kanskje en smule sprø, men jeg syns bloggen din gir så mye mening. Det er liksom bare ”unødvendig” ting som kanskje for noen ikke gir noe mening, men jeg syns det gir sikkelig mening og har alltid kjent meg igjen i det du skriver og humoren! Du har alltid vært favorittbloggen min, og den eneste som er verdt å lese!

  Gleder meg til boken kommer i butikken, og håper virkelig ting ordner seg for deg <3 Du virker som en utrolig søt og hyggelig person, og du er en av de peneste personene jeg vet om!

  Reply
 63. Sunniva

  Må bare innrømme at jeg kikket litt ekstra etter deg og dobbeltsjekka twitter’n din og instagramen din (føler meg som en stalker når jeg skriver dette) da jeg var på Hove!
  Gleder meg helt ENORMT til boka di kommer ut, har satt av eget busjett allerede!
  Ønsker at jeg en gang i løpet av livet blir (selv) eller kommer over en person som i hele tatt er halvparten så kul som du er.
  Dette ble kanskje litt rotete, en jeg har fulgt bloggen din siden jeg var typ 12 år og du nettopp hadde begynt å blogge, og jeg må bare si jeg DIGGER deg, Linnea! Ønsker deg alt godt.

  Reply
 64. Aeternum

  oi,her var det mange unødendige kommentarer som førte til en rekke unødvendige diskusjoner.

  Du er pen, digger bloggen din, misunner deg lett for opplevelsene du fikk på hove og ønsker deg all lykke videre ;)

  Reply
 65. Lise

  1. Beste bloggen, kommer til å savne den
  2. Er ikke vårt ansvar hvordan du ser ut. Bare husk at du er forbilde
  3. HAHAHA for en tatovering

  I’m out

  Reply
 66. Tonje Marita

  Det er flott at folk bryr seg, men tenk litt etter hva dere kommenterer, og hvordan det kan tolkes. Selv om dere mener det godt.
  Du er nydelig, Linnea :)

  Reply
 67. Mari

  Heisann:) Er så glad for at du endelig smiler igjen. Du er en sterk jente og jeg har troen på deg. Alle som maser sånn om vekten hennes, mammaen kommenterte tidligere her i kommentartfeltet. Kommentarer om vekten vil ikke hjelpe henne. Hun har nok andre resurspersoner rundt seg som bidrar. Så kanskje bedre å fokusere på andre ting. Er spent på boken din som kommer ut. Kommer den i vanlig bokhandel eller må det kjøpes over nettet? Hva koster den?

  Reply
 68. Karoline

  Du er så fin inni deg. Takk for årene med lesing som har hjulpet meg. Og som alle sier, smilet ditt er utrolig.

  Reply
 69. Benedikte

  Stå på, Linnea, bli bra igjen. Syns bloggen din er fantastisk og kommer til å kjøpe boka di. Drit i de klamme kommentarene her, og nyt sommeren. Vet du ikke liker kliss, men sender deg en klem likevel;)

  Reply
 70. Elvira

  Det ER så hyggelig å se deg smile. Jeg tenkte at du kanskje var sånn som Victoria Beckham, som ser litt psycho ut når hun smiler og derfor lar vær. Men du har jo et nydelig smil!

  Reply
 71. Vulva

  Det er lenge siden jeg var inne på bloggen din, men jeg ser du er blitt urovekkende tynn. Skremmende faktisk. Gleder meg til boka di da :)

  Reply
 72. Michelle

  Forstår godt at Linnèa slutter å blogge. Herregud, drittsekker er dere! HOLD KJEFTEN på dere og lær dere folkeskikk! Blir så fortvilet over menneskeheten.

  Reply
 73. Marmar

  Det lyser av hele deg der du smiler! Vakker! * Ser ut som du har hatt en fornøyelig festival :) Herlig!

  Tusen takk for ethvert innlegg som kommer nå! Det gleder hver gang.
  Fortsatt god (festival)sommer tjohooo*

  Reply
 74. Astrid

  Siden du er stesøskenbarnet til bestevenninna mi, blir vi på en måte i slekt? Sier det sånn, og jeg er kjendis.

  Reply
 75. Ronniella

  Hvor velmenende dere enn er;

  Hvorfor er dere så irritert på de som påpeker at hun må ta vare på seg selv når 98 % av dere rett etter kommenterer nettopp UTSEENDE hennes…

  “vakker” “nydelig” “pen” går igjen i hvert eneste innlegg.
  Ser dere ikke dobbeltmoralen..????

  Jeg synes du er Flink, Morsom, og Dyktig, Linnea. Jeg har lest bloggen din siden starten, og det gjør meg ikke til noen ekspert på hva du behøver, Råd eller ikke.
  Men det gjør desverre at jeg har fått en “bry-meg-om”-følelse for deg.

  Fortsett å være en dyktig forfatter, blogger og person- og jeg håper du får det bedre sånn utenom det.
  Lykke til.

  Reply
 76. Lille Moda

  Gud bedre, for noen kommentarer, jeg måtte ha anskaffet meg vesentlig tykkere hud om jeg hadde fått så mye “velmente” kommentarer på min blogg… Ville bare si at du har et nydelig smil, du skriver fantastisk bra og jeg kommer til å stå i kø utenfor bokhandelen når boka di kommer. Ha en fortsatt fin sommer :)

  Reply
 77. Benedikte

  Selv om du er veldig tynn og aldri vil se dette, vil jeg bare si at du er vakker :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *